Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να 'ταν επίσκεψη μόνο.

Εγώ στο ακουστικό έχω πρόβλημα και υπέθετα ότι θα το αλλάζουν επιτόπου αλλά μου είπαν ότι πρέπει να φύγει για τα κεντρικά και θα γυρίσει σε 18 εργάσιμες δηλ. καλό Πάσχα.

Τα 'χω πάρει αγρίως. Και το Ν73 πριν από 2 χρόνια με το που το πήρα, μετά απο΄μια βδομάδα το έχασα για κάναν μήνα για αλλαγή ελαττωματικού δέκτη.

Μάλλον θα βάλω Χ στη Νόκια, δε με πάει. Και δεν είναι σέρβις αυτό.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποσο περιπου χρονο χρειαζεται για να λοκαρει το gps ευχαριστω.

Φίλε μου αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις κάθε απάντηση είναι σχετική.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να 'ταν επίσκεψη μόνο.

Εγώ στο ακουστικό έχω πρόβλημα και υπέθετα ότι θα το αλλάζουν επιτόπου αλλά μου είπαν ότι πρέπει να φύγει για τα κεντρικά και θα γυρίσει σε 18 εργάσιμες δηλ. καλό Πάσχα.

Τα 'χω πάρει αγρίως. Και το Ν73 πριν από 2 χρόνια με το που το πήρα, μετά απο΄μια βδομάδα το έχασα για κάναν μήνα για αλλαγή ελαττωματικού δέκτη.

Μάλλον θα βάλω Χ στη Νόκια, δε με πάει. Και δεν είναι σέρβις αυτό.

βαλε Χ στα κεντρικα τις νοκια.... εμενα μου ειχε χαλασει στο n95 ι εισοδος του usb και θελαν 1-2 μηνες.. το πιγα σε ενα μαγαζακι στιν ομονεια και μυ το εφτιακσε σε 3 μερες...

δεν φτεει ι νοκια που εδο στιν ελλαδα τa kentrika einai gtp

ps. ok Itchrist86 sorry ..

Δηλ. με τον τρόπο τους σε αναγκάζουν να μην κάνεις χρήση της εγγύησης.

Α! και κάτι άλλο. Μιας και ζω στην Ελλάδα, η Νόκια φταίει. Τι πάει να πει τα κεντρικά. Ας επιλέξουν πιο σωστούς συνεργάτες.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Δηλ. με τον τρόπο τους σε αναγκάζουν να μην κάνεις χρήση της εγγύησης.

Α! και κάτι άλλο. Μιας και ζω στην Ελλάδα, η Νόκια φταίει. Τι πάει να πει τα κεντρικά. Ας επιλέξουν πιο σωστούς συνεργάτες.

ξεχασα να πω οτι οταν ειχα παρει το Ν95 πριν 2 χρονια απο τι vodafone

ειχε 700 ευρο.... το ειχα παρει το ειχα φορτηση μετα το εκανα λιγη χρισι 1 ορα και εσβισε και δεν ανιγε με τιπτ.... το πιγα κατευθειαν στι vodafone.. λεγανε οτι πρεπει να περασουνε 2-3 μερεσ να το στιλουνε κεντρικα να δουνε αν εχει παθει κτλπ κατι. εγω ζιταγα επιτοπου αντιακταστασι κτλπ..... τεσπα μιν τα πολιλογο λεγανε και καλα οτι τοθ κανα κατι εγω οτι εχει γρατσουνια οταν ηρθε απο τα κεντρικα.. και οτι αμα θελουν να το φτιακσουν να πλιροσω εγω τιν ζιμια.. χαχαααχααχα.... απιλισα με αγωγες κτλπ...... το βγαλανε φοτο απο τι vodafone kai to στιλαν παλι.... τεσπα 1 μινας περασε και ευτηχως μου δοσανε αλο.. τορα πια εχω wind enoite. kai απλα δεν στελνω τιπτ κεντρικα

Προχθες το βραδυ ξαφνικα χαθηκαν ολα τα μηνυματα χωρις να κανω εγκατασταση καμια εφαρμογη! Μπηκα μεσα ειταν ολα στην θεση τους και μετα απο λιγο που ξαναμπηκα δεν υπηρχε τιποτα μονο αυτα που μου ειχαν ερθει μετα της 00:00 :confused:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Προχθες το βραδυ ξαφνικα χαθηκαν ολα τα μηνυματα χωρις να κανω εγκατασταση καμια εφαρμογη! Μπηκα μεσα ειταν ολα στην θεση τους και μετα απο λιγο που ξαναμπηκα δεν υπηρχε τιποτα μονο αυτα που μου ειχαν ερθει μετα της 00:00 :confused:

Αυτα ειναι...πλακα πλακα τωρα που τα λεμε...και εμενα τελευταια μου εμφανιζει μερικα μικρο-bugs...!Παω ας πουμε χθες να ακουσω μουσικη...και ενω εδειχνε οτι το κομματι επαιζε...μουσικη γιοκ ουτε απο τα ηχεια ουτε απο τα ακουστικα...ουτε απο το bt τιποτα λεμε...μονο μετα απο επαννεκινηση εστρωσε...ή ας πουμε ενω επαιζε ολα τα βιντεο κανονικα...αρχισε μερικα που εχουν μεγαλο μεγεθος να λεει "αδυναμια αναπαραγωγης...και να παιζει μονο ο ηχος...!Δεν παμε καλα...:blink::blink::blink::blink:!

Αντε να βγει σιγα σιγα καμια αναβαθμιση...!

Το έχω πάθει και εγώ αυτό.

Βέβαια υπάρχει περίπτωση να άλλαξε μνήμη αποθήκευσης το τηλέφωνο μόνο του.

مفاجأة

εμενα το δικο μου τρωει κολληματα με τα themes εχω δοκιμασει 2-3 κ ολα εχουν προβλημα.ακομα εχω παρατηρησει το προβλημα με το ακουστικο, απλα δν εχω βρει χρονο να περασω να το αφησω στη νοκια.

Για όσους δεν τους δουλεύει το nokia maps... παίζει να ευθύνεται μια ρύθμιση... που διορθώνεται αμέσως...

Πάτε:

μενού > εφαρμογές > Τοποθεσία > Εντοπισμ. θέσης > Μέθοδοι εντοπ. θέσης >

και επιλέγουμε.... τα Υποβοηθούμενο GPS + Ενσωματωμενο GPS + Βάσει δικτύου.

Δηλαδή κυρίως ελέγχουμε αν το Υποβοηθούμενο GSP είναι επιλεγμένο. Χωρίς αυτό δεν λοκάρει το GPS μας....

Με αυτό θα δουλέψει το nokia maps σας!!!

:: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!!

Eγώ πάντως αυτό που ξέρω να πω είναι πως αρχίσαμε με 1-2 προβλήματα και πλέον έχουμε χάσει το μέτρημα!!! Προσωπικά έχω ξενερώσει απίστευτα με το διαβάζω σαν δικαιολογία "περιμένουμε μελλοντική αναβάθμιση" (εννοείτε πως δεν κατηγορώ κανέναν προσωπικά απλώς βαρεθηκά το λάθος να το δικαιολογώ έτσι). Η ν10 είχε ν αριθμό προβλημάττων ή ν11 είχε ν+1 και η ν20 έχει ν+3. Δηλαδή αντί να μειώνονται αυξάνονται!!! Αν και δεν είμαι ο πολύ φαν της κινητής τηλεφωνίας (δεν θα κάτσω πχ να δω ταινία στο κινητό), στράφηκα στο 5800 ΧΜ για την τιμή του, το καλό του ήχο και την οθόνη του που επειδή είναι μεγάλη και θα με βολεύε πολύ στο GPS που ίσως και να χρησιμοποιούσα πιο πολύ από όλες τις λειτουργίες του. Τελικά η οθόνη όπως βλέπω αρχίζει να κάνει παλαβά πράγματα και είναι για μένα το πιο μείον στο όλο κινητό. Προσωπικά αν και δεν το έχω αποκτήσει μαλλόν όταν έρθει η στιγμή για να το αποκτήσω θα πρέπει ή να βγει κάποια μελλοντική αναβάθμιση της προκοπής ή να γίνει θαύμα ή να το πάρω καταλάθος :lol:

Μετά απο πολύ διάβασμα και μελέτη αγόρασα τη συσκεύη!

Την έχω μια βδομάδα,

Αφου πηρα τηλ στη ΝΟΚΙΑ, εμαθα οτι η κατασκευή του κινητου εχει ημ/νια στις 24-2-09.( δηλ νεα παρτιδα)

και ειχε πανω την εκδοση v20.0.012.

!!! -------Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και η "γνωστή"

!!!---------σχισμή είναι σημαντικά ελλατωμμένη!--------!!!!

Τη πρώτη φορά αργησε (15-20 λεπτά στο ίδιο σημείο χώρις πείραγμα, έξω σε αυλή) να κλειδώσει GPS (απενεργοποιημενο το A-GPS) και ολα δουλευουν ρολοι!!

Μετά απο πολύ διάβασμα και μελέτη αγόρασα τη συσκεύη!

Την έχω μια βδομάδα,

Αφου πηρα τηλ στη ΝΟΚΙΑ, εμαθα οτι η κατασκευή του κινητου εχει ημ/νια στις 24-2-09.( δηλ νεα παρτιδα)

και ειχε πανω την εκδοση v20.0.012.

!!! -------Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και η "γνωστή"

!!!---------σχισμή είναι σημαντικά ελλατωμμένη!--------!!!!

Τη πρώτη φορά αργησε (15-20 λεπτά στο ίδιο σημείο χώρις πείραγμα, έξω σε αυλή) να κλειδώσει GPS (απενεργοποιημενο το A-GPS) και ολα δουλευουν ρολοι!!

26 1 09 ειναι το δικο μου και εμενα με 20 περασμενο μεσα... δεν εχω αντιμετοπισει κανενα προβλιμα... βλεπω σινεχεια για καπια σχισμη.. τι ενοιτε?:blink:

Γεια σας και απο μενα παιδια!!Επειδη σε λιγο καιρο εχω αναβαθμιση και θελω ενα καλο κινητο μαλλον θα βαλω καποια λεφτα και σκεφτομαι να παρω και γω το 5800.Να σας πω την αληθεια μετα απο διαβασμα πολλων σελιδων μου δημιουργηθηκαν καποιες αμφιβολιες ομως απ οτι βλεπω σχεδον ξεπεραστηκαν απο την καινουρια παρτιδα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης,διοτι σκοπευω να το κρατησω αρκετο καιρο..

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Γεια σας και απο μενα παιδια!!Επειδη σε λιγο καιρο εχω αναβαθμιση και θελω ενα καλο κινητο μαλλον θα βαλω καποια λεφτα και σκεφτομαι να παρω και γω το 5800.Να σας πω την αληθεια μετα απο διαβασμα πολλων σελιδων μου δημιουργηθηκαν καποιες αμφιβολιες ομως απ οτι βλεπω σχεδον ξεπεραστηκαν απο την καινουρια παρτιδα.Επισης θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης,διοτι σκοπευω να το κρατησω αρκετο καιρο..

εγω απο τιν καινουργια παρτιδα εχω και εχω 0 προβλιματα... τορα για τιν ποιοτιτα κοιτα 350 ευρο δεν εχει? μια χαρα ειναι για τα λευτα του εγω θα το περνα..

εγω ειχα Ν95 και μαρεσει πολυ το 5800 :P

Και γω μαλλον θα το παρω:cool:.Οπως λες για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο,ε και με λιγο προσοχη παραπανω ευελπιστω να αντεξει και να τα βγαλει τα λεφτα του αν και ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο.Α και κατι τελευταιο σχετικα με την οθονη αφης..Ποσο συχνη ειναι η αναγκαστικη η χρηση της γραφιδας??

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Και γω μαλλον θα το παρω:cool:.Οπως λες για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο,ε και με λιγο προσοχη παραπανω ευελπιστω να αντεξει και να τα βγαλει τα λεφτα του αν και ειμαι σχεδον σιγουρος για αυτο.Α και κατι τελευταιο σχετικα με την οθονη αφης..Ποσο συχνη ειναι η αναγκαστικη η χρηση της γραφιδας??

ε κοιτα να δεις παρε και ενα καλο screen protector απο e-shop αλλα υπαρχουνε και καλητερα στο νετ που ειναι για ολο οτ κινιτο οχι μονο για τιν οθονη. εγω με το χερι γραφω σμς internet me γραφιδα :P oti θελει ο καθενας

Εγώ την γραφίδα την έχω χρησιμοποιήσει μόνο για να βγάλω την κάρτα sim και να γράψω μήνυμα με το χειρόγραφο σύστημα, αυτό νομίζω τα λέει όλα..

Υ.Γ. Είναι το πρώτο μου touch κινητό

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Το κινητο ειναι πολυ καλο και αξιζει τα λεφτα του.

Εχω το Μπλε και για την σχιζμη πρεπει να εισαι που περιεργος για να την δεις

Κατα τα αλλα το κινητο ειναι παρα πολυ καλο απο ολες τις αποψεις

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Το κινητο ειναι πολυ καλο και αξιζει τα λεφτα του.

Εχω το Μπλε και για την σχιζμη πρεπει να εισαι που περιεργος για να την δεις

Κατα τα αλλα το κινητο ειναι παρα πολυ καλο απο ολες τις αποψεις

chalk για εξιγισε μου που ειναι αν τιν βρω :blink:

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και μαλλον μεσα στην εβδομαδα θα γινω και γω κατοχος του κινητου:p..Και θα σας γραψω και γω τις εντυπωσεις μου!!Σχετικα με τα εισαγωγης και προ-εισαγωγης τι γινεται αν και διαβασα δεν καταλαβα πολλα..:lol:

Πρεπει να προσεξω κατι κατα την αγορα?Σορρυ αν γινομαι κουραστικος...

"ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ"

"SUPER3*FAMILIA"

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και μαλλον μεσα στην εβδομαδα θα γινω και γω κατοχος του κινητου:p..Και θα σας γραψω και γω τις εντυπωσεις μου!!Σχετικα με τα εισαγωγης και προ-εισαγωγης τι γινεται αν και διαβασα δεν καταλαβα πολλα..:lol:

τιποτα να ειναι απλα νεα παρτιδα... :lol:

re chalk για εξιγισε μου που ειναι αν τιν βρω :blink:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2664994#post2664994

Ποσο συχνη ειναι η αναγκαστικη η χρηση της γραφιδας??

Η γραφίδα επιβάλλεται στη γραφή με το mini πληκτρολόγιο qwerty και στο χειρόγραφο.

Επίσης στο σεφάρισμα στο internet χρειάζεται κατά τη γνώμη μου, αν δεν θέλεις να μεγαλώνεις το ποσοστό zoom in.

Να προσέξεις αν είναι παρα-εισαγής.

Πως το διαπιστώνεις αυτό, ρίξε μια ματιά δύο-τρεις σελίδες πίσω και θα το μάθεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

γιατι εμενα δεν το κανει αυτο το κενο? δεν χοραει διλδ το νυχι μου.. το μπλε εχω.. δεν νομιζω να εχει διαφορα το χρομα :P

Και αντί να χαίρεσαι, ρωτάς...;:p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...