anapospastos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ρε παιδια πειτε καμια αστεια στολη γιατι λεμε να ντυθουμε παπαδες αλλα δε γουσταρω 5 ατομα παπαδες Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 πολλες επιλογες εχεις... θα νοικιασεις/αγορασεις στολη η θα κανεις κατι μονος σου? μπορεις να ντυθεις χειρουργος(εντυσα ενα ανηψακι μου),γυναικα(κλασσικο),αραβας,κλοουν.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ρε παιδια πειτε καμια αστεια στολη γιατι λεμε να ντυθουμε παπαδες αλλα δε γουσταρω 5 ατομα παπαδες Ntytheite papades oloi, alla apo diaforetik;es thriskeies. Opote tha yparxei poikilia. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ο ενας αν ειναι να φορεσει ενα κοκκινο στρινγκ :p :shifty::shifty::shifty: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μέσα ή έξω από τα ράσα??? :p Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ο ενας αν ειναι να φορεσει ενα κοκκινο στρινγκ :p :shifty::shifty::shifty: Δηλαδή 4 παπάδες κι ένας μητροπολίτης? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μου πρότειναν να ντυθώ κινητό (λόγω του κολλήματος, ξέρετε...). Κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτό; :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Θα ντυθώ άνθρωπος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πως θα τα καταφέρεις ρε φίλε; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Θα ντυθώ άνθρωπος :lol: an vreis tetoia stoli pes mas apo pu.... K egw psaxnw :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγω θα ντυθω Ζουμπουλια! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Όλη η παρέα μου θα ντυθούμε "Πειρατές της Καραϊβικής" στο αντίστοιχο άρμα του καρναβαλιού της Πάτρας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 λέω να τυθώ γκέισα σε ένα πάρτυ που με έχουν καλέσει στο σάββατο ! έχετε καμιά ιδέα τι χρειάζομαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δηλαδή 4 παπάδες κι ένας μητροπολίτης? Α να χαθεις παλιοπαιδο!!! Καλα δεν ντρεπεσαι;; Καλα σε λεει ο Μπαγιερν7 εγκαθετο! Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ !!! Με ελιωσες Τρισμεγιστε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Υγ. Εμεις θα ντυσουμε την μπουμπου Φραουλιτσα!!! Και της πανε αυτα τα ροζακια της ατιμης... Μουρλια ειναι!:love: :baby: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δεν βλεπω να εχει προταθει! Μαρια η Ασχημη θα ντυθει κανεις??? Εγω το σκεφτομαι,θα ναι τρομερο σουξε.:p :lol: :lol: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Θέλω πάρα πολύ να ντυθώ Bob σφουγγαράκι.. :O :D Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Θέλω πάρα πολύ να ντυθώ Bob σφουγγαράκι.. :O :D ;) Ωραια ιδεα :D Ειναι και της μοδας τωρα τελευταια :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Όλη η παρέα μου θα ντυθούμε "Πειρατές της Καραϊβικής" στο αντίστοιχο άρμα του καρναβαλιού της Πάτρας wow φανταστικο θα ειναι:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εγω ειμαι ηδη ντυμενος στην εργασια μου και τα πραγματα ειναι πολυ θετικα... τι ντυθηκα??? πολυ απλα εβαλα μια περουκα η οποια εχει <<5μετρα >>μαλλια...αφου το κεφαλι μου βαρυνε! :lol: :wacko: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Θα ντυθώ Jigsaw.. me pseutiko oro.. koukoula.. to kouklaki tis tainias SAW ston omo mou.. auta.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Τα καλύτερα που είδα την Τσικνοπέμπτη ήταν ένας φίλος που ντύθηκε πολύ επιτυχημένα κοτόπουλο και μια κοπέλα που ντύθηκε φραπελιά! :p Είδα κι ένα Μπομπ Σφουγγαράκι αλλά δεν ήταν καλός. Προσπαθώ να αποφασίσω τι θα ντυθώ την Παρασκευή στο παρτυ του φροντιστηρίου μου αλλά δεν έχω πολλές ιδέες. Ένας φίλος θα ντυθεί Μαρία η άσχημη. Εγώ λέω να πιάσω ζωικό βασίλειο. Κλίνω προς αγελάδα. :D Στολή αγελάδας που μπορώ να βρω; Τα παιχνιδάδικα (Jumbo, Κου-Κου κλπ) έχουν; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Να σου δώσω μια άλλη ιδέα; Είδα μια στολή χθες (τώρα και στολή ακριβώς δεν το λες) που είχε θέμα "καλλιτεχνική δημιουργία". Ντύθηκε λοιπόν ο άνθρωπος (ούτε αυτό το λες για τον συγκεκριμένο :p) πίνακας ζωγραφικής (να σημειώσω ότι το εικονιζόμενο σχέδιο το έφτιαξε ο ίδιος). Είχε ένα προβληματάκι βέβαια στο να περάσει την πόρτα του μαγαζιού αλλά το ξεπέρασε (αφού ανοίξαμε πρώτα ολόκληρη της τζαμαρία :p). Έκλεψε την παράσταση όμως... Λοιπόν, τι λες; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καμιά φωτο έχεις; :) Θελεί προετοιμασία όμως και δεν έχω χρόνο για τέτοια... Μάλλον με έτοιμη στολή θα τη βγάλω. Ξέρετε κάνενα μαγαζί στη Θεσ/νίκη που να έχει μεγάλη ποικιλία από στολές για ενοικίαση/πώληση; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatanohtos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 http://img157.imageshack.us/img157/5378/karnavali2007afisafv7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καμιά φωτο έχεις; :) Θελεί προετοιμασία όμως και δεν έχω χρόνο για τέτοια... Μάλλον με έτοιμη στολή θα τη βγάλω. Ξέρετε κάνενα μαγαζί στη Θεσ/νίκη που να έχει μεγάλη ποικιλία από στολές για ενοικίαση/πώληση; Δυστυχώς δεν έχω... Αυτό όμως για να το κάνει χρειάστηκε 2-3 ημέρες... Όχι ότι είναι τόσο δύσκολο, αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι λίγο τα ζώα μου αργά (κι ας είναι και φίλος μου! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts