blue1975 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 εξαρταται απο τo bluetooth. αν ειναι τεχνολογιας Α2DP. ωστε να μπορεισ να ακουσ εκτοσ απο τισ κλησεισ, πηγέσ οπωσ μουσικη η το βιντεο. αυτο το ειχα ρωτησει σε σχετικο ποστ παιδειου που ελεγε οτι ακουει οδηγιεσ gps στο bluetooth και γιατι ειχα ρωτησει γιατι εμενα οχι μονο δεν ακουγεται μετα απο κανα 5 λεπτο αποσυνδεεται (2 δοκιμεσ erricsson hbh-150 kai motorola 850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, χρησιμοποίησε την "Πολλαπλή Παράθεση" και αν μπορείς γράψε κανονικά ελληνικά, δεν είναι δύσκολο να βρεις στο πληκτρολόγιο το τελικό "ς". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntavelis_pas Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!! ελπιζω να περασατε καλα στισ γιορτες. το interface απο το προγραμμα του καιρου πολυ ωραιο αλλα δεν εχει τη πολη μου(Ιωαννινα). υπαρχει καποιο αλλο μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!! ελπιζω να περασατε καλα στισ γιορτες. το interface απο το προγραμμα του καιρου πολυ ωραιο αλλα δεν εχει τη πολη μου(Ιωαννινα). υπαρχει καποιο αλλο μηπως? Για δες εδω Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Τι προγράμματα έβαλες τελευταία?? Μόλις το πήρες έκανες soft reset? Ίσως να έκανε το πρόβλημα κάποιο πρόγραμμα. Αν όχι τότε hard reset Απο την αρχη το εκανε χωρις να εχω βαλει καποιο προγραμμα πανω! Συνεχιζει να εχει το προβλημα αλλα τουλαχιστον βρηκα τροπο να το ξεπερναω. Βαζω ενα μουσικο κομματι και μετα ξαναρυθμιζω την ενταση ενω ειναι σε λειτουργια ο Media Player! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 εκει παω και εγω αλλα δεν εχει επιλογη ληψη sms μονο επιλογη ηχου δημιουργιασ sms . αυτο με το short cut εννοω που σε καποια ενοτητα καποιοι χρηστεσ βαζουν στην οθονη διαφορες λειτουργιες και ελεγα μηπως καπωσ να μπαινει και στο δικο μασ για να μπαινεισ αμεσα στο bluetooth Οτι ηχο βαλεις στην δημιουργια SMS θα ακουγεται οταν λαμβανεις SMS. Τουλαχιστον ετσι γινεται στο δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Εάν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε διάφορα post, χρησιμοποίησε απλά την "Πολλαπλή Παράθεση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ρε παιδια καλημερα υπαρχουν τιποτα σκινς για το volume control οπος εχουν για to diamond διλαδη να αλλαζει τα χρωματα γιατι αυτα του diamond ποθ κυκλοφοροθν και στο xda εχουν αλλη αναλιση thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 help! πως βαζουμε να φαινονται τα εξωφυλα απο τα αλμπουμ οταν παιζει μουσικη? με συγχρονισμο με τον media player στο pc οσο και αν προσπαθησα δεν τα εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/Capdase-Silicone-Case-Frame-to-HTC-Touch-Cruise-09_W0QQitemZ200327649009QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_PDACases?hash=item200327649009&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Ήρθε....δεν είναι κλασική θήκη σιλικόνης αλλά silicone frame!!! Δηλαδή καλύπτει τη συσκευή πίσω και στα πλάγια αφήνοντας ελεύθερη όλη την μπροστινή όψη. Η ποιότητα της είναι φοβερή με άψογη αίσθηση, τέλεια εφαρμογή και πραγματικά το τηλέφωνο είναι ακόμα πιο όμορφο!!!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!:D Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ρε παιδια θα τρελαθουμε ?Κοιταξα λιγο την τιμη του τηλεφωνου σε eshop και Plaisio και το δίνουν κοντα στα 500 ευρω!!!!! Μηπως ειναι λιγο υπερβολική η τιμη?Εγω προσωπικά το πήρα 58 ευρώ με φοριτοτητα σε Wind Flexy 35.H επιδοτηση δεν ηταν και τοσα λεφτα για να δικαιολογεί αυτήν την αποκλιση στην τιμη. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Είναι όντως υψηλή η τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntavelis_pas Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Ή αλλιώς η wind λόγω οτι ήταν η πρώτη που έκανε την εισαγωγή στην Ελλάδα είχε παρει πολλα κομματια πού κ έπρεπε να "προωθηθούν" με μια καλή προσφορα. εμενα μου βαλανε τη μεγιστη επιδότηση +50ε για το συγκεκριμενο κινητο. με 210ε το τσιμπησα κ ειμαι ι:D. p.s. η μπαταρια κλεινει 3 μερεσ απιστευτο προς εμε για ενα smartophone. Eχει ασχοληθεί κανένας με το iGo8 στο κινητό μας? εχω το Garmin πολύ καλό αλλα ειπα να δοκιμασω κ λιγο το iGo8 με κτίρια και βουνα σε 3 διαστάσεις navigation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 To iGO8.3.2 είναι από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν σήμερα, αξίζει να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Αυτη την στιγμη έχω φορτωμενο το κινητο με Garmin,iGo,Destinator και N Drive(φορτωμενο και με χαρτες Google).To κινητό στην πλοήγηση δεν παίζεται και "λοκαρει" στίγμα σαφώς πιο γρήγορα από οποιοδήποτε Nokia Nseries που έχει πέσει στα χέρια μου.Το μονο που με χαλαει ειναι το back light στα προγραμματα πλοηγησης.Η οθονη σβηνει συμφωνα με τις ρυθμίσεις ενέργειας που έχω.Αυτό βέβαια δεν γίνεται στο deafault CoPilot,αλλά ποιος το χρησιμοποιεί :D ? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Επειδή έχω δοκιμάσει αυτά τα προγράμματα, δεν είχα πρόβλημα με το backlight, μήπως έχεις ενεργοποιημένη την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntavelis_pas Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 athanaso dwse mas ta fwta sou tote!. exeis valei tin iGo8.3 ekdosi ? 1.metafereis ta aparaitita arxeia sti karta (ennoeite xartes POI to kathe ena sto fakelo toy) 2 trexeis ena exe pou exei mesa iGo8.exe (kanei tin egatastasi) alla meta . . . . 3.prepei na peiraxeis ena sys.txt arxeio me tis analiseis tin othonis, asxolithika xtes kanena 3 wro ala tzifos. exw ola ta aparaitita arxeia an ta xreiazetai kapoios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntavelis_pas Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Πωπω τα εγραψα ελληνοagglika σορυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 3.prepei na peiraxeis ena sys.txt arxeio me tis analiseis tin othonis, asxolithika xtes kanena 3 wro ala tzifos. Αυτό ακριβώς... μπες σε αυτό το αρχείο με ένα text editor στον υπολογιστή σου και άλλαξε την ανάλυση: screen_x=240 screen_y=320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoszol Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σε όλους... θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να γράψω χειρόγραφα στην οθόνη του IOLITE και να αναγνωρίζει τους χαρακτήρες... (handwrite recognition) κοινώς παρακαλώ τη βοηθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 athanaso dwse mas ta fwta sou tote!. exeis valei tin iGo8.3 ekdosi ? 1.metafereis ta aparaitita arxeia sti karta (ennoeite xartes POI to kathe ena sto fakelo toy) 2 trexeis ena exe pou exei mesa iGo8.exe (kanei tin egatastasi) alla meta . . . . 3.prepei na peiraxeis ena sys.txt arxeio me tis analiseis tin othonis, asxolithika xtes kanena 3 wro ala tzifos. exw ola ta aparaitita arxeia an ta xreiazetai kapoios καλημερα αδερφε μπορεις να μου το στιλεις σε pm το λινκ να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianpan24 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Γεια σε ολους. Αγορασα προσφατα το touch cruise απο εναν γνωστο και εχει αποκρυψη αριθμου. Οποιον κι αν καλεσω δεν του εμφανιζει το νουμερο μου. Το ψαχνω αλλα δεν εχω βρει καποια ρυθμιση. Μπορει καποιος να με βοηθησει κα να μου πει αν υπαρχει καποια ρυθμιση να απενεργοποιησω την αποκρυψη ωστε να εμφανιζεται κανονικα το νουμερο μου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Αφού το αγόρασες μεταχειρισμένο, καλό είναι να κάνεις ένα hard reset και να το στήσεις εσύ από την αρχή. By default δεν είναι ενεργοποιημένη η απόκρυψη. Εάν πάλι δεν θέλεις... Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Καρτέλα Υπηρεσίες -> Αριθμός καλούντος Επέλεξε το και πάτησε το "Λήψη Ρυθμίσεων". Εκεί επέλεξε να είναι ορατό σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianpan24 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Παιδια μια απορια, σε προηγουμενο ποστ που ρωτησα για πιο προγραμμα πλοηγησης να βαλω μου προτεινατε το igo8 το tomtom και το destinator8. Για το destinator8 ομως ειπατε για λιγο καιρο ακομα, ηθελα να ρωτησω γιατι για λιγο καιρο ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts