Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα το 5800 μου πέρασε από λίφτινγκ. Άλλαξα το touch panel (γιατί το χτύπησα σήμερα το πρωί και του άφησα ένα ωραίο σημάδι), ακουστικό και προσόψεις. Πλέον είναι ένα ολοκαίνουργιο μαύρο 5800 με ασημί ρήγα και το μόνο που λείπει είναι μια μαύρη γραφίδα. Τα πλαστικά κόστιζαν 35€ και το touch panel 50€. Το σημαντικό είναι ότι πια δεν υπάρχει σχισμή!!! Ούτε χιλιοστό!! Κούμπωσε όλο από την αρχή με ολοκαίνουργια πλαστικά και βίδες. :D :D

Πόση ώρα έκανε να στο φτιάξει? Το πήρες αμέσως?

Αν μπορείς και δεν υπάρχει πρόβλημα πες μας και σε ποιο κατάστημα τα άλλαξες γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο καλοί..:p

Ρωτάω σε περίπτωση που το χρειαστούμε και εμείς..:rolleyes:

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πόση ώρα έκανε να στο φτιάξει? Το πήρες αμέσως?

Αν μπορείς και δεν υπάρχει πρόβλημα πες μας και σε ποιο κατάστημα τα άλλαξες γιατί δεν είναι όλοι το ίδιο καλοί..:p

Ρωτάω σε περίπτωση που το χρειαστούμε και εμείς..:rolleyes:

Επειδή δεν είχε δουλειά κάθισε και έκανε τις αλλαγές εκείνη την στιγμή. Συνολικά του πήρε 1 ώρα. Θα το έκανε και πιο γρήγορα απλά είχε κάποιες ατυχίες στο κούμπωμα του touch panel, στο καθάρισμα της οθόνης και στον κουμπάκι που κλειδώνει η οθόνη. Η εργασία έγινε στο nokia store που βρίσκεται στην Λ. Κατεχάκη.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επειδή δεν είχε δουλειά κάθισε και έκανε τις αλλαγές εκείνη την στιγμή. Συνολικά του πήρε 1 ώρα. Θα το έκανε και πιο γρήγορα απλά είχε κάποιες ατυχίες στο κούμπωμα του touch panel, στο καθάρισμα της οθόνης και στον κουμπάκι που κλειδώνει η οθόνη. Η εργασία έγινε στο nokia store που βρίσκεται στην Λ. Κατεχάκη.

Μιλάς για ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά της Νοκια αν δεν το ξέρεις.

Το ξέρω και το έχω προτείνει αρκετές φορές όταν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κινητά της nokia. Έχουν βραβεία και διακρίσεις για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Τα παιδιά που εργάζονται εκεί κάνουν το καλύτερο και ότι είναι δυνατό για να επισκευάσουν τις συσκευές των πελατών τους.

Έχω παραγγείλει το κοκκινάκι απο την βοντα... δωρεάν με χρήση επιδότησης...

αλλά επειδι δεν υπάρχει και πρέπει να μπω σε λίστα αναμονής μου πρότειναν να πάρω το μπλε.... τι λέτε? αξίζει να περιμένω ή οχι?

αναλογα τα γουστα,σε αλλους αρεσει το κοκκινο σε αλλου το μπλε...εμενα προσωπικα μαρεσει και εχω το μπλε,καλυτερα δες τα απο κοντα για να αποφασισεις

Αυτο είναι το πρόβλημα... καθώς θα το πάρει ο πατέρας μου εκεί που είναι, και όχι εγώ από εδώ που είμαι... έχω δει φωτο... και από τα 2... αλλά και πάλι... λογικά θα περάσω αύριο από κανένα μαγαζί, να δω αν τα έχουν και τα 2 και να τα δω από κοντά...

Κι εγώ το μπλε ήθελα αλλά το είχε μόνο σε κόκκινο όταν το πήρα. Το πήρα και δε με χάλασε καθόλου. Μια χαρά είναι και μια χαρά δουλεύει. Εξάλλου μόνο η γραμμή διαφέρει στο πλάι.

Κι εγώ το μπλε ήθελα αλλά το είχε μόνο σε κόκκινο όταν το πήρα. Το πήρα και δε με χάλασε καθόλου. Μια χαρά είναι και μια χαρά δουλεύει. Εξάλλου μόνο η γραμμή διαφέρει στο πλάι.

Φαινομενικά, μόνο η πλαϊνή γραμμή αλλάζει από χρώμα σε χρώμα αλλά, αν το κοιτάξεις καλύτερα, θα δεις ότι τίποτα δεν είναι ίδιο. Όλα τα πλαστικά έχουν μια απόχρωση του χρώματος της πλαϊνής λωρίδας. Ακόμα και η γραφίδα και η πένα, είναι διαφορετικό χρώμα. ;)

Παρε το μπλε το οποιο εχω και εγω.Πρωτον ταιριαζει στην Ελλαδα και δευτερον το κοκκινο δεν φαινεται πολυ στον ηλιο δλδ το μπλε ειναι πιο διακριτικο.

Οσον αφορα τα νοκια stores ξερετε που εχει στην Θεσσαλονικη και αν ναι ποιο ειναι το πιο καλο?

Καλημέρα σας

Είμαι νέος κάτοχος του Nokia 5800. Μόλις χθες το πήρα :D Πήγα να του περάσω το νέο firmware 21.0.025 μέσα από το Nokia Software update και όταν τελείωσε γύρισε η γλώσσα στα Αγγλικά. Ωραία μέχρι εδώ αλλά όταν πήγα να αλλάξω τη γλώσσα από το μενού Settings->Phone->Language δεν είχε Ελληνικά πια! Μόνο Αγγλικά σαν default επιλογή, Γερμανικά, Ουγγαρέζικα, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Ουκρανικά και Βουλγάρικα:cry:

Πώς επαναφέρω τα Ελληνικά τώρα;

Καλημέρα σας

Είμαι νέος κάτοχος του Nokia 5800. Μόλις χθες το πήρα :D Πήγα να του περάσω το νέο firmware 21.0.025 μέσα από το Nokia Software update και όταν τελείωσε γύρισε η γλώσσα στα Αγγλικά. Ωραία μέχρι εδώ αλλά όταν πήγα να αλλάξω τη γλώσσα από το μενού Settings->Phone->Language δεν είχε Ελληνικά πια! Μόνο Αγγλικά σαν default επιλογή, Γερμανικά, Ουγγαρέζικα, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Ουκρανικά και Βουλγάρικα:cry:

Πώς επαναφέρω τα Ελληνικά τώρα;

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

από πόυ το πήρες, btw;

Ευχαριστώ πολύ. Ok. Θα το δοκιμάσω. Sorry για τη γρήγορη ερώτηση αλλά πανικοβλήθηκα :-)

από πόυ το πήρες, btw;

Από Unistore.gr στα 260 τελική τιμή

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

οταν μου στελνουν ενα πχ τραγουδι μεσω bt παει στο inbox ,οκ.μετα το κλικαρω αρχιζει να το παιζει και δεν μου βγαζει στις επιλογες επιλογη να το αποθηκευσω!πως να το αποθηκευσω?

οταν μου στελνουν ενα πχ τραγουδι μεσω bt παει στο inbox ,οκ.μετα το κλικαρω αρχιζει να το παιζει και δεν μου βγαζει στις επιλογες επιλογη να το αποθηκευσω!πως να το αποθηκευσω?

Μόλις πατήσεις Επιλογές η πρώτη επιλογή που είναι διαθέσιμη είναι η αποθήκευση.Εσένα τι επιλογές σου βγάζει?

Επίσης μόλις πατήσεις Πίσω θα σου βγάλει μήνυμα αν θες να το αποθηκεύσεις, οπότε μπορείς να το επιλέξεις κ από αποθήκευση.

Και οταν κανεις εξοδο απο το τραγουδι ,παλι σε ρωταει εαν θες να το αποθηκευσεις

ή οχι.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα. Στο Nokia 5800, αφότου απενεργοποίησα τα βοηθήματα εντοπισμού θέσης μέσω AGPS και μέσω δικτύου παρατηρώ ότι ο δέκτης GPS του κινητού αρνείται να φιξάρει ακόμα και σε περιοχές που έχει επιβεβαιωμένα καλό σήμα (έχω και 2ο GPS για σύγκριση). Ακόμα κι αν περνάνε 5-10' πάλι αρνείται να φιξάρει. Ελέγχοντας την 'κατάσταση δορυφόρου' το κινητό μου απαντά ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες δορυφόρων, δηλαδή ενώ υπάρχουν δορυφόροι δε μπορεί να βρει ούτε έναν, όσο κι αν περιμένει.

Φυσικά το κινητό δεν έχει πρόβλημα, εάν ενεργοποιήσω πάλι τα βοηθήματα και τη θέση βρίσκει ταχύτατα και όταν κινούμαι μου δείχνει με ακρίβεια τη θέση μου.

Θα κάνω την εξής υπόθεση και θέλω να μου επιβεβαιώσετε ή να μου αποκλείσετε ότι:

Εάν απενεργοποιηθούν τα βοηθήματα εντοπισμού θέσης και μείνει μόνος του ο εσωτερικός δέκτης GPS, καθίσταται άχρηστος διότι δεν έχει την πληροφορία "ποιους" δορυφόρους να αναζητήσει. Δεν προχωρά δηλαδή σε ανίχνευση συχνοτήτων για να εντοπίσει δορυφόρους και να αρχίζει να κατεβάζει από κει τα τροχιακά δεδομένα (almanac), όπως θα'κανε ένα κοινό gps. Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει ότι ένα τέτοιο GPS σαν του 5800, αν δε μπορεί να συνδεθεί με δίκτυο είναι στην ουσία άχρηστο.

Προς τούτο θα ήθελα να κάνετε το ακόλουθο πείραμα:

1.) Απ'το μενού

Εφαρμογές->Τοποθεσία->Εντοπισμ.Θέσης->Μέθοδοι εντοπ θέσης

να αφήσετε μόνο την επιλογή "Ενσωματωμένο GPS" ενεργή

2.) Απ'το μενού

Εφαρμογές->Τοποθεσία->Εντοπισμ.Θέσης->Διακομ. εντοπ. θέσης

να θέσετε τη 'Χρήση διακ. εντοπ. θέσης' σε ' Απενεργοποιημένη'.

3.) Αφού βγείτε εντελώς απ'τα μενού, να σβήσετε εντελώς το κινητό και μετά να το ξανανάψετε.

4.) Και να δείτε αν τώρα φιξάρει το GPS ή όχι. Εννοείται σε σημείο που ξέρετε ότι έχει σήμα, κατά προτίμηση σε σημείο με άμεση θέα μεγάλου τμήματος του ουρανού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

m.

Εν οίδα ότι εν οίδα.

Κάτι άλλο. Η θήκη μεταφοράς δεν ήταν μέσα στην συσκευασία. Όσοι πήρατε το 5800 είχε θήκη μεταφοράς;

Έχει αναφερθεί πολλές ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν θήκη και 2η γραφίδα, αλλά οι καινούργιες παρτίδες δεν έχουν ούτε θήκη ούτε 2η γραφίδα μέσα στο κουτί.

Κατάλαβα :wacko: Ούτε δεύτερη γραφίδα έχει. Μόνο την πένα! Αν είναι δυνατόν! Το πιο άχρηστο πράγμα πήγαν και βάλανε αντί για τη θήκη και δεύτερη γραφίδα!

Επίσης γράφει στο κουτί "Made in Hungary":blink: Γιατί δεν γράφει "Made in China" όπως όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που "σέβονται" τον εαυτό τους;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...