malamakis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 σήμερα που λέτε χτύπησε to κινητό ενός φίλου μου Ν79 και ο κύριος κινητός εκφώνησε to όνομα του καλούντα καλύτερα και από μένα...!!όταν άκουσε πως εκφώνησε όνομα to δικό μου to κινητό γελούσε!τον ρώτησα και μου είπε ότι κάτι κατέβασε ένα πακέτο ελληνικών δωρεάν αλλά δεν ξέρει πως to έκανε ούτε τι αποτέλεσμα θα είχε!!...και λέω εγώ τώρα..υπάρχει και για τα δικα μας κινητά αυτό to μικρό θαυματουργό πραγματακι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Από το μενού Λήψη το κατεβάζουμε. Δεν είναι πρόγραμμα αλλά προσθήκη ελληνικής γλώσσας (Πέτρος). Απ' ότι έχω δει, στο δικό μας, δεν υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αποτέλεσμα κατεβάζοντας το συγκεκριμένο πακετάκι απο το επίσημο site της nokia. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Δεν τίθεται θέμα αγοράς. Free download είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Πάντως από ότι έψαξα και εγώ να το βρώ τώρα... δεν είναι διαθέσιμο. Το Link που έχουν δεν λειτουργεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamakis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ναι αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα στο σιτε τις νοκια..ψάχνω ψάχνω,μόνο ένα text to speech βρήκα και αυτό δεν είναι συμβατό με to 5800!!που ακριβώς να ψάξω..;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αυτό είναι, στα downloads για το text to speech. Αλλά για το 5800 δεν έχει κάτι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις κάποιο άλλο αρχείο για τα Ν85 και Ν79 να δεις αν κάνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Γιώργο, έχει σχέση ο Πέτρος (που είναι μόνο για την ανάγνωση των μηνυμάτων) με την εκφώνηση καλούντος...; Δεν νομίζω πως έχει... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamakis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 α εντάξει τότε..κατέβαζω για ένα άλλο κινητό την εφαρμογή για τον υπολογιστή και δοκιμάζω να περάσω την ελληνική γλώσσα στο δικό μου...τελεία!!για να δούμε..αύριο θα κάνω την δοκιμή και επιστρέφω για εντυπώσεις!!ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Γιώργο, έχει σχέση ο Πέτρος (που είναι μόνο για την ανάγνωση των μηνυμάτων) με την εκφώνηση καλούντος...; Δεν νομίζω πως έχει... Και στο Ν78 μου, πριν κάνω οποιαδήποτε εγκατάσταση, εκφωνούσε τα ονόματα κάπως γελοία. Μόλις κατέβασα τον Πέτρο απο το text to speech (που, όπως πολύ σωστά είπες, είναι για την ανάγνωση μηνυμάτων), έφτιαξε και η εκφώνηση. Άρα, συμπέρανα οτι έχει σχέση. Ίσως επειδή όταν το κατεβάζεις εγκαθιστά δύο αρχεία. Αν, φίλε malamakis, κάνεις την δοκιμή με τα αρχεία απο το Ν79, πες μας αν είδες κάποιο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamakis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 επειδή δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι αύριο...κατέβασα τα αρχεία(και τον πέτρο και to άλλο)τα έκανα εγκατάσταση έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα!όπως ήταν έτσι και τώρα!ούτε στα μυνήματα βγάζει καμία επιλογή για ανάγνωση!!οπότε...μάλλον δεν to αναγνωρίζει.. to έκανα κατευθείαν από to κινητό..δεν κατέβασα τα αρχεία από to Ν79 και μετά να τα περάσω στο δικό μου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Kαλημερα σας, μια ερωτησουλα για το agps... Εχω καρτα whats up της cosmote και ενεργοποιησα το gprs. Οταν παω ρυθμισεις εντοπισμου θεσης-->διακομιστης εντοπισμου θεσης, στο σημειο προσβασης τι συνδεση δικτυου επιλεγω? εχει cosmote internet, cosmote gprs, cosmote mms gprs, cosmote wap gprs......... δεν καταλαβαινω τα 3 τελευταια τι διαφορα εχουν μεταξυ τους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδιά εχω ένα μικρό πρόβλημα. Μου αναφέρει συνέχεια "μνήμη τηλεφώνου C πλήρης, σβηστε στοιχεία" Καλως ως εδω, αλλα μολις παω να βρω στοιχεια απο τη διαχειριση αρχειων, δε βρισκω τιποτα μεγαλης χωρητοκοτητας. Ενω αναφερει καποια αρχεια SIS μεγαλου ογκου, δεν τα βρισκω! "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 παιδιά εχω ένα μικρό πρόβλημα. Μου αναφέρει συνέχεια "μνήμη τηλεφώνου C πλήρης, σβηστε στοιχεία" Καλως ως εδω, αλλα μολις παω να βρω στοιχεια απο τη διαχειριση αρχειων, δε βρισκω τιποτα μεγαλης χωρητοκοτητας. Ενω αναφερει καποια αρχεια SIS μεγαλου ογκου, δεν τα βρισκω! Μήπως έχεις εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές; Μήπως έχεις στα εισερχόμενα των μηνυμάτων αφήσει αρχεία τα οποία έχεις λάβει μέσω Bluetooth; Οι φωτογραφίες όταν τραβάς, που αποθηκεύονται; Τέλος, πήγαινε μέσω ενός file manager (πχ X-plore) και σβήσε όλα τα περιεχόμενα του φακέλου C:\cache. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 να κάνω και εγώ μια ερώτηση σχετικά με την ερώτηση που έκανε ο kwstas1984. το a-gps χρεώνεται όσο το έχεις ανοιχτό?η μονο μια φορα?εμείς με κάρτα δηλαδή θα έχουμε προβλήματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Τα έχουμε ξαναπεί..αλλά πάμε αλλη μία: Το agps ΔΕΝ δουλεύει με whatsup και cosmocarta.. θέλει σύνδεση cosmote.. H cosmote δε δίνει ιντερνετ κανονικό παρα μόνο στις συνδέσεις της στα άλλα δίνει ιντερνετ μέσω WAP..Και δε δουλεύει. Στις συνδέσεις εμένα δούλεψε ΜΟΝΟ στο WIRELESS INTERNET. Κανάνα άλλο προφιλ δε δούλεψε. αυτά.. μεχρι στιγμής στη σύνδεση μου η κοσμοτε εμφανίζει 3-4 kb κάθε φορά που εγώ κάνω χρήση του gps..αλλα χρέωση ΠΑΝΤΑ "0"..ίσως χρεώνει από κάποια kb και πάνω..δε ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Μαλλον θα μου ξεφυγε η συγκεκριμενη απαντηση. Ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση Νomader. Eιχα κανει διαφορες δοκιμες και δεν κατεβαζε kb με τπτ. Μετα για να τεσταρω οτι εχω gprs ανοιξα μια σελιδα με χρηση gprs, την ειδα κανονικα αλλα δεν με χρεωσε. Ισως οντως να χρεωνει απο εναν συγκεκριμενο αριθμο Kb και πανω. Επισης χρησημοιποιω και το widget του accuweather με gprs και παλι 0 χρεωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Τα έχουμε ξαναπεί..αλλά πάμε αλλη μία: Το agps ΔΕΝ δουλεύει με whatsup και cosmocarta.. θέλει σύνδεση cosmote.. H cosmote δε δίνει ιντερνετ κανονικό παρα μόνο στις συνδέσεις της στα άλλα δίνει ιντερνετ μέσω WAP..Και δε δουλεύει. Στις συνδέσεις εμένα δούλεψε ΜΟΝΟ στο WIRELESS INTERNET. Κανάνα άλλο προφιλ δε δούλεψε. αυτά.. μεχρι στιγμής στη σύνδεση μου η κοσμοτε εμφανίζει 3-4 kb κάθε φορά που εγώ κάνω χρήση του gps..αλλα χρέωση ΠΑΝΤΑ "0"..ίσως χρεώνει από κάποια kb και πάνω..δε ξερω Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το Wireless Internet Easy που έχει 1MB το μήνα δωρεάν; Εμένα πάντως στην ανάλυση γράφει 5~6 ακόμα και 9kb, φυσικά δωρέαν γιατί εχω βάλει το WIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomader Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 όχι σίγουρος είμαι οτι δεν έχω ενεργοποιήσει Wireless Internet Easy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kar Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός (vodafone) από τότε που χρησιμοποιώ το 5800.Θα ήθελα να ρωτήσω 1) αφού έχω απενεργοποιήσει a-gprs και ιντερνετ μπαίνω μεσω wifi από που προέρχονται μικρές χρεώσεις που αναφέρονται ως internet vodafone( οι οποίες είναι αρκετές, λίγων δευτερολέπτων 4-6 κατά μέσο όρο) και 2) οι κλήσεις προς 1213 (είναι δωρεάν)τις οποίες δεν κανω εγώ μήπως είναι η σύνδεση στο ιντερνετ μεσω wifi ; Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Αυτές οι συνδέσεις, σε χρεώνουν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Επιτέλους το πήρα κι εγώ. Update από την 20 σε 21 και μετά hard format. Format της memory card δεν το θεώρησα αναγκαίο... Ή μήπως είναι; Από τη συσκευασία έλειπαν το δεύτερο stylus, το stand και η θήκη, δεν ξέρω αν έρχονται στην αγορά μας. Πάντως το κινητό δεν είναι ελληνικό, το manual είναι φωτοτυπία. Ελληνικά έχει όμως, του τα πέρασαν φαίνεται. Αγγλικό μενού και greeklish στα μηνύματα χρησιμοποιώ anw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Να κάνεις! Είναι αναγκαίο κάθε αποθηκευτικό μέσο ό,τι και αν είναι να το φορμάρουμε πριν τη χρήση. ΥΓ: Αν θέλεις να το αλλάξεις με ελληνικό, έχεις το δικαίωμα πάντως. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kar Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Αυτές οι συνδέσεις, σε χρεώνουν; Οι πρώτες ναι και δεν μπορώ να καταλάβω από που μπορεί να προέρχονται.Για τις κλήσεις όχι δεν χρεώνουν αλλά είναι ένα νούμερο που δεν το καλώ(για το 1213 εννοώ).Αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο ας μου απαντήσει,θα προσπαθήσω όμως να περάσω απο voda αύριο μήπως μου εξηγήσουν τι παίζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Για πρώτο Series 60 καλά τα πάω μέχρι στιγμής, το μόνο που δεν κατάλαβα είναι πως περνούμε τα γενέθλια από τα contacts στο calendar αυτόματα (όπως με τα SE), και όχι ένα-ένα manually στο calendar. Έψαξα λίγο στο google αλλά λένε ότι πρέπει να το κάνεις manually. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Μπορεις να το κανεις και μεσω τις εφαρμογης Best Birthday. Περισσοτερα στο επισημο θεμα των εφαρμογων.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts