Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους!Εχω μια απορια,πολλοι απο εσας λετε για "γνωστα μαγαζακια"!Μπορει καποιος να μου στειλει σε ΠΜ πια ειναι αυτα?Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό ώστε να μου δείχνει κάποια ηχητική ή οπτική ειδοποίηση εάν έχω αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα και δεν τα έχω δει;

Ενεργοποίησα το Φωτισμό ειδοποίησης αλλά δεν βλέπω κάτι στο κινητό. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνώ;

Αναβοσβήνει το κουμπάκι του μενου. Αλλά αναβοσβήνει τόσο αργά, που.... :zzz:

Υπάρχει προγραμματάκι (στις πρώτες σελίδες με τις εφαρμογές) που κάνει καλύτερη δουλειά

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν το παρω απο e-shop και μεσα στις πρωτες 7 μερες και εφοσον δεν εχω μιλησει πανω απο την μιση ωρα που λενε,παρατηρησω την σχισμη,η το προβλημα με το ακουστικο η το κουμπι της φωτογραφικης η δεν κλειδωνει το gps,μπορω να ζητησω αλλαγη με καινουργιο ε?απο που θα γινει η αλλαγη?απο e-shop η καποιο μαγαζι της nokia?

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω το κινητό ώστε να μου δείχνει κάποια ηχητική ή οπτική ειδοποίηση εάν έχω αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα και δεν τα έχω δει;

Ενεργοποίησα το Φωτισμό ειδοποίησης αλλά δεν βλέπω κάτι στο κινητό. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνώ;

Να βάλεις ήχο, δεν γίνεται.

Δοκίμασε την εφαρμογή που σου ανέφερε και ο Tsaglis.

Γνωρίζομε το product code του ελληνικού μαύρου? Που αναγράφεται;

Ευχαριστώ

0559395 (Blue) / 0559299 (Red) / 0573762 (Black)

Το product code αναγράφεται στην ετικέτα πίσω από τη μπαταρία της συσκευής.

Παιδια σημερα ειδα οτι επανω δεξια σαν να εσπασε η οθονη(πατηθηκε μαλλον γιατι δεν βλεπω ρωγμη) και εκανε νερα στο χρωμα:(

Αυτο μπορω να το φτιαξω στην εγγυηση η θα πρεπει να πληρωσω?και αν ναι ποσο θα μου παει νεα οθονη?:(

Εάν έσπασε με δική σου ευθύνη, φυσικά και δεν την καλύπτει η εγγύηση.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, κάνε μια έρευνα αγοράς πρώτα.

Δεν έχουν όλα τα Nokia Shop τις ίδιες τιμές.

Αν το παρω απο e-shop και μεσα στις πρωτες 7 μερες και εφοσον δεν εχω μιλησει πανω απο την μιση ωρα που λενε,παρατηρησω την σχισμη,η το προβλημα με το ακουστικο η το κουμπι της φωτογραφικης η δεν κλειδωνει το gps,μπορω να ζητησω αλλαγη με καινουργιο ε?απο που θα γινει η αλλαγη?απο e-shop η καποιο μαγαζι της nokia?

Η σχισμή δεν θεωρείται πρόβλημα. Όλες οι συσκευές έχουν.

Το πρόβλημα με το κουμπί της φωτογραφικής είναι πρόβλημα στο software και ευθύνονται κατά 99% οι κάρτες sim της Vodafone. Η λύση έχει ειπωθεί πολλάκις. Δεν έχει νόημα να ζητήσεις αντικατάσταση γι αυτό.

Αν δεν κλειδώνει το GPS καθόλου και με κανέναν τρόπο, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση.

Η αλλαγή γίνεται πάντα από το κατάστημα που θα το αγοράσεις.

Ρε παιδιά από την εμπειρία σας, πιο χρώμα είναι πιο ωραίο;

(ελπίζω η βονταφον να τα έχει όλα)

Απ ό,τι ξέρω η Vodafone έχει μόνο το μπλε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

φιλε ειναι απο γερμανια και τα ελληνικα εχουν περασθει στην ελλαδα.

Θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση η οχι?ρωταω γιατι αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με την οθονη...:O

Δηλαδη για μαυρο η κοκκινο θα αναγκαστω να παω Γερμανο η Πλαισιο; :(

προσοχη στο πλαισιο.φερνει και παραληλης εισαγωγης.

Θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση η οχι?ρωταω γιατι αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με την οθονη...:O

η εγγυηση ισχυει για τις βλαβες.δεν ισχυει μονο για το πακετο εγκαταστασης των γλωσσων.

συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

Βασικά την επιδότηση την έχω στη vodafone αλλά αν είναι να βρω αλλού το χρώμα δε με νοιάζει...Που να παω;

Σήμερα ήρθε το δικό μου (μαύρο) στο e-shop, το οποίο είναι Ελληνικότατο, αφού πήρα τηλ στην Alpha Copy ;)

"There's a story still unread"

Παιδια σημερα ειδα οτι επανω δεξια σαν να εσπασε η οθονη(πατηθηκε μαλλον γιατι δεν βλεπω ρωγμη) και εκανε νερα στο χρωμα:(

Αυτο μπορω να το φτιαξω στην εγγυηση η θα πρεπει να πληρωσω?και αν ναι ποσο θα μου παει νεα οθονη?:(

Η σπασμενη οθονη δεν περναει στην εγγυηση οπως εγινε και με το δικο μου αλλα το προβλημα ειναι οτι μου εβγαλαν και ολο το τηλεφωνο εκτως εγγυησης γιατι ειπαν οτι απο την πιεση στραβωσε και η πλακετα!

Τις πιο φθηνες οθονες τις εχει η alpha copy 39 ευρω κανει + 29 περαστικα!

Καλα θα ηταν εδω μεσα να απαντατε στα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι κατοχοι του 5800 η στις αποριες και να μην ποσταρετε μπουρδες του τυπου "σημερα το πηρα και γω σε μαυρο" η "και το δικο μου εχει σχισμη"

e-shop,πλαίσιο δύο που μου έρχονται στο μυαλό!

Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i

Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i

καλισπερα παιδια ηθελα απλα να πω οτι εγω πειρα το κοκκινο απο πλαισιο το τσεκαρα τωρα και ειναι ελληνικο,το κινιτο ειναι πολυ γαματο και κανενα προβλημα ακομα.ευχαριστω για της χρισιμες πληροφοριες που δινετε.

καλισπερα παιδια ηθελα απλα να πω οτι εγω πειρα το κοκκινο απο πλαισιο το τσεκαρα τωρα και ειναι ελληνικο,το κινιτο ειναι πολυ γαματο και κανενα προβλημα ακομα.ευχαριστω για της χρισιμες πληροφοριες που δινετε.

φαινεται τους τελειωσαν τωρα τα παραληλης εισαγωγης,τα πουλησαν ολα στους αμοιρους πελατες του.ειδες που καταντησαμε?να τσεκαρουμε το κινητο αν ειναι γνησιο και να πανηγυριζουμε.εκει μας εφτασαν ορισμενοι.

φαινεται τους τελειωσαν τωρα τα παραληλης εισαγωγης,τα πουλησαν ολα στους αμοιρους πελατες του.

ε οχι και αμοιρους ρε φιλε.

εχω αγοραση πολες φορες απο πλαισιο 2 μονο μαμακιες μου καναν και πιγα απο εκει στα καπακια και με εκσηπιρετισαν αμεσος χωρις δεφτερη κουβεντα εντακση λαθη γινοντε αλλα να διορθονοντε χωρις να ταλεπορισε ιδιετερα αφτο πιστεβω μετραει.

ε οχι και αμοιρους ρε φιλε.

εχω αγοραση πολες φορες απο πλαισιο 2 μονο μαμακιες μου καναν και πιγα απο εκει στα καπακια και με εκσηπιρετισαν αμεσος χωρις δεφτερη κουβεντα εντακση λαθη γινοντε αλλα να διορθονοντε χωρις να ταλεπορισε ιδιετερα αφτο πιστεβω μετραει.

εγω φιλε εχω το κινητο στο κουτι του απο 24.02.09.αγοραστηκε απο ΠΛΑΙΣΙΟ καλλιθεας.δεν μου το αλλαξαν.με παρεπεμψαν στη alphacopy.πηγα,μου εδωσαν εγγραφο οτι δεν ειναι ελληνικο.εκανα καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτου.ταλαιπωρουμε τωρα και εναμιση μηνα.καποτε θα δικαιωθω.αλλα πρεπει ορισμενοι να καταλαβουν οτι δεν τα ισοπεδωνουμε ολα στο βωμο του ευκολου χρηματος.ηξεραν απο που αγορασαν.ποιος μου λεει οτι δεν ηξεραν και το οτι τα ελληνικα περνιουνται στη ελλαδα εκ των υστερων?οπως εγω ζητησα αλλαγη επειδη χαθηκαν τα ελληνικα,ας ζητουσαν και αυτοι τα ρεστα απο εκει που το αγορασαν.αλλα μου εδωσαν λειψη εγγυηση ,αφου τα κινητα δεν αγορασθηκαν μεσω της alphacopy.ουτε εκει φταινε?τοτε ποιος φταιει?τα λεφτα μου ομως ηξεραν να τα παρουν και να μην πουν κουβεντα.αν δεν σας νοιαζουν τα λεφτα μπορειτε να τα δινετε αφοβα στο πλαισιο.εμενα δεν μου περισσευουν.και θα τα παρω πισω με καθε τροπο νομιμο και τιμιο.

καλησπερα σε ολους!εχω αγορασει αρκετες φορες κινητα απο πλασιο και e-shop..ποτε δεν κανενα προβλημα,απο την στιγμη πιστευω πως ορισμενοι κανουν παραεισαγωγη και μας πλασαρουν "βαπτισμενα"ελληνικα κινητα ΧΩΡΙΣ να ενημερωνουν τον καταναλωτη πρεπει να περιμενουν και της συνεπειες..δεν ειναι τιποτα ενα τηλεφωνο στην προστασια καταναλωτη..ελεος πια και τα λεφτα δεν μας τα χαριζουν.

εγω φιλε εχω το κινητο στο κουτι του απο 24.02.09.αγοραστηκε απο ΠΛΑΙΣΙΟ καλλιθεας.δεν μου το αλλαξαν.με παρεπεμψαν στη alphacopy.πηγα,μου εδωσαν εγγραφο οτι δεν ειναι ελληνικο.εκανα καταγγελια στη γενικη γραμματεια καταναλωτου.ταλαιπωρουμε τωρα και εναμιση μηνα.καποτε θα δικαιωθω.αλλα πρεπει ορισμενοι να καταλαβουν οτι δεν τα ισοπεδωνουμε ολα στο βωμο του ευκολου χρηματος.ηξεραν απο που αγορασαν.ποιος μου λεει οτι δεν ηξεραν και το οτι τα ελληνικα περνιουνται στη ελλαδα εκ των υστερων?οπως εγω ζητησα αλλαγη επειδη χαθηκαν τα ελληνικα,ας ζητουσαν και αυτοι τα ρεστα απο εκει που το αγορασαν.αλλα μου εδωσαν λειψη εγγυηση ,αφου τα κινητα δεν αγορασθηκαν μεσω της alphacopy.ουτε εκει φταινε?τοτε ποιος φταιει?τα λεφτα μου ομως ηξεραν να τα παρουν και να μην πουν κουβεντα.αν δεν σας νοιαζουν τα λεφτα μπορειτε να τα δινετε αφοβα στο πλαισιο.εμενα δεν μου περισσευουν.και θα τα παρω πισω με καθε τροπο νομιμο και τιμιο.

ποια η ουσιαστικη διαφορα μεταξυ "ελληνικου" και εισαγωγης...? Αφου ετσι και αλλιως καλυπτονται απο την alpha copy..σωστά;

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

ποια η ουσιαστικη διαφορα μεταξυ "ελληνικου" και εισαγωγης...? Αφου ετσι και αλλιως καλυπτονται απο την alpha copy..σωστά;

οχι.δεν καλυπτεται το πακετο εγκαταστασης των γλωσσων(αφου εχουν περασθει τα ελληνικα εκ των υστερων).ετσι αν κανεις αναβαθμιση και χαθουν τα ελληνικα(για αυτους που δεν το ξερουν),πρεπει να πας σε nokiashop να πληρωσεις 15 ευρω και να στα περασουν.επισης την καθε αναβαθμιση μετα πρεπει να την κανεις μονο σε nokiashop.

Ρε παιδιά έχω κολλήσει στο χρώμα! Ποιό μου προτείνετε;

εγω θα σου προτεινα το μαυρο.εξαλλου κυκλοφορησε προσφατα και δεν το εχουν πολλοι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...