Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέτε ελληνικό εννοείτε φαντάζομαι με το Product code "balkans", δηλαδή εληνική συσκευή? Γιατί όλα έχουν ελληνικό menu, αλλα αν τυχόν το αναβαθμίσεισ και δεν είναι ελληνική η συσκευή τότε bye bye τα ελληνικά! Επειδή και εγώ έχωσύνδεση wind, δεν αντιμετοπίζεις κανένα πρόβλημα, θέλω να πω δεν έχει τίποτα της cosmote φορτωμένο??

Το coteίσιο που πήρα έχει ελληνικό product code

0573762 Balkans Black

και δεν έχει τίποτα της Cosmote φορτωμένο.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος αγοράσει αυτο εδω? ?

Αναρωτιέμαι αν η οθόνη του κινητού θα "ακούει" μετά και κατά πόσο είναι χρήσιμο.

Edit: Σε προηγούμενα πόστ έχει αναφερθεί ξανά και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα (αυτα παθαίνεις αν προτρέχεις και δεν κάνεις αναζήτηση... Ας το σβήσει κάποιος αντμιν το μήνυμα αν θέλει)

εχω παρει την αντιστοιχη απο clearprotector.com που κανουν την ιδια δουλεια και η αποκριση οθονης ειναι μια χαρα,δεν εχω δει διαφορα...

καλο θα ηταν ομως να ποσταρεις στο αντιστοιχο θεμα με τα αξεσουαρ

Από χθες, είμαι και γω κάτοχος του 5800. Χρώματος μαύρου, με product code 0573762 (alpha copy δηλαδή) από το κατάστημα της Cosmote στον πεζόδρομο Περιστερίου.

Το μαύρο ήταν το μοναδικό χρώμα που δεν είχα δει. Αν είχα δικαίωμα επιλογής, θα διάλεγα το κόκκινο αλλά υπήρχε μόνο το μαύρο. Τελικά είναι πάρα πολύ όμορφο.

Από χθες, είμαι και γω κάτοχος του 5800. Χρώματος μαύρου, με product code 0573762 (alpha copy δηλαδή) από το κατάστημα της Cosmote στον πεζόδρομο Περιστερίου.

Το μαύρο ήταν το μοναδικό χρώμα που δεν είχα δει. Αν είχα δικαίωμα επιλογής, θα διάλεγα το κόκκινο αλλά υπήρχε μόνο το μαύρο. Τελικά είναι πάρα πολύ όμορφο.

Καλορίζικο mirrorofsorrow!! Μας το σκασες γι αύριο αλλά ελπίζω σύντομα να το δω κ απο κοντά. :p

Μας έχει πει πολλές φορές την γνώμη σου για το 5800 αλλά τώρα που έγινε κ δικό σου περιμένουμε κ από αυτό κάποια παρατήρηση.

Τώρα που έχεις δεις και τα 3 χρώματα σε ποιό καταλήγεις? Κρατάς ακόμα ψηλά το κόκκινο?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ΑΝ καταφέρω να έρθω αύριο, θα τα συγκρίνουμε (θα έχουμε δίπλα δίπλα για πρωτη φορά και τα τρία χρώματα) και θα δούμε πιο δείχνει πιο ωραίο διπλα στα υπόλοιπα.

ΑΝ καταφέρω να έρθω αύριο, θα τα συγκρίνουμε (θα έχουμε δίπλα δίπλα για πρωτη φορά και τα τρία χρώματα) και θα δούμε πιο δείχνει πιο ωραίο διπλα στα υπόλοιπα.
Αχ,ναι,πειτε μας για να ξερουμε!!Εγω παντως εχω το κοκκινο...Καλα και οι 3 την ιδια συσκευη εχετε??Εγω παντως το κινητο το εχω κανενα 2μηνο νομιζω και δε μου χει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα:)!!Φοβερη συσκευη και για οσους δεν εχουν ξανασχοληθει φιλικη προς το χρηστη:D...

Έως εδώ ήταν..... Καθιστώ τη NOKIA την χειρότερη εταιρία κινητών και ορκιζομε οτι πότε δεν θα ξαναπάρω NOKIA και ούτε θα την συνιστώ... Δηλαδή έλεος... μπουκτισα με τα προβλήματα.. Οσοι ειναι επιδοξοι αγοραστές ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ!! Εκτος και αν θελετε να κατασκηνώσετε εξω απο την Alpha C(l)opy... Σήμερα πήγα να περάσω κατι θέματα ενώ το συνδεο σε PC Suite mode η συσκευη δεν το αναγνωριζει.. μονο για μεταφορα δεδομενων λειτουργει.. Το pc ειναι οκ οπως και το pc suite γιατι ενα N81 δουλευει κανονικοτατα.... Μια με ενα προβλημα λογισμικου..(2 βδομαδες μεσα), μια που δεν φορτιζε(1 μηνα μεσα), μια με το προβλημα τις οθονης( αλλες 2 βδομαδες μεσα), τωρα αυτο.... Την Μ.Πεμπτη το πηρα απο το service που το ειχα παει για την οθονη... ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!! ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!

Λοιπον το προβλημα λυθηκε... ισως να μην ειναι η χειροτερη εταιρια, τα παραπανω τα εγραψα πανω στα νευρα μου, αλλα το λογισμικο για το PC θελει λιγο περισσοτερη προσοχη..

Edit: To κινητο πρωταγωνιστή και σε ενα ακομα video http://www.youtube.com/watch?v=vKnM6QxlEHI&feature=related (0:24)

Λοιπον το προβλημα λυθηκε... ισως να μην ειναι η χειροτερη εταιρια, τα παραπανω τα εγραψα πανω στα νευρα μου[/url] (0:24)

σιγουρα δεν ειναι η χειροτερη και σιγουρα ειναι μεσα στις καλυτερες.ειπαμε τα ηλεκτρονικα ειναι θεμα τυχης.και με ενα νοκια ,αν ειναι το πρωτο σου,δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.το 5800 ειναι το 5ο νοκια που περναει απο τα χερια μου και μπορω να πω πως ειμαι :D"περηφανος":D λες και ειναι δικη μου η εταιρεια.0 προβληματα.οσον αφορα το Pc suite,ισχυριζομαι πως το desktop μου δεν εχει κανενα προβλημα,το ιδιο και με το laptop μου ελα ομως πως το desktop εχει μουλωσει και δεν συνδεεται με ΤΙΠΟΤΑ.φταει το pc suite?δε νομιζω.στο λαπτοπ γιατι παει σφαι-ρα?και απο software,οτι μπορουσα να βαλω ιδιο,το κανα δλδ antivirus,codecs,players,messengers,design progz,audio progs,system tools...καρμπον τα δυο μηχανηματα.

1)Τα προστατευτικά οθόνης από το ehop είναι καλά? Καλύτερα να πάρω αυτό που είναι και σαν καθρέπτης ή το απλό?

Κι εγώ από το eshop πήρα το απλό, είναι απλώς καταπληκτικό! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω την συσκευή με πρόγραμμα που θα έχει δωρεάν MB. Μέχρι και πριν λίγες μέρες ήμουν έτοιμος να πάρω το μαύρο από Γερμανό αλλά είδα χθες ότι η vodafone έριξε την τιμή της συσκευής(στο plus 100= 148 ευρώ και δώρο bluetooth, ενώ ο Γερμανός κρατάει την παλιά τιμή στα 213 ευρώ στο αντίστοιχο πρόγραμμα, χωρίς bluetooth).Φυσικά η vodafone έχει το μπλε και δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα είναι η αλήθεια σαν χρώμα. Επίσης εδώ μέσα, από τα λίγα που διάβασα, κατάλαβα ότι τα περισσότερα προβλήματα τα βγάλανε τα μπλε (δηλαδή αυτά που πουλάει η Vodafone) ή μήπως κάνω λάθος; Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μου βγάλει προβλήματα εάν πάρω το μπλε της vodafone ή είναι ίδιες οι πιθανότητες απ' όπου και να το πάρω;Απ' ότι διάβασα αυτά που δίνει ο Γερμανός έχουν ήδη περασμένη την τελευταία αναβάσθμιση, το ίδιο ισχύει και σε αυτά που δίνει η vodafone;:confused:

Υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο μπλε διότι πολύ απλά στην αρχή ήταν το μόνο διαθέσιμο χρώμα στην Ελληνική αγορά και μάλιστα από τη Vodafone.

Δεν ισχύει πως το μπλε είναι περισσότερο προβληματικό απ ότι τα άλλα δύο χρώματα.

Δεν γνωρίζω εάν έχουν ή όχι τη προ-τελευταία (διότι η τελευταία μόλις προχθές βγήκε) έκδοση λογισμικού αυτά που έχει η Vodafone, αλλά τι σημασία έχει...;

Απλά θα κάνεις μια αναβαθμισούλα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι? οταν κανουμε hard format οτι εχουμε περασμενο στην καρτα μνημης, φωτο, ηχοι κλησης, κτλ χανονται ολα?

Όχι.

Μόνο η εσωτερική μνήμη (συσκευή) επηρεάζεται.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Itchrist86 σευπερ ευχαριστω και χιλια συγνωμη αν σε εχω ζαλισει (εννοω και για το μηνυμα για την θηκη και παλι συγνωμη και ευχαριστω πολυ

Hello!

Έχει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα με το κινητό;

Εάν το theme που έχω επιλέξει είναι σκουρόχρωμο, κλείσω την οθόνη με το πλαινό κουμπάκι και την ξανανοίξω αμέσως, τότε το μόνο που βλέπω είναι οριζόντιες γραμμές... Για να λειτουργήσει ξανά η οθόνη του κινητού πρέπει να σβήσω την οθόνη για περίπου ένα λεπτό! Ο μόνος τρόπος για να μήν έχω αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιώ theme λευκού χρώματος. Προφανώς είναι πρόβλημα της οθόνης, μιάς και έχω δοκιμάσει τα πάντα! Εννοώ, οτι έχω κάνει update, format, reset κτλ. αλλά τίποτα!

Μάλλον με βλέπω για service...

Hello!

Εάν το theme που έχω επιλέξει είναι σκουρόχρωμο, κλείσω την οθόνη με το πλαινό κουμπάκι και την ξανανοίξω αμέσως, τότε το μόνο που βλέπω είναι οριζόντιες γραμμές... Για να λειτουργήσει ξανά η οθόνη του κινητού πρέπει να σβήσω την οθόνη για περίπου ένα λεπτό! Ο μόνος τρόπος για να μήν έχω αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιώ theme λευκού χρώματος. Προφανώς είναι πρόβλημα της οθόνης, μιάς και έχω δοκιμάσει τα πάντα! Εννοώ, οτι έχω κάνει update, format, reset κτλ. αλλά τίποτα!

εγω εχω ανοιχτοχρωμο και ολα οκ.βαλε και αλλο παρομοιο θεμα και ξαναδοκιμασε το.μπορει να μην εχει προβλημα το κινητο.μπορει με το θεμα να μην πηγαινει κατι καλα.αν θες πες μας ποιο εινια και απο που το "τσιμπησες" να κανουμε και μεις καμια δοκιμη.ισως ετσι ειναι πιο αξιοπιστα τα αποτελεσματα.

Υπάρχουν περισσότερες αναφορές στο μπλε διότι πολύ απλά στην αρχή ήταν το μόνο διαθέσιμο χρώμα στην Ελληνική αγορά και μάλιστα από τη Vodafone.

Δεν ισχύει πως το μπλε είναι περισσότερο προβληματικό απ ότι τα άλλα δύο χρώματα.

Δεν γνωρίζω εάν έχουν ή όχι τη προ-τελευταία (διότι η τελευταία μόλις προχθές βγήκε) έκδοση λογισμικού αυτά που έχει η Vodafone, αλλά τι σημασία έχει...;

Απλά θα κάνεις μια αναβαθμισούλα.

Κατσε θες να πεις οτι η ν.21 βγηκε?Μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση?:):):)

Κατσε θες να πεις οτι η ν.21 βγηκε?Μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση?:):):)

το απογευμα που δοκιμασα,μου πε πως ειμαι up to date με την v20.και πριν 5λεπτα,το ιδιο.

Ναι και εγω το ιδιο βλεπω στο site της μαμας Nokia...!Ο it μαλλον εννοει οτι βγηκε απλως οχι ακομα στα ελληνικα...!:):):)

Hello!

Μήπως άρχισε να στο κάνει μετά από Update;Γιατί μετά από την αναβάθμιση σε 20.0.012 άρχισε να μου το κάνει εμένα.Και τώρα που διάβασα το post σου έβαλα ένα άσπρου χρώματος θέμα,και σταμάτησε να γίνεταιι,αν και σε landscape στο μενού μου το κάνει.Ίσως φτιάξει με την καινούργια έκδοση.Τι να πω...Σε κάθε νέα έκδοση,ένα πράγμα διορθώνεται,10 χαλάνε.Σε αυτή την έκδοση,αργεί πολύ να λειτουργήσει ο αισθητήρας για να σβήσει η οθόνη όταν μιλάω,ενώ παλιά έσβηνε με την πρώτη.Κανείς άλλος το παρατήρησε αυτό;Πριν από την 20.0.012 είχα τη 10.

Όχι δεν πειράζει.

Πάντως πληροφοριακά, η έκδοση του PC Suite είναι η ίδια για όλα τα νεότερα μοντέλα κινητών.

Απ'το αγγλικό site κατέβασα την ελληνική νέα έκδοση του PC Suite (7.1.26.0) -το ελληνικό site έδινε ακόμα την παλιά :wacko:- και μπορώ να πω ότι είναι εμφανής η διαφορά στην ταχύτητα ανοίγματος κάθε εφαρμογής (Μηνύματα-Ημερολόγιο-Επαφές-Συγχρονισμός-κλπ...) :D

Μήπως άρχισε να στο κάνει μετά από Update;Γιατί μετά από την αναβάθμιση σε 20.0.012 άρχισε να μου το κάνει εμένα.Και τώρα που διάβασα το post σου έβαλα ένα άσπρου χρώματος θέμα,και σταμάτησε να γίνεταιι,αν και σε landscape στο μενού μου το κάνει.Ίσως φτιάξει με την καινούργια έκδοση.Τι να πω...Σε κάθε νέα έκδοση,ένα πράγμα διορθώνεται,10 χαλάνε.Σε αυτή την έκδοση,αργεί πολύ να λειτουργήσει ο αισθητήρας για να σβήσει η οθόνη όταν μιλάω,ενώ παλιά έσβηνε με την πρώτη.Κανείς άλλος το παρατήρησε αυτό;Πριν από την 20.0.012 είχα τη 10.

Κάτι τέτοιο?

http://img12.imageshack.us/img12/4370/5800lcd.th.jpg

Το ε'ιχα κι εγώ και ήταν πρόβλημα της οθόνης, δεν είναι θέμα αναβάθμισης. Το πήγα πίσω και μου το έκαναν αμέσως αντικατάσταση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...