Jump to content

tropicalino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tropicalino

  1. Αυτές είναι οι δικές μου επιδόσεις με την μπαταρία πρώτη φορά κράτησε τόσο πολύ μετά από περίπου 3 μήνες χρήσης που το έχω με εντελώς στοκ. [ATTACH]45569[/ATTACH] [ATTACH]45570[/ATTACH]
  2. Καλη μας επιτυχια. Οι καιροί είναι δύσκολοι για αγορά κινητού!
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τα μοντέλα είναι πολλά από ότι βλέπω αλλά προσανατολίζομαι προς το Cube U9GT2 ή το Onda VI40 Elite και μάλλον από το εξωτερικό αφού από Ελλάδα τα χτυπάνε στις τιμές. Τα έχει κανείς να μου πει εμπειρίες και αν τελικά το skype δουλεύει με το ICS 4.0.3 γιατί διαβάζω διφορούμενες απόψεις.
  4. Ιντζες 8-10. Θα προτιμουσα απο Ελλαδα λογω του επειγοντος. Να εχει την android ICS 4 και να συνεργαζεται βεβαια με το skype.
  5. Γειά σας θα ήθελα να μου προτείνεται ένα tablet μέχρι 200 ευρώ για χρήση περισσότερο skype για τους γονείς μου. Άρα θα πρέπει να έχει καλή μπροστινή κάμερα. Επίσης να ρωτήσω εξωτερική κάμερα δέχονται τα μοντέλα με usb θύρα.
  6. Γεια σου, πως λέγεται το θέμα που χρησιμοποιείς;
  7. Επίσης τα email τα εμφανίζει με ημερολογιακή σειρά και όχι ανακατεμένα όπως πριν.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Στις 14/6 μου άφησε ειδοποίηση ο ταχυδρόμος για παραλαβή συστημένου δέματος(αγορά μέσω EBAY από Χογκ Κονγκ) από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου. Επειδή έλειπα την ειδοποίηση την είδα στις 20/6 και πήγα σήμερα 21/6 να το παραλάβω. Στο ταχυδρομείο αφού ψάχναν καμιά ώρα μου είπαν ότι δεν το έχουν και μάλλον το γυρίσαν πίσω. Αφού πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά για να το βρω μέσω του αριθμού συστημένου μου είπαν ότι στις 18/6 το στείλαν πίσω στην Κίνα. Καλά μέσα σε 4 ημέρες έφυγε από Πάτρα, πήγε Αθήνα και το στείλαν εξωτερικό? Μήπως γνωρίζει κανείς τα έξοδα αποστολής για να μου το ξαναστείλουν από Κίνα ποιος είναι υποχρεωμένος να τα πληρώσει?
  9. Το δοκίμασα αυτό πάνω σε μια κλήση και διαλέγω "λεπτομέρειες ημερολογίου κλήσεων" και μου βγάζει πληροφορίες για το πότε έγινε-δέχθηκα κλήση (ημέρα μόνο) και την διάρκεια αυτής. Δεξιά μου βγάζει ω:λλ ίσως εκεί έπρεπε να λέει την ώρα.
  10. Εμένα μου βγάζει δεξιά την διάρκεια της κλήσης και από κάτω ακριβώς ω:λλ ΠΜ ή ΜΜ για σημερινές κλήσεις. Μήπως υπάρχει κάπου ρυθμίσεις στο μενού για αυτό?
  11. Εκει σου λέει μόνο την διάρκεια της κλήσης και πότε σε πήραν-πήρες (πριν από 2 ημέρες π.χ.). Έχω την 1.5 έκδοση. Στο market άμα υπάρχει τίποτα γιατί δεν έχω βρει κάτι σχετικό.
  12. Καλησπέρα είμαι κάτοχος του HTC Mαgic και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφορμογή (π.χ. μητρώο κλήσεων) στη οποία να φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα που με κάλεσαν ή κάλεσα εγώ κάποιον.
  13. Ευχαριστώ πάντως μάλλον θα το κάνω από αύριο!
  14. Τίποτα έβγαλα την κάρτα το ξανάνοιξα με και χωρίς την κάρτα. Hard format έλεγα να είναι η τελευταία επιλογή μου. (στο κινητό ή κάρτα εννοείς?)
  15. Αρχικά γειά σας, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει, μετά από επανεκίνηση χάθηκε από την αρχική οθόνη το λογότυπο της Vodafone (δίπλα στην ώρα) και η μπάρα αναζήτησης. Έχω την έκδοση 20 και δούλευε κανονικά για 2 βδομάδες.
×
×
  • Create New...