stendor Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 καλήσπέρα σας χρήστες του 5800. Θα ήθελα να το αποκτήσω νοιώθοντας ότι θα με καλύψει για τις ανάγκες που και καλά έχω.Να έχω μια καλή κάμερα,να μπορώ να μπαίνω ασύρματα στο διαδίκτυο και να έχει αξιόλογη μπαταρία,τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή. Αν κάποιος το έχει αγοράσει πρόσφατα και μπορεί ας μας πεί τη περιέχει η συσκευασία. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην είμαι πολύ εκτός θέματος. Ευχαριστω προκαταβολικά Αυτά είναι τα περιεχόμενα στις καινούργιες παρτίδες: 5800 XpressMusic με γραφίδα Μπαταρία (BL-5J) Φορτιστής High Efficiency (AC-8) Ακουστικό μουσικής Nokia (HS-45, AD-54) Καλώδιο εξόδου βίντεο (CA-75U) Καλώδιο σύνδεσης (CA-101) Κάρτα microSDHC 8 GB (MU-43) Βάση (DT-29) Γραφίδα στο περικάρπιο (CP-306) Οδηγός χρήσης Mini DVD iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Διάβασε και αυτό το θέμα. Εντάξει. Λύθηκε. Επρεπε να τικάρω και το "Prod. Manager" πριν πατήσω το Service. Τότε έφερε το product code και το άλλαξα. Δεν το αναφέρουν μέσα οι οδηγίες αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Αυθεντική απομίμηση.Έρε πλάκα που'χουν. ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafkt Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Αυθεντική απομίμηση.Έρε πλάκα που'χουν. Είναι αυτό που λέμε "Μοιάζει αλλά δεν είναι..." :lol::lol::lol: ... Πριν καιρό είχα δει σε ένα δελτίο ειδήσεων του Star (που αλλού :p), ότι πουλιούνται και στην Αθήνα κάτι τέτοιες συσκευές, με κεραίες που τις τραβάς όπως στα ραδιόφωνα, παίζουν τηλεόραση κτλ και ότι πολλές φορές αυτές οι συσκευές "μαιμού", είναι "λέει" πολύ καλύτερες από τις πραγματικές-ΕΛΕΟΣ, τι άλλο θα ακούσω από τη τηλεόραση πλέον..Μόνο για γέλια είναι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mysterios Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Πλάκα, πλάκα αυτο παίζει να έχει και λιγότερα bugs απο το κανονικό :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Έχω δει τέτοια συσκευή που παίζει και αναλογική τηλεόραση! Η οθόνη είναι πολύ καθαρή και παίζει πολύ ωραία. Αλλά σαν ποιότητα είναι γυφτιλέ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersot Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 re paidia.exw parei to nokia 5800 kai to exw san ta matia m...eida xtes mia skoni pou einai sto kedro kai pou th vlepeis mono an eisai polu koda sthn o8oni...xerete pws na t ka8arise???exei bei ap thn mesa meria... Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 re paidia.exw parei to nokia 5800 kai to exw san ta matia m...eida xtes mia skoni pou einai sto kedro kai pou th vlepeis mono an eisai polu koda sthn o8oni...xerete pws na t ka8arise???exei bei ap thn mesa meria... Καλώς ήρθες στο forum! θα πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα της nokia και να τους πεις να το στο καθαρίσουν, δωρεάν φυσικά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καθαριστεί η σκόνη. Υ.Γ. Και να γράφεις με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί τα greeklish είναι δύσκολα στην ανάγνωση και επιπλέον απαγορεύονται στο forum, Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklis. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλημέρα. Θα περιγράψω τις ενέργειες που έκανα προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που σας περιέγραψα εχθές. Συμπληρωματικά, χθες, δοκιμάζοντας τη συσκευή ανακάλυψα ότι η λειτουργία του ραδιοφώνου είχε διαταραχτεί και δεν ήταν δυνατό να αλλάξω ή να εντοπίσω σταθμούς (παρέμενε δηλαδή σε μια συχνότητα ο,τι και να έκανα εγώ σα χρήστης). Ξεκίνησα με την τμηματική απεγκατάσταση εφαρμογών. Όταν απεγκατέστησα το X-plore, το zip manager και το google maps, η λειτουργία του ραδιοφώνου επανήλθε. Αυτό μου θύμισε καταστάσεις στα νεαρά (κάποτε) windows όπου ένα πρόγραμμα εγκαθιστούσε στο σύστημα τα δικά του DLLs με αποτέλεσμα να μπλέκεται το σύστημα ή/και άλλα προγράμματα. Μετά την απεγκατάσταση αυτή η συμπεριφορά του GPS βελτιώθηκε, πλέον άρχιζε να ψάχνει δορυφόρους ανά ομάδες αν και δε μπόρεσε να φιξάρει. Οπότε πέρασα στη λύση του *#7230# και format της κάρτας μνήμης. Το GPS πλέον άρχισε να δίνει "No connection" και κάτι σαν "no satellite data available". Όμως, μετά από ολιγόλεπτη παραμονή κοντά στο παράθυρο άρχισε να βρίσκει δορυφόρους και να δίνει μπάρες σήματος. Σε εξωτερικό χώρο με τουλάχιστον ένα στερεακτίνιο θέα ουρανού φιξάρει σε 5 λεπτά περίπου. Άρα, το συμπέρασμα είναι ότι η εγκατάσταση διάφορων "εφαρμογών" μπορεί να αλλοιώσει τη λειτουργία του κινητού. Δε γνωρίζω το μηχανισμό με τον οποίο συμβαίνει αυτό αλλά είχα μια καλή ευκαιρία να το βλέπω να συμβαίνει. Πιθανά να μην είναι τόσο "ώριμο" αυτό το λειτουργικό που τρέχει στο κινητό και δε μπορεί να αποκλείσει αυτά τα side effects μεταξύ εφαρμογών. Θα αφήσω τη συσκευή με το garmin μόνο σαν πρόσθετη εφαρμογή. Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Το ραδιόφωνο έχει γνωστό πρόβλημα όταν το κινητό μένει πολλές μέρες ανοιχτό οπότε πλέον δεν συντονίζει!!!! Το κλεινεις το ανοίγεις και επανέρχεται... Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Το ραδιόφωνο έχει γνωστό πρόβλημα όταν το κινητό μένει πολλές μέρες ανοιχτό οπότε πλέον δεν συντονίζει!!!! Το κλεινεις το ανοίγεις και επανέρχεται... Μακάρι να επανερχόταν έτσι εύκολα σε μένα. Είχα κλείσει κι ανοίξει το κινητό πολλές φορές με τα προβλήματα του GPS (για να'μαι σίγουρος ότι δεν έχει κρατήσει cached δεδομένα δορυφόρων), του'χα περάσει από πάνω και το ίδιο (=τελευταίο) firmware που είχε, εν ολίγοις το'χα κάνει φύλλο και φτερό αλλά πάλι το ράδιο κόλλημα. Αυτό που σε εμένα επανέφερε το ράδιο ήταν η απεγκατάσταση εφαρμογών. Άμεσα, δίχως να κλείσω ή να ανοίξω το κινητό. Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδιά,ψάχνω και ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πως...!!Θέλω να φτιάξω ένα βίντεο που να περιέχει φωτό η' βίντεο από to κινητό..!όπως κάναμε με τα sony ericsson μέσω του video dj που του έριχνες από πάνω και ένα ωραίο τραγουδάκι!!Γίνεται απευθείας από to κινητό η' χρειάζεται έξτρα προγράμματάκι; Έχει το cd ένα μέσα στην κατηγορία πρόσθετο λογισμικό με όνομα Ulead Video Toolbox [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamakis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Έχει το cd ένα μέσα στην κατηγορία πρόσθετο λογισμικό με όνομα Ulead Video Toolbox Ευχαριστώ πολύ θα to κοιτάξω....αν και ήθελα κατευθείαν από το κινητό αλλά δεν πειράζει!!!Πως κατάφερε η νοκια να μην βάλει μια τέτοια λειτουργία στα σύγχρονα καινούρια της τηλέφωνα;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 παιδια καλημερα σας.εχω το 5800 για περιπου εαν μηνα και απο τοτε διαβαζω καθημερινα το φορουμ και σημερα πηρα την αποφαση αν γραψω.οτι προβλημα εχουν αναφερει ολοιιιι μα ολοι εχει εμφανιστει πανω κατω στο κινητο μου.η σχισμη κλασικα οσο περναει ο καιρος μεγαλωνει λες και μια μερα θα γινει χαραδρα και θα βγαλει πετρελαιο τα κλασικα κολλημα διχως λογο κτλ κτλ.Παρ'ολα αυτα ομως δεν εχω μετανιωσει καθολου για την επιλογη μου ο ηχος ειναι τελειοοοοοςςςς απλα τελειος.την πρωτη φορα που ακουγα μουσικη ηταν λες και δεν ειχα ακουστικα αλλα ηταν απ εξω και η οθονη απιστευτη...εχω λιωσει τις ταινιες..το μονο που με εχει χαλασει ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα η νεα εκδοση.τεσπα συγνωμη για το τεραστιο post αλλα εχω τα καλυτεερα να πω για το κινητο. edit: Δεν υπαρχει λογος να μεγαλωνεις τα γραμματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μόλις πήρα το 5800 και θέλω να μεταφέρω τις επαφές από το Ν79, όμως παρατηρώ ότι οι προεπιλογές στα τηλέφωνα των επαφών δεν έχουν μεταφερθεί. Δοκίμασα μέσω της εφαρμογής Switch (με BT) αλλά και κάνοντας ξεχωριστό backup τις επαφές του N79 στο PC Suite και μετά στο 5800 αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ναι μεν οι επαφές μεταφέρθηκαν πλήρεις αλλά όχι οι προεπιλογές. Τι μπορώ να κάνω; * το κινητό έχει άριστη κατασκευή. Σχισμή πουθενά και το ηχείο κρύσταλλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μόλις πήρα το 5800 και θέλω να μεταφέρω τις επαφές από το Ν79, όμως παρατηρώ ότι οι προεπιλογές στα τηλέφωνα των επαφών δεν έχουν μεταφερθεί. Δοκίμασα μέσω της εφαρμογής Switch (με BT) αλλά και κάνοντας ξεχωριστό backup τις επαφές του N79 στο PC Suite και μετά στο 5800 αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ναι μεν οι επαφές μεταφέρθηκαν πλήρεις αλλά όχι οι προεπιλογές. Τι μπορώ να κάνω; * το κινητό έχει άριστη κατασκευή. Σχισμή πουθενά και το ηχείο κρύσταλλο! Καλορίζικο! Θα τις επιλέξεις από την αρχή τις προεπιλογές που έχεις σε κάθε επαφή, δεν περνάνε μαζί με τις επαφές. Και στο Ν95 και στο Ε66 που έχω το ίδιο γίνεται και νομίζω ότι σε όλα έτσι συμβαίνει. Αυτό θα συμβαίνει και όταν θ' αντιγράφεις τις επαφές από την κάρτα μνήμης. Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) κρατάει τις προεπιλογές όταν κάνεις ανάκτηση αντιγράφου ασφαλείας όταν το έχεις κρατήσει μέσα από την διαχείριση αρχείων. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδιά προσπάθησα να μπω πχ στο myphone από το κινητό και θέλω να κάνω login αλλά αφού κάνω κλικ στα πεδία, δεν ξέρω πως να εισάγω τους χαρακτήρες :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδιά προσπάθησα να μπω πχ στο myphone από το κινητό και θέλω να κάνω login αλλά αφού κάνω κλικ στα πεδία, δεν ξέρω πως να εισάγω τους χαρακτήρες :worry: Μόλις ανοίξει η σελίδα που δείχνει κάτι γραμμές όπως όταν γράφεις sms θα πατήσεις πάνω εκεί και αμέσως θα ανοίξει το εικονικό πληκτρολόγιο. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μόλις ανοίξει η σελίδα που δείχνει κάτι γραμμές όπως όταν γράφεις sms θα πατήσεις πάνω εκεί και αμέσως θα ανοίξει το εικονικό πληκτρολόγιο. Οκ ευχαριστώ :) Μόλις αποφορτίστηκε εντελώς το κινητό για πρώτη φορά. Αν το φορτίσω κλειστό θα πετύχω κάτι καλύτερο σε σχέση με το να το φορτίζω και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Οκ ευχαριστώ :) Μόλις αποφορτίστηκε εντελώς το κινητό για πρώτη φορά. Αν το φορτίσω κλειστό θα πετύχω κάτι καλύτερο σε σχέση με το να το φορτίζω και ταυτόχρονα να το χρησιμοποιώ; Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να το βάλεις για φόρτιση αλλλά χωρίς να το χρησιμοποιείς, εγώ πάντα έτσι κάνω. Ρίξε μια ματιά και στο Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Παιδιά σήμερα άλλαξα την κάρτα και έκανα και hard format (για ανανέωση) και όλα καλά. Μια ερώτηση, όταν επιλέγετε wi-fi σύνδεση εμφανίζεται ένα σημαιάκι στα δεξιά? και αν γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό γιατί στο manual δεν αναφέρει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Ναι, εμφανίζεται και σου δείχνει ότι έχεις ενεργή σύνδεση Lan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leontaras Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Χαιρετώ όλη την Καλή παρέα του Nokia 5800. ;) Χθές τελέστηκε ο Γάμος μου :innocent: με την Κα Nokia 5800, πήρα αρχικά διαζύγιο [δυστηχώς όχι συναινετικό] απο την Κα Sony Ericcson P910i και νάμαστε [φτού και απο την αρχή] :ooch: με την δημοφιλής, όμορφη, δυνατή, έξυπνη, ταλαντούχα Κα Nokia 5800 XpressMusic, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα στην πρώτη νύχτα του γάμου όπου η Κα Nokia είναι παρθένα :Xκαι ο Κος κάτοχος αδαής προς τον χηρισμό της. Γι΄αυτό ζητάω την βοήθεια έμπειρων πανδρεμένων με άλλες Κες Nokia που γνωρίζουν τα τερτίπια της. :wink: Χρόνια χρήστης της Sony Ericcson P910i αλλά να που η κακή ίσως καλή μου τύχη το έχασα. Έψαξα αρκετά και κατέληξα και εγώ στο Nokia 5800 (προδοσία θα μου πείτε γιατί δεν πήγα στο Xperia) είδα όμως ότι η δυνατότητες του 5800 είναι ίδιες η τιμή πολύ λογική και έχει πάνω απο όλα Symbian γρήγορο και δυνατό χωρίς κολλήματα. Οι απορίες μου όμως εν συγκρίση μετά τις πρώτες μου ανιχνεύσεις είναι... 1. Όταν καλούμε απο σταθερό τηλέφωνο δεν ενεργοποιείται ο προσωπικός ήχος κλήσης που έχω επιλέξει για τον αριθμό τηλεφώνου που με καλεί και ακούγετε ο ήχος του κινητού [Γενικό προφίλ]. Ενω λειτουργεί για οποιοδήποτε αριθμό κινητού που με καλεί δεν γίνετε το αντίστοιχο με τα σταθερά > Υπάρχει πρόβλημα ή δεν γίνετε ? [Στο P910i γινόταν δηλ. είχα διαφορετικούς ήχους για κάθε σταθερό που με καλούσε και ήταν καταχωρημένο στο κινητό μου] 2. Χειρόγραφο σημειωματάριο μεγάλο δεν υπάρχει γιατί το Notes που έχει είναι μικρό και δεν κρατάει χειρόγραφα notes ή άλλα χειρόγραφα σχέδια που θέλω να κάνω [π.χ. θέλω να σχεδιάσω μια διαδρομή δρόμου για να την δείξω] [Το P910i δίπλα στα Notes σου παρείχε και λευκό χαρτί για χειρόγραφες σημιεώσεις ] Χρειάζετε άλλο πρόγραμμα ? 3. To GPS που είναι ενσωματωμένο δεν με δουλεύει κανονικά δηλαδή μου δείχνει αρχικά την υδρόγειο και μετά απο ζουμ πολύ αχνά και με πολύ pixel την Ελλάδα, μετά τίποτα. Χρειάζετε άλλη εφαρμογή για πλοήγηση, χριεάζοντε χάρτες, τι ακριβώς μπορεί να συμβένει ? 4. Στα υπόλοιπα νομίζω ότι έχει ότι μου πρόσφερε και το πολύ καλό και δυνατό μου [κρίμα που το έχασα !!! P910i] αιωνία του η μνήμη και τυχερός :D όποιος το βρήκε [αν μπορέσει βέβαια να το ενεργοποιήση]. Τέλος αν ξέρει κάποιος Link που μπορώ να βρώ και άλλες εφαρμογές App [ξέρετε '-) απο εκείνες της special ] για το Nokia 5800 θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων Αυτά καλοί μου φίλοι... Όποιος καλός άνθρωπος έχει την ευγενη καλοσύνη να μου απαντήσει και να με διαφωτίσει...να είναι πλούσια τα ελέη στο διάβα της ζωής του... Φιλικά ;) GL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KNikos20 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Γεια σε ολους!!!:):) Εχω το Nokia 5800mx εδω και 1 μήνα.Για την ακρίβεια έχω το Black. Και έχω το εξής πρόβλημα παρατηρώ πως όταν πατάω ένα σήμειο της οθόνης αυτο ανταποκρίνεται λες και έχω πατήσει λιγο παρακάτω δηλ λες και έχει μια μικρή απόκλιση.:(:(:( Και ειδικά οταν είμαι στον ιστό και έχω πχ μια λίστα απο συνεχόμενες προτάσεις η μια κατω απο την άλλη και παταώ την πρόταση Α τοτε πατιέται η κάτω πρόταση.Και το πάτημα το κάνω με το stick. Περιμένω την βοήθειά σας!!! Ευχαριστώ πολύ!!!:thanks::thanks::thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 @leontaras Θα σου απαντήσω στα γρήγορα γι' αυτό που γνωρίζω: 2. Δεν έχει τέτοια εφαρμογή. Μπορείς όμως να βάλεις τσάμπα μία. Λέγεται XpressNote. Κάνε μια αναζήτηση στο παρόν θέμα ή στο θέμα των εφαρμογών και θα τη βρεις εύκολα. 3. Πρέπει να κατεβάσεις του χάρτες. Αν έχεις εγκαταστημένο το Nokia PC Suite στο PC σου, θα βρεις μια τέτοια επιλογή. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts