RAVER Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 καλη χρονια για αρχη.Τωρα σας λεω το προβλημα μου.Πηρα το w715 βρηκα games και κατι προγματακια που μου αρεσανε το θεμα ειναι πως τα βαζω στο κινητο μου.Τα games εχουν καταλιξη jar οπως και τα προγραματα.Μπορει καποιος να μου πει αντε γιατι εχω φαει τρομερο κολιμα.:) Τα στελνεις με bluetooth η με καλωδιο και αν τα αρχεια ειναι σωστα,τα αναγνωριζει αυτοματα το κινητο και τα κανει μονο του εγκατασταση ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napotaxia Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 φιλε μου το ηερω οτι γινετε με το καλωδιο αλλα δοκιμασα αλλα δεν μπορω να βρω τον τροπο ενω με το παλιο ericsson που ειχα το εκανα ετσι οπως λες ενω τωρα δεν το καταλαβενω.τωρα τι κανουμε??εεε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Θα συνδέσεις το κινητό σου με το καλώδιο στον υπολογιστή. Κατόπιν θα αντιγράψεις τα .jar αρχεία στο φάκελο "Διάφορα" που θα δεις να σου εμφανίζεται στον υπολογιστή. Αφού τελειώσει η αντιγραφή κάνεις ασφαλή κατάργηση, περιμένεις να ανοίξει το κινητό και πηγαίνεις στον φάκελο "Διάφορα" του κινητού. Βρίσκεις το αρχείο και το κάνεις εγκατάσταση. Το πλεονέκτημα του να στέλνεις ένα αρχείο στο φάκελο "Διάφορα" είναι ότι μπορείς να το στείλεις μεσω Bluetooth και σε κάποιον άλλον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent_715 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Γεια σας...Ειμαι νεος εδω και εχω το εξης προβλημα! Ειμαι κατοχος του sony erricson w715 και οπως ολα τα κινητα αυτο καποια στιγμη κολλησε και θελοντας να το φτιαξω το εκανα restart βγαζωντας την μπαταρτια του...Μετα ομως που παω να το ανοιξω μου εμφανιζεται η επωνυμια της sony erricson και μετα απο αυτο απλα αναβοσβηνει η οθονη σταδιακα τι στο καλό εχει παθει...?Δηλαδη θα επρεπε να μου βγαζει να επιλεξω λειτουργια κανονικη η σε πτηση αλλα αυτο αναβοσβηνει...Βοηθεια!!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλώς ήρθες στο forum! :) Συνήθως η λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι η επίσκεψη σε ένα Sony Ericsson Service Point Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babyfwna Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω από που μπορώ να κατεβάσω χάρτες πλοήγησης για το sony ericsson w715 γιατί το κινητό ενώ υποστηρίζει gps αν μπαίνεις έτσι μέσα για πλοήγηση επειδή τους χάρτες τους κατεβάζει μέσω νετ σε χρεώνει για τα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
discos1956 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Παιδια καλησπερα, μολις σημερα πηρα και εγω ενα w715 και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει, μου βγαζει ενα εικονιδιο κινητου σε γκρι χρωμα με ενα Χ επανω διπλα στην ενδειξη σηματος και δεν ξερω τη σημαινει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Στο W715 δε γίνεται να απαλλαγείς απ'το live! λογισμικό.Δεν υπάρχει το customization ADRIATIC στην generic έκδοση.Οπότε,είτε δε θα μπορέσουν να στο κάνουν είτε θα περάσουν το λογισμικό του W705(προσωπικά,δε θα άφηνα να το κάνουν).Εκτος κι αν κάνουν αλχημεία με τα customization packs,το οποίο και πάλι παρακινδυνευμένο ακούγεται. :) Παιδιά μια βοήθεια, το εχει κάνει κανείς το παραπάνω σενάριο, δηλ. με debrand πέρασε το λογισμικό του W705 ? αν ναι το χωνεύει καλά?... γεια σας.. μολισ επιασα στα χερια μου ενα W715 SE ... της vodafone :( :( το προβλημα ειναι το εξης... το κινητο αυτο εχει vodafone firmware και θελς να βαλω το κανονικο της SE... πχ: να διορθωσω την σηντομευση στο δεξι πληκτρο που με παει κατευθειαν στο vf! live μενου... μπορει καποιος να μ βοηθησει????? ευχαρηστωω........:blink::blink::blink::blink: Φιλε μου αν θες να απαλλαγεις απο το πλήκτρο vf! live και οχι μονο μια και το τηλεφωνό μας δεν γινετε debrand σε original W715 Ελληνικο δες εδώ: http://www.topsony.com/forum/upgrade-debrand-language-change-f44/w715-vodafone-exclusive-debrand-help-t19611.html Το εκανα πριν λιγα λεπτα και ολα καλά!!! Edited January 27, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παιδιά καλησπέρα, Είμαι και εγώ μεταξύ των 705 και 715 και επειδή το προηγούμενο μου κινητό (W760i) είχε το κλασσικό πρόβλημα με το java gps και τη χρέωση για τους χάρτες με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιώ ποτέ, θα πήγαινα κατευθείαν για 705 αλλά μπαίνοντας στη Vodafone σήμερα είδα κάτι που με παραξένεψε. Συγκεκριμένα στα χαρακτηριστικά του 715 γράφει ότι έχει ΚΑΙ χάρτες ΚΑΙ πλοήγηση (προεγκατεστημένους καταλαβαίνω). Ορίστε και τα links: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-19800,3882.action ή με παράθεση των χαρακτηριστικών: .... GPS NAI GPS Χάρτες NAI GPS Πλοήγηση NAI .... Γνωρίζει κανείς με σιγουριά εάν με κάποιο τρόπο η vf έχει όντως περάσει χάρτες στο 715 ή πρόκειται για αβλεψία/απάτη της σελίδας ??? Εάν ισχύει ότι έχει προεγκατεστημένους χάρτες προφανώς αξίζει να υπομείνεις το vf menu για χάρη τους. Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδιά καλησπέρα, Είμαι και εγώ μεταξύ των 705 και 715 και επειδή το προηγούμενο μου κινητό (W760i) είχε το κλασσικό πρόβλημα με το java gps και τη χρέωση για τους χάρτες με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιώ ποτέ, θα πήγαινα κατευθείαν για 705 αλλά μπαίνοντας στη Vodafone σήμερα είδα κάτι που με παραξένεψε. Συγκεκριμένα στα χαρακτηριστικά του 715 γράφει ότι έχει ΚΑΙ χάρτες ΚΑΙ πλοήγηση (προεγκατεστημένους καταλαβαίνω). Ορίστε και τα links: http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-19800,3882.action ή με παράθεση των χαρακτηριστικών: .... GPS NAI GPS Χάρτες NAI GPS Πλοήγηση NAI .... Γνωρίζει κανείς με σιγουριά εάν με κάποιο τρόπο η vf έχει όντως περάσει χάρτες στο 715 ή πρόκειται για αβλεψία/απάτη της σελίδας ??? Εάν ισχύει ότι έχει προεγκατεστημένους χάρτες προφανώς αξίζει να υπομείνεις το vf menu για χάρη τους. Ευχαριστώ! To παρατηρησα κι εγω αυτο αλλα μαλλον για λαθος της σελίδας μου κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα επειδη προκειται να το παρω σαν εταιρικο τηλεφωνο , εξηγειστε μου λιγο , βγαινει μονο σαν vodafon live και εαν αυτο σημαινει οτι δεν εχω την δυνατοτητα να το δουλεψω με αλλα δικτυα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 καλησπερα επειδη προκειται να το παρω σαν εταιρικο τηλεφωνο , εξηγειστε μου λιγο , βγαινει μονο σαν vodafon live και εαν αυτο σημαινει οτι δεν εχω την δυνατοτητα να το δουλεψω με αλλα δικτυα?? μπορεις να το δουλεψεις με οποια καρτα θελεις.απλα αυτο το κινητο το εχει αποκλειστικα η vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 οποτε, μπορω να το πουλησω σε οποιοδηποτε χωρις προβληματα, σε αλλα δικτυα, γιατι ειναι καλο κινητο, με καλο ονομα στην αγορα, αν δεν κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 οποτε, μπορω να το πουλησω σε οποιοδηποτε χωρις προβληματα, σε αλλα δικτυα, γιατι ειναι καλο κινητο, με καλο ονομα στην αγορα, αν δεν κανω λαθος?? καλο ειναι το κινητο και χωρις προβληματα,αλλα δυσκολα πουλας κινητο με προ-εγκατεστημενο λογισμικο και με τις χ@ζες συντομευσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 thanks θα παω για αλλο μαλλον, ισως το νοκια 5230.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 thanks θα παω για αλλο μαλλον, ισως το νοκια 5230.. καλυτερα παρε το 5530 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 καλησπερα...ενδιαφερομαι να παρω αυτο το κινητο...η ερωτηση μου ειναι...αν το κανω debrand η εγγυηση θα ισχυει κανονικα η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Όχι δεν θα ισχύει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 δεν υπαρχει καποιος τροπος να περασω το fw τις vodafone μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 καλησπερα σε ολους. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1) Πως μπορω να δω ελληνικα τηλεοπτικα καναλια στο w715 μεσω ιντερνετ; 2) Μπορω να διαβαζω αρχεια word και pdf με καποια εφαρμογη; Ευχαριστω εκ των προτερω!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 2) Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη java εφαρμογή που να κάνει αυτό που ζητάς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέπεις το .doc ή το .pdf αρχείο σε html και να το διαβάζεις με τον browser του κινητού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Ok. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Ουτε τηλεοραση μπορουμε να δουμε ετσι; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Απέφυγα να απαντήσω γιατί δεν είμαι και πολύ σίγουρος... Έχω την εντύπωση όμως ότι η Voda (και την αναφέρω γιατί αυτή δίνει το κινητό) έχει μια υπηρεσία όπου μπορείς να βλέπεις τηλεόραση. Με κάθε επιφύλαξη όμως κι ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 καλησπερα...ενδιαφερομαι να παρω αυτο το κινητο...η ερωτηση μου ειναι...αν το κανω debrand η εγγυηση θα ισχυει κανονικα η οχι? Αν και το κινητό είναι ουσιαστικά ένα W705 με άλλο όνομα (αν και έχει gps που το 705 δεν έχει) δεν γίνεται debrand ακριβώς για αυτό το λόγο καθότι θεωρείται άλλο μοντέλο και κατασκευάζεται ειδικά για τη Vodafone οπότε δεν υπάρχει generic λογισμικό διαθέσιμο μιας και το κινητό δεν πωλείται ανεξάρτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αν και το κινητό είναι ουσιαστικά ένα W705 με άλλο όνομα (αν και έχει gps που το 705 δεν έχει) δεν γίνεται debrand ακριβώς για αυτό το λόγο καθότι θεωρείται άλλο μοντέλο και κατασκευάζεται ειδικά για τη Vodafone οπότε δεν υπάρχει generic λογισμικό διαθέσιμο μιας και το κινητό δεν πωλείται ανεξάρτητα. κατεληξα σε αυτο το μοντελο λογο χρωματος...μιας και το w705 δεν εχει μαυρο χρωμα...αλλα απο οσο καταλαβαινω θα παω στο w705...σας ευχαριστω παντως κ εσενα και τον zxr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts