Panos277 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Αναβάθμισα μόλις τώρα στην v11 το gps εξακολουθεί να μην συνδέετε:wacko::(....Πάντως η αναβάθμιση πήγε μια χαρά,δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 για δοκιμασε να το αφησεις σε καποιο παραθυρο η στο μπαλκονι για κανα 5λεπτο ισως η πρωτη φορα να αργει,εχει ξανατυχει σε συσκευες με nokia maps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 για δοκιμασε να το αφησεις σε καποιο παραθυρο η στο μπαλκονι για κανα 5λεπτο ισως η πρωτη φορα να αργει,εχει ξανατυχει σε συσκευες με nokia maps Οκ,θα το δοκιμάσω τώρα Edit: Δουλεύει μια χαρά τώρα, άλλα στην ουσία δεν μπορείς να το λειτουργήσεις γιατί όταν βάζω ένα προορισμό μου βγάζει να αγοράσω πακέτο...κανονικά δεν έχει κάποιο χρόνο δωρεάν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 ok με το gps!!αν περιμενεις 3-4 λεπτα συνδεεται!!πολυ καλο!!το κινητο φυσαει!!παρα πολυ καλο γενικα!!το μονο που δεν μπορεις ταυτοχρονα να εχεις στην οθονη αναμονης και την μπαρα επαφων και μπαρα συντομευσεων οπως ραδιο,bluetooth κλπ.στη νοκια χονγκ κονγκ εχει και κατι ωραια παιχνιδακια free like touch guitar,touch manoevr etc. εφαρμογη για τον καιρο εχουμε?σαν τα widget twn samsung,lg? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 παιδια,για να βρεις τη τοποθεσια σου στα maps,μπορεις να το κανεις μεσω Wi-Fi??:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Καλορίζικο Πάνο και από μένα. :) Εχω παρατηρήσει ότι με τα μαμα θέματα το κινητό ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα. Όταν περάσεις την αναβάθμιση, κανε του και φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα και, πιστεύω θα στρώσει. Thanks Γιώργο! Η βλακεία είναι ότι το μαμίσιο θέμα ειναι ένα μονο και η απόλυτη μαυρίλα. Οντως με τα θέματα γίνεται χαμός σε πολλά σημεία πέφτουν γράμματα πάνω σε άλλα, αργεί η περιστροφή σε κείμενα δε φαινεται τι γράφεις. Το περίεργο ειναι οτι τα θεματα που δοκιμασα ηταν για 5800 Καλημέρα! Το δοκίμασα αυτό που είπες κ κλείνει κανονικά το Bounce και γενικά όλες οι εφαρμογές. Μια χαρά ανταποκρίνεται το "κόκκινο πλήκτρο". Οι μόνες λειτουργίες που μένουν συνέχεια ανοιχτές είναι: τα μηνύματα, οι επαφές, το μητρώο και το ρολόϊ. Λοιπόν σήμερα είναι μια άλλη μέρα αν και το δοκίμασα ένα σωρό φορές χθες σήμερα που το ειπες και λέω θα με τρελλάνει ναι έκλεισε κανονικά... Η αλήθεια ειναι οτι χθες εφαγε κατι τρελλά κολλήματα και τα παίξε τελείως κάποια στιγμή. Την αναβάθμιση μονο μεσω NSU περνάμε;; γιατί με το wifi μου γραφει οτι δε βρισκει νεα εκδοση ΕDIT: τελικά του έκανα αναβάθμιση με το NSU μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο αλλά το θεματάκι με τα "θέματα υπάρχει ακόμα" θα δω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μόλις το παράγγειλα από την vodafone 321 ευρώ.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.Βέβαια θα το πάρω σε 10 ημέρες γιατί θα γίνει μεταφορά αριθμού από cosmote σε vodafone.Τελική τιμή με επιδότηση 267,7 ευρώ σθν άτοκες δόσεις. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μόλις το παράγγειλα από την vodafone 321 ευρώ.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.Βέβαια θα το πάρω σε 10 ημέρες γιατί θα γίνει μεταφορά αριθμού από cosmote σε vodafone.Τελική τιμή με επιδότηση 267,7 ευρώ σθν άτοκες δόσεις. Πόσο? Έπεσε η τιμή? Σίγουρα πράγματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Έτσι μου είπαν για 321 ευρώ και με επιδότηση στα 267,76 ευρώ .Πήρα όμως το τμήμα προσφορών της vodafone και όχι κατάστημα vodafone. Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι δεν το ξέρω .Εγώ θα πληρώσω πάντως 267,76 ευρώ και στο πάγιο -20% .Εάν θέλεις πληροφορίες πάρε 210-9490783 μέχρι τις 17:00. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Στο εξωτερικό το βρίσκεις κάτω από 300euro. Και δεν έπεσε η τιμή του, τόσο ήταν η τιμή που είχε ανακοινώσει η nokia από την αρχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Έτσι μου είπαν για 321 ευρώ και με επιδότηση στα 267,76 ευρώ .Πήρα όμως το τμήμα προσφορών της vodafone και όχι κατάστημα vodafone. Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι δεν το ξέρω .Εγώ θα πληρώσω πάντως 267,76 ευρώ και στο πάγιο -20% .Εάν θέλεις πληροφορίες πάρε 210-9490783 μέχρι τις 17:00. γιατι -20% ? επειδη ηρθες με φορητοτητα? ενδιαφερομαι και εγω για φορητητα, για πες μας λιγο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 παιδια,για να βρεις τη τοποθεσια σου στα maps,μπορεις να το κανεις μεσω Wi-Fi??:confused: Ναι μπορεις . Μόλις το απέκτησα και εγώ!!!!!!!!!:rotfl::yahoo: Πάει κατευθείαν για αναβάθμιση! Καλοριζικο !!:) Και καλα θα κανεις ...;) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 γιατι -20% ? επειδη ηρθες με φορητοτητα? ενδιαφερομαι και εγω για φορητητα, για πες μας λιγο? Έχει μια προσφορά η vodafone σε νέα σύνδεση ή μεταφορά με -20 % στο πάγιο που θα επιλέξεις για 1 χρόνο .Βέβαια μετά τον χρόνο μπορείς και να φύγεις. Κάλεσε τον αριθμό που έδωσα προηγουμένως αλλά πάρε αύριο γιατί είναι μέχρι της 17:00. London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 τελικα το κενο που εχουμε παρατηρησει αρκετοι απο εμας στο πανω δεξι μερος της συσκευης ειναι αποτελεσμα της ποιοτητας τοων πλαστικων και του τροπου που συναρμολογητε η συσκευη.αν αφαιρεσετε το καπακι της μπαταριας θα παρατηρησετε οτι στην μερια που εμφανιζετε το κενο το βιδακι λογω καποιας κεραιας η τελος παντων εξαρτηματος ειναι λιγο πιο κατω σε σχεση με την αλλη μερια με αποτελεσμα να μην κλεινει τοιδιο με την αλλη πλευρα και να εχει λιγο τζογαρισμα και κενο... αυτα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 βρε παιδια μηπως διυλιζετε τον κωνοπα??μια χαρα ειναι το τηλ,υπερπληρες και στιβαρο και καλη κατασκευη!!για τα λεφτα του ειναι ευκαιρια ειλικρινα!!οποιος το εχει δει εχει παθει πλακα και ολοι μολις το πιασουν λενε ποσο ελαφρυ αλλα συναμα καλο φενεται!!και για την καμερα ακουγα πολλα αλλα μια χαρουλα ειναι.σιγουρα δεν ειναι cybershot αλλα κανει τη δουλεια της.η νοκια το εβγαλε σαν μουσικο τηλεφωνο κατα βαση και σε αυτο τον τομεα νομιζω εχει πατησει τους παντες!!!apple,sony walkman και δεν ξερω γω φαινονται πολυ λιγα.ειναι η πρωτη φορα που σε καφετερια χαμηλωσα τον ηχο γιατι μολις δοκιμασα πληρη ενταση ολοι γυρισαν και με κοιταξαν!!και το gps του καλο και το wifi perfect και ολα καλα!!αυτη ειναι η γνωμη μου απο τις πρωτες 40 ωρες που το εχω και ειχα παρα πολλα κινητα στο παρελθον και μπορω να συγκρινω.αυτα τα ολιγα.α και δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 βρε παιδια μηπως διυλιζετε τον κωνοπα??μια χαρα ειναι το τηλ,υπερπληρες και στιβαρο και καλη κατασκευη!!για τα λεφτα του ειναι ευκαιρια ειλικρινα!!οποιος το εχει δει εχει παθει πλακα και ολοι μολις το πιασουν λενε ποσο ελαφρυ αλλα συναμα καλο φενεται!!και για την καμερα ακουγα πολλα αλλα μια χαρουλα ειναι.σιγουρα δεν ειναι cybershot αλλα κανει τη δουλεια της.η νοκια το εβγαλε σαν μουσικο τηλεφωνο κατα βαση και σε αυτο τον τομεα νομιζω εχει πατησει τους παντες!!!apple,sony walkman και δεν ξερω γω φαινονται πολυ λιγα.ειναι η πρωτη φορα που σε καφετερια χαμηλωσα τον ηχο γιατι μολις δοκιμασα πληρη ενταση ολοι γυρισαν και με κοιταξαν!!και το gps του καλο και το wifi perfect και ολα καλα!!αυτη ειναι η γνωμη μου απο τις πρωτες 40 ωρες που το εχω και ειχα παρα πολλα κινητα στο παρελθον και μπορω να συγκρινω.αυτα τα ολιγα.α και δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση... :up: ++++++1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι,το οποίο το θεωρώ πολύ βασικό για να αγοράσω αυτό το τήλεφωνο!!! Η Ανταπόκριση της οθόνης είναι άμεση ή "κολλάει"....είμαι λίγο επιφυλακτική γι'αυτό το λόγο αλλά πάλι η Νόκια δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ με την ποιότητα της κατασκευής αλλά και της αντοχής! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Οντως η ενταση και η ποιότητα του ηχείου του είναι εξαιρετική. Ψήνομαι κ γω ,αν είχε και τιποτα μεταλλικά ετσι για να μας "γλυκανει" το πλαστικο... Ψήνομαι ασχημα ομως , μπορει κανεις να μας πει από ταχύτητα αποκρισης του touch πως ειναι? OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 15, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 :up: ++++++1Στράτο, σε βλέπω να το ξαναπαίρνεις. :D :p παιδια εγω εχω την 10 εκδοση και δεν εχω κανενα προβλημα απο αυτα που εχουν αναφερθει!!το μονο ομως δεν μπορω να συνδεθω με το gps.μου ζηταει συνδεση μεσω βοδαφον!!δεν δουλευει χωρις συνδεση στο ιντερνετ??η πρεπει να βαλω προγραμματα?? Όπως διαπίστωσες και μόνος σου, δεν χρειάζεται σύνδεση για να το χρησιμοποιήσεις και, δυσικά, ούτε κάποιο πρόγραμα πλοήγησης. Μόλις το απέκτησα και εγώ! Πάει κατευθείαν για αναβάθμιση! Καλορίζικο Σταύρο. :) Άντε, ακόμα το αναβαθμίζεις; :p :lol: Περιμένουμε εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 5800 :D:w00t::yahoo::clap: Μόλις το παρέλαβα, θα το φορτίσω και κάνω αναβάθμιση. Όσο για το κενό η για τα πλαστικά που ανέφεραν κάποια παιδιά παραπάνω, δεν έχω παρατηρήσει κανένα τέτοιο πρόβλημα. [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 βρε παιδια μηπως διυλιζετε τον κωνοπα??μια χαρα ειναι το τηλ,υπερπληρες και στιβαρο και καλη κατασκευη!!για τα λεφτα του ειναι ευκαιρια ειλικρινα!!οποιος το εχει δει εχει παθει πλακα και ολοι μολις το πιασουν λενε ποσο ελαφρυ αλλα συναμα καλο φενεται!!και για την καμερα ακουγα πολλα αλλα μια χαρουλα ειναι.σιγουρα δεν ειναι cybershot αλλα κανει τη δουλεια της.η νοκια το εβγαλε σαν μουσικο τηλεφωνο κατα βαση και σε αυτο τον τομεα νομιζω εχει πατησει τους παντες!!!apple,sony walkman και δεν ξερω γω φαινονται πολυ λιγα.ειναι η πρωτη φορα που σε καφετερια χαμηλωσα τον ηχο γιατι μολις δοκιμασα πληρη ενταση ολοι γυρισαν και με κοιταξαν!!και το gps του καλο και το wifi perfect και ολα καλα!!αυτη ειναι η γνωμη μου απο τις πρωτες 40 ωρες που το εχω και ειχα παρα πολλα κινητα στο παρελθον και μπορω να συγκρινω.αυτα τα ολιγα.α και δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση... για 340 - + ευρω κινητο,απλα τα σπαει.....και δε με ενοχλει που ειναι ολο πλαστικο κατα εμε.... Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 η ανταποκριση της οθονης ειναι μια χαρα.που και που αργει ελαχιστα αλλα μην ξεχναμε οτι με αναβαθμισεις αυτα ειναι ευκολο να λυθουν!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmey Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μολις ηρθα απο τη Βοδα.Μου ειπαν πως τελειωσαν,επειδη το ογοραζουν πολλοι και πριν απο'μενα 2 παιδια ρωταγαν για το 5800!θα το φερουν την Δευτερα η' Τριτη!!!Και τοτε θα το παρω!!:shifty::cool::cool::cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Λοιπόν οι πρώτοι τυχεροί κάτοχοι ας μας πουν με το χέρι στην καρδιά τις εντυπώσεις τους, με προβληματίζει απλά το γεγονός ότι το κινητό όπως πάντα στα πρώτα κομμάτι έχει bugs οπότε μάλλον θα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες εκδόσεις, ωστοσο θέλουμε να μάθουμε αν είναι ταχύτερο απο ότι τα windows mobile... http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 2η μέρα και έχω να πω μόνο καλά λόγια. Το κινητάκι είναι πολύ καλό για τα χρήματα που ζητάει και πολύ καλή κ δεμένη κατασκευή. Ευχάριστη οθόνη με ζωηρά χρώματα και δυνατό ηχείο. Δεν θα σταθώ σε μικρά κολληματάκια μιας και τα περισσότερα λύνονται/θα λυθούν με μελλοντικές αναβαθμίσεις (ήδη πέρασα την 11). Στα θετικά συγκαταλλέγω τις πολλαπλές αφυπνίσεις που έχουν γίνει επιτέλους επαναλαμβανόμενες!, το γεγονός ότι μπορώ να μαρκάρω κάποιο μνμ σαν αδιάβαστο (εμένα με βολεύει), καθώς επίσης και οι 4 διαφορετικοί τρόποι εισαγωγής κειμένου. Στο κομμάτι της δικτύωσης τώρα και πάλι έχω μείνει απολυτα ικανοποιημένος, άμεση σύνδεση με ασύρματα router και ταχύτατη πλοήγηση (προσωπικά του φόρεσα και τον opera mini και απλά φυσάει). Επίσης η λειτουργία content copier του ovi suite σας λύνει τα χέρια σε περίπτωση που έχετε παλιότερο κινητό s60 επομένως δεν χρειάζετε να ανησυχείτε για τις επαφες/μνμτ/σημειώσεις κλπ. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts