Jump to content

Cosin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Cosin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Cosin

    Redmi 4A

    Μού έκανε κι εμένα ενημέρωση στην 9 και όλα δουλεύουν ρολόι.
  2. Μπορεί καποιος χρήστης να μου πεί πως ενεργοποιώ την επιλογή να κλείνει το τηλέφωνο χτυπώνταε δύο φορές το home button?
  3. Cosin

    Redmi 4A

    Μια απορία και απο μένα.Ειναι και οι 2 sim stand by ή μόνο η μία; .
  4. Το παρέλαβα κι εγώ πριν μερικές μέρες και το έχω ξετινάξει.Το συμπέρασμα ειναι ότι είναι ένα σοβαρό κσι αψεγάδιαστο κινητο για τα λεφτά του.Η οθόνη φωτεινότατη,η κάμερα του απλά καλή.Σήμα και GPS πολυ καλά.Εμφανιση και αισθηση αφής πολυ καλά,επισης πολυ καλη ποιότητα κατασκευής.Η μπαταρία με 2 SIM ,WiFi και BT κρατάει 2 μέρες και.Δυστυχώς δεν έχει ξεχωριστή θέση για SD κάρτα,όπως εξ'άλλου όλα τα νέα κινητά με μεγάλη μνήμη.Επίσης δεν έχει πυξίδα πράγμα που κάποιοι πωλητες το ισχυρίζονται. Γενικά θεωρώ οτι είναι πολυ αξιόπιστο για τα λεφτά του. Άν κάποιος ξέρει μπορεί να μου πεί πως κάνουν Print screen γιατί το έψαξα αλλά δε κατάφερα να βρώ πως γίνεται.
  5. Το καλό είναι ότι έχει ξεχωριστή θέση για κάρτα SD.Εγώ το περιμένω σε μερικές μέρες όπως με ειδοποίησε ο πωλητής ότι το έστειλε προχθές.Θα το δούμε και αυτό τι ψάρια πιάνει.
  6. Τώρα το έχει 97 ευρώ το συγκεκριμένο μαγαζί για όποιον ενδιαφέρεται.
  7. Το έχω κάνει restore πάνω από 4 φορές.Δεν αλλάζει τίποτα.Αυτή τη στιγμή του έκανα reboot γιατί δεν συνδεόταν στο WiFi και περιμένω 7 λεπτά για να ανοίξει.Μάλλον θα βγάλω πάλι την μπαταρία.Εχω την εντύπωση οτι τα τηλέφωνα που πουλήσανε σαν προσφορά στα 110-120 ευρώ και δίνανε μαζί την θήκη και την γυάλινη προστασία οθόνης ήταν προβληματικά.
  8. Το τηλέφωνο για μένα είναι μάπα.Μετά απο 2 βδομάδες χρήσης βγάζει νέα προβλήματα.Βλέπει την κάρτα SD όποτε θέλει,κάνεις reboot και πολλές φορές δεν ανοίγει,μένει αναμμένο στην οθόνη το logo της ULEFONE επί ώρες και για να ανοίξει ξανά πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.Δεν επανασυνδέεται με το WIFI αν απομακρυνθώ από το ρούτερ και επιστρέψω ξανά αν και άλλαξα κανάλι στο πούτερ.. Για να συνδεθεί πρέπει να το κάνει restart και άμα ανοίξει.Δεν το συνιστώ. Έχω χρησιμοποιήσει 8 κινέζικα στο παρελθόν και είναι η δεύτερη φορά που που βλέπω τόσα προβλήματα σε smartphone.Πολλή διαφήμιση για το τίποτα.Αναγκάστηκα να το πάρω γιατί έχχω ένα 4.5"κινέζικο σμαρτφον το οποίο δουλεύει σφαίρα εδω και 2μιση χρόνια.Εχω δύο μπαταρίες οι οποίες χαλάσανε και έχω φάει τον κόσμο να βρω καινούργιες και δεν μπορώ να βρω πουθενά.
  9. Το παρέλαβα και εγώ.Εκτός απο τα προβλήματα με το battery drain και την έλλειψη επιλογών στο μενου για κάποιες λειτουργείες που αναφέρουν πολλοί φίλοι στα προηγούμενα threads έχω και εγώ πρόβλημα με το WIFI.Ενω συνδέεται κανονικά,όταν απομακρυνθώ απο το ρούτερ μου και χάσει το σήμα μετά δεν επανασυνδέεται με τίποτα.Οταν κάνω reboot το τηλέφωνο συνδέεται κανονικά.Κάποια ιδέα για λύση του προβλήματος υπάρχει απο κάποιον?Οταν κλείvω το WIFI και το ξανανοίξω,εφόσον είμαι στην εμβέλεια του ρουτερ συνδέεται κανονικά.
  10. Το περιμένω κι εγώ απο TINYDEAL 117 ευρουδάκια.
  11. Το πήρα αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο Inernet μέσω δεδομένων.Μπορεί κάποιος να με φωτίσει?Ευχαριστώ
  12. Πως ενεργοποιώ το GPS στο Μ9 Δεν μπορώ να το δώ πουθενά στο Μενού.
  13. Σίγουρα είναι 0000 (τέσσερα μηδενικά)
  14. Απο το ρώσικο τα 326201- 327225 που πήγαν?Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...