DrMobile Δημοσιεύτηκε January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2009 Όσοι χρησιμοποιείτε το Destinator με τον τελευταίο χάρτη Ελλάδας 2008.Q4.115 θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι οι επιλογές κατηγοριών για τα Χρήσιμα Σημεία (POI) δεν δουλεύουν σωστά (π.χ. η κατηγορία "Transport/Συγκοινωνίες" είναι κενή). Το πρόβλημα είναι στο αρχείο "pois.ini" το οποίο δεν είναι πλήρως συμβατό με τον τελευταίο χάρτη 2008.Q4.115. Έφτιαξα λοιπόν ένα νέο αρχείο με τις σωστές κατηγορίες POI και το ανεβάζω εδώ για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει. Απλά κατεβάστε/αποσυμπιέστε το αρχείο και αντιγράψτε το στο φάκελο "\DestinatorApps\Destinator\UserData\" στη συσκευή σας. Δοκιμασμένο σε Destinator 7 + 2008.Q4.115 όπου και οι 6 κατηγορίες POI δουλεύουν τώρα κανονικά. :cool: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ευχαριστούμε, το δοκίμασε κανείς όμως? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Ευχαριστούμε πολύ. Δεν είχα προσέξει το πρόβλημα και τώρα μόλις δοκίμασα το αρχειάκι σου και δε βρήκα με μια γρήγορη ματιά κάποιο bug. Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 οκ!! να σε καλά φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!! :) Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 @DrMobile: Το συγκεκριμένο αρχείο το έφτιαξες εσύ ή το βρήκες έτοιμο? Ρωτάω γιατί το έχει παρουσιάσει κάποιος άλλος χρήστης σε άλλο forum από τις 23/12. Εκτός και αν μιλάμε για το ίδιο άτομο με διαφορετικό nickname. :cool: Υ.Γ: Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση να σε κατηγορήσω. Απλά έχω απορία... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 @DrMobile: Το συγκεκριμένο αρχείο το έφτιαξες εσύ ή το βρήκες έτοιμο? Ρωτάω γιατί το έχει παρουσιάσει κάποιος άλλος χρήστης σε άλλο forum από τις 23/12. Εκτός και αν μιλάμε για το ίδιο άτομο με διαφορετικό nickname. :cool: Υ.Γ: Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση να σε κατηγορήσω. Απλά έχω απορία... Το έφτιαξα μόνος μου απ' το μηδέν, τοποθετώντας μέσα τις σωστές ονομασίες (labels) των κατηγοριών POI για τον τελευταίο χάρτη Ελλάδας 2008.Q4.115. Το αρχείο που λες δεν το ξέρω και δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ίσως να μην είναι πλήρως συμβατό αφού ο τελευταίος χάρτης βγήκε στις 7/1/2009. Το πρόβλημα είναι ότι οι δημιουργοί των χαρτών αλλάζουν τις ονομασίες των κατηγοριών σε κάθε έκδοση και πρέπει κάθε φορά να ενημερώνουμε το αρχείο "pois.ini" με τα νέα δεδομένα... :( Με το δικό μου αρχείο δουλεύουν όλες οι συντομεύσεις στα POI (Φαγητό, Διαμονή, Μαγαζιά, Καύσιμα/Auto/Moto, Συγκοινωνίες, Διασκέδαση). Με το παλιό αρχείο που είχα δεν μου δούλευαν καθόλου οι Συγκοινωνίες και τα άλλα ήταν ελλειπή. Δοκίμασε τα κουμπάκια POI να δεις αν δουλεύουν σωστά σε σένα και αν όχι δοκίμασε το αρχείο μου. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα POI είναι πάντα διαθέσιμα επιλέγοντας Συνέχεια/More στην οθόνη με τα POI, αλλά με το διορθωμένο αρχείο κάνεις τη δουλειά σου γρηγορότερα. Να τονίσω ότι το αρχείο είναι συμβατό με τον τελευταίο χάρτη 2008.Q4.115. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Καλή δουλειά, μπράβο σου. Αν και πάντα επέλεγα "Συνέχεια" για να δω τα POI (και μάλλον θα το συνεχίσω μιας και όλα είναι θέμα συνήθειας :happy: ), είναι ωραίο να λειτουργούν όπως πρέπει. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Επειδή δεν μου δούλεψε.Στο φάκελλο Destinator/Appl Data βάζουμε το φάκελλο POI ή το POI.ini. Στο DEST που έχω υπάρχε ο φάκελλος POI και μέσα σαυτόν ένα poi.ini και αυτό αντικατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Επειδή δεν μου δούλεψε.Στο φάκελλο Destinator/Appl Data βάζουμε το φάκελλο POI ή το POI.ini. Στο DEST που έχω υπάρχε ο φάκελλος POI και μέσα σαυτόν ένα poi.ini και αυτό αντικατέστησα. Φίλε Cosin, το αρχείο λέγεται "pois.ini" (όχι "poi.ini") και πρέπει να το βάλεις στο φάκελο "\DestinatorApps\Destinator\UserData\", αντικαθιστώντας το παλιό που ήδη υπάρχει (η μετονομάζοντάς το για να μπορείς να επιστρέψεις στο αρχικό αν χρειαστεί). Ξαναδιάβασε το πρώτο post και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες. Το αρχείο δουλεύει σίγουρα με Destinator 7 + 2008.Q4.115. Edit: Μην ξεχάσεις να αποσυμπιέσεις (UnZip) το αρχείο "pois.zip" για να πάρεις το "pois.ini"! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Μάλλον ο Cosin έχει παλαιότερη έκδοση του Destinator που έχει φάκελο App Data αντί για UserData. Δεν ξέρω αν λειτουργήσει εκεί. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Εντάξει δούλεψε.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elatos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 To pois.zip δεν μπορώ να το αποσυμπιέσω. Βγάζει κατεστραμμένο. Λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 To pois.zip δεν μπορώ να το αποσυμπιέσω. Βγάζει κατεστραμμένο. Λύση? Ξανακατέβασέ το, συμβαίνουν αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Όσοι χρησιμοποιείτε το Destinator με τον τελευταίο χάρτη Ελλάδας 2008.Q4.115 θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι οι επιλογές κατηγοριών για τα Χρήσιμα Σημεία (POI) δεν δουλεύουν σωστά (π.χ. η κατηγορία "Transport/Συγκοινωνίες" είναι κενή). Το πρόβλημα είναι στο αρχείο "pois.ini" το οποίο δεν είναι πλήρως συμβατό με τον τελευταίο χάρτη 2008.Q4.115. Έφτιαξα λοιπόν ένα νέο αρχείο με τις σωστές κατηγορίες POI και το ανεβάζω εδώ για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει. Απλά κατεβάστε/αποσυμπιέστε το αρχείο και αντιγράψτε το στο φάκελο "\DestinatorApps\Destinator\UserData\" στη συσκευή σας. Δοκιμασμένο σε Destinator 7 + 2008.Q4.115 όπου και οι 6 κατηγορίες POI δουλεύουν τώρα κανονικά. :cool: To διαπιστωσα σημερα το πρωι οταν ξεκινησα να παω σε καποιο ποι συγκοινωνιων , ηξερα που περιπου ειναι , ε λεω οταν κοντευω θα βαλω το προγραμματακι να με ξελασπωσει :lol: Φυσικα τα ποι "συγκοινωνιες" δεν λειτουργουσε Τωρα ολα οκ , ευχαριστω πολυ φιλε που το μοιραστηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Μπράβο φίλε μου που το ανέβασες γιατί και εγώ ψαχνόμουν όταν έκανα την αναβάθμιση έλεγα μα που είναι οι συγκοινωνίες. Οι τελευταίοι χάρτες είναι 2008.Q4.115.EL ή 2008.Q4.116.EL (https://www.ngi.gr/eshop_maps_download.php)? Έχω το Μls destinator 3505 A. A και πως γίνεται να ξεκλειδώσω τα windows και αν τα ξεκλειδώσω τι κερδίζω? Ευχαριστώ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Μπράβο φίλε μου που το ανέβασες γιατί και εγώ ψαχνόμουν όταν έκανα την αναβάθμιση έλεγα μα που είναι οι συγκοινωνίες. Οι τελευταίοι χάρτες είναι 2008.Q4.115.EL ή 2008.Q4.116.EL (https://www.ngi.gr/eshop_maps_download.php)? Έχω το Μls destinator 3505 A. A και πως γίνεται να ξεκλειδώσω τα windows και αν τα ξεκλειδώσω τι κερδίζω? Ευχαριστώ Γεια σου lefkal, χαίρομαι που βοήθησα με το αρχείο. :) Κι εμένα με χάλαγε να μην εμφανίζονται οι συγκοινωνίες κτλ. στα κουμπιά του POI, γιαυτό και το έφτιαξα. Νομίζω ότι και οι δύο χάρτες που αναφέρεις είναι οι τελευταίοι, απλά ο 2008.Q4.115.EL είναι για το κανονικό Destinator ενώ ο 2008.Q4.116.EL είναι για το Destinator PN. Το αρχείο που δίνω είναι σχεδιασμένο για τον .115 που χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω αν θα παίξει σωστά στον .116, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στα POI οπότε μάλλον θα παίξει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt3 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει με το αρχείο το κατέβασα 3 φορές και έχει μέγεθος 1kb και προφανώς δεν αποσυμπιέζεται. Και ο ΙΕ αναφέρει οτι το μεγεθός του είναι ~460 bytes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει με το αρχείο το κατέβασα 3 φορές και έχει μέγεθος 1kb και προφανώς δεν αποσυμπιέζεται. Και ο ΙΕ αναφέρει οτι το μεγεθός του είναι ~460 bytes Μόλις το κατέβασα με Firefox και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theos95 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 καλη σας ημέρα. αγορασα το mls 4810ΒΤ PRO έχω κατεβάσει τους χαρτες αλλα δέν μπορώ να τους εγκαταστήσω μήπως μπορεί να με βοηθείση κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Δεν είχε χάρτη μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Για να τους εγκαταστήσεις θα το συνδέσεις με το pc θα ανοίξεις το readme που είχαν μαζί τους οι νέοι χάρτες, θα δεις που βρίσκονται μέσα στη συσκευή και θα τους ανικαταστήσεις με τους καινούργιους η όλη διαδικασία είναι copy paste δεν κάνεις τπτ άλλο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Δεν υπάρχει αναβάθμιση χαρτών για το PRO. Πρόσεξε τι θα βάλεις μεσα. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts