hellhamster Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ευχαριστω παιδια για το καλοσορισμα. Μοντς και απλοι χρηστες κανετε καταπληκτικη δουλεια εδω μεσα. Σε καποια σημεια αντικαθισταται και το service των εκαστοτε εταιριων.... :p Ξαναλεω πως παλι καλα που βρεθηκατε στο δρομο μου γιατι ημουν με ταυτοτητα και εκκαθαριστικο στο χερι για Γερμανο μερια. Τωρα το ξανασκεφτομαι και δεν αποκλειω να παω σε αλλη λυση ή να περιμενω μήπως βγει καμια βελτιωμενη εκδοση γιατι κακά τα ψεματα σαν concept ειναι πολυ καλο. και λογω της τιμής χτυπαει στα ισα το i phone. Αλλα στην υλοποιηση υπαρχουν καποια προβληματα. Ειτε τα λενε λιγοι ειτε πολλοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Επίσης δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος αλλά στο Νοκια στορ που πήρα το δικό μου, μου είπαν ότι μπορούν να δώσουν τα τηλέφωνά τους με τις επιδοτήσεις από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Οπότε οι επίδοξοι αγοραστές που έχετε επιδότηση σε όποιονδήποτε παροχό κινητής παίρνετε κανονικά το τηλεφωνάκι σας από τα Νοκια στορ στην τιμή που θα σας το έδινε, ο πάροχος. Για να μην φάτε καμια μαϊμού στην μάπα το λέω. Εγω ρωτησα στο Nokia Store Ζωγραφου,και μου ειπαν οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση που εχω απο vodafone.Μονο με νεα συνδεση λεει μου δινουν συσκευη!Τι παιζει? Επισης αυτο με τα product code και τα ΙΜΕΙ που συζητατε,τι σημαινει?Δηλαδη μπορει να μην σου τυχει ελληνικο τηλεφωνο,και αν οντως συμβει αυτο,τι? 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 εκτος απο το πρωτο ολα τα αλλα δεν ειναι κανονας εμενα πχ ουτε ακουστικο αλλαξα ουτε το ρολοι χανει. η σχισμη διστυχως ναι υπαρχει και δεν ειναι θεμα χρωματος και δεν υπαρχει συσκευη που να μην την εχει Αν το πάμε σε κάνα Nokia Shop να φτιάξουν την σχισμή κάνουν αυτό που τους έχει πει η Nokia, δηλαδή να σφίξουν την βιδα λίγο περισσότερο, ή μας λένε βρε δε πα να... Γιατί ξέρω ότι αυτό διορθώνεται με το σφύξιμο! Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Εγω ρωτησα στο Nokia Store Ζωγραφου,και μου ειπαν οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση που εχω απο vodafone.Μονο με νεα συνδεση λεει μου δινουν συσκευη!Τι παιζει? Επισης αυτο με τα product code και τα ΙΜΕΙ που συζητατε,τι σημαινει?Δηλαδη μπορει να μην σου τυχει ελληνικο τηλεφωνο,και αν οντως συμβει αυτο,τι? αν δεν σου τυχει ελληνικο,τοτε πρεπει να κανεις τις αναβαθμισεις σε nokiashop,αλλιως θα σου χαθουν τα ελληνικα αν το κανεις απο το NSU της nokia, εκτος αν εχει αλλαχθει το produkt code.οποτε βλεπεις το ΙΜΕΙ της συσκευης και το διασταυρωνεις με την alphacopy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το GPS και γενικά με τους χάρτες του κινητού; ξέρω οτι έχουν δωθεί αρκετές απαντήσεις για το θέμα αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Προσπαθώ τόσες μέρες να κλειδώσω κάποιο δορυφόρο για να δώ και στην οθόνη που βρίσκομαι αλλά μου φαίνεται μόνο μπαταρία καταναλώνω. :( Μου είχε πεί κάποιος από εσάς ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι το internet για το a-gps, γιατί οι ρυθμίσεις μένουν στο παλιό κινητό. Μου έστειλαν από την Cosmote τη ρύθμιση WAP GPRS και μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν ένα μήνυμα ότι και καλά είναι οκ οι ρυθμίσεις. Μήνυμα εκτός των ρυθμίσεων δεν πήρα. Μήπως φταίει αυτό; Αν δεν είναι αυτό. Στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης > Διακομ. εντοπ. θέσης > Σημείο πρόσβασης έχω επιλεγμένο το WAP GPRS που μου έστειλαν. Αυτό πρέπει να είναι επιλεγμένο ή να επιλέξω κάποιο από τα: Cosmote internet, Cosmote GPRS, Cosmote MMS-GPRS, WAP GPRS(01) (το εγκατέστησα 2 φορές γιατί λέω κάτι μπορεί να μην έγινε σωστά, δεν ξέρω αν το επηρεάζει κι αυτό και αν ναι πώς το σβήνω) Και κάτι τελευταίο. Στην αρχή, όταν ανοίγει το πρόγραμμα με τους χάρτες και ζητάει σύνδεση. Απ ότι κατάλαβα την σύνδεση την κάνει για να κάνει αυτόματα μια ενημέρωση στους χάρτες (οδούς κ.λ.π) σωστά; Αυτή η σύνδεση παίζει κάποιο ρόλο στον εντοπισμό ή καμία σχέση; Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι κομματάκι άσχετος και είναι σπαστικό να είσαι ικανοποιημένος από το κινητό και να μην μπορείς να το ευχαριστηθείς παραπάνω ενώ γίνεται (το GPS μου έλειπε, λες και είχα και στο χωριό μου! :lol:). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης κοιτα να εχεις ενεργοποιημενο και το υποβοηθουμενο gps. Τωρα για την cosmote λογικα θα ειναι το GPRS (τουλ. σε εμενα με vodafone);) Κανε το εξης..βγες εξω και ανοιξε απο τις εφαρμογες την τοποθεσια. Πατα δεδομενα gps/θεση/επιλογες/κατασταση δορυφορου και περιμενε. Λογικα θα αρχισουν να γεμιζουν κατι μπαρες και μολις καποιες απο αυτες γινουν μπλε/γαλαζιο μεσα, απο πανω θα βλεπεις συντεταγμενες, υψομετρο κλπ... Αυτο που σε ρωταει για συνδεση το προγραμμα χαρτες, οχι δεν εχει σχεση με το A-GPS..ψαχνει για δρομους οταν δεν μπορει να τους βρει offline, σημεια ενδιαφεροντος κλπ [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhonny Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Τελικά αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα το έχω κι εγώ στα χέρια μου καθώς θα μου το στείλουν από Αθήνα με courier.Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ με όλα αυτά που έχω διαβάσει από την αρχή του thread...Ελπίζω τουλάχιστον να μου τύχει καλή συσκευή,αν και με τη γκαντεμιά που έχω...:cry::cry:Εν πάσει περιπτώσει, δεν γινόταν να πάρω κάτι άλλο με τις ίδιες δυνατότητες,γιατί το budget υπερέβαινε τα οικονομικά μου.Αρχίζω λοιπόν από αύριο το παίξιμο να δω τι λέει κι από κοντά,εγώ όμως σαν καλό παιδί που είμαι:O θα κάτσω να ξαναδιαβάσω όλο το thread,παίρνοντάς το από την αρχή σελίδα-σελίδα,ώστε όπου συναντώ πρόβλημα να βρίσκω τη λύση του αμέσως!Διαφορετικά...εδώ είμαστε:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης κοιτα να εχεις ενεργοποιημενο και το υποβοηθουμενο gps. Τωρα για την cosmote λογικα θα ειναι το GPRS (τουλ. σε εμενα με vodafone);) Κανε το εξης..βγες εξω και ανοιξε απο τις εφαρμογες την τοποθεσια. Πατα δεδομενα gps/θεση/επιλογες/κατασταση δορυφορου και περιμενε. Λογικα θα αρχισουν να γεμιζουν κατι μπαρες και μολις καποιες απο αυτες γινουν μπλε/γαλαζιο μεσα, απο πανω θα βλεπεις συντεταγμενες, υψομετρο κλπ... Αυτο που σε ρωταει για συνδεση το προγραμμα χαρτες, οχι δεν εχει σχεση με το A-GPS..ψαχνει για δρομους οταν δεν μπορει να τους βρει offline, σημεια ενδιαφεροντος κλπ OK. Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα το δοκιμασω και ελπίζω να γίνει δουλειά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παρακαλω!:) Δοκιμασε και πες μας..αν δε λειτουργησει θα δουμε τι θα κανουμε.. [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraxip Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Καλησπέρα. θα ήθελα και εγώ να πώ την γνώμη μου για την σκισμή .Ας ανοίξει κάποιος το καπάκι της μπαταρίας να δει τις βίδες και αν έχει κάποιο τρόπο να μπει η βίδα στο φακό ας το πει και στην ΝΟΚΙΑ Το αναλωνόμαστε σε ένα θέμα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε είναι μάταιο. Το κινητό είναι από τα καλύτερα σε γενικές γραμμές από όσα έχω πιάσει και έχω πιάσει πολλά συμπεριλαμβανομένου του IPHONE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 μια ερωτηση ρε παιδια ποιο ειναι το γνωστο μαγαζακι για εφαρμογες κτλπ? ας μου pm καποιος OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 μια ερωτηση ρε παιδια ποιο ειναι το γνωστο μαγαζακι για εφαρμογες κτλπ? ας μου pm καποιος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 "Αλλα εχω το εξης προβλημα , οταν βλεπω τις φωτο δεν υπαρχει καποια επιλογη να τις βλεπω μονιμα σε πληρη οθονη, δλδ περιστρεφω το τηλεφωνο αλλα δεν αλλαζει ο τροπος που φαινονται οι φωτο.. Πως μπορουμε να το κανουμε αυτο???" εδω μπορει να βοηθεισει καποιος?? υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που να μπορεις να βλεπεις τις φωτο καλυτερα?? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Παρακαλω!:) Δοκιμασε και πες μας..αν δε λειτουργησει θα δουμε τι θα κανουμε.. Βγήκα έξω, και δοκίμασα την κατάσταση δορυφόρων. Όντως γέμιζαν κάτι μπάρες, 2-3 φορές έμειναν 2 απ αυτές γεμάτες, αλλά δεν έβλεπα ούτε συντεταγμένες, ούτε υψόμετρο... μόνο ένα μήνυμα πετούσε κάθε 1 λεπτό περίπου και έλεγε ότι το GPS δεν λειτουργεί σωστά σε εσωτερικούς και κλειστούς χώρους. Το δοκίμασα με όλες τις επιλογές που έχει στο σημείο πρόσβασης. OK έχω υπομονή να το δοκιμάσω αύριο σε εντελώς ανοιχτό χώρο, αλλά αν δεν μπορεί να πιάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, πως αύριο μεθαύριο θα περιμένω να κλειδώσει στο αυτοκίνητό μου, μέσα στην πόλη και την κίνηση, για να κάνω μια πλοήγηση; (όταν κατεβάσω την άδεια :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Βγήκα έξω, και δοκίμασα την κατάσταση δορυφόρων. Όντως γέμιζαν κάτι μπάρες, 2-3 φορές έμειναν 2 απ αυτές γεμάτες, αλλά δεν έβλεπα ούτε συντεταγμένες, ούτε υψόμετρο... μόνο ένα μήνυμα πετούσε κάθε 1 λεπτό περίπου και έλεγε ότι το GPS δεν λειτουργεί σωστά σε εσωτερικούς και κλειστούς χώρους. Το δοκίμασα με όλες τις επιλογές που έχει στο σημείο πρόσβασης. OK έχω υπομονή να το δοκιμάσω αύριο σε εντελώς ανοιχτό χώρο, αλλά αν δεν μπορεί να πιάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, πως αύριο μεθαύριο θα περιμένω να κλειδώσει στο αυτοκίνητό μου, μέσα στην πόλη και την κίνηση, για να κάνω μια πλοήγηση; (όταν κατεβάσω την άδεια :p) Από οτι γνωρίζω αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (ίσως σου απαντήσει και κάποιος άλλος) την πρώτη φορά αργεί να "κλειδώσει" δορυφόρους, αλλά στην συνέχεια στρώνει το πράγμα και "κλειδώνει" γρηγορότερα. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υποβοηθούμενο GPS (A-GPS) με χρέωση 4-5Kb (ελάχιστη δηλαδή) που "κλειδώνει" γρηγορότερα τους δορυφόρους. Αν θέλεις δες και εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Από οτι γνωρίζω αν και δεν είμαι 100% σίγουρος (ίσως σου απαντήσει και κάποιος άλλος) την πρώτη φορά αργεί να "κλειδώσει" δορυφόρους, αλλά στην συνέχεια στρώνει το πράγμα και "κλειδώνει" γρηγορότερα. Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το υποβοηθούμενο GPS (A-GPS) με χρέωση 4-5Kb (ελάχιστη δηλαδή) που "κλειδώνει" γρηγορότερα τους δορυφόρους. Αν θέλεις δες και εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Έχει ήδη κλειδώσει μία φορά. Είχα διαβάσει και πιο παλιά ότι αργεί να κλειδώσει την πρώτη φορά γι αυτό και το δοκίμασα σε πολύ ανοιχτό χώρο (το μόνο που έβλεπες σε ακτίνα 500 μέτρων ήταν μια καντίνα :p. Το έχω ενεργοποιημένο το A-GPS, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο στις ρυθμίσεις. Μου απάντησε πριν ένα παιδί αλλά δεν είδα διαφορά. Αν δε σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα να μου πεις τη γνώμη σου. Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 @stratarg_89 καταρχην καλως ηλθες :) Ριξε μια ματια και στο faq: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 αν δεν σου τυχει ελληνικο,τοτε πρεπει να κανεις τις αναβαθμισεις σε nokiashop,αλλιως θα σου χαθουν τα ελληνικα αν το κανεις απο το NSU της nokia, εκτος αν εχει αλλαχθει το produkt code.οποτε βλεπεις το ΙΜΕΙ της συσκευης και το διασταυρωνεις με την alphacopy. Ok,καταλαβα. Οσο για το αλλο που μου ειπαν ξερει κανεις τπτ? Εγω ρωτησα στο Nokia Store Ζωγραφου,και μου ειπαν οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την επιδοτηση που εχω απο vodafone.Μονο με νεα συνδεση λεει μου δινουν συσκευη!Τι παιζει? Επειδη ενα παιδι πιο πισω ειπε οτι τις δεχονται τις επιδοτησεις.!? 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 αν δεν σου τυχει ελληνικο,τοτε πρεπει να κανεις τις αναβαθμισεις σε nokiashop,αλλιως θα σου χαθουν τα ελληνικα αν το κανεις απο το NSU της nokia, εκτος αν εχει αλλαχθει το produkt code.οποτε βλεπεις το ΙΜΕΙ της συσκευης και το διασταυρωνεις με την alphacopy. Eαν το κανεις αναβαθμιση μεσω fota δεν χανονται τα ελληνικα. Επισης υπαρχει και το παρακατω που απο οτι εχω διαβασει λειτουργει αλλα δεν το εχει δοκιμασει κανεις απο το myphone.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2695530#post2695530 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harris Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 καλησπέρα! Το μόνο που κατάφερα είναι να χρεώσω τον λογ/μο μου με 16+€ για χρήση GPRS για να ενεργοποιήσω το GPS! Τελικά δεν έχω κάνει τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα βήματα; Έχω λάβει το sms από την nokiamaps για χρήση 7 ημερών δωρεάν και ήδη είμαι στην 4 μέρα!!! Και GPS δεν έχω Μπαίνει σε έναν χάρτη, που εικονικά έβαλα μια οδός στην Αθήνα και κολλάει εκεί...και τα 16€ είναι μόνο η αρχή! Είναι ίσως αυτά τα 4-5kb? αυτά τα λίγα του €υρώ! Πάει…. PLEASE κάποιος τα βήματα για την δωρεάν ενεργοποίηση και χρήση GPS! Ευχαριστώ Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratarg_89 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 @stratarg_89 καταρχην καλως ηλθες :) Ριξε μια ματια και στο faq: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651194#post2651194 Καλώς σας βρήκα! :) Το έχω διαβάσει αυτό που μου έστειλες. Γενικά άρχισα να διαβάζω για το κινητό σχεδόν από τη στιγμή που η NOKIA ανακοίνωσε ότι θα το βγάλει στην αγορά. Όπως έγραψα πριν, έχει ήδη κλειδώσει μια φορά δορυφόρο και μάλιστα μου έδειξε τη θέση μου πολύ γρήγορα, περίπου σε 10 sec. Τώρα τι να πώ; Θα το δοκιμάσω και αύριο και θα δείξει. Ελπίζω να στρώσει. πρίν είχα ρωτήσει: "Μου είχε πεί κάποιος από εσάς ότι πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι το internet για το a-gps, γιατί οι ρυθμίσεις μένουν στο παλιό κινητό. Μου έστειλαν από την Cosmote τη ρύθμιση WAP GPRS και μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν ένα μήνυμα ότι και καλά είναι οκ οι ρυθμίσεις. Μήνυμα εκτός των ρυθμίσεων δεν πήρα. Μήπως φταίει αυτό; Αν δεν είναι αυτό. Στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης > Διακομ. εντοπ. θέσης > Σημείο πρόσβασης έχω επιλεγμένο το WAP GPRS που μου έστειλαν. Αυτό πρέπει να είναι επιλεγμένο ή να επιλέξω κάποιο από τα: Cosmote internet, Cosmote GPRS, Cosmote MMS-GPRS, WAP GPRS(01) (το εγκατέστησα 2 φορές γιατί λέω κάτι μπορεί να μην έγινε σωστά, δεν ξέρω αν το επηρεάζει κι αυτό και αν ναι πώς το σβήνω)". Το δοκίμασα πριν με όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Τέλος πάντων θα δείξει αύριο. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 @Harris δες το παρακατω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2700183#post2700183 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Αυτα δεν υπαρχουν. Το Garmin μεχρι την 5.30 κολλουσε αλλα αυτο φυσικα δεν ειναι προβλημα του κινητου. Η 5.40 δεν κολλαει. Το ρολοι που χανει το εχει αναφερει ενας και μονο φιλος και μου φαινεται κουφο... 1. Κολλάει και η 5.40 σε μερικές περιπτώσεις. 2. Το θέμα του ρολογιού δεν είναι κουφό, είναι πλέον γνωστό και στα forum της ΝΟΚΙΑ. Επαναλαμβάνω το link, ακολουθείστε το ή κάνετε ενα search στο google και στο forum της ΝΟΚΙΑ και θα βρείτε αρκετά για το θέμα αυτό. http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=127405 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Eαν το κανεις αναβαθμιση μεσω fota δεν χανονται τα ελληνικα. Επισης υπαρχει και το παρακατω που απο οτι εχω διαβασει λειτουργει αλλα δεν το εχει δοκιμασει κανεις απο το myphone.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2695530#post2695530 το θεμα ειναι φιλε μου,γιατι να σου πασαρουν ορισμενοι,κινητο παραλληλης εισαγωγης και να μη σου λενε την αληθεια.αυτο δεν ειναι απατη?και γιατι να μη μπορεις να κανεις την αναβαθμιση απο την επισημη νοκια?δεν πρεπει να στα λενε αυτα?εξαλλου δεν νομιζω οτι τα παραλληλης εισαγωγης ειναι και φθηνοτερα.να μαθετε ολοι σας να αντιδρατε σε τετοια φαινομενα.εγω εχω το κινητο ενα μηνα στο κουτι του και καθετε,γιατι εχω κανει καταγγελια στο καταστημα.η υποθεση εχει φτασει στη νομαρχια αθηνων.και δεν θα σταματησω,αν δεν δικαιωθω.τα λεφτα ολοι μας δεν τα βρισκουμε στο δρομο.πληρωνουμε και απαιτουμε γνησια προιοντα με την επισημη εγγυηση της αντιπροσωπειας και οχι ημιτελεις εγγυησεις.ξερετε τι γραφει το εγγραφο που πηρα απο την alphacopy?η alphacopy ελλαδος,αναγνωριζει την διεθνη 2ετη εγγυηση για την βλαβη του κινητου,εκτος απο το πακετο εγκαταστασης των γλωσσων.τα ελληνικα χαθηκαν ομως στη αναβαθμιση, και το καταστημα λεει να πας στη επισημη αντιπροσωπεια.δεν ηξερε το καταστημα οτι το εφερε απο αλλη χωρα εκτος της επισημης αντιπροσωπειας?αν στο ελεγε ομως,κανενας δεν θα το αγοραζε.τωρα ομως που το πηρες,σου λεει πηγαινε στη αντιπροσωπεια και βγαλε ακρη,εγω νιπτω τα χερια μου.και κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να πληρωνει τα 15 ευρω για να περασει παλι τα ελληνικα στο τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 1. Κολλάει και η 5.40 σε μερικές περιπτώσεις. Ναι όντως,δεν ξέρω τη μπορεί να φταίει... ίσως είναι και οι χάρτες, το θέμα είναι οτι έχει κάποια κολλήματα και αυτή η έκδοση... Ελπίζω να λυθούν.... Επίσης περιμένουμε και την καινούργια εκδοσή Firmware σύντομα από την οποία αναμένουμε να λυθούν και από εκεί κάποια πρόβληματα σταθερότητας του κινητού(και ότι άλλο θα περιλαμβάνει, καλοδεχούμενα είναι όλα :happy::happy:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts