scorps_07 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλησπέρα, ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοσή του 5800? Πείτε μου και από που το βρίσκω γιατί χάθηκα λιγάκι....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλησπέρα, ποια είναι η πιο πρόσφατη έκδοσή του 5800? Πείτε μου και από που το βρίσκω γιατί χάθηκα λιγάκι....! Η τελευταία έκδοση είναι η 20.0.012 Σε κατάσταση αναμονής πληκτρολόγησε *#0000# και θα σου εμφανιστεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorps_07 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Η τελευταία έκδοση είναι η 20.0.012 Σε κατάσταση αναμονής πληκτρολόγησε *#0000# και θα σου εμφανιστεί. Ευχαριστω, αυτή την εκδοση έχει...σημερα το παρελαβα και εγω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έχει καταφέρει κανείς μέχρι στιγμής να κάνει sign σε καμιά εφαρμογή που το χρειάζεται; Γιατί εγώ όπου και να έχω ψάξει έχω φάει τα μούτρα μου και δε φαίνεται να μου δουλεύει κανένας οδηγός, ούτε από εδώ, ούτε από το γνωστό μαγαζί! Όχι τίποτε άλλο θέλω να μπω στο Ζ: της εφαρογής ώστε να κάνω αντιγραφή το αρχείο που χρειάζεται ο C: για να κάνει καλύτερη την κάμερα (τουλάχιστον να πάει το jpeg compression στο 100% από 85% που είναι τώρα σε όλα μας τα κινητά). Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Φυσικά και υπαρχει τρόπος να υπογραφεις επιτυχημένα τις εφαρμογές σου. Ζήτησες πιστοποιητικό από το ανάλογο θέμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Φυσικά και υπαρχει τρόπος να υπογραφεις επιτυχημένα τις εφαρμογές σου. Ζήτησες πιστοποιητικό από το ανάλογο θέμα; παιδες χακαρεται το κινητο αυτο? για sign , μετακινησεις φακελων κλπ.κλπ. ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 παιδες χακαρεται το κινητο αυτο? για sign , μετακινησεις φακελων κλπ.κλπ. Ναι. Υπαρχει και θέμα αποκλειστικά για το ΗΑCΚ της συγκεκριμένης συσκευής. Στην πρώτη σελίδα θα δεις και τον τρόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έχει καταφέρει κανείς μέχρι στιγμής να κάνει sign σε καμιά εφαρμογή που το χρειάζεται; Γιατί εγώ όπου και να έχω ψάξει έχω φάει τα μούτρα μου και δε φαίνεται να μου δουλεύει κανένας οδηγός, ούτε από εδώ, ούτε από το γνωστό μαγαζί! Όχι τίποτε άλλο θέλω να μπω στο Ζ: της εφαρογής ώστε να κάνω αντιγραφή το αρχείο που χρειάζεται ο C: για να κάνει καλύτερη την κάμερα (τουλάχιστον να πάει το jpeg compression στο 100% από 85% που είναι τώρα σε όλα μας τα κινητά). Εαν δεν θες να κοινοποιήσεις το ΙΜΕΙ σου στο forum για sign μπορείς να πας στο https://www.symbiansigned.com/app/page να επιλέξεις από τον πίνακα την επιλογή "Open Signed Online" και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όχι τίποτε άλλο θέλω να μπω στο Ζ: της εφαρογής ώστε να κάνω αντιγραφή το αρχείο που χρειάζεται ο C: για να κάνει καλύτερη την κάμερα (τουλάχιστον να πάει το jpeg compression στο 100% από 85% που είναι τώρα σε όλα μας τα κινητά). Πως μπορει να γινει αυτο? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ξερει κανεις πως μπορεις να αλλαξεις τον κωδικο στη wifi συνδεση στο κινητο..? τον αλλαξα στο ρουτερ κ δν βρισκω επιλογη να τον αλλαξω στο κιν, εχει αποθηκευμενο το παλιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ναι. Υπαρχει και θέμα αποκλειστικά για το ΗΑCΚ της συγκεκριμένης συσκευής. Στην πρώτη σελίδα θα δεις και τον τρόπο. Ευχαριστω φιλε μου ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Και μια τελευταια αναφορα απο μενα στην ανυπαρκτη σχισμη..Αφου ρε παιδια υπαρχει 2 χρονια εγγυηση,γιατι ανησυχειτε αν παρουσιαστει προβλημα το πατε και με μια μικρη καθυστερηση λογω ελληνικης εξυπηρετησης το εχετε πισω..Εξαλλου ποσο καιρο κρατατε μια συσκευη??Α,και η σχισμη απο οτι εχω καταλαβει ειναι ιδια σε ολα τα κινητα,απλα μαλλον αλλοι θελουν να την βλεπουν μικροτερη αλλη μεγαλυτερη..Αυτα απο μενα για αυτο το θεμα που δεν ξερω γιατι δημιουργηθηκε τοσος ντορος.. "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Θα σου πω εγώ έτσι μερικούς λόγους (σε τυχαία σειρά) 1) Γιατί μπορεί κάποιοι να "μετράνε" πάρα πολύ τον κόπο που κατέβαλαν για να βγάλουν τα 350 ευρώ που απαιτεί περίπου η συσκευή και θεωρούν κοροϊδία να κάνουν τα στραβά μάτια για κατασκευαστικό ελάττωμα 2) Γιατί από αυτή τη σχισμή θα είσέρχεται σκόνη που θα κάθεται στο πίσω μέρος της οθόνης ή δεν ξέρω εγώ πού αλλού και θα πρέπει να πηγαίνουν τη συσκευή στο service συνέχεια για καθαρισμό ή ό,τι άλλο προκύψει και δεν είναι όλοι άνεργοι για να τρέχουν στα service ούτε και μπορούν να μένουν χωρίς κινητό. 3) Γιατί κάποιοι δε θέλουν το βράδυ να βλέπουν το φως που διαρρέει από τα πλαστικά μιας "τρύπιας συσκευής" 4) Γιατί κάποιοι είναι σωστοί καταναλωτές και ξέρουν να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ τα δικαιώματα τους 5) Γιατί οι πολυεθνικές έχουν πάρει πολύ αέρα και η όποια ένδειξη ωχαδερφισμού από το καταναλωτικό κοινό κάνει ΑΥΤΟΥΣ πιο ισχυρούς και ΕΜΑΣ πιόνια τους. 6) Γιατί κάποιοι δεν αλλάζουν τα κινητά σαν τα πουκάμισσα. 7) Γιατί κάποιοι σιχάθηκαν την ανύπαρκτη εξυπηρέτηση από το ελληνικό service της Nokia και δε θέλουν πάρε-δώσε μαζί τους. 8) Γιατί μετά από μερικές αναπόφευκτες πτώσεις του κινητού σε βάθος χρόνου θα σου πουν ότι εσύ φταις που χάλασε και όχι το κατασκευαστικό ελάττωμα που προϋπήρχε 9) Γιατί κανείς δε σου εγγυάται ότι με τις αλλαγές θερμοκρασίας και τις συστολές-διαστολές που θα υποστούν τα πλαστικά του κινητού, η σχισμή δε θα μεγαλώνει με τον καιρό. Αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Θα σου πω εγώ έτσι μερικούς λόγους 1) Γιατί μπορεί κάποιοι να "μετράνε" πάρα πολύ τον κόπο που κατέβαλαν για να βγάλουν τα 350 ευρώ που απαιτεί περίπου η συσκευή και θεωρούν κοροϊδία να κάνουν τα στραβά μάτια για κατασκευαστικό ελάττωμα 2) Γιατί από αυτή τη σχισμή θα είσέρχεται σκόνη που θα κάθεται στο πίσω μέρος της οθόνης ή δεν ξέρω εγώ πού αλλού και θα πρέπει να πηγαίνουν τη συσκευή στο service συνέχεια για καθαρισμό ή ό,τι άλλο προκύψει και δεν είναι όλοι άνεργοι για να τρέχουν στα service ούτε και μπορούν να μένουν χωρίς κινητό. 3) Γιατί κάποιοι δε θέλουν το βράδυ να βλέπουν το φως που διαρρέει από τα πλαστικά μιας "τρύπιας συσκευής" 4) Γιατί κάποιοι είναι σωστοί καταναλωτές και ξέρουν να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ τα δικαιώματα τους 5) Γιατί οι πολυεθνικές έχουν πάρει πολύ αέρα και η όποια ένδειξη ωχαδερφισμού από το καταναλωτικό κοινό κάνει ΑΥΤΟΥΣ πιο ισχυρούς και ΕΜΑΣ πιόνια τους. 6) Γιατί κάποιοι δεν αλλάζουν τα κινητά σαν τα πουκάμισσα. 7) Γιατί κάποιοι σιχάθηκαν την ανύπαρκτη εξυπηρέτηση από το ελληνικό service της Nokia και δε θέλουν πάρε-δώσε μαζί τους. 8) Γιατί μετά από μερικές αναπόφευκτες πτώσεις του κινητού σε βάθος χρόνου θα σου πουν ότι εσύ φταις που χάλασε και όχι το κατασκευαστικό ελάττωμα που προϋπήρχε 9) Γιατί κανείς δε σου εγγυάται ότι με τις αλλαγές θερμοκρασίας και τις συστολές-διαστολές που θα υποστούν τα πλαστικά του κινητού, η σχισμή δε θα μεγαλώνει με τον καιρό. Αυτά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. εχεις απολυτο δικιο.και θα ηθελα να καταθεσω και μια αποψη.γιατι η alphacopy ελλαδος δεν αναγνωριζει το πακετο εγκαταστασης γλωσσων οσων τα εχασαν στη αναβαθμιση?nokia δεν ειναι?στην ευρωπη δεν κυκλοφορουν?ποιος ο λογος να απαιτουν 15 ευρω για την επανεγκατασταση των ελληνικων?κλεμμενα ειναι?ποιος ευθυνεται για την καταντια αυτη?επρεπε να ντρεπονται και αυτοι που τα φερνουν τοτε,και η αντιπροσωπεια που δεν τα αναγνωριζει.παντως το δικο μου δεν το αναγνωριζει,το θεωρει παραεισαγωγης.αυτη ειναι η alphacopy δυστηχως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Οποιον πραγματι τον απασχολει, το ΙΝΚΑ κανει καλη δουλεια, οπως επισης και η δημοσιευση σε περιοδικα κοινοποιημενων και στη Νοκια επιστολων. Το ειχα κανει για το προηγουμενο κινητο και πετυχα αντικατασταση του, χωρις κανενα΄''μα μου'' περι ποσο καιρο το εχω η ποσες κλησεις εχω κανει η απο που το πηρα. Το εχει κανει καποιος? Γιατι δικιο εχετε για τη γκρινια, αλλα μονο με αυτη δε κερδιζουμε κατι. Και μια ερωτηση. Οταν το 5800 ειναι ''hacked'', τι εννοουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Οποιον πραγματι τον απασχολει, το ΙΝΚΑ κανει καλη δουλεια, οπως επισης και η δημοσιευση σε περιοδικα κοινοποιημενων και στη Νοκια επιστολων. Το ειχα κανει για το προηγουμενο κινητο και πετυχα αντικατασταση του, χωρις κανενα΄''μα μου'' περι ποσο καιρο το εχω η ποσες κλησεις εχω κανει η απο που το πηρα. Το εχει κανει καποιος? Γιατι δικιο εχετε για τη γκρινια, αλλα μονο με αυτη δε κερδιζουμε κατι. Και μια ερωτηση. Οταν το 5800 ειναι ''hacked'', τι εννοουμε? εγω φιλε εχω κανει καταγγελια εκει και η υποθεση εχει παει τωρα απο οτι μου ειπαν στη νομαρχια αθηνων.απλα πρεπει να μαθουν ορισμενοι να μην παιζουν με την αναγκη καποιου να αποκτησει καποιο καλο κινητο.και κανεις δεν βρισκει τα λεφτα στο δρομο.σε πολλους ειναι μισος μισθος για να το αποκτησει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Πως μπορει να γινει αυτο? :confused: Κάνω copy paste του τι πρέπει να κάνει κάποιος για να αναβαθμίσει (ελάχιστα) την ποιότητα των φωτογραφιών της κάμερας: go to Z:\private from x-plore, then find Z:\private\10202BE9\10282EDC.txt file. after that, go to Menu, Mark, Selected. it will then select the file, then go to Menu, Edit, Copy. then navigate to C:\private\10202BE9\ (C drive OK!!!) then go to Menu, File, Select(OK). then it will copy the file there. then you will need to edit the file, so select the file, go to Menu, File, Edit. then scroll to the bottom and look for 0x3001A. after that, change the CompressionQuality=85 to CompressionQuality=100 and EstimatedSize=650000 to EstimatedSize=890000 just under the 0x3001A value. after doing that, go to Menu, Save. and finally, exit x-plore and restart your phone (turn off and on), and thats it!!! Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_xanthi Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 παιδιά μπορούμε από κάπου να προμηθευτουμε την γραφίδα..γτ μόλις έχασα κάπου στο σπίτι την μια και φοβάμαι να χρησιμοποιησω την άλλη αν δεν μπορώ να την πάρω σε περιπτωση άλλης απώλειας.. Σε Χρήση: Nokia 5800XM v31 Hacked Edition , Sony Ericsson w910i Επίσης στην κατοχή μου: Nokia 6210 , Nokia 6260 , Sony Ericsson k750i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Οποιον πραγματι τον απασχολει, το ΙΝΚΑ κανει καλη δουλεια, οπως επισης και η δημοσιευση σε περιοδικα κοινοποιημενων και στη Νοκια επιστολων. Το ειχα κανει για το προηγουμενο κινητο και πετυχα αντικατασταση του, χωρις κανενα΄''μα μου'' περι ποσο καιρο το εχω η ποσες κλησεις εχω κανει η απο που το πηρα. Το εχει κανει καποιος? Γιατι δικιο εχετε για τη γκρινια, αλλα μονο με αυτη δε κερδιζουμε κατι. Και μια ερωτηση. Οταν το 5800 ειναι ''hacked'', τι εννοουμε? hacked μπορεις να εγκαταστησεις οποια εφορμογη θελεις χωρις να την υπογραψεις αλλα κυριως μπορεις να μπεις και να επεξεργαστεις κρυφα αρχεια και φακελους του συστηματος παιδιά μπορούμε από κάπου να προμηθευτουμε την γραφίδα..γτ μόλις έχασα κάπου στο σπίτι την μια και φοβάμαι να χρησιμοποιησω την άλλη αν δεν μπορώ να την πάρω σε περιπτωση άλλης απώλειας.. φυσικα και μπορεις απο νοκια http://www.nokia.gr/link?cid=EDITORIAL_1208096 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Πας σε ενα Νokia Shop και τη ζητας. Υπαρχει σαν αξεσουαρ. http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_1207475 hacked μπορεις να εγκαταστησεις οποια εφορμογη θελεις χωρις να την υπογραψεις αλλα κυριως μπορεις να μπεις και να επεξεργαστεις κρυφα αρχεια και φακελους του συστηματος Εχουμε καποιον οδηγο για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εχουμε καποιον οδηγο για αυτο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114 [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ξερει κανεις πως μπορεις να αλλαξεις τον κωδικο στη wifi συνδεση στο κινητο..? τον αλλαξα στο ρουτερ κ δν βρισκω επιλογη να τον αλλαξω στο κιν, εχει αποθηκευμενο το παλιο. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Internet, βρίσκεις το σημείο πρόσβασης του router σου, το επιλέγεις ώστε να μπεις στις επιλογές του και πατάς Επιλογές > Προχωρημένες ρυθμίσεις. Εκεί θα βρεις αυτό που θέλεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εγώ έχω να πω ότι έχω βαρεθεί να διαβάζω για την σχισμή... Το 50% αυτού του Topic λέει για την "περιβοητη" σχισμή.Δεν λέω πως έχετε άδικο,και εγώ έχω την σχισμή, αλλά δεν βγαίνει κάτι απο το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια...γεμίζουμε σελίδες τσάμπα... Εγω θα πρότεινα να ασχοληθούμε περαιτέρω με την Αναβάθμιση που είναι προ των πυλών από τον να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και ίδια για την σχισμή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όπως εσύ θέλεις να ενημερωθείς για την αναβάθμιση (και καλά κάνεις), άλλοι θέλουν να ενημερωθούν για τη σχισμή ώστε να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν ή όχι. Κατά τη γνώμη μου είναι επίσης σημαντικό να "τιμωρηθεί" η Nokia και η alpha-copy με την "αγοραστική αποχή" του κοινού από τα προϊόντα τους μέχρι να μάθουν τι σημαίνει σεβασμός στον καταναλωτή, ο οποίος -για να μην ξεχνιόμαστε- τους έχει φέρει εκεί που είναι. Εφόσον λοιπον το topic είναι εννιαίο και δε χωρίζεται σε προβλήματα της συσκευής και ερωτήσεις για τη λειτουργία της, ο καθένας δικαιούται να ποστάρει ό,τι θέλει που να αφορά στο κινητό. http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όπως εσύ θέλεις να ενημερωθείς για την αναβάθμιση (και καλά κάνεις), άλλοι θέλουν να ενημερωθούν για τη σχισμή ώστε να αποφασίσουν αν θα αγοράσουν ή όχι. Κατά τη γνώμη μου είναι επίσης σημαντικό να "τιμωρηθεί" η Nokia και η alpha-copy με την "αγοραστική αποχή" του κοινού από τα προϊόντα τους μέχρι να μάθουν τι σημαίνει σεβασμός στον καταναλωτή, ο οποίος -για να μην ξεχνιόμαστε- τους έχει φέρει εκεί που είναι. Εφόσον λοιπον το topic είναι εννιαίο και δε χωρίζεται σε προβλήματα της συσκευής και ερωτήσεις για τη λειτουργία της, ο καθένας δικαιούται να ποστάρει ό,τι θέλει που να αφορά στο κινητό. Συμφωνώ αλλά το συγκεκριμενο πρόβλημα έχει αναφερθεί και συζητηθεί πάρα πολλές φόρες και όπως προείπα γεμίζουμε τσάμπα σελίδες... Υπάρχει και θέμα στο οποίο γίνετε εκτενέστερη αναφορά στα προβλήματα του κινητού.. Και όσον αναφορά για την αγοραστική αποχή, νομίζω πως είναι ακατόρθωτο διότι πολύ λίγος αριθμός χρηστών κινητών συσκευών(γενικά,δεν έχει μόνο η Nokia τέτοια προβλήματα,) ενημερώνονται από sites τύπου myphone ώστε να ενημερωθούν περαιτέρω ... άποψη μου πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts