Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να αγοράσω το 5800 black με επιδότηση από την Cosmote.

Θα μου δώσουν ελληνικό μοντέλο όμως ή εισαγωγής???

Πριν λίγες μέρες πήρα το δικό μου, μαύρο, απο cosmote, με επιδότηση. Του εξήγησα τουπωλητή οτι αν δεν είναι ελληνικό, θα του το γυρίσω πίσω. Με διαβεβαίωσε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εισαγωγής. Όλες οι συσκευές που φέρνουν, τουλάχιστον τώρα, είναι ελληνικές.

Και έτσι ήταν φίλε μου. Ελληνικότατο. Οπότε, αν το πάρεις απο Αθήνα (εγώ πήγα στο Περιστέρι), cosmote και μαύρο, κατά 99% θα είναι ελληνικό.

Κι εγώ από το πλαίσιο που το πήρα κόκκινο είναι ελληνικότατο. Και μετά από 20 ημέρες που το έχω κανένα πρόβλημα.

Με τη v20 μου το έκανε και εμένα μια φορά. με την αναβάθμιση όμως, το Clip D λειτουργεί άψογα, και ακούω και με ακούνε πεντακάθαρα. Το μόνο περίεργο είναι ότι συνδέθηκε χωρίς να μου ζητήσει κωδικό μετά το pairing. anyway δεν έχω πρόβλημα πάντως.

και σε μενα τρωει αυτο το κολλημα με το bt και για να μπορεσω να συνεχισω την κληση πρεπει κατα τη διαρκεια της κλησης να πατησω απο το μενου της συσκευης ''ακουστικο'' και στη συνεχεια ''bt'' για να καταφερω να συνεχισω να μιλαω κανονικα.

Καλησπέρα και από εμένα!

Έχω το 5800 4 μέρες...

Από την πρώτη μέρα μετά από 2 ώρες λειτουργίας(Απλά καταχωρούσα επαφές) άρχισε να κολλάει..

Έσβηνε το κινητο και έκανε restart ή έσβηνε η οθόνη (ελάχιστα αναμμένη σε χρώμα γκρι) και έπρεπε ή να βγεί η μπαταρία ή να το αφήσω όπου και έσβηνε και το άνοιγα με τον διακόπτη..

Μετά από κάποια κλήση πάλι έκανε μόνο του restart.

Το έκανα αναβάθμιση απο την έκδοση 20 σε V21.0.025 και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα..Nα σημειώσω επίσης ότι έκανα και hard format!

Έπειτα πήγα σε μαγαζί Νokia το είδαν αλλά...δεν κόλλησε και μου πρότειναν να φτιάξω μία νέα κάρτα SIM 3G όπου και έκανα..(Άλλαξα και το δίκτυο να είναι μόνο GSM).

Το πρόβλημα παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα και επειδή δεν έχω αρκετές γνώσεις γύρω από τα κινητά θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι να κάνω?

Πάντως είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο!

Ευχαριστώ ,Γιάννης :-))

Κάνε και κάτι τελευταίο.

Δούλεψε για λίγο το κινητό χωρίς κάρτα μνήμης.

Αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... Ό,τι πέρναγε από το χέρι σου το έκανες.

Πήγαινε το πίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πριν λίγες μέρες πήρα το δικό μου, μαύρο, απο cosmote, με επιδότηση. Του εξήγησα τουπωλητή οτι αν δεν είναι ελληνικό, θα του το γυρίσω πίσω. Με διαβεβαίωσε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εισαγωγής. Όλες οι συσκευές που φέρνουν, τουλάχιστον τώρα, είναι ελληνικές.

Και έτσι ήταν φίλε μου. Ελληνικότατο. Οπότε, αν το πάρεις απο Αθήνα (εγώ πήγα στο Περιστέρι), cosmote και μαύρο, κατά 99% θα είναι ελληνικό.

Φίλε mirrorofsorrow σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

και εγω απο cosmote πατρας το μαυρο πηρα.εχει και την θηκουλα απο καοτσουκ(ενω φιλος μου που το πηρε σε μπλε απο wind δεν την ειχε μεσα και ουτε δευτερο πενακι).ελληνικοτατο.κοιτα μονο να ειναι σφραγισμενο(nokia sealed λευκο αυτοκολητο).δεν νομιζω η κοσμοτε να κανει παραεισαγωγη.

Το πρόβλημα παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα και επειδή δεν έχω αρκετές γνώσεις γύρω από τα κινητά θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι να κάνω?

Πάντως είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο!

Εκτός απο την κάρτα sim, δούλεψέ το μια μέρα και χωρίς την κάρτα μν΄μης. ΑΚούγεται κάπως περίεργο αλλά οι χαμηλής ποιότητας κάρτες μνήμης που δίνει η nokia, προκαλούν διάφορα προβλήματα. Αν, ακόμα και χωρίς sim και microSD, συνεχίζει τα ίδια. ζήτα αντικατάσταση.

Φίλε mirrorofsorrow σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Το είχα άγχος και γω πριν το πάρω. Τόσα έχουν δει τα μάτια μας με συσκευές παραεισαγωγής. :)

Η τελευταία έκδοση εκτός απο τα ηχεία που δουλεύουν καλύτερα εχουμε εικόνα αν ενισχύει και την διάρκεια της μπαταρίας του κινητού?

παιδιά έβαλα κατά λάθος μία εικόνα ως "εικόνα κλήσης" δηλαδή όποιον κ να παίρνω τηλ,βγάζει αυτή.πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?

παιδιά έβαλα κατά λάθος μία εικόνα ως "εικόνα κλήσης" δηλαδή όποιον κ να παίρνω τηλ,βγάζει αυτή.πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?

Τι ερωτηση ειναι αυτη;Μεσα απο τις ρυθμισεις οπως εβαλες την εικονα κλησης πανε και βαλε εικονα θεματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Και εμένα συνεχίζει να το κάνει μετά από την αναβάθμιση...

Η sim η δικιά μου είναι αρκετά παλιά κιόλας (2003) και ίσως φταίει αυτό..[/i]

Δεν είναι η σίμ , η δική μου είναι ολοκαίνουργια

Τι ερωτηση ειναι αυτη;Μεσα απο τις ρυθμισεις οπως εβαλες την εικονα κλησης πανε και βαλε εικονα θεματος.

Δν το έβρισκα γιατί το έκανα από τν έκθεση,κ γι' αυτό έκανα τν ερώτηση!ελπίζω να σε κάλυψα. mirrorofsorrow,ευχαριστώ πολύ!

εκανα και εγω σημερα την αναβαθμιση σε 21 σε alpha nokia shop και παρατηρησα τα εξης :

1. εχασα τα ελληνικα , αλλα αυτα νομιζω θα ξαναεπανελθουν

2. η φωτογραφικη δεν ενεργοποιειται απο το κουμπι της, μονο μεσα απο το μενου και μπορω μετα με το κουμπι να φωτογραφισω

3. δεν μπορω να βγω απο το μενου πατωντας τπο κοκκινο εξωτερικο κουμπι, παρα μονο με το εξοδος.

4. δεν κλειδωνει αυτοματα το πληκτρολογιο παρα το οτι τοπ εχω ρυθμισει σε 20 δευτ.

5. κατα τα αλλα ειναι σαφως πιο γρηγορο!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

εκανα και εγω σημερα την αναβαθμιση σε 21 σε alpha nokia shop και παρατηρησα τα εξης :

2. η φωτογραφικη δεν ενεργοποιειται απο το κουμπι της, μονο μεσα απο το μενου και μπορω μετα με το κουμπι να φωτογραφισω

3. δεν μπορω να βγω απο το μενου πατωντας τπο κοκκινο εξωτερικο κουμπι, παρα μονο με το εξοδος.

4. δεν κλειδωνει αυτοματα το πληκτρολογιο παρα το οτι τοπ εχω ρυθμισει σε 20 δευτ.

5. κατα τα αλλα ειναι σαφως πιο γρηγορο!!!

1. Θα πρέπει να πας σε nokia shop να σου περάσουν τα Ελληνικά ή απλά ακολουθείς την διαδικασία που σωστά αναφέρει ο Itchrist86 στο ποστ του.

2 & 3. Δεν φταίει η αναβάθμιση γι αυτό, απλά μάλλον έχεις κ εσύ κάρτα sim vodafone. Θα πρέπει να πατάς το Εντάξει μόλιος σου εμφανίζει το σήμα της vodafone.

4. Εμένα κλειδώνει κανονικά. Για τσέκαρε ξανά τις ρθμίσεις για το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

1. Θα πρέπει να πας σε nokia shop να σου περάσουν τα Ελληνικά. Αλλά δεν το είδες μόλις σου έδωσαν το κινητό ώστε να στα περάσουν?

2 & 3. Δεν φταίει η αναβάθμιση γι αυτό, απλά μάλλον έχεις κ εσύ κάρτα sim vodafone. Θα πρέπει να πατάς το Εντάξει μόλιος σου εμφανίζει το σήμα της vodafone.

4. Εμένα κλειδώνει κανονικά. Για τσέκαρε ξανά τις ρθμίσεις για το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου.

που αλλου υπαρχει αυτη η ρυθμιση για το κλειδωμα??

Για όσους δεν το πρόσεξαν, υπάρχει διαθέσιμος τρόπος αλλαγής του product code πλέον.

S60 5th Edition Platform FAQ: Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

1. Θα πρέπει να πας σε nokia shop να σου περάσουν τα Ελληνικά. Αλλά δεν το είδες μόλις σου έδωσαν το κινητό ώστε να στα περάσουν?

Ριξτε μια ματια στο 5th Edition Platform FAQ ερωτηση #10 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αν πέρασε όμως την 21, θα του δίνει την επιλογή το nsu για επανεγκατάσταση; Γιατί αν την είχε περάσει μέσω fota, θα του δινόταν σίγουρα η επιλογή, τώρα όμως;

που αλλου υπαρχει αυτη η ρυθμιση για το κλειδωμα??

Στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Διαχείριση τηλεφώνου > Αυτομ. κλείδωμα πληκτρολογίου.

Επιπλέον δες και στο Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Διαχείριση τηλεφώνου > Ασφάλεια Τηλέφωνο κ SIM > Περίοδος αυτόματου κλειδώματος και να είναι στην επιλογή καμία.

Υ.Γ.

Ναι το είδα gianpithio που μου το ανέφερε ο Itchrist86 και διόρθωσα το ποστ μου. :)

οτι και να κανω δεν κλειδωνει αυτοματα...

δεν ξερω τι να κανω..

εχω vodafone καρτα και δοκιμασα να πατησω ναι στην αρχη, αλλα δεν διορθωθηκαν και τα αλλα προβληματα..

επισης στην αλλαγη code ποιο πρεπει να βαλλω για να εχω ελληνικα??

μπορω να ξαναπερασω μετα την 21 εκδοση..??

δοκιμασα πριν λιγο μεσω υπολογιστη και χαθηκε η συνδεση με τον Η/Υ , ολο αυτο μου ελεγε.. εχω vista μηπως δημιουργουν προβλημα???

πως μπορω να επαναφερω backup που εγινε στο τηλεφωνο απο alpha copy πριν την αναβαθμιση και βρισκεται στον φακελο backup της καρτας??

οτι και να κανω δεν κλειδωνει αυτοματα...

δεν ξερω τι να κανω..

εχω vodafone καρτα και δοκιμασα να πατησω ναι στην αρχη, αλλα δεν διορθωθηκαν και τα αλλα προβληματα..

επισης στην αλλαγη code ποιο πρεπει να βαλλω για να εχω ελληνικα??

μπορω να ξαναπερασω μετα την 21 εκδοση..??

δοκιμασα πριν λιγο μεσω υπολογιστη και χαθηκε η συνδεση με τον Η/Υ , ολο αυτο μου ελεγε.. εχω vista μηπως δημιουργουν προβλημα???

Τα Ελληνικά product code θα τα βρεις στο 1ο ποστ στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

Αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή κ τρέξεις το nokia software update λογικά θα πρέπει να σου βγάλει επιλογή να κάνεις ξανά εγκατάσταση την τελευταία έκδοση firmware.

πως μπορω να επαναφερω backup που εγινε στο τηλεφωνο απο alpha copy πριν την αναβαθμιση και βρισκεται στον φακελο backup της καρτας??

Θα πας στην Διαχείριση αρχείων > Αντίγραφα ασφαλείας > Επιλογές > Ανάκτηση και θα σου βγάλει τι θες να επαναφέρεις κ θα πατήσεις εντάξει.

Υ.Γ. Και όταν θες να προσθέσει ή να διορθώσεις κάτι στο ποστ σου να πατάς την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

δεν γινεται τιποτα οταν παταω το κουμπι service??

γιατι???

Τα Ελληνικά product code θα τα βρεις στο 1ο ποστ στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

Αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή κ τρέξεις το nokia software update λογικά θα πρέπει να σου βγάλει επιλογή να κάνεις ξανά εγκατάσταση την τελευταία έκδοση firmware.

Θα πας στην Διαχείριση αρχείων > Αντίγραφα ασφαλείας > Επιλογές > Ανάκτηση και θα σου βγάλει τι θες να επαναφέρεις κ θα πατήσεις εντάξει.

Υ.Γ. Και όταν θες να προσθέσει ή να διορθώσεις κάτι στο ποστ σου να πατάς την http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif

το balkans ειναι??

ευχαριστω καισυγνωμη για την ταλαιπωρια...

Τελικα τι θα κανω με το αυτοματο κλειδωμα???

δεν γινεται τιποτα οταν παταω το κουμπι service??

γιατι???

εδω τι μπορουμε να κανουμε??

εγινε το εξης κουφο...

μολις επανεφερα μεσω backup τηλεφωνου το ημερολογιο, ολα λειτουργησαν κανονικα...

τι να πω...

κλειδωνει το τηλ, βγαινεις απο τα μενου με το κοκκινο κουμπι κλπ...

τι να πω!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...