Jump to content

Sony Ericsson W715

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά συγνώμη μα δεν έχω χρόνο να ελέγξω τις προηγούμενες σελίδες, ξέρει κάποιος αν παίρνει 16άρα κάρτα? Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Θοδωρής.

Κανονικότατα!Δοκιμασμένο από μένα!Άντε και καλά γεμίσματα με τραγούδια!

Υ.Γ.:Δεν καθυστερεί ακόμη και να τη γεμίσεις ;)

γεια!

είμαι λίγο newbie..αγόρασα πριν 20 περίπου ημέρες το w715 και μέσα σε 4 ημέρες "κόλλησε"..

δεν αναγνώριζε ούτε τη μπαταρία!

μου το αντικαταστήσανε και το νέο είναι οκ

ερώτηση: συδέομαι με wifi, γιατί δεν μπορώ να μπω στα googlemaps; (εμφανίζεται το συμβολάκι του δορυφόρου, αλλά με βγάζει στις Ρυθμίσεις Internet και ζητάει επιλογή)

πρέπει να τις κατεβάσω; κι αν το κάνω, θα χρεώνομαι κι ας είμαι online μέσω wifi;

τα'χω μπερδέψει μάλλον;;:wacko::confused::cry::cry:

Πρέπει να επιλέξεις ένα προφίλ.Επίλεξε το Vf Web!Η επιλογή του πρέπει να γίνει υποχρεωτικά,το επιτάσσει η ίδια η Java!Επίσης,αν χρησιμοποιείς την Υποβοηθηση GPS,χρειάζεται το κινητό να κατεβάσει λίγα δεδομένα απ'το δίκτυό σου για ευκολότερο κλείδωμα σε δορυφόρο.Παρ'όλα αυτα,οι χάρτες του Google maps θα κατεβούν μέσω Wi-Fi!

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν επιλέξει το Vf Web, δε θα κατεβάσει μέσω αυτού τους χάρτες? Ποιός ο λόγος να το επιλέξει τότε?:wacko:

Όχι,θα κατεβάσει χάρτες μέσω του Wi-Fi modem.Στα SE τηλέφωνα ισχύουν τα εξής γενικά:

-Τα προφίλ σύνδεσης χρησιμοποιούνται μόνο όταν δε συνδεόμαστε με κάποιο hot-spot!Άπαξ και συνδεθούμε με hot-spot τα προφίλ παρακάμπτονται και κάνουμε ό,τι θέλουμε(περιήγηση Ίντερνετ,ανανέωση podcasts,αναβάθμιση λογισμικού,ενημέρωση feeds,αποστολή φωτό/βίντεο σε blogs,Track ID κλπ,κλπ)με το Wi-Fi!

-Όταν οι εφαρμογές Java ζητάνε προφίλ ρυθμίσεων το κάνουν ώστε να γνωρίζουν με ποιο προφίλ θα συνδεθουν όταν ειμαστε εκτός εμβέλειας κάποιου hot-spot!

-Στην προκειμένη περίπτωση,το Google maps ζητάει προφίλ σύνδεσης για 2 λόγους:Πρώτον,για το λόγο που προαναφέρω και δεύτερον λόγω ενεργοποίησης της λειτουργίας υποβοήθησης GPS,η οποία συνδέεται με το δίκτυό μας και αντλεί πληροφορίες απ'το σταθμό βάσης που συνδεόμαστε εκείνη τη στιγμή ώστε να βοηθήσει τον δέκτη GPS να κλειδώσει γρηγορότερα σε κάποιον δορυφόρο.Αν απενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία,το Google maps δε θα συνδέεται με τον πάροχό μας για γρηγορότερο κλείδωμα.Παρ'όλα αυτά,το προφίλ είναι υποχρεωτικό να το ρυθμίσουμε ώστε όταν βρεθούμε εκτός Wi-Fi hot-spot να γνωρίζει με ποιο προφίλ το εξουσιοδοτούμε να κατεβάσει τους χάρτες ;)

Κανονικότατα!Δοκιμασμένο από μένα!Άντε και καλά γεμίσματα με τραγούδια!

Υ.Γ.:Δεν καθυστερεί ακόμη και να τη γεμίσεις ;)

Ευχαριστώ φίλε πολύ man. Είσαι κορυφή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

παιδια μολις πηρα το εν λογω κινητο. τι προτεινετε για βελτιστη αποδοση της μπαταριας? αυτες οι φτηνες που πουλανε στο ebay ειναι αξιοπιστες ή παίζει να εκραγεί;

Πόση απόδοση θες δηλαδή?

Για αρχή μην αφήνεις ανοιχτά 3g, wifi, bluetooth. Χαμήλωσε και τη φωτεινότητα οθόνης και μετά το σκέφτεσαι. Ποια ακριβώς μπαταρία έχεις βρει?

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Βασικά,αυτό το τηλέφωνο ήδη έχει εξαιρετική αυτονομία,ακόμη και με το 3g ανοιχτό.

Για επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την Εξοικονόμηση ενέργειας στο μενού του Bluetooth!Αν δε συνδέετε ταυτόχρονα το τηλέφωνο με πάνω από 1 συσκευή δε χρειάζεται να είναι ανενεργή η εξοικονόμηση!

Επιπλέον,αν δε χρησιμοποιείτε Wi-Fi απενεργοποιήστε το!

Και τέλος,την κατανάλωση αυξάνει και η ενεργοποίηση των πληροφοριών κυψέλης.

Καλησπερα σας..

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..

Ειναι αληθεια οτι στα VFLive κινητα δεν μπορεις να διαγραψεις τους "Λογαριασμους Ιντερνετ" .?

Αντιμετωπισα προβλημα με το G900 που ειχα, καθως οταν εμπαινα μεσω Wifi και δεν ειχε ισχυρο σημα, συνδεοταν με GPRS. Αυτο φανηκε αργοτερα, στο λογαριασμο μου...

Με τη διαγραφη των λογαριασμων, ναι μεν δεν ειχα ΜΜS, τα οποια δεν χρησιμοποιω, αλλα μπορουσα να συνδεομαι μεσω Wifi σε διαφορα μερη.

Το κινητό δεν υποστηρίζει κάποιο πρόγραμμα GPS? Πχ Garmin, Destinator κτλ? Αν θέλω δηλαδή να κάνω πλοήγηση με το αυτοκίνητο, μπορώ να παρακάμψω το ΑGPS ή θα λοκάρει δορυφόρο όταν φτάσω στον προορισμό? και τι χάρτες χρησιμοποιεί? Πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το Internet για να διαβάζει Google maps?
Some age, others mature...:lol:

Το κινητό δεν υποστηρίζει κάποιο πρόγραμμα GPS? Πχ Garmin, Destinator κτλ? Αν θέλω δηλαδή να κάνω πλοήγηση με το αυτοκίνητο, μπορώ να παρακάμψω το ΑGPS ή θα λοκάρει δορυφόρο όταν φτάσω στον προορισμό? και τι χάρτες χρησιμοποιεί? Πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το Internet για να διαβάζει Google maps?

Από προγράμματα έχει το άθλιο Google Maps και το Wayfinder Navigator,το οποίο έχει φωνητική πλοήγηση στα Αγγλικά,δείχνει ειδικά σημεία ενδιαφέροντος,αποστάσεις,ταχύτητα,κατευθύνσεις κλπ!

Και τα 2 απαιτούν σύνδεση με Ίντερνετ!Κατά τα άλλα,δε συγκρίνονται!Το Google Maps για μένα είναι μια βλακεία και μισή και δεν τπ χρησιμοποιώ!Πάντως,το Wayfinder έχει πολύ καλούς χάρτες!Δείχνει ακόμη και διευθύνσεις από πολύ μικρά χωριά,αλλά αν δεν έχεις πακέτο Internet,άστο καλύτερα!:cry:

Το A-GPS μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις Υπηρεσίες Εντοπισμού-->Ρυθμίσεις-->Υποβοήθηση εκκίνησης!

Πάντως,το A-GPS δεν κατεβάζει πολλά δεδομένα.Στην Vodafone είσαι;Αν ναι,έχεις κάποιο πακέτο Surf and mail;

Καλημέρα κι απο μένα.

Πριν μια βδομάδα σχεδόν πήρα κι εγώ το w715 με επιδότηση απο την Vodafone. Το φόρτισα κανονικά 8 ώρες για αρχή και στην συνέχεια εκεί που έκανα τις ρυθμίσεις δεν λειτουργούσε το κάτω βέλος στο joystick :wacko:

Σκέφτηκα να κάνω αναβάθμιση απο το site της Sony Ericsson αλλα φοβήθηκα μην χαλάσει η εγγύηση και δεν μπορώ να το πάω πίσω. Τελικά το πήγα στο κατάστημα απ' όπου το πήρα και μου είπαν πως σε 4 μέρες θα μου δώσουν καινούργιο (κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη :rolleyes:)

Απο το λίγο που περιηγήθηκα στο μενού και γενικά στο τηλέφωνο με άφησε ευχαριστημένο και απο ποιότητα ήχου και απο τις λειτουργίες του. Το μόνο που με ''ξενέρωσε'' ήταν το gps. Ναι μεν περίμενα πως θα χρειαστεί Internet για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις google maps αλλά περίμενα και την τσάμπα λύση ενός free προγράμματος που θα χρησιμοποιεί τον δέκτη που έχει ήδη το τηλέφωνο.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Εχει βγει, ή θα βγει κάποιο πρόγραμμα που θα εκμεταλεύεται τον δέκτη του gps ωστε να γίνεται δωρεάν πλοήγηση;

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Εχει βγει, ή θα βγει κάποιο πρόγραμμα που θα εκμεταλεύεται τον δέκτη του gps ωστε να γίνεται δωρεάν πλοήγηση;

Η συσκευη εχει A-GPS,για να το λειτουργησεις θα πρεπει να εισαι συνδεμενος στο ιντερνετ (εξτρα χρεωση).

γι'υατο εχεις 2 εφρμογες μεσα γι'αυτη την δουλει..το google maps τo wayfinder navigator.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και οι χρεώσεις ξέρουμε πόσο πάνε περίπου; Δηλαδή μια καθοδήγηση 10 λεπτών, πόσα περίπου kb-mb καταναλώνει;

Και οι χρεώσεις ξέρουμε πόσο πάνε περίπου; Δηλαδή μια καθοδήγηση 10 λεπτών, πόσα περίπου kb-mb καταναλώνει;

καλο ειναι να εχεις προγραμμα δωρεαν ογκου δεδομενων.

αμα μπεις χυμα..θα πληρωσεις πολυ ακριβα.παλιοτερα ειχα πληρωσει 30 ευρο για 3μβ που ειχα κατεβασει..:wacko: :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ποια εταιρία βρίσκεσαι;Vodafone?

Σε ποια εταιρία βρίσκεσαι;Vodafone?

Ναι, Vodafone.. Τροποποίησα το πρόγραμμά μου με το χαμηλότερο πακέτο για Internet αλλά φοβάμαι μην το ξεπεράσω γιατί πριν 2 χρόνια που είχα ένα PDA και έμπενα ασύστολα χωρίς να ξέρω τις χρεώσεις πλήρωσα λογαριασμό γύρω στα 160€ :worry:

Από προγράμματα έχει το άθλιο Google Maps και το Wayfinder Navigator,το οποίο έχει φωνητική πλοήγηση στα Αγγλικά,δείχνει ειδικά σημεία ενδιαφέροντος,αποστάσεις,ταχύτητα,κατευθύνσεις κλπ!

Και τα 2 απαιτούν σύνδεση με Ίντερνετ!Κατά τα άλλα,δε συγκρίνονται!Το Google Maps για μένα είναι μια βλακεία και μισή και δεν τπ χρησιμοποιώ!Πάντως,το Wayfinder έχει πολύ καλούς χάρτες!Δείχνει ακόμη και διευθύνσεις από πολύ μικρά χωριά,αλλά αν δεν έχεις πακέτο Internet,άστο καλύτερα!:cry:

Το A-GPS μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις Υπηρεσίες Εντοπισμού-->Ρυθμίσεις-->Υποβοήθηση εκκίνησης!

Πάντως,το A-GPS δεν κατεβάζει πολλά δεδομένα.Στην Vodafone είσαι;Αν ναι,έχεις κάποιο πακέτο Surf and mail;

Έχω το Nokia 5800, στο οποίο όταν λέμε GPS εννοούμε ότι, λοκάρει δορυφόρο αμέσως χωρίς το AGPS. Επισης έχω το GARMIN εγκατεστημένο με υπεραναλυτικούς χάρτες και με φωνητική καθοδήγηση και με POI και τα πάντα, χωρίς να μπαίνω internet, με κόστος μηδέν. Μάλλον κοροιδεύουν τον κόσμο λέγοντας ότι το 715 έχει GPS.

Και το 715 συνδέεται χωρίς την υποβοήθηση GPS.Η υποβοήθηση GPS σε όλα τα τηλέφωνα απαιτεί σύνδεση με Ίντερνετ,οπότε αν θες την απενεργοποιείς.Επίσης,και το 715 έχει φωνητική καθοδήγηση,ΡΟΙ,αναλυτικότατους χάρτες κλπ,απλά απαιτεί σύνδεση στο Ίντερνετ.Εμένα προσωπικα δε µ'απασχολεί,2.5 GB πακέτο έχω και με βοηθάει απίστευτα το GPS σε άγνωστα μέρη.

Όταν υπάρχουν τόσα αξιόλογα GPS μηχανήματα και προγράμματα, το να χρησιμοποιείς το AGPS του 905 (ή οποιουδήποτε άλλου κινητού) είναι μαζοχισμός... :p

Αυτό θα πει να είσαι ericssonακιας... :)

Σωστή κι αυτή η άποψη.Πάντως εμένα μ'έχει βοηθήσει αρκετά σε σημεία που δεν ξέρω οδούς κλπ.Οπότε δε θα πω ότι είναι άχρηστο,γιατι δεν αποκόμισα αρνητική εμπειρία απ'τη λειτουργία του.

Όταν υπάρχουν τόσα αξιόλογα GPS μηχανήματα και προγράμματα, το να χρησιμοποιείς το AGPS του 905 (ή οποιουδήποτε άλλου κινητού) είναι μαζοχισμός... :p

Όπως επίσης και το να πληρώνεις για κάτι που μπορείςναέχεις δωρεάν!

Σκέψου και άλλες εταιρίες,όπως η LG που δε δίνουν όμως καν ένα πρόγραμμα της προκοπής πέραν του Google maps-που είναι βλακώδες παρεμπιπτόντως-στα "χαζά" τους τηλέφωνα και εξακολουθούν να μιλάνε για GPS :rolleyes:

Σήμερα πήρα και εγώ το κιν αυτό και έχω 2 ερωτησούλες..

1) Στην οθόνη βγάζει ένα άγνωστο εικονίδιο που το βλέπω πρώτη φορά, κάπως αποστρογγυλεμένο σαν να κάνουν 2 χέρια χειραψία.. Τί είναι αυτό, και πώς φεύγει??

2) Πάω να κατεβάσω το όπερα μίνι στον Η/Υ αλλά δεν έχει το μοντέλο αυτό.. Ποιό μοντέλο να κατεβάσω??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!

1.Αν κατάλαβα σωστά,έχεις επιλεγμένο το προφίλ Συνάντηση.Πήγαινε στις Ρυθμίσεις,Προφίλ και επέλεξε κάποιο άλλο της αρεσκείας σου ή ρύθμισε αυτό ή το Κανονικό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

2.Μπορείς να επιλέξεις π.χ. το Κ850.Η έκδοση είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα.

• The title was changed to Sony Ericsson W715