Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλιστα...αλλιως απο που θα παρει; θελει συνδεση wifi;

Από πουθενά δεν θα "πάρει". Αφου θα έχεις μόνο τικαρισμένη την επιλογή Ενσωματωμένο GPS τότε θα βρει κ θα λοκάρει δορυφόρους με τον δέκτη GPS. To Α-GPS και οι άλλοι μέθοδοι απλά βοηθάνε στο να κλειδώσει πιο γρήγορα σήμα τo GPS. Δεν αντικαθηστούν το ενσωματωμένο δέκτη GPS.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μαλιστα...αλλιως απο που θα παρει; θελει συνδεση wifi;

O_O διάβασες το S60 5th Edition Platform FAQ, και ειδικά το τελευταίο μήνυμα που απευθύνεται στο GPS...;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ναι παιδια, συγνωμη που γινομαι πριξας/ανυποφορος αλλα δεν τα ξερω αυτα...εχω μεινει στα παλια sony ericsson με τα 2mp camera κ την 512 μνημη...:(

παιδια ειναι καποιος με frog? και αν δουλεουν τα MMS και η βιντεοκληση? γιατι στο site της frog με τις οδηγιες για ρυθμισης των MMS δεν εχει το κινητο μας...την βιντεο κληση πρεπει να παρω την εταιρια να μου το ενεργοποιησουν?

Αυτό το μήνυμα "Αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής από μη αξιόπιστο προμηθευτή " πότε το βγάζει ?

Παντως το αν ειναι παραεισαγωγης τα μαυρα του e-shop θα το μαθουμε αυριο γιατι το πρωτο που θα κοιταξω μολις το παρω στα χερια μου,αυτο ειναι.αν ειναι μπορω να παω και να το αλλαξω ε?

Εγω δεν είχα κανένα πρόβλημα από τα e-shop.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Γνωρίζει κανείς γιατί όλα τα τραγούδια που έχω περάσει στο 5800, εμφανίζονται ...κινέζικα?

Δεν αναγνωρίζει ούτε ελληνικούς ούτς αγγλικούς χαρακτήρες. Τί κάνω λάθος?

:(

"There's a story still unread"

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Γνωρίζει κανείς γιατί όλα τα τραγούδια που έχω περάσει στο 5800, εμφανίζονται ...κινέζικα?

Δεν σου εχει ουτε σχισμη ουτε τιποτα αλλο?

Η σχισμη ειναι σε ολες τις συσκευες...

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

παιδια ειναι καποιος με frog? και αν δουλεουν τα MMS και η βιντεοκληση? γιατι στο site της frog με τις οδηγιες για ρυθμισης των MMS δεν εχει το κινητο μας...την βιντεο κληση πρεπει να παρω την εταιρια να μου το ενεργοποιησουν?

Ακολούθησε τις οδηγίες του N95, είναι το ίδιο πράγμα.

http://www.frogmobile.gr/el/serviceInstructions.aspx?style=styles&ns=-10004&cid=18017

Αυτό το μήνυμα "Αδύνατη η εγκατάσταση προστατευμένης εφαρμογής από μη αξιόπιστο προμηθευτή " πότε το βγάζει ?

Σου βγάζει αυτό το μήνυμα;

Για τσέκαρε αυτά τα bullets.

Παντως το αν ειναι παραεισαγωγης τα μαυρα του e-shop θα το μαθουμε αυριο γιατι το πρωτο που θα κοιταξω μολις το παρω στα χερια μου,αυτο ειναι.αν ειναι μπορω να παω και να το αλλαξω ε?

Εάν το επιθυμείς ναι, μπορείς να πας και να κάνεις τη σχετική "φασαρία".

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Σου το κάνει και με αγγλικούς τίτλους...;

Περίεργο, συνήθως με τα ελληνικά συμβαίνει αυτό.

Δοκίμασε να τα περάσεις ξανά αυτή τη φορά όμως με συγχρονισμό μέσω του Windows Media Player.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σου βγάζει αυτό το μήνυμα;

Για τσέκαρε αυτά τα bullets.

Τα έχω τσεκάρει δεν έχουν σχέση.

Δεν ήτανε στο δικό μου τηλέφωνο να ξέρω σίγουρα, αλλά προκλήθηκε από unsigned που έγινε sign από πιστοποιητικό της OPDA με το signsis-gui.

Του είπα του παιδιού και έβαλε αποδοχή όλων στις ρυθμίσεις και απενεργοποιημένο έλεγχο αλλά και πάλι τίποτα

Λύθηκε με soft reset

Το αναφέρω για να ξέρουν και οι άλλοι

Μπορω να βαλω εικονα σε καθε επαφη στο 5800 και αν ναι πως?Ευχαριστω

Θα πας σε κάθε επαφή θα πατήσεις επιλογές > ανοιγμα > επιλογές > προσθήκη εικόνας.

Θα πας σε κάθε επαφή θα πατήσεις επιλογές > ανοιγμα > επιλογές > προσθήκη εικόνας.

Σ ευχαριστω πολυ,εισαι αρχοντας!

Να συμπληρωσω τον φιλο stendor πως γινεται και απο τις εικονες επιλογες/χρηση αρχειου/ορισμος σε επαφη

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Να συμπληρωσω τον φιλο stendor πως γινεται και απο τις εικονες επιλογες/χρηση αρχειου/ορισμος σε επαφη

:)

Καλημέρα!

Σωστά johnsour γίνεται και με αυτό τον τρόπο. Ξέχασα να το αναφέρω.

Σου το κάνει και με αγγλικούς τίτλους...;

Περίεργο, συνήθως με τα ελληνικά συμβαίνει αυτό.

Δοκίμασε να τα περάσεις ξανά αυτή τη φορά όμως με συγχρονισμό μέσω του Windows Media Player.

Ναι, και με αγγλικούς. Θα το δοκιμάσω με συγχρονισμό

Έχει μια μικρή σχισμή, η οποία είναι εκνευριστική όχι τόσο οπτικά, όσο ότι τρίζει το κινητό όταν πατάς το κουμπί των πολυμέσω πάνω δεξιά.:mad:

"There's a story still unread"

Kαλημέρα.

Ρε παιδια αυτο με το κλειδωμα των δορυφορων.... περίπου πόση ώρα να περιμενω;;;

Σε ανοιχτο χώρο φανταζομαι. Το δοκιμασα χθες για κανενα 5λεπτο μεσα στο αυτοκινητο και δεν εκανε πολλα πράγματα.

Αααα, και πως καταλαβαινουμε οτι έχουν κλειδωσει οι δορυφόροι. (το manual δεν αναφερει μετα το κλειδωμα τι διαφορα βλέπεις....)

Ευχαριστώ!!!!!

Καλησπέρα παιδιά

Θεωρείται πως η χρήση του wifi του nokia 5800 (αλλά και γενικότερα) καθυστά απαραίτητη και την εισαγωγή ενός προγράμματος τύπου antivirus ή antispiware κτλ στην συσκευή?

Kαλημέρα.

Ρε παιδια αυτο με το κλειδωμα των δορυφορων.... περίπου πόση ώρα να περιμενω;;;

Σε ανοιχτο χώρο φανταζομαι. Το δοκιμασα χθες για κανενα 5λεπτο μεσα στο αυτοκινητο και δεν εκανε πολλα πράγματα.

Αααα, και πως καταλαβαινουμε οτι έχουν κλειδωσει οι δορυφόροι. (το manual δεν αναφερει μετα το κλειδωμα τι διαφορα βλέπεις....)

Ευχαριστώ!!!!!

Διάβασε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2723960#post2723960

Ενδεικτικά αναφέρω ότι αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS αργεί πολύ να βρει δορυφόρους.

Καλησπέρα παιδιά

Θεωρείται πως η χρήση του wifi του nokia 5800 (αλλά και γενικότερα) καθυστά απαραίτητη και την εισαγωγή ενός προγράμματος τύπου antivirus ή antispiware κτλ στην συσκευή?

Εδώ και κάποια χρόνια με διάφορες συσκευές S60 ποτέ δεν χρειάστηκα κάτι τέτοιο. Λογικό αν σκεφτείς ότι malware για S60 δεν υπάρχει (ή είναι απειροελάχιστο).

το παραγγειλα τελικα σε κοκκινο κ θα το παρω απο το πλαισιο το σαββατο...τελικα το μπλε δε πρεπει να το παιρνει ανθρωπος γιατι ειναι παντου ετοιμοπαραδωτο...

Ρε παιδια αντε να βγει επιτελους το καινουργιο firm γιατι εχω αγανακτησει με αυτα τα bug...!ξαπλωνω που λετε εχθες και παω να ακουσω λιγη μοθσικη...!ενεργοποιω bt και παταω play...!Αυτο εκει τιποτα...επαιζε το τραγουδι αλλα δεν ακουγοταν τιποτα ουτε με ουτε χωρις bt ουτε με ακουστικα τιποτα...!Μου ηρθε να το σπασω εκεινη την ωρα:mad::mad::mad: αλλα το λυπηθηκα:cry::cry::cry:..!τελικα με ενα restart εστρωσε η δουλεια...!Αλλα ειναι να κανω restart καθε τρεις και λιγο να το βρασω:X:X...!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...