Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εχω τη 10.0.010 εκδοση. θελω να βαλω την 11 αλλα και το νοκια ovi suite κ αυτος ο τροπος με το *#0000# μ λενε πως εχω την τελευταια! δεν εχει βγει 11.0.008? το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια εχω τη 10.0.010 εκδοση. θελω να βαλω την 11 αλλα και το νοκια ovi suite κ αυτος ο τροπος με το *#0000# μ λενε πως εχω την τελευταια! δεν εχει βγει 11.0.008? το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone

Κάνε εναν κόπο και διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα. Αναφέρθηκε πολλές φορές οτι έχει αποσυρθεί η 11 και περιμένουμε νέα αναβάθμιση.

Phantom Of The Opera

Tην εχουν αποσυρει μπορεις να την περασεις μονο με το Phoenix

Καλυτερα να περιμενεις 2-3 ημερες εαν διαβασεις ενα ποστ πιο επανω θα δεις οτι βγηκε 11.0.009 αλλα δεν ειναι ακομη διαθεσιμη για της ελληνικες συσκευες.

Καλο ειναι πριν ρωτησουμε να διαβαζουμε τις 2-3 τελευταιες σελιδες.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Οταν ξεκλειδώνω το κινητό (red απο multirama) κάποιες φορές κολλάει. Για την ακρίβεια δεν ανάβει η οθόνη. Αν κλειδώσω και ξεκλειδώσω, επανέρχεται. Το κάνει και οταν έχω κλήση εισερχόμενη και δεν ξέρω ποιός καλεί. Συνήθως γίνεται 1-2 φορές την ημέρα. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Να το πάω για αλλαγή ή είναι κάτι που διορθώνεται με αναβάθμιση software;

(συγγνώμη αν εχει απαντηθεί αλλα στις τελευταίες σελιδες δεν είδα κατι σχετικο)

Και μενα την ξεκινησε αυτην την παραξενια. Αλλα ελαχιστες φορες τη μερα κ επισης. Θεωρω σιγουρο οτι θα λυθει με μια επομενη αναβαθμιση ομως.

Λοιπον Καλησπερα σε ολα μα ολα τα παιδια που εχουν γραψει σε αυτο το θεμα.

Το λεω ετσι γιατι στην κυριολεξια , ειχα την υπομονη και τον χρονο και διαβασα ΚΑΙ τις 122 σελιδες , αλλα ομως δεν ξερω τελικα τι να αποφασισω.

Να σας πω ομως τις σκεψεις μου να μου πειτε κι εσεις.

Καταρχην το σκεφτομαι για τον Μαρτιο με την αναβαθμιση μου.

Θελω να πιστευω οτι μεχρι τοτε θα παρω και την τελευταια version που ελπιζουμε ολοι να μην εχει ολα αυτα τα θεματα....ας πουμε , γιατι εμενα δεν μου αρεσει η λεξη προβλημα.

Εξαλλου ολα αυτα τα gadgets βγαινουν για να μας ευχαριστησουν και να μας κανουν την ζωη πιο ευκολη , και οχι να μας προβληματισουν.

Δοξα το θεο εχουμε πολλα!!! αλλα!!! πραγματα στην ζωη μας να προβληματιστουμε.

Και κατα δευτερον μεγαλο ρολο για εμενα παιζει το gps του , που ηταν και ο κυριος λογος που το ψαχνω , για κινητο με στανταρ gps που να λειτουργει κανονικα.

Λοιπον αφου μπηκα τωρα πια και ενεργα!! στην παρεα για πειτε μου ιδεες και γνωμες.

Ευχαριστω πολυ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψαχνω για κινητο με στανταρ gps που να λειτουργει κανονικα.

Η συσκευή έχει παρά πολύ καλό δεκτή που λοκάρει τάχιστα. Οπότε, είτε δουλεύεις με το προεγκατεστημένο Χάρτες χρησιμοποιώντας τις άδειες που δίνει δωρεάν η Νοκια, μέχρι να βγει σπασμένο τουλάχιστον, η περνάς το Garmin και έχεις ένα από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης για την Ελλάδα.

Οποτε απο θεμα gps , ειτε κατι σε σπασμενο , ειτε εν πασει περιπτωση κατι σε αγορασμενο , να το θεωρησω ληξαν το θεμα , και να μεινω ικανοποιημενος απο αυτο το θεμα τουλαχιστον λες ετσι?

Δηλαδη για να καταλαβω με το που θα το παρω θα μπορεσω αμεσα να λειτουργησω το gps και να με κατευθυνει κ.λ.π , γιατι διαβασα αντιφατικες αποψεις επι του θεματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το που θα το παρω θα μπορεσω αμεσα να λειτουργησω το gps και να με κατευθυνει κ.λ.π

Ναι, θα έχεις κανονικά φωνητική πλοήγηση και φορτωμένους τους ελληνικούς χάρτες.

Δες και εδώ.

Πηγα σημερα σε vodafone καλαμαριας και η κοπελα μου ειπε οτι υπαρχει ελειψη του 5800 και οτι τους ενημερωσε η alpha copy οτι η επομενη παραλαβη θα γινει το πρωτο 10ημερο του Μαρτιου!!!!!!!!!!!!

1 μηνα?????????

Πηγα και γω σημερα σε κατάστημα Vodafone και μου είπαν τοι θα εχουν απο την αλλη βδομάδα.

Τι να πω; Ακρίδα έπεσε; Αλλου δεν υπάρχει;

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Aναμονή λοιπόν.
Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

http://farm4.static.flickr.com/3343/3253482921_6af7e1cb2a.jpg?v=0

μεσω phoenix :ninja:

Ενα update :

Nokia 5800 Euro Product Codes

0559394: Euro3 BLUE

0559052: Euro1 France RED

0559297: Moldova RED

0559299: Balkans RED

0559298: Euro3 RED

0559366: Euro1 France BLUE

0559237: Russia,Belarus RED

0559395: Balkans BLUE

0559233: Baltia RED

0570023: Euro1 BLUE Portugal

0570022: EURO1 RED Portugal

0570120: RUSSIAN RED ROMANIA

0570121: RUSSIAN BLUE ROMANIA

0570027: Euro2 BLUE Bene

0570123: RUSSIAN RED HUNGARY

0559378: Russia,Belarus BLUE

0559083: Euro2 Turkey RED

0552438: British Isles RED

0559276: CIS RED

0559066: Euro2 RED

0559373: Euro2 Turkey BLUE

0559375: Scandinavia BLUE

0559377: Baltia BLUE

0559389: Moldova BLUE

0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY

0559407: Israel BLUE

0570026: Euro2 RED BENE

0558982: Euro1 RED

0559110: Scandinavia RED

0559388: CIS BLUE

0559346: British Isles BLUE

0559383: Ukraine BLUE

0559300: Israel RED

0559246: Ukraine RED

0559368: Euro1 ALPS BLUE

0559051: Euro1 Hispania RED

0559360: Euro1 BLUE

0559054: Euro1 ALPS RED

0559363: Hispania BLUE

0559372: Euro2 BLUE

Οπως θα παρατηρησετε ,δεν υπαρχει ακομα product code

για το μαυρο ..

Οποτε εχουμε ακομα καιρο

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Βρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ΠΟΥ μπορώ να δω τη συσκευή live (από κοντά) στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά; Τον κόσμο έφαγα...
Αυτά...

http://farm4.static.flickr.com/3343/3253482921_6af7e1cb2a.jpg?v=0

μεσω phoenix :ninja:

.

..

...

και οι πρώτες εντυπώσεις για το νέο firmware update?

Έγινε τιποτε καλύτερο?

μολις το παρελαβα απο το σερβις, δεν ειδα αν ειχαν περασει αλλη εκδοση λογισμικου, αλλα δουλευει τελεια. για να δουμε.

Παντως με ενα ψαξιμο στο σκρουτζ , βρισκεις αρκετα και ετοιμοπαραδοτα , και απο 329€.

Τωρα το τι εκδοση λογισμικου εχουν , αυτο ειναι αλλο θεμα.

Αν και πιστευω κι αυτο που ειπα και πιο πανω.

Αν καποιος δεν βιαζεται μεσα στον Μαρτιο , κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι και με την νεα εκδοση λογισμικου , αφου τωρα δεν υπαρχουν και περιμενουν νεες παρτιδες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι..εχω επιδοτηση την τριτη γυρω στα 200εχω σκοπο να ζητησω αυξηση για να παρω την συσκευη δωρεαν αλλα θα θελει μερικες μερες μετα μεχρι να γινει κ αυτο κ υπομονη δεν εχω γιατι θελω πολυ να παρω το τηλ..το βρηκα στο πλαισιο αλλα σε μπλε αξιζει να παω να το παρω η εχει προβληματα το συγκεκριμενο χρωμα???απαντηστε μου αν μπορειτε..ευχαριστω!!

θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι..εχω επιδοτηση την τριτη γυρω στα 200εχω σκοπο να ζητησω αυξηση για να παρω την συσκευη δωρεαν αλλα θα θελει μερικες μερες μετα μεχρι να γινει κ αυτο κ υπομονη δεν εχω γιατι θελω πολυ να παρω το τηλ..το βρηκα στο πλαισιο αλλα σε μπλε αξιζει να παω να το παρω η εχει προβληματα το συγκεκριμενο χρωμα???απαντηστε μου αν μπορειτε..ευχαριστω!!

Καταρχην εκτος απο αυτα που αναφερω στο πιο πανω post μου , τα προβληματα δεν ειναι θεμα χρωματος , αλλα λογισμικου.

Το θεμα ειναι οτι τα μπλε αφου ειναι και απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν , σε οσους εχουν στοκ , μαλλον θα ειναι με την προηγουμενη εκδοση λογισμικου.

Αποψη μου αν μπορεις κανε λιγο υπομονη οπως κι εγω , και πιστευω κι αλλα παιδια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

και οι πρώτες εντυπώσεις για το νέο firmware update?

Έγινε τιποτε καλύτερο?

Δεν ειδα διαφορες απο την 11.0.008, λογικο παντως

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2675384#post2675384

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν ειδα διαφορες απο την 11.0.008, λογικο παντως

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2675384#post2675384

Οπότε και δεν έχει ουσία το συγκεκριμένο update.

Εις αναμονή για το επόμενο και ας ελπίσουμε να είναι ουσιαστικότερο.

Έκανα μια αναζήτηση για τον Φοίνικα άλλά δεν βρήκα κάτι...

Υπάρχει κάποιο link με κάποιο... κώδικα για "δοκιμαστική" περίοδο;

Και που θα βρω την καινούργια ενημέρωση τις έκδοσης 11;

Επίσης χτες ανακάλυψα ότι εκεί που είναι ο αισθητήρας φωτός είναι ταυτόχρονα και touch που

εμφανίζει κάτι shortcuts...

Το είχε ανακαλύψει κανείς άλλος αυτό;;

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Ναι αλλα στην 11.0.009 που εχει αναφερθει , και κατα πασα πιθανοτητα θα την εχει η νεα φουρνια , ισως να υπαρχουν διορθωσεις και αλλαγες.

Ειδομεν.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης χτες ανακάλυψα ότι εκεί που είναι ο αισθητήρας φωτός είναι ταυτόχρονα και touch που

εμφανίζει κάτι shortcuts...

Το είχε ανακαλύψει κανείς άλλος αυτό;;

Εεεε, το manual ??? :worry:

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...