Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστοποιητικό βγάζεις για μια φορά, και υπογράφεις με αυτό όλες τις εφαρμογές σου (όσες χρειάζεται δηλαδή).

Αν συσκευή προέρχεται από χώρα της ΕΕ, έχεις εγγύηση στο hardware, αλλά όχι στο software. Αν κάνεις μια φορά αναβάθμιση σε Nokia Shop ώστε να σου περάσουν το ελληνικό λογισμικό, αυτομάτως έχεις εγγύηση και στο software.

Αν προέρχεται από χώρα εκτός της EE, δεν έχεις εγγύηση σε κανένα από τα δύο.

το θεμα ειναι φιλε,γιατι δεν το λενε?εγω αν το ηξερα δεν θα το επαιρνα.θα πηγαινα στη alfhacopy να το παρω.εγω ηδη εχω κανει καταγγελια σο συνηγορο του πολιτη κατα του καταστηματος αγορας για παραπλανητικη πωληση,και περιμενω τα αποτελεσματα.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά ένα περιεργο προβλημα...νομίζω πως πηγαίνει πίσω το ρολοι του κινητού!παίζει καμμια ρυθμισμή?το εχει παρατηρήσει κανείς άλλος???έχω βάλει την ψηφιακη μορφή

thnx anyway

Occupational Therapist

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την Αυτομ. ενημερωση ωρας.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Οι χάρτες που έχει μέσα δεν είναι ενημερωμένοι.

Π.χ. βάζω μία οδό που υπάρχει στην περιοχή μου αλλά δεν μου τη βγάζει. Mου βγάζει την ίδια οδό αλλά σε άλλες περιοχές...

Kαι την οδό αυτή τη βλέπω μέσα στον χάρτη, απλά δεν τη βγάζει στην αναζήτηση...

Πρέπει να κατεβάσω από τη Νοκια κάποια ενημέρωση για τους χάρτες της Αθήνας;;

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις την Αυτομ. ενημερωση ωρας.

απενεργοποιημένη είναι....

διαβασα στο νετ οτι πολλοι το έχουν το προβλημα αυτο!

Occupational Therapist

τωρα που το λες και μενα το παρουσιασε σημερα και πηγαινε 20 λεπτα πισω και κατεληξα να αργησω στη δουλεια .............

τι μας κανεις βρε νοκια!!!!!

μολις πηρα και γω το δικο μου στα χερια, αγγλικο αλλα μεσα σε 5 λεπτα του μαθα ελληνικα :p

.....

Αν συσκευή προέρχεται από χώρα της ΕΕ, έχεις εγγύηση στο hardware, αλλά όχι στο software. Αν κάνεις μια φορά αναβάθμιση σε Nokia Shop ώστε να σου περάσουν το ελληνικό λογισμικό, αυτομάτως έχεις εγγύηση και στο software.

Αν προέρχεται από χώρα εκτός της EE, δεν έχεις εγγύηση σε κανένα από τα δύο.

κυριλέ thanks !

Για να κάνω αναβάθμιση στο 5800 πρέπει να αφαιρέσω την κάρτα Sim και την memory ή αν τις αφήσω δεν υπάρχει πρόβλημα...???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από τα 2 . Απλά φρόντισε να κάνεις ένα Backup στα αρχεία που έχεις στη μνήμη του κινητού σου (επαφές κλπ) γιατί καλό θα είναι να κάνεις ένα hard reset μετά την αναβάθμιση.

Να κάνω κι εγώ 1-2 ερωτήσεις σε εσάς παιδιά που αν και διάβασα τα περισσότερα από τα post σας (είναι και 208 σελίδες πανάθεμά τες. Έτσι Έτσι να αυξανόμαστε οι κάτοχοι του TUBE) μου έχου μείνει ακόμα απορίες:

1. Τελικά η φωνητική πλοήγηση είναι δωρεάν ή όχι? Έχω διαβάσει διάφορα post που αντικρούουν το ένα το άλλο και έχω μπερδευτεί. Αν είναι δωρεάν πώς μπορώ να πάρω τις άδειες γιατί τώρα μου έχει μόνο την trial των 7 ημερών και λήγει άυριο.

2. οι φωτογραφίες μου στην έκθεση παρουσιάζονται χωρίς τους φακέλους που τις έχω ταξινομήσει καθώς τις πέρναγα στην κάρτα. Είναι 1,5 gb φωτογραφίες και δεν μπορώ να θυμάμαι το όνομά τους για να τις ψάξω έτσι χύμα που είναι και από την επιλογή της διαχείρησης των αρχείων δεν μπορώ να τις δω σε slideshow ούτε έχει μικρογραφίες για να δω ποια είναι ποια!. Τί μπορώ να κάνω? Πρέπει να τις ξαναπεράσω με κάποιον άλλο τρόπο?

Αυτά προς το παρόν... Ελπίζω να μην σας ξαναενοχήσω με απορίες μου.

Thnx in advance!!!

Η άδεια για τη πλοήγηση φυσικά και θα πρέπει να την πληρώσεις.

Αυτό που διάβασες για δωρεάν άδεια είναι οι 7ήμερες που δίνει η Nokia. Απλά αυτό δουλεύει βάσει αριθμού τηλεφώνου κάποιοι κάνουν περισσότερες από μία φορές τη διαδικασία με αποτέλεσμα να έχουν δωρεάν άδεια για πολύ περισσότερο.

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...

Για έχεις μια υποτυπώδη αρχειοθέτηση φτιάξε φακέλους μέσα στην έκθεση και αρχειοθέτησέ τες όπως εσύ θέλεις. Μην σε ανησυχεί το πώς και που τις έχεις εσύ στη κάρτα μνήμης. Οι φάκελοι της έκθεσης είναι εικονικοί και ισχύουν μόνο σε αυτή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το πήρα κι εγώ χτες από Nokia Shop ελληνικότατο.

Πολύ ωραίο! Μέχρι στιγμής όλα καλά.

Το αναβάθμισα κιόλας στην 20... και τρελάθηκα όταν είδα ότι μετά την αναβάθμιση οι επαφές μου ήταν ακόμα εκεί!!

Λοιπόν από χτες μου 'φυγε το καφάσι να το σετάρω (προγράμματα κτλ.) και έφτασα σε ένα ικανοποιητικό σημείο.

Μιας κι έκανα τόσο κοπο θέλω να ρωτήσω το εξής.

Τι είδους μπακάπ είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω ώστε αν χρειαστεί κανένα hard reset, μετά την επαναφορά του μπακάπ να είναι όλα όπως πριν;

Γίνεται; Και πώς;

Όχι αναλυτικά, δυο κουβέντες (πιστεύω να το βρω εύκολα, εδώ εγκατάστησα ολόκληρο Garmin και μου βγήκε η πίστη ανάποδα), :cool:

EDIT: Α! Μια ερώτηση ακόμα: Δυο τρεις φορές σε όλη τη διαδικασία η οθόνη έγινε μαύρο χάλι και δε βλεπόταν, με γραμμές κτλ. αλλά έφτιαξε μετά από επανεκκίνηση. Είναι σημάδια βλάβης ή συμβαίνει πού και πού;)

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

EDIT: Α! Μια ερώτηση ακόμα: Δυο τρεις φορές σε όλη τη διαδικασία η οθόνη έγινε μαύρο χάλι και δε βλεπόταν, με γραμμές κτλ. αλλά έφτιαξε μετά από επανεκκίνηση. Είναι σημάδια βλάβης ή συμβαίνει πού και πού;)

Όχι αναλυτικά, δυο κουβέντες (πιστεύω να το βρω εύκολα, εδώ εγκατάστησα ολόκληρο Garmin και μου βγήκε η πίστη ανάποδα), :cool:

Πώς ακριβώς έγινε δηλαδή η οθόνη? Σε ρωτάω να δω αν ταιριάζει με τα συμπτώματα του δικού μου, το οποίο αποδείχτηκε οτι τελικά είχε πρόβλημα

Καλοριζικο :)

Eαν κρατησεις backup μεσα απο την διαχ. αρχειων και κανεις copy στην καρτα μνημης πιστευω οτι θα εισαι καλυμμενος. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα ειναι ο πιο απλος τροπος.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

16 αρα καρτα σηκωνει?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ναι, εννοείται!:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πώς ακριβώς έγινε δηλαδή η οθόνη? Σε ρωτάω να δω αν ταιριάζει με τα συμπτώματα του δικού μου, το οποίο αποδείχτηκε οτι τελικά είχε πρόβλημα

Έχασε πολύ σε φωτεινότητα και γέμισε μοβ γραμμές, κάτι όπως όταν δεν πιάνει καλά η τηλεόραση ένα σταθμό.

Όταν το έκανε, το είχα ώρες ανοιχτό και το παίδευα με διάφορα. Λέω μήπως ήταν της στιγμής. Θα δείξει.

Εσένα τι έκανε;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Σήμερα το πήρα κ γω...

Δεν έχω περάσει τίποτα μέσα και θέλω να κάνω update.

Χρειάζεται να κάνω σε κάτι backup?(αρχεία συστήματος, χάρτες κλπ?)

Σήμερα το πήρα κ γω...

Δεν έχω περάσει τίποτα μέσα και θέλω να κάνω update.

Χρειάζεται να κάνω σε κάτι backup?(αρχεία συστήματος, χάρτες κλπ?)

Κάνε για καλό και για κακό φίλε μου! Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!!! :p

Έχασε πολύ σε φωτεινότητα και γέμισε μοβ γραμμές, κάτι όπως όταν δεν πιάνει καλά η τηλεόραση ένα σταθμό.

Όταν το έκανε, το είχα ώρες ανοιχτό και το παίδευα με διάφορα. Λέω μήπως ήταν της στιγμής. Θα δείξει.

Εσένα τι έκανε;

Εμένα συνήθως μετά απο ξεκλείδωμα αντι να επανέλθει στην αρχική οθόνη, έβγαζε κάτι παράλληλες γραμμές σε όλη την οθόνη (άλλες λεπτές, άλλες πιο παχές), με χρώμα σχετικό με την εικόνα που είχα ως φόντο. Έπρεπε να ξανα κλειδώσω και να ξεκλειδώσω για να επανέλθει

Π.χ. βάζω μία οδό που υπάρχει στην περιοχή μου αλλά δεν μου τη βγάζει. Mου βγάζει την ίδια οδό αλλά σε άλλες περιοχές...

Σας παρακαλώ, αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει...

Σας παρακαλώ, αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει...

Αναβαθμιση χαρτων κανεις μεσω map loader

http://europe.nokia.com/explore-services/maps/download

Χρησιμοποιησε ομως το σχετικο θεμα ....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εμένα συνήθως μετά απο ξεκλείδωμα αντι να επανέλθει στην αρχική οθόνη, έβγαζε κάτι παράλληλες γραμμές σε όλη την οθόνη (άλλες λεπτές, άλλες πιο παχές), με χρώμα σχετικό με την εικόνα που είχα ως φόντο. Έπρεπε να ξανα κλειδώσω και να ξεκλειδώσω για να επανέλθει

εγω οπος ασχολουμε με το κινητο μετα απο αρκετη ωρα η οθονη αλλαζει χρωμα...καποιες φορες μοβ αλλες πορτοκαλη.. μετα απο lock kai unlock του περναει ...

Εκανα update ολα ολοκληρωθηκαν σωστα(ειδα και με το *#0000# οτι εχει περαστεί).

Αλλά δεν βλεπω καμιά διαφορά.ούτε δευτερη κάμερα,ούτε λεξικά κλπ.

Που βρίσκονται αυτά?

μήπως χρειάζεται να κάνω hard reset για να τα δω...δεν νομίζω

Εκανα update ολα ολοκληρωθηκαν σωστα(ειδα και με το *#0000# οτι εχει περαστεί).

Αλλά δεν βλεπω καμιά διαφορά.ούτε δευτερη κάμερα,ούτε λεξικά κλπ.

Που βρίσκονται αυτά?

μήπως χρειάζεται να κάνω hard reset για να τα δω...δεν νομίζω

Οπως εχει ειπωθει :)

Αλλαξε την γλωσσα της συσκευης ,απο Ελληνικα σε Αγγλικα

και μετα επαναφερε τα Ελληνικα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...