dancer_69 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Ή αν θέλεις να κάνεις τη διαδικασία πιο άνετα από το PC κατέβασε αυτόν: http://ceregeditor.mdsoft.pl/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 ρε παιδες τα softkeys με πιο τροπο αλλαζουν γιατι τα προγραμματα που κυκλοφορουν τα αλλαζουν αλλα μολις ενεργοπιοιθεο το TFLO χανοντε!!???thnaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για να αλλάξεις τα κουμπιά για το TFLO χρειάζεσαι το M2DC: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427392 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Τα κουμπιά μπορούν να ρυθμιστούν, αλλά χρειάζονται κάποιες ενέργειες που δεν είναι προφανείς. Αρχικά θα πρέπει να οριστουν στη registry τα δύο κουμπια (Footprints-Πλοήγησης) στο HKLM/Software/Microsoft/shell/keys δύο νέες καταχωρήσεις με όνομα 40C1 και 40C2. Έπειτα για να μην ανοίγουν και οι εξ'ορισμού εφαρμογές μαζί με αυτές που έχουμε επιλέξει θα πρέπει να σταματήσουν και να ορίσουμε να μην ξεκινούν αυτόματα τα services APP και NaveService. Το αρνητικό εδώ είναι ότι δε λειτουργεί το NaviPanel σε κατάσταση carkit. Eναλλακτικά, και αυτό ισχύει μόνο για το δεξί κουμπί, μπορούμε να ορίσουμε από τη registry την εφαρμογή που θα εκτελείται στο κλειδί: \HKLM\Software\HTC\FootCam ρε παιδια sorry κιολας που ξαναρωταω αλλα οι απαντησεις ηταν καπως γενικες ή δεν τις καταλαβα εγω καλα αν θελετε.......... πιστευω οτι δημιουργησα σωστα τους 2 νεους φακελους με το ceregeditor στο pc οπως μου προτεινε ο dancer_69...... απο εκει και περα ομως ...... 1.......ΠΩΣ θα επιλεξουμε να σταματησουν και να μην ξεκινουν αυτοματα τα services APP και Naveservise ? και 2.....ΠΩΣ θα ορισουμε σε ενα απο τα 2 κουμπια (πλοηγηση και footprint) για το ποια εφαρμογη θελουμε να τρεχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για να γινει αυτο πας στα κλειδια HKLM/Services/App και HKLM/Services/NaviService και αλλαζεις τις τιμες για τα Context και Intex απο 1 σε 0 Μεσω του task manager (fdcSoft Task Manager 3.1) να ορισεις τα services να μην ανοιγουν αυτοματα:) Στο 2 ερωτημα αυτο θα το κανεις με το ΑΕ Βutton Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για να γινει αυτο πας στα κλειδια HKLM/Services/App και HKLM/Services/NaviService και αλλαζεις τις τιμες για τα Context και Intex απο 1 σε 0 Μεσω του task manager (fdcSoft Task Manager 3.1) να ορισεις τα services να μην ανοιγουν αυτοματα:) Στο 2 ερωτημα αυτο θα το κανεις με το ΑΕ Βutton παει και αυτο.ολα οκ......thanks ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για να αλλάξεις τα κουμπιά για το TFLO χρειάζεσαι το M2DC: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427392 ευχαριστο φιλαρακι μου ειναι οκ τωρα!!!!!!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 οι διαφορες του καινουριου 09 εινσαι κατα την γνωμη μου πιο λιγεςς απο το παλιο.παντως εξακολουθιε να ειναι καλη προταση Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι θέλεις να πεις... Οι διαφορές του καινούργιου σε σχέση με ποιο είναι πιο πολλές από το παλιό; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Βλέπω πάνω πάνω το σήμα με το Η. Από ότι κατάλαβα αυτό είναι το HSPDA έτσι δεν είναι? Έχω εγκαταστήσει το ΝΟDATA και απενεργοποίησα τις υπηρεσίες gprs οπότε δεν χρεώνομαι κάτι...ή όχι? Τεσπα αν του έκανα χρήση δεν έπρεπε να βγει ένα εικονίδιο αντίστοιχο με της κεραίας για την ποιότητα του σήματος? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Το H δείχνει απλά ότι υπάρχει διαθεσιμότητα του HSDPA στην περιοχή που βρίσκεσαι από τον provider σου. Εάν έχεις με το No Data το GPRS απενεργοποιημένο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τώρα... εάν δεν χρησιμοποιείς το 3G το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Μπάντα (καρτέλα) και να αλλάξεις την πρώτη επιλογή από Auto σε GSM. Έτσι δεν θα ψάχνει μονίμως η συσκευή σου για 3G δίκτυο και θα έχεις καλύτερο GSM σήμα αλλά και θα αυξηθεί η απόδοση της μπαταρίας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Έκανα αυτό που είπε και έφυγε το Η και αντικαταστάθηκε από το G Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Λογικό, αυτό σημαίνει ότι πλέον έχεις διαθεσιμότητα μόνο GPRS μιας και έχεις απενεργοποιήσει το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κοίτα που δεν βγάζουνε μια silicone case να ησυχάσει το κεφάλι μας.... Τι κάνουν αυτοί οι κινέζοι? A και μια παρατήρηση!!! Η συσκευή κολύμπαγε σε μια κλασική βεντούζα που έχω στο αμάξι είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κοίτα που δεν βγάζουνε μια silicone case να ησυχάσει το κεφάλι μας.... Τι κάνουν αυτοί οι κινέζοι? http://cgi.ebay.co.uk/Capdase-Silicone-Case-Frame-to-HTC-Touch-Cruise-09_W0QQitemZ200327649009QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_PDACases?hash=item200327649009&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 το πουλαει κανεις απο το site μεταχειρισμενο σε λογικη τιμη;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 αν εχει κανεισ το destinator7 kai to igo8 με τους χαρτες ασ μου τους στελει με pm για τους περασβ και γω στο cruise.α και κατι αλλο πρωτη φορτιση οπως οι αλλεσ συσκευες τις htc η κατι διαφορετικο στην μπαταρια?με την ολοκληρωση της φορτισης τραβαμε το usb ή το αφηνουμε πιο πολυ? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/Capdase-Silicone-Case-Frame-to-HTC-Touch-Cruise-09_W0QQitemZ200327649009QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_PDACases?hash=item200327649009&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 Ευχαριστώ πολύ είναι πολύ φρέσκο το προϊόν και μάλιστα το μοναδικό μέχρι στιγμης. Αντε να έρθει γιατί φαίνεται πολύ ωραίο!!!! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 αν εχει κανεισ το destinator7 kai to igo8 με τους χαρτες ασ μου τους στελει με pm για τους περασβ και γω στο cruise.α και κατι αλλο πρωτη φορτιση οπως οι αλλεσ συσκευες τις htc η κατι διαφορετικο στην μπαταρια?με την ολοκληρωση της φορτισης τραβαμε το usb ή το αφηνουμε πιο πολυ? Δεν αλλάζει η διαδικασία φόρτισης όπως σε όλες τις συσκευές του είδους. Εάν γεμίσει, βγάλτο άφοβα από τη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 με ποια ρυθμιση στην registry αλλαζουμε το δεξι softkey? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntavelis_pas Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 1.χαiρετω τη παρεα. Ειμαι και εγω νεοσ κατοχοσ cruise2. μετακομισα απο sony P990i απο μπαταρια δεν εχω παραπονο ειμαι στη 3η φορτιση και κραταει 2 μερεσ. ολα ρα προηγουμενα κινητα μου ηταν smartphones Symbian UIQ και κανενα δε κραταγε πανω απο 2 μερεσ. 2.μεχρι στιγμησ ειμαι ευχαριστημενοσ απο το κινητακι,μονο τισ επαφεσ δε μπορεσα να μεταφερω απο το ενα στο αλλο. 3.στο Co pilot που περιεχει μεσα πωσ μπορουμε να βαλουμε POIs? Ισωσ καποιου αλλου προγραμματοσ μπορουνε να τα κανουμε Add? apo Poi το Garmin που ειχα στο P990 ηταν πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 με ποια ρυθμιση στην registry αλλαζουμε το δεξι softkey? Πρώτος τρόπος: http://code.google.com/p/manilla2dcustomizer/downloads/list Δεύτερος τρόπος: Με χρήση Registry Editor Πας στο HKLM\Software\HTC\manila2D\Home\ Αλλάζεις το SK2Cmd = \directory\ <η εφαρμογή σου> Αλλάζεις το SK2 = "<το όνομα που θες να φαίνεται στο softkey>" SOFTRESET 2.μεχρι στιγμησ ειμαι ευχαριστημενοσ απο το κινητακι,μονο τισ επαφεσ δε μπορεσα να μεταφερω απο το ενα στο αλλο. Έκανες ότι είπαμε και δεν μπόρεσες; 3.στο Co pilot που περιεχει μεσα πωσ μπορουμε να βαλουμε POIs? Ισωσ καποιου αλλου προγραμματοσ μπορουνε να τα κανουμε Add? apo Poi το Garmin που ειχα στο P990 ηταν πολυ καλο. Υπάρχει Garmin και για τα WM. Θα σου συνιστούσα να δεις και τα iGO8.3.2 και Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος εδω στο φορουμ και πριν λιγες μερες πηρα και εγω απο την wind το lolite και εχω καποιες αποριες αν καποιος μπορει να μου τις λυσει... 1)Στο εγχειριδιο αναφερει οτι στο κιτ αυτοκινητου ενεργοποιηται το navi panel. Με αυτο εννοει την βαση που δινει μεσα στο κουτι γιατι οσες φορες και να το εχω τοποθετησει εκει δεν μπορεσα να δω το navi panel. Χρειαζεται καποια ρυθμιση? (Εχω ενεργοποιησει την ρυθμιση για το κιτ αυτοκινητου) 2) Ξερει κανεις πως μπορω να δω τον ογκο δεδομενων που εχω χρησιμοποιησει με την υπηρεσια του internet? 3) Και τελος μπορω να βαλω καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης στο lolite και αν ναι πως και που μπορω να βρω ενα καλο. Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ειμαι καινουριος σε αυτη την κατηγορια κινητων και προσπαθω να εξοικιωθω ακομα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Καλησπερα παιδια, ειμαι καινουριος εδω στο φορουμ και πριν λιγες μερες πηρα και εγω απο την wind το lolite και εχω καποιες αποριες αν καποιος μπορει να μου τις λυσει... 1)Στο εγχειριδιο αναφερει οτι στο κιτ αυτοκινητου ενεργοποιηται το navi panel. Με αυτο εννοει την βαση που δινει μεσα στο κουτι γιατι οσες φορες και να το εχω τοποθετησει εκει δεν μπορεσα να δω το navi panel. Χρειαζεται καποια ρυθμιση? (Εχω ενεργοποιησει την ρυθμιση για το κιτ αυτοκινητου) 2) Ξερει κανεις πως μπορω να δω τον ογκο δεδομενων που εχω χρησιμοποιησει με την υπηρεσια του internet? 3) Και τελος μπορω να βαλω καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης στο lolite και αν ναι πως και που μπορω να βρω ενα καλο. Συγνωμη αν σας κουρασα απλα ειμαι καινουριος σε αυτη την κατηγορια κινητων και προσπαθω να εξοικιωθω ακομα :wacko: για το 1 ας σου πει καποιος αλλος για το 2 ψαξε και βρες το spb wireles monitor για το 3 μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα θες. τα καλυτερα ειναι τα tomtom,iGO8,και για λιγο καιρο ακομα το destinator7 για το που θα τα βρεις δοκιμασε να τα googleισεις και με λιγο διαβασμα θα βρεις τα παντα (ολα):) αν καπου εχεις προβλημα εδω ειμαστε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theatis Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 για το 1 ας σου πει καποιος αλλος για το 2 ψαξε και βρες το spb wireles monitor για το 3 μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα θες. τα καλυτερα ειναι τα tomtom,iGO8,και για λιγο καιρο ακομα το destinator7 για το που θα τα βρεις δοκιμασε να τα googleισεις και με λιγο διαβασμα θα βρεις τα παντα (ολα):) αν καπου εχεις προβλημα εδω ειμαστε παλι Σε ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts