stamatis3133 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Όχι δεν είναι παραεισαγωγή,μιας και η Nokia αποφάσισε να το κατασκευάσει στην Ουγγαρία.Έχω την εντύπωση πως και το Ν97 θα κατασκευάζεται και αυτό εκεί. Απο vodafone που απόκτησα και εγω το δικό μου έχω κανονικά εγκύηση απο Alfa Copy και οτιδήποτε χρειαστώ μέσω εγκύησης μπορώ να απευθυνθώ σε Nokia Club. Μετά την αναβάθμιση σε v.11 όχι δεν χάθηκαν τα ελληνικά απο την συσκευή. Στο Νοκια Shop Κηφησιας μου ειπαν οτι σε 10 μερες περιπου θα το δινει και η Νοκια. Δεν εχω τυχει ποτε σε Νοκια που να μην ειναι Made in Filand,και λεω να περιμενω λιγο. Ενα 6270 του κολλητου μου wind Made in Hungary του ξεβιδωθηκαν ο βιδες και ενα 6500slide του πατερα μου παλι Made in Hungary ειναι κανα 2 μηνο στο service (χωρις λογο απλα κολλησε) και μιλαμε για δυο ανθρωπους που τα προσεχουν τα κινητα(οχι σαν εμενα) Δεν ηθελα νας τρομαξω μπορει να ειναι και συμπτωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rstoned Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 τι ειχε και το αφησες?παντως λενε στα καταστηματα οτι θελει περιπου μια βδομαδα.να παει στη νοκια να τους πουν οκ και να γινει η αντικατασταση Μετά την αναβάθμιση που έκανα στην 11 μου κάνει διακοπές στο ακουστικό και δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου. Επισης κάνει αυξομειώσεις στην ένταση. Οταν ενεργοποιώ το μεγάφωνο όλα ενταξει!!!!! Επίσης όταν δέχομαι κλήση χτυπά για 1-2 δευτερόλεπτα ,κάνει μια παύση και ξαναρχίζει να κτυπά!!! Εκανα hard format αλλα δεν διορθώθηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Στο Νοκια Shop Κηφησιας μου ειπαν οτι σε 10 μερες περιπου θα το δινει και η Νοκια. Δεν εχω τυχει ποτε σε Νοκια που να μην ειναι Made in Filand,και λεω να περιμενω λιγο. Ενα 6270 του κολλητου μου wind Made in Hungary του ξεβιδωθηκαν ο βιδες και ενα 6500slide του πατερα μου παλι Made in Hungary ειναι κανα 2 μηνο στο service (χωρις λογο απλα κολλησε) και μιλαμε για δυο ανθρωπους που τα προσεχουν τα κινητα(οχι σαν εμενα) Δεν ηθελα νας τρομαξω μπορει να ειναι και συμπτωση. Απ'οσο γνωριζω, ΚΑΝΕΝΑ nokia 5800 δεν θα κατασκευαζεται στη Φινλανδια, και αυτο για λογους μειωσης του κοστους "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Απ'οσο γνωριζω, ΚΑΝΕΝΑ nokia 5800 δεν θα κατασκευαζεται στη Φινλανδια, και αυτο για λογους μειωσης του κοστους Πωπω !!!! Εχω ψυχολογικο θεμα,κριμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faddomas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Destinator για 5800 δεν υπάρχει ακόμη. Το Garmin έχει αναφερθεί πως τρέχει αλλά με μειωμένη λειτουργικότητα. Δες τα ανάλογα θέματα. Το Sygic δεν γνωρίζω. σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 invisibleSHIELD™ for the Nokia 5800 XpressMusic Θα δουλεύει σωστά η οθόνη με το screen-protector ή θα έχει κανένα πρόβλημα??? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ να πάρω μία... [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Μετά την αναβάθμιση που έκανα στην 11 μου κάνει διακοπές στο ακουστικό και δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου. Επισης κάνει αυξομειώσεις στην ένταση. Οταν ενεργοποιώ το μεγάφωνο όλα ενταξει!!!!! Επίσης όταν δέχομαι κλήση χτυπά για 1-2 δευτερόλεπτα ,κάνει μια παύση και ξαναρχίζει να κτυπά!!! Εκανα hard format αλλα δεν διορθώθηκε. αμεσωε μετα την αναβαθμιση ή σε καποιες φασεις εκανε την διακοπη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Μετά την αναβάθμιση που έκανα στην 11 μου κάνει διακοπές στο ακουστικό και δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου. Επισης κάνει αυξομειώσεις στην ένταση. Οταν ενεργοποιώ το μεγάφωνο όλα ενταξει!!!!! Επίσης όταν δέχομαι κλήση χτυπά για 1-2 δευτερόλεπτα ,κάνει μια παύση και ξαναρχίζει να κτυπά!!! Εκανα hard format αλλα δεν διορθώθηκε. Mιας και μέχρι τώρα δε το χρησιμοποιούσα για κλήσεις κι εμένα μου φαίνεται ότι όχι ότι κάνει διακοπές αλλά ενώ μιλάω κάνει αυξομοιώση στην ένταση του συνομιλητή, βεβαια δε κανει τα υπόλοιπα που λες οποτε θα το τεσταρω καλύτερα αύριο αν ειναι να πάω στη voda Δευτέρα. Δηλαδή στην έκδοση 10 δε στα έκανε;; Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια επειδη ακουω παρα πολλα προβληματα η να περιμενω να το παρω απο αλφα κοπυ? Καλύτερα να περιμένεις λίγους μήνες να φύγουν οι πρώτες παρτίδες όπου ακόμα τα προϊόν είναι ανώριμο (ειδικά σε θέματα hardware) ώστε να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες προβληματικής συσκευής (όχι ότι εκμηδενίζονται βέβαια). Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Για κάποιος που ανέφεραν για Invisible Shield επειδή και εγώ θα την αγόρασα υπάρχει πρόβλημα με το αισθητήρα από ότι διάβασα. Υπάρχει και βίντεο Nokia 5800 Invisible Shield Problem. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Θα δουλεύει σωστά η οθόνη με το screen-protector ή θα έχει κανένα πρόβλημα??? Γιατί το σκέφτομαι και εγώ να πάρω μία... σε απανταει ενας φιλος δες λιγο πιο κατω... αλλα ισως φταει κ η λαθος τοποθετηση του , αν οχι τοτε το κόβεις :p:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Για κάποιος που ανέφεραν για Invisible Shield επειδή και εγώ θα την αγόρασα υπάρχει πρόβλημα με το αισθητήρα από ότι διάβασα. Υπάρχει και βίντεο Nokia 5800 Invisible Shield Problem. Σε non-touch nokia παντως (n95 8gb), και μιλωντας παντα για προστασια της οθονης, ειναι ο,τι καλυτερο "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 που κρεμιεται η γραφιδα ρε παιδια? στη γωνια εκει που εχει ενα σαν γαντζακι βαζουμε το σχοινακι ετσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 που κρεμιεται η γραφιδα ρε παιδια? στη γωνια εκει που εχει ενα σαν γαντζακι βαζουμε το σχοινακι ετσι? Ναι από εκεί θα περάσεις το κορδόνι με την πένα. Άνοιξε το καπακι κ περασέ το από την τρύπα και μετά από το γανζτάκι που έχει. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 οκ, εγινε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Υπάρχει μια πρώτη μέτρηση αυτονομίας? Βάση του οτι στην αρχή το περιεργαζόμαστε πολύ μέχρι να το στήσουμε.... Μετά?Πόσο πάει με μέτρια χρήση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 η γραφιδα δεν μπαινει μεσα στο "σωμα" του κινητου οπως στα wm κινητα?κρεμεται απ'εξω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 η γραφιδα δεν μπαινει μεσα στο "σωμα" του κινητου οπως στα wm κινητα?κρεμεται απ'εξω??? Όπως είπα και στο ποστ μου είναι πενα περασμένη σε ελαστικό κορδόνι. Η γραφίδα μπάνει μέσα στο πίσω καπάκι. Απλά ο φίλος μπερδεύτηκε. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Υπάρχει μια πρώτη μέτρηση αυτονομίας? Βάση του οτι στην αρχή το περιεργαζόμαστε πολύ μέχρι να το στήσουμε.... Μετά?Πόσο πάει με μέτρια χρήση? εμενα δυστυχως δε μου βγαζει μερα με μετρια χρηση....τι να πω ισως εχω προβλημα μπαταριας....μετα απο τουλαχιστον 3 πληρεις φορτισεις αποφορτισεις και παλι ουτε μια μερα ...για πειτε οι αλλοι παιδια τα δικα σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospas Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 τελικα ρισκαρισα και εγω και το πηρα το μεσημερι .εκανα αναβαθμιση μεσω νοκια.μεχρι στιγμης ολα καλα εκτος του οτι οι χαρτες ειναι απαραδεκτοι και με πολυ μικρα γραματα οδων .καμια λυση για χαρτες μηπως εχετε ........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Εμένα 1.5 αλλά δεν είναι με μέτρια χρήση. Μίλαω σχεδόν 4 ώρες κάθε μέρα με bt, στέλνω αρκετά μηνύματα, μπαίνω ίντερνετ με wifi, το πειράζω συνέχεια με εφαρμογές, ρυθμίσεις. Γενικά δεν το αφήνω σε "ησυχία". iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Παιδιά βλέπω αρκετά προβλήματα που μάλλον θα λυθούν...Αλλά από μουσική πως τα πάει(ηχεία-ακουστικά)?Από κάμερα(μέρα-σκοτάδι)? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 1) Το product code που το βλέπουμε?? 2) Όταν λέτε ότι τα led κατά τη διάρκεια λήψης video είναι σβηστά , δηλαδή εννοείται ότι πρέπει να είναι τα φλας αναμμένα??? Εμένα είναι κόκκινα όχι λευκά. 3) Το gps πως λοκάρει τελικά ?? Βγάζει κάποιο μήνυμα όταν είναι έτοιμο?? (Δεν έχω διαβάσει καθόλου το manual.) 4) Αν κάνουμε format και στην μνήμη και στο κινητό, δεν χάνονται οι επαφές και τα μηνύματα που έχουμε στο κινητό?? Και γενικά δεν χάνεται τίποτα?? Να το κάνω άφοβα?? Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Παιδια,εγω θα το παρω Δευτερα,που θα ερθει η καινουρια παρτιδα.....λετε να εχει τα hardware προβληματα???Εαν εχει,μετα αν το παω για cervice θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν??Τουλαχιστον αν πληρωσω....:what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Παιδια,εγω θα το παρω Δευτερα,που θα ερθει η καινουρια παρτιδα.....λετε να εχει τα hardware προβληματα???Εαν εχει,μετα αν το παω για cervice θα μπορεσουν να μου το φτιαξουν??Τουλαχιστον αν πληρωσω....:what: Συγγνώμη, αλλά είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις εσύ το λάθος της Nokia; Μπεεεεεεε "Καταναλωτική συνείδηση" ξέρουμε τί είναι; Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts