Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω αν τα ακουστικά που συνοδεύουν τη συσκευή έχουν εγγύηση,

ξαφνικά δεν λειτουργούν τα κουμπιά της έντασης, αλλαγής σταθμών και stop & play

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχουν 6 μήνες εγγύηση. Αν είσαι μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες τότε μπορείς να πας σε κάποιο nokia shop και να σου τα αλλάξουν.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εισαι σιγουρος οτι τα εχεις ξεκλειδωμενα???

Γιατι οταν τα εχεις κλειδωμενα ετσι ειναι,δουλευει μονο το πληκτρο κλησης...

Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι και sorry αν εχει ξανααναφερθει.

Εκανα σε ενα φιλο update απο 11 σε 20 και εχει το bug με το κουμπι της καμερας.

Εχουμε βρει τιποτα για αυτο ή παραμενει.

Ευχαριστω

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Σήμερα παρέλαβα τ οδικό μου 5800 σε μαύρο. :cool:

Ελληνικό, με τη μικρή σχισμή να φαίνεται ελάχιστα.

Έχω την 20.0.012. Θα πρέπει να κάνω Update λογικά;

"There's a story still unread"

Update σε τι?

Δεν εχει βγει κατι επισημο μετα την 20

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ρε παιδιά πήγα σε όλα τα καταστήματα εδώ και δεν είναι σε κανενα ετοιμοπαραδοτο και θα περιμενω...

Παρολα αυτα το ειδα απο κοντα...Μονο σε μενα φαινεται μακροστενο; Εχει καλη αναλυση;

@egoeimai: Ωραίο το μαύρο; :)

Update σε τι?

Δεν εχει βγει κατι επισημο μετα την 20

Σύντομα έρχεται και η v21

http://www.spaziocellulare.com/News/wp-content/uploads/2009/04/5800firmware21.jpg

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Ρε παιδιά πήγα σε όλα τα καταστήματα εδώ και δεν είναι σε κανενα ετοιμοπαραδοτο και θα περιμενω...

Παρολα αυτα το ειδα απο κοντα...Μονο σε μενα φαινεται μακροστενο; Εχει καλη αναλυση;

@egoeimai: Ωραίο το μαύρο; :)

Όμορφο το μαύρο, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το κόκκινο.:rolleyes:

Βασικά η μόνη διαφορά πρέπει να είναι η λωρίδα, στο μαύρο είναι γκρί.

Καλορίζικο σε όλους. :)

Όσοι το πήρατε σε μαύρο, από που το προμηθευτήκατε;

Εγώ το πήρα από το e-shop. Κανένα πρόβλημα .

"There's a story still unread"

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000417

οντως το e-shop πρεπει να εχει αποθεματα του μαυρου αλλα μηπως παιζει καμμια παραεισαγωγη?

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι και sorry αν εχει ξανααναφερθει.

Εκανα σε ενα φιλο update απο 11 σε 20 και εχει το bug με το κουμπι της καμερας.

Εχουμε βρει τιποτα για αυτο ή παραμενει.

Ευχαριστω

Εννοείς οτι πατάει το κουμπί και δεν ενεργποείται η κάμερα; Αν ναι λογικά ο φίλος σου θα πρέπει να έχει Vodafone. Όταν ανοίγει το κινητό, στο χαιρετισμό της Vodafone να πατήσει ΟΚ και λύνεται το πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά μπορεί να κάνει και αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά και πάλι ελληνικά.

Όμορφο το μαύρο, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το κόκκινο.:rolleyes:

Βασικά η μόνη διαφορά πρέπει να είναι η λωρίδα, στο μαύρο είναι γκρί.

Εεε δεν ειναι μονο η λωριδα....το δικο μου που ειναι κοκκινο αν το βαλεις στον ηλιο βλεπεις οτι το μαυρο πλαστικο λιγο "βυσσινιζει"..

Και στο κόκκινο και στο μπλε, που τα έχω πιάσει, όλα του τα πλαστικά (μπροστινή πρόσοψη, πλάγιο πλαστικό, ρίγα και πλάτη), όλα έχουν την απόχρωση του εκάστοτε χρώματος.

Πήρα στη βονταφον κ τελικα μου ειπαν οτι θα εχουν ενα κοκκινο αυριο...Σκοπευα να παρω το μαυρο αλλα τι να κανω :)

Παντως οπως σας ειπα πηγα κ το ειδα απο κοντα κ μου φανηκε πολυ μακροστενο ρε παιδια...Σας βολευει η αναλυση; Α και κατι ακυρο, επειδη οπως ολοι μας, κ γω μολις παρω κατι καινουριο το προσεχω σαν τα ματια μου...Φθειρετε με το τζιν;

Πήρα στη βονταφον κ τελικα μου ειπαν οτι θα εχουν ενα κοκκινο αυριο...Σκοπευα να παρω το μαυρο αλλα τι να κανω :)

Παντως οπως σας ειπα πηγα κ το ειδα απο κοντα κ μου φανηκε πολυ μακροστενο ρε παιδια...Σας βολευει η αναλυση; Α και κατι ακυρο, επειδη οπως ολοι μας, κ γω μολις παρω κατι καινουριο το προσεχω σαν τα ματια μου...Φθειρετε με το τζιν;

Η αναλυση τα σπαει φιλε...ειδικα με το βιντεο που τραβαει θα παθεις πλακα...

Εξαρταται το τζιν....:lol: ε οσο να'ναι με το βαλε βγαλε θα αρχισει να φθειρεται...παντως καλο ειναι να μην το βαζεις σε τσεπες γιατι θα ξεχαστεις καμια φορα και θα κατσεις με το κινητο στην τσεπη και θα ακουσεις κανα κρατς...και θα κλαις..

Να ρωτησω κατι αλλο εγω....εκανα το λάθος και εγκατέστησα μια παλια εκδοση του Nokia maps και δεν μπορω να την κανω απεγκατασταση γιατι δεν εμφανιζεται στην "διαχειριση εφαρμογων" αλλα ουτε να εγκαταστησω την καινουργια εκδοση γιατι μου βγαζει "σφαλμα ενημερωσης"....τι μπορω να κανω?

Εννοείς οτι πατάει το κουμπί και δεν ενεργποείται η κάμερα; Αν ναι λογικά ο φίλος σου θα πρέπει να έχει Vodafone. Όταν ανοίγει το κινητό, στο χαιρετισμό της Vodafone να πατήσει ΟΚ και λύνεται το πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά μπορεί να κάνει και αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά και πάλι ελληνικά.

Από ότι είδα στης γυναίκας μου, παίζει ρόλο και το θέμα.

Έχοντας το εργοστασιακό θέμα με το "ΟΚ" όλα καλά.

Αλλά με αρκετά άλλα (μη πω όλα) που δοκίμασα πατώντας το "ΟΚ" εξακολουθούσε να υπάρχει το πρόβλημα.

Ευχαριστω πολυ αυτο ηταν το ειχα ξεχασει και ειχε ξανααναφερθει. (vodaphone)

Να ρωτησω κατι αλλο εγω....εκανα το λάθος και εγκατέστησα μια παλια εκδοση του Nokia maps και δεν μπορω να την κανω απεγκατασταση γιατι δεν εμφανιζεται στην "διαχειριση εφαρμογων" αλλα ουτε να εγκαταστησω την καινουργια εκδοση γιατι μου βγαζει "σφαλμα ενημερωσης"....τι μπορω να κανω?

Το πρόβλημα το λύνεις με ένα hard reset.

Σπύρος

Ευχαριστώ deakis!

Επισης...Για το GPS...Όταν πάει να "κλειδώσει" , θα ειναι ενεργοποιημενο και το A-GPS (δηλαδη θα χρεωθώ;) ή θα κλειδώσει τζαμπα;

αν το εχεις ενεργοποιημενο το a-gps θα χρεωθεις ελαχιστα! κατι λιγα Kb... αν το εχεις απενεργοποιημενο δεν θα χρεωθεις καθολου.

Αν δεν θέλεις να σε χρεώσει καθόλου, απενεργοποιησέ το. Δεδομένα GPS- Επιλογές- Ρυθμίσεις Εντοπισμού θέσης- Μέθοδοι και ξετικάριες το Υποβοηθούμενο GPS.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...