Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μετα πο αρκετες δοκιμες που εκανα ανακαλυψα οτι τα κοκκινα 5800 εχουν πιο καλη καμερα απο τα μπλε ισως να ειναι λογο διαφορετικου product code... και οταν παραδειγμα τραβαμε βιντεο εκει που λεει επιλογη σκηνης στα μπλε εχει 3 πιλογες "κανονικο, χαμηλου φωτισμου,νυχτα" ενω στα κοκκινα εχει μονο "κανονικο,νυχτα" ο "θορυβος" στις φωτο και στα βιντεο ειναι σχεδον ανιπαρκτος στην νυχτερινη ληψη των κοκκινων...... τα εχει χρηματοδοτισει ο κοκκαλης μαλλον...

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δειτε τι επαθα εγω...πηγα χθες στο καταστημα οτε κατερινης για να παρω καινουργιο κινητο...ζητησα το 5800...μου λενε "εισαι τυχερος τελευταιο κομματι ειναι"...πηγα σπιτι,ανοιξα τη συσκευασια οπου παροτι υπηρχε ταινια ασφαλειας ειχε ανοιχθει ηδη και ηταν ξανακολλημενη...επισης μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι η μπαταρια ηταν τελειως αδεια και η καρτα μνημης ηδη μεσα στο κινητο...και φτανουμε στο αποκορυφωμα..πατωντας το κουμπι κλησεων ειδα να υπαρχουν κλησεις προς ασχετα νουμερα με ημερομηνια κλησης 5 μαϊου ενω εγω το κινητο το πηρα χθες!!!επισης ειχε μηνυματα μεσα και η πλακα ηταν οτι στη καρτα μνημης υπηρχαν και φωτογραφιες ασχετων ανθρωπων...αυτα απο τον αγαπημενο μας οτε...το κινητο παντως ειναι σε καλη κατασταση και δουλευει κανονικα...

μπορει να ειναι και ενα απο τα τοσα που επιστραφηκαν (λογω σχισμης εντος 7ιμερου) και οι της νοκια δεν μπηκαν στη διαδικασια τουλαχιστον να το αναβαθμισουν ωστε να "φαινεται " καινουριο στον επομενο αγοραστη...σε αυτο συμβαλλει και το οτι οπως ειπες η ταινια ηταν ξανακολλημενη...τι να πει κανεις

Το καλυτερο θα ηταν να μην πει κανεις τιποτα, απλα να μην παει κανεις να παρει το συγκεκριμενο κινητο για μερικους μηνες! Ειναι ντροπη να συμβαινουν τετοια περιστατικα.

Φιλε μου για μενα , προσωπικη αποψη παντα , πηγαινε το πισω τι κινητο και απαιτησε φυσικα , αλλο καινουργιο.

Αρκει φυσικα , να μην τα εχεις σβησει , αυτα που ανεφερες οτι ειχε μεσα περασμενα , και φυσικα να μην εχεις κανει hard format , για να τους αποδειξεις τα λεγομενα σου.

Ξαναλεω , αποψη μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλυτερο θα ηταν να μην πει κανεις τιποτα, απλα να μην παει κανεις να παρει το συγκεκριμενο κινητο για μερικους μηνες! Ειναι ντροπη να συμβαινουν τετοια περιστατικα.

οκ εχεις δικιο...εγω αυτο ακριβως εκανα...το πηρα πρωτη φορα μαρτιο...αλλαξα 3 και επειδη αγανακτησα περιμενα εναμισι μηνα και το πηρα χθες παλι...αλλα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα...σχισμη και τριξιματα κλασσικα...:cry:

Μα ειναι κατασκευη αυτη για τετοιο τηλεφωνο; Γενικα καποια μοντελα πασχουν πολυ στο θεμα της κατασκευης. Περσι που ειχα το 5610 ειχε αρχισει να μου ξεφλουδιζει το μπροστινο μερος και κοπηκε ενα μικρο κομματακι σαν να ηταν χαρτι! Και ολα αυτα σε ενα τηλεφωνο 300 ευρω με χρηση 3 μηνων και χωρις καμια πτωση.

παιδια μετα πο αρκετες δοκιμες που εκανα ανακαλυψα οτι τα κοκκινα 5800 εχουν πιο καλη καμερα απο τα μπλε ισως να ειναι λογο διαφορετικου product code... και οταν παραδειγμα τραβαμε βιντεο εκει που λεει επιλογη σκηνης στα μπλε εχει 3 πιλογες "κανονικο, χαμηλου φωτισμου,νυχτα" ενω στα κοκκινα εχει μονο "κανονικο,νυχτα" ο "θορυβος" στις φωτο και στα βιντεο ειναι σχεδον ανιπαρκτος στην νυχτερινη ληψη των κοκκινων...... τα εχει χρηματοδοτισει ο κοκκαλης μαλλον...

εχω και ''κοκκινο'' και ''μπλε'' και αυτο που αναφερεις δεν ισχυει,εχουν και τα 2 περασμενη την ν21 και εχουν ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις,μενου και βεβαια ''τραβουν'' ιδιας ποιοτητας φωτο-βιντεο

μπορει να ειναι και ενα απο τα τοσα που επιστραφηκαν (λογω σχισμης εντος 7ιμερου) ...

οκ εχεις δικιο...εγω αυτο ακριβως εκανα...το πηρα ι...αλλα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα...σχισμη και τριξιματα κλασσικα...:cry:

Όσο αναφορά τη σχισμή, αυτό το έχει γενικά το 5800, όπως και μερικά τριξίματα στη μπροστινή πρόσοψη... Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ ή και σε άλλο σχετικό φόρουμ- :

1) Το 5800 από τη κατασκευή του δεν έχει σφιχτή πρόσοψη λόγω της λεπτής του οθόνης (αν θέλετε να σας παραθέσω και τα εργοστασιακά του σχέδια κατασκευής που έχω και το αποδεικνύουν αυτό).. Αν λοιπόν σφίγγαμε περισστότερο την πρόσοψη θα κινδύνευε με το μόνο μόνο να σπάσει η ίδια η οθόνη (πραγματικά είναι πολύ λεπτή...)- Και αυτό είναι κάτι που δυσαρεστεί και εμένα, το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει καλύτερη κατασκευή για το κινητό ώστε να μην έχει σχισμές και τριξίματα όπως είπαμε..

2) Όλα μα όλα τα 5800, είτε από όταν τα βγάζεις από την κούτα είτε σε λίγο διάστημα χρήσης, εμφανίζουν από λίγο έως περισσότερο σχισμή και τριξίματα...

Στη Νοκια που πήγα και εγώ γι' αυτό το λόγο, μου τόνισαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς αυτά... Αυτό φαίνεται και από τα σχέδια του κινητού....

Αλλά το σίγουρο είναι ότι το 5800, πάσχει από άποψη ποιότητας κατασκευής, και σε αυτό πιστεύω συμφωνούν όλοι.. Το να επιστρέφονται για τέτοιο λόγο απλώς δεν γίνεται τίποτα, το κινητό μένει ως έχει!!!

θα παω να τους πω οτι το κινητο που μου δωσανε ειναι μεταχειρισμενο...το προβλημα ειναι οτι δεν εχω τωρα αλλο κινητο οποτε και να το δωσω πισω μεχρι να φερουν καινουργια παρτιδα θα μεινω χωρις κινητο...

δειτε τι επαθα εγω...πηγα χθες στο καταστημα οτε κατερινης για να παρω καινουργιο κινητο...ζητησα το 5800...μου λενε "εισαι τυχερος τελευταιο κομματι ειναι"...πηγα σπιτι,ανοιξα τη συσκευασια οπου παροτι υπηρχε ταινια ασφαλειας ειχε ανοιχθει ηδη και ηταν ξανακολλημενη...επισης μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι η μπαταρια ηταν τελειως αδεια και η καρτα μνημης ηδη μεσα στο κινητο...και φτανουμε στο αποκορυφωμα..πατωντας το κουμπι κλησεων ειδα να υπαρχουν κλησεις προς ασχετα νουμερα με ημερομηνια κλησης 5 μαϊου ενω εγω το κινητο το πηρα χθες!!!επισης ειχε μηνυματα μεσα και η πλακα ηταν οτι στη καρτα μνημης υπηρχαν και φωτογραφιες ασχετων ανθρωπων...αυτα απο τον αγαπημενο μας οτε...το κινητο παντως ειναι σε καλη κατασταση και δουλευει κανονικα...
Να το πάς πίσω και να απαιτήσεις αντικατάσταση. Πολύ πιθανόν να ήρθε έτσι από την εδώ αντιπροσωπία. Το ίδιο είχε τύχει πέρυσι σε φίλο μου που πήρε ένα LG Shine για την γυναίκα του.

Έλεγξα και εγώ μέσω των ελληνικών product codes να δω ποια βγάζει ως τελευταία διαθέσιμη έκδοση και το αποτέλεσμα είναι πως εμφανίζει ως διαθέσιμη την 20.0.012 και όχι την 21.0.025.

Αν όντως την έχουν αποσύρει, δεν είναι η πρώτη φορά.

Η Nokia τελευταία μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες.

Αυτό πρακτικά τί σημαίνει, πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την 21 ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Αυτό πρακτικά τί σημαίνει, πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την 21 ;

Όχι απαραίτητα. Μπορεί να είναι στα σκαριά νεότερη...

Κανείς δεν ξέρει σίγουρα.

Το μέλλον θα δείξει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ολα τα post που αφορουσαν την μπαταρια και καθε ποτε την φορτιζουμε μεταφερθηκαν στο: Αξεσουαρ (memory cards, hands free & αλλα)

Σωστοοοςςςςςς:clap:

Αντε τωρα σιγα σιγα , αν ειναι μεσα στον προγραμματισμο σας , κανενα ξεκαθαρισμα , ιδιων μυνηματων κ.λ.π να ξεκαθαρισει λιγο το topic.

Συγνωμη κιολας , προταση κανω φυσικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mην το λες μην το λες!!!:p:p:p

Θα συμφωνήσω και εγώ :D ... Κατ' αρχήν, δεν είναι κάτι που φαίνεται... Το παρατηρείς δύσκολα και μόνο αν κοιτάξεις το κινητό από πάρα πολύ κοντά και πιέσεις λίγο τη πρόσοψη, θα δεις ότι πιέζεται λίγο προς τα μέσα...

Αν πάντως επιμένεις ότι δεν την έχει, και δεν έχεις απολύτως κανένα άλλο πρόβλημα πούλησε το ως συλλεκτικό :lol::lol: ...Είναι πολύ εκείνοι που θέλουν ένα εντελώς απροβλημάτιστο 5800!!!!:lol::lol:

ΧΑ! Μου τη φέρατε! :lol:

Έχει τελικά πάνω δεξιά! (κλασσικά) Απλά δε το χα προσέξει τόσες μέρες! Τώρα στο σκοτάδι το είδα, αλλά δε φαίνεται και τόσο!

Δυστυχώς δεν έχω το συλλεκτικό :p

Με το καιρό θα αρχίσουν και κάποια τριξιματα... Μην φαντάζεσαι τίποτα ιδιαίτερο- αλλά είναι αυτό το θέμα ποιότητας κατασκευής που είναι σπαστικό όπως λέγαμε παραπάνω!!!

Tα ματια σας 1014 με το 5800, μην σας πεσει κατω... :lol:

Δυστηχως παιδια δεν μπορουμε να το χαρουμε αυτο το κινητο με τιποτα λογω της αθλιας κατασκευης του. Α ρε Νοκια τι μας εκανες... :mad:

Κρίμα πάντως , πολύ καλό κινητό , βασικά κανένα πρόβλημα δεν είχα εκτός απο το θέμα με τη Βόνταφον σίμ , αλλά τα τριξίματα που αναφέρετε και γενικότερα ποιότητα κατασκευής :down:

συμφωνω απολυτως...το θεμα ομως ειναι οτι μας κοροιδευουν και δεν κανουμε κατι.μετα μας πειθουν οτι ΟΛΑ ειναι ετσι και οκ το παραταμε...εξαλλου σε κανα 6 μηνο θα αλλαξουμε τηλεφωνο γιατι θα μας πλασσαρουν το 5900 ,το 5901 που θα εχει ενα πληκτρο παραπανω,το 59και παει λεγοντας...εμεις φυσικα θα παμε να τα παρουμε...εκει ακριβως πονταρουν..τα κινητα τα αλλαζουμε για πλακα πλεον και το ξερουν...γι αυτο λοιπον μας εντυπωσιαζουν με οθονες και wifi ενω παραλληλα χαμιλωνουν τα ποιοτικα στανταρντς αφου δεν τα χρειαζομαστε γιατι θα "παρουμε αλλο σε κανα 5μηνο...το οτι καποιος μπορει να επιλεξει το συγκεκριμενο τιλεφωνο για να το κρατισει καιρο ομως δεν το σκεφτονται...δεν τους νοιαζει γιατι δεν μας νοιαζει εμας τελικα...

Aπλα δεν πας να παρεις!!!!!!

Τωρα εαν εχουν βρει τις χρυσες κοτες που κανουν χρυσα αυγα καλα κανουν ολες οι εταιριες και εγω εαν ειχα εταιρια τετοια ατομα θα ηθελα!!:)

Μεγαλα παιδια ειμαστε ας συντονισουμε λιγο:!::!::!:;)

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Μην με... χτυπήσετε αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε να βάλετε λίγη σιλικόνη στην σχισμή; Το έχει κάνει κανείς;

Θα ηταν μια καλη προσωρινη τουλαχιστον λυση.......αλλα αν χρειαστει να παει η συσκευη στη νοκια για σερβις και δουν τη σιλικονη η υπολοιματα και μας την βγαλουν εκτος εγγυησης

τοτε τι κανουμε πατριωτη?

Θα ηταν μια καλη προσωρινη τουλαχιστον λυση.......αλλα αν χρειαστει να παει η συσκευη στη νοκια για σερβις και δουν τη σιλικονη η υπολοιματα και μας την βγαλουν εκτος εγγυησης

τοτε τι κανουμε πατριωτη?

Εμ... πατριώτη, όλα τα πράγματα έχουν και τα μειονεκτήματά τους. ;)

Πάντως, λογικά με λίγη σιλικονούλα και το πρόβλημα λύνεται και σταματάει να τρίζει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...