Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

- Δεν χρειαζεται ανοιγμα .Μπορει να βεβαιωθει η προελευση και απο το IMEI. Σε Νοκια σοπ που τηλεφωνησα ,μου ειπαν την προελευση του, απο το imei, καθως και μηνα παραγωγης.

- Οποτε ζηταμε το κουτι του τηλεφωνου που προοριζεται για μας, αποτυπωνουμε τον imei που βρισκεται σε καποια απο τις εξωτερικες πλευρες της συσκευασιας και τηλεφωνουμε σε καποιο νοκια σοπ για επιβεβαιωση προελευσης. :)

Αυτό ήδη το γνωρίζει ο egoeimai.

Εγώ απλά του ανέφερα και δεύτερο τρόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

- Το ιδιο ποιημα εδω και τρεις μηνες .... δε βαρεθηκανε οι μπαγασηδες .... :lol: ... Καλημερα σε ολους.

- Ενδεχομενως να ειχε βγει μια παρτιδα πλαστικων λιιιιιιιγο πετσικαρισμενη ,.... τι θα την εκαναν; ... θα την πετουσαν; .... Ας ειναι καλα τα "BALCANS" :X και οι λοιποι τριτοκοσμικοι :shifty: ( αποψη μου)

-- Εγω παντως εχω Γερμανικο και ειμαι υπερτυχερος. Απο τελος Γεναρη .... και ειναι αστερι ,ουτε το ακουστικο εχει βγαλει προβλημα, ουτε το πληκτρο της καμερας ( κι ας λεω οχι στον χαιρετισμο της voda ) ,αλλα και η περιβοητη σχισμη ,.... ποια ειναι αυτη; ,ακομα την ψαχνω .... Και εννοειται αναβαθμισα σε 20 χωρις να χασω τα Ελληνικα ,μεσω FOTA :)

- Τωρα αν χρειαστει να παω και μια φορα στην Νοκια να κανω αναβαθμιση ,τι εγινε; σε περιπτωση που δεν βγει μεσω FOTA . Εσεις να κοιτατε παντως να ειναι Ελληνικο product code( balcans με την σχισμη τουμπανο και το πληκτρο της καμερας να μην δουλευει, ενταξη μωρε και τι εγινε ,ομως ... ειναι Ελληνικο ) .... για να ειστε σιγουροι 100% ;) (ειρωνικο σχολιο για τις επαναληψεις των ιδιων και των ιδιων πραγματων):rocket:

τη σχισμη την εχεις απλα δε ξερεις πως να τη βρεις. εχω δει κινητο απο Γαλλια και Αγγλια και ολα την εχουν. τωρα αν καποιοι το σκαλιζουν με το νυχι φυσικο ειναι να ανοιξει. Επισης , το κινητο απο Αγγλια εχει το ιδιο προβλημα με το κοκκινο κουμπι και τη καμερα. Εγω εχω ελληνικο και δεν ειχα το προβλημα αυτο. Παιδια μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Το sofτware ειναι ιδιο και αλλαζει μονο η γλωσσα. Και δεν υπαρχουν γραμμες παραγωγης που παραγουν καλα και κακα προιοντα. Επισης επειδη καποιοι εχουν πει πως οταν καποιο κινητο εχει προβλημα το στελνουν σε εμας , αυτο ειναι αστειο. Το αγγλικο κινητο εχει αντικατασταθει 2 φορες.

Καλημερα σε ολους,σημερα μολις το ανοιξα πατωντας οκ στο χαιρετισμο της vodafone

δεν μου ανοιξε ειχε παγωμενη εικονα,πατησα το λευκο και πηγε στο μενου.

Βεβαια δεν μου δουλευει το πληκτρο της καμερας και το κοκκινο.

Με αγγλικα-ελληνικα δουλεψαν.

Εκανα επαννεκινηση 2 φορες αλλα τα ιδια.

Καμια βοηθεια η το αφηνω ανοιχτο συνεχεια.

για το κοκκινο κουμπι προσπαθησε αυτο : βγαλε τη καρτα μνημης, σβηστο και ανοιξε το. μετα βαλτη παλι. σε ενα γνωστο μου δουλεψε.

εβαλα και το garmin πανω, το κινητο ειναι μια χαρα.

εχει μεγαλθη οθονη οτι πρεπει για πλοηγηση για σερφαρισμα στο ιντερνετ.

με την εκδοση 20 εχει βελτιωθει λιγο η φωτογραφικη ειδικα το βραδυ με φλας η ειναι η ιδεα μου?

Λίγο ναι, το παρατήρησα και εγώ.

Και σύμφωνα με φήμες η επερχόμενη αναβάθμιση βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη ποιότητα των φωτογραφιών.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Λίγο ναι, το παρατήρησα και εγώ.

Και σύμφωνα με φήμες η επερχόμενη αναβάθμιση βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη ποιότητα των φωτογραφιών.

Εχω ξαναρωτησει...αλλα κανεις δεν μου απαντησε...αυτες οι φημες δεν λενε τιποτα για το ποτε πανω κατω θα κυκλοφορησει?Περιπου...η ακομα και αν καποιος εχει υπολογισει...!ε?Σε 2 εβδομαδες φευγω ρε συ για 7ημερη και θα ηθελα να εχω λιγοτερα bug...αλλα το κυριοτερο καλυτερη φωτογραφικη...!:):):):D:D:D

Δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποτε θα ειναι ετοιμη η αναβαθμιση. Μονο οτι ακουγεται απο τις φημες..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εχω ξαναρωτησει...αλλα κανεις δεν μου απαντησε...αυτες οι φημες δεν λενε τιποτα για το ποτε πανω κατω θα κυκλοφορησει?Περιπου...η ακομα και αν καποιος εχει υπολογισει...!ε?Σε 2 εβδομαδες φευγω ρε συ για 7ημερη και θα ηθελα να εχω λιγοτερα bug...αλλα το κυριοτερο καλυτερη φωτογραφικη...!:):):):D:D:D

φιλε,καταρχην κανενα μουσικο τηλεφωνο δεν εχει καλη φωτογραφικη μηχανη.αν σε ενδιαφερει η φωτογραφια,μπορεις να πας σε αλλη μαρκα ή να παρεις με 100 ευρω μια ψηφιακη μηχανη που βγαζει παπαδες.αλλο κινητο τηλεφωνο και αλλο φωτογραφικη μηχανη.το καθε πραγμα στη θεση του και με την λειτουργια του.

Όταν τραβάς σε μέρη με αρκετό φως θα είσαι οκ και με αυτή την έκδοση... τώρα για βράδυ δεν υποσχομε τπτ :p αλλά σε 2 βδομάδες που φεύγεις ίσως εχει κυκλοφορήσει

φιλε,καταρχην κανενα μουσικο τηλεφωνο δεν εχει καλη φωτογραφικη μηχανη.αν σε ενδιαφερει η φωτογραφια,μπορεις να πας σε αλλη μαρκα ή να παρεις με 100 ευρω μια ψηφιακη μηχανη που βγαζει παπαδες.αλλο κινητο τηλεφωνο και αλλο φωτογραφικη μηχανη.το καθε πραγμα στη θεση του και με την λειτουργια του.

Απο οτι καταλαβες δεν ζητησα το κινητο να βγαζει την ΠΑΠΑΔΕΣ:!::!::!:...!Ζητησα απλως κατι πιο αξιοπρεπες στις βραδινες φωτογραφιες...!

Δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποτε θα ειναι ετοιμη η αναβαθμιση. Μονο οτι ακουγεται απο τις φημες..

Ναι το ξερω...αλλα αυτο ακριβως ρωτησα...οι φημες δεν λενε ας πουμε απο αρχες του αλλου μηνα η σε κανενα μηνα...η απο στιγμη σε στιγμη...?:D:D:D:D

Όχι.

Πάντως σύντομα την περιμένουμε.

-

-- Εγω παντως εχω Γερμανικο και ειμαι υπερτυχερος. Απο τελος Γεναρη .... και ειναι αστερι ,ουτε το ακουστικο εχει βγαλει προβλημα, ουτε το πληκτρο της καμερας ( κι ας λεω οχι στον χαιρετισμο της voda ) ,αλλα και η περιβοητη σχισμη ,.... ποια ειναι αυτη; ,ακομα την ψαχνω .... Και εννοειται αναβαθμισα σε 20 χωρις να χασω τα Ελληνικα ,μεσω FOTA :)

και γω Γερμανικό έχω και κανενα πρόβλημα μέχρι στιγμής (πλην σχισμής)

Αφου δεν έχασες τα ελληνικά με αναβάθμιση μέσω FOTA, γιατί να τα χάσεις με άλλο τρόπο αναβάθμισης? Δεν μου φαίνεται λογικό να παίζει ρόλο ο τρόπος αναβάθμισης. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα και με άλλον τρόπο. Αν το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος ας μας πει.

Σήμερα αγόρασα το 5800 και εκεί που το κοιτούσα πρόσεξα ότι υπάρχει ένα κενό στην οθόνη στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Είχα διαβάσει κάπου οτι πολλά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό το πήρα απο το γερμανό, να πάω τη δευτέρα για αλλαγή ή δεν έχει πρόβλημα;

Αφου δεν έχασες τα ελληνικά με αναβάθμιση μέσω FOTA, γιατί να τα χάσεις με άλλο τρόπο αναβάθμισης? Δεν μου φαίνεται λογικό να παίζει ρόλο ο τρόπος αναβάθμισης. Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα και με άλλον τρόπο. Αν το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος ας μας πει.

και εγω εχω γερμανικο,και χαθηκαν τα ελληνικα μετα την αναβαθμιση μεσω NSU.και αυτο εγινε οπως μου ειπαν απο την nokia,γιατι το NSU ,αναγνωριζει βασει του ΙΜΕΙ την χωρα που προοριζετε το κινητο,και κανει την αναβαθμιση στην αντιστοιχη γλωσσα.οποτε αυτοι που δεν εχουν ελληνικη παρτιδα,καλυτερα να πηγαινουν σε καποιο nokia shop να την κανουν.εγω παντως εχω κανει καταγγελια στο καταστημα αγορας,στην γενικη γραμματεια κατανωλητη,για παραπλανητικη πωληση του προιοντος.εντος των ημερων περιμενω την απαντηση οπως μου ειπαν.

Σήμερα αγόρασα το 5800 και εκεί που το κοιτούσα πρόσεξα ότι υπάρχει ένα κενό στην οθόνη στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Είχα διαβάσει κάπου οτι πολλά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό το πήρα απο το γερμανό, να πάω τη δευτέρα για αλλαγή ή δεν έχει πρόβλημα;

έτσι είναι κατασκευαστικά μα κανείς δε διαβάζει τα προηγούμενα. Δε πρόκειται για πρόβλημα έτσι παράγονται όλα από το εργοστάσιο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Την τρίτη πήρε ο αδερφός μου το 5800 και του έχουμε βάλει το τελευταίο Garmin, X-Plore και μερικά games.

Όμως του βγάζει επάνω δεξιά έναν φάκελο που αναβοσβήνει που πατώντας επάνω σου βγάζει " Μνήμη SIM πλήρης" και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει μιας και ονόματα έχει λίγα στην SIM καθώς και κανένα μήνυμα.... Τι μπορεί να είναι ?

Κυκλοφορεί κανένα σπάσιμο για το 5800 όπως γίνεται στα N82, N95 κλπ ?

Έχουν κυκλοφορήσει τίποτα εφαρμογές ή games που να υποστηρίζουν το 5800?

1. Μημως εχει αποθηκευμενα αρκετα μηνυματα στην sim?

2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230114

3. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219842

Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές πως μέσω fota δεν χάνονται τα ελληνικά, αλλά μέσω nsu χάνονται. Το γιατί το αναφέρω ακριβώς αποκάτω.

και εγω εχω γερμανικο,και χαθηκαν τα ελληνικα μετα την αναβαθμιση μεσω NSU.και αυτο εγινε οπως μου ειπαν απο την nokia,γιατι το NSU ,αναγνωριζει βασει του ΙΜΕΙ την χωρα που προοριζετε το κινητο,και κανει την αναβαθμιση στην αντιστοιχη γλωσσα.οποτε αυτοι που δεν εχουν ελληνικη παρτιδα,καλυτερα να πηγαινουν σε καποιο nokia shop να την κανουν.εγω παντως εχω κανει καταγγελια στο καταστημα αγορας,στην γενικη γραμματεια κατανωλητη,για παραπλανητικη πωληση του προιοντος.εντος των ημερων περιμενω την απαντηση οπως μου ειπαν.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Το NSU κατεβάζει και εγκαθιστά ολόκληρο το firmware το οποίο είναι μεγέθους αρκετών mb (περίπου 100 με 130).

Όμως στην αναβάθμιση μέσω FOTA -για ευνόητους λόγους- η αναβάθμιση έχει μέγεθος μόλις μερικών mb με αποτέλεσμα να κατεβάζει μόνο τις αλλαγές, γι αυτό και κρατιούνται τα ελληνικά.

Την τρίτη πήρε ο αδερφός μου το 5800 και του έχουμε βάλει το τελευταίο Garmin, X-Plore και μερικά games.

Όμως του βγάζει επάνω δεξιά έναν φάκελο που αναβοσβήνει που πατώντας επάνω σου βγάζει " Μνήμη SIM πλήρης" και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει μιας και ονόματα έχει λίγα στην SIM καθώς και κανένα μήνυμα.... Τι μπορεί να είναι ?

Κυκλοφορεί κανένα σπάσιμο για το 5800 όπως γίνεται στα N82, N95 κλπ ?

Έχουν κυκλοφορήσει τίποτα εφαρμογές ή games που να υποστηρίζουν το 5800?

Είσαι σίγουρος πως δεν έχει κανένα μήνυμα η κάρτα sim;

Όσο για παιχνίδια και τα hacks υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα μέσω των οποίων μπορείς να πληροφορηθείς αυτά που ρωτάς.

Έχει αναφερθεί δεκάδες φορές πως μέσω fota δεν χάνονται τα ελληνικά, αλλά μέσω nsu χάνονται. Το γιατί το αναφέρω ακριβώς αποκάτω.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Το NSU κατεβάζει και εγκαθιστά ολόκληρο το firmware το οποίο είναι μεγέθους αρκετών mb (περίπου 100 με 130).

Όμως στην αναβάθμιση μέσω FOTA -για ευνόητους λόγους- η αναβάθμιση έχει μέγεθος μόλις μερικών mb με αποτέλεσμα να κατεβάζει μόνο τις αλλαγές, γι αυτό και κρατιούνται τα ελληνικά.

Είσαι σίγουρος πως δεν έχει κανένα μήνυμα η κάρτα sim;

Όσο για παιχνίδια και τα hacks υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα μέσω των οποίων μπορείς να πληροφορηθείς αυτά που ρωτάς.

φιλε δεν αντιλεγω.αλλα εμενα κανεις δεν μου ειπε οτι ειναι γερμανικο.εκ των υστερων το εμαθα.ουτε μου ειπε κανεις μην κανεις την αναβαθμιση μεσω NSU.αυτες ειναι οι κοροιδιες των καταστηματων.γιατι αν στα πουν,τοτε δεν θα πουλησουν ουτε ενα.

Αρχικά γειά σας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, μετά από επανεκίνηση χάθηκε από την αρχική οθόνη το λογότυπο της Vodafone (δίπλα στην ώρα) και η μπάρα αναζήτησης. Έχω την έκδοση 20 και δούλευε κανονικά για 2 βδομάδες.

Δοκίμασε να κάνεις αλλαγή της γλώσσας των μενού.

Αν δεν πιάσει, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (δεν χάνεις τα δεδομένα σου).

Δεν γνωρίζω να σου προτείνω κάτι άλλο.

Αρχικά γειά σας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, μετά από επανεκίνηση χάθηκε από την αρχική οθόνη το λογότυπο της Vodafone (δίπλα στην ώρα) και η μπάρα αναζήτησης. Έχω την έκδοση 20 και δούλευε κανονικά για 2 βδομάδες.

Δοκίμασες hard format?

Βγαλε την καρτα μνημης και κανε ξανα επανεκκινηση την συσκευη σου. Μετα πας μας εαν εστρωσε!

Βγαλε την καρτα μνημης και κανε ξανα επανεκκινηση την συσκευη σου. Μετα πας μας εαν εστρωσε!

Τίποτα έβγαλα την κάρτα το ξανάνοιξα με και χωρίς την κάρτα. Hard format έλεγα να είναι η τελευταία επιλογή μου. (στο κινητό ή κάρτα εννοείς?)

Για αυτο σου ειπα να το ανοιξεις χωρις την καρτα μνημης μηπως και γλυτωσεις το hard format αλλα απο οτι φαινεται ειναι μονοδρομος :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...