virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 δε νομίζω οτι το διόρθωσε,στο κάτω κάτω,ουσιαστικά γίνεται ενα "φορμάτ" στο κινητό δεν ειναι κάτι παραπάνω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 δε νομίζω οτι το διόρθωσε,στο κάτω κάτω,ουσιαστικά γίνεται ενα "φορμάτ" στο κινητό δεν ειναι κάτι παραπάνω ναι αλλα στην περίπτωση αυτη, το φορματ το κανει η μαμα SE ,όπως είχε πει και ο φιλος που ανοιξε το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ετσι...οπότε,κάπως δύσκολα να το αλλάξει αυτό η vf Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Τοτε τι μπορει να κανω λαθος? :cry: Δεν ξερω... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Πως θα γινει να περασω καποιο παλιοτερο firmware στο κινητο? Γιατι απο τι βλεπω απλα δεν περναει καινουργειο με το SEUS επειδη εχω μαλλον το ποιο καινουργειο. Πως περναω καποιο ποιο παλλιο ρε παιδια? Ξερει κανεις να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δεν διόρθωσε τίποτα, απλά τα λογισμικά που έχετε της Vodafone είναι πιο καινούριες εκδόσεις από αυτά τα Generic της μαμάς SE. ADRIATIC λέγεται το GENERIC λογισμικό της SE και η λέξη "ADRIATIC" αντιπροσωπεύει το πακέτο γλωσσών που έχει μέσα το εκάστοτε firmware. Για τα C905, W705 και γενικά όλα τα DB3210 θα φτιάξετε το .xml με τον κωδικό 1209-4776, ενώ για τα άλλα με το 1201-0083. Απλά το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτό που λέω στην αρχή, έχετε πιο νέο λογισμικό από το αντίστοιχο Generic. Η λύση είναι το flashing μέσω A2Uploader (το πρόγραμμα δηλαδή που έχουμε κατεβάσει στο 1o post αυτού του topic). 1) Πηγαίνουμε στο site ςςς.4σηαρεδ.ψομ (όπου ελληνικοί χαρακτήρες βάζετε αγγλικούς) και ψάχνετε για "(μοντέλο συσκευής) adriatic" (σας λέω τί να γράψετε στο πεδίο search κάτω δεξιά). Πχ. "w595 adriatic". Τα αρχεία θα προσέξετε να είναι περί τα 55Μb κοντά και όταν κάνετε extract όπως λέω παρακάτω να βγαίνουν αρχεία με όνομα αυτής της μορφής και καμιάς άλλης. 2) Αφού κατεβάσουμε το αρχείο το κάνουμε extract και θα δούμε δύο αρχεία αυτής της μορφής: W595_R3DA026_MAIN_GENERIC_LD_RED52.mbn W595_R3DA026_FS_ADRIATIC_RED52.fbn και είναι αυτά που χρειαζόμαστε. 3) Ανοίγουμε το A2Uploader. Πατάμε "Add", επιλέγουμε το πρώτο αρχείο (αυτό που λέει MAIN δηλαδή και "Open". Πατάμε πάλι "Add" και αυτή τη φορά επιλέγουμε το 2ο αρχείο, δηλαδή αυτό που λέει FS και πατάμε "Open". Πρέπει αυτά τα δύο αρχεία να έχουν προστεθεί στη λίστα αριστερά του "Add" με τη σειρά που τα βάλαμε. Και τώρα ερχόμαστε στο κυρίως πιάτο. Κλείνουμε το κινητό μας, βγάζουμε τη μπαταρία και την ξαναβάζουμε. 4) Πατάμε πάνω δεξιά "Flash". Συνδέουμε το κινητό κρατώντας πατημένο το "C" ή οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο (ανάλογα με το μοντέλο, αυτό το μαθαίνουμε εύκολα από το SEUS). Η δουλειά μας τελείωσε προς το παρόν. Το πρόγραμμα θα flashάρει το κινητό μας με το GENERIC Firmware της μαμάς SE. Όταν τελειώσει η διαδικασία και για τα δύο αρχεία, αποσυνδέουμε το κινητό, βγάζουμε τη μπαταρία και την ξαναβάζουμε. 5) Πατάμε τώρα FileSystem Tool στο A2Uploader. Συνδέουμε πάλι το κινητό με τον ίδιο τρόπο (κρατώντας πατημένο το "C" δηλαδή ή οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο). Μόλις φορτώσει το FileSystem πηγαίνουμε στο φάκελο "tpa\preset\custom" και κάνετε drag'n'drop τα αρχεία που βρίσκονται στο φάκελο "custom" του συνημμένου αυτού του post (θα το επιλέξετε ανάλογα τον κωδικό που βάλατε στο .xml). Μόλις γίνει αντιγραφή των αρχείων πατάμε Shutdown FS ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αποσυνδέουμε το κινητό, κλείνουμε το πρόγραμμα, βγάζουμε τη μπαταρία, την ξαναβάζουμε και ανοίγουμε το κινητό μας! Έχουμε έτοιμο το debranded κινητό μας! 6) Αν θέλουμε μετά από όλα αυτά περνάμε ένα update με το SEUS για να σιγουρευτούμε ότι το κινητό θα λειτουργεί στην εντέλεια. Να σημειωθεί πως ΔΕΝ χρειάζετε να κάνετε πάλι τη διαδικασία με τα .xml σε αυτή την περίπτωση. Το συστήνω, καθώς τα αρχεία που θα βρείτε στην παραπάνω διεύθυνση είναι λίγο παλιά, αλλά είναι η μόνη πηγή για να τα βρείτε τζάμπα. Και όπως λέω και στο πρώτο post: Η όλη διαδικασία γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη! Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αν πάθει κάτι η συσκευή σας ή βγει εκτός εγγύησης. Λοιπόν, πάω για ύπνο γιατί έχει σχολείο το πρωί! Ελπίζω να σας βοήθησα... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Λοιπόν, πάω για ύπνο γιατί έχει σχολείο το πρωί! Ελπίζω να σας βοήθησα... στο σχολείο διδάσκεις να φανταστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Δεκαοκτώ ετών διδάσκων; Λίγο δύσκολο! :p Μαθητής είμαι! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 proper_evolution oλα αυτα τα αρχεια τα κανουμε drag and drop? Μετα αν θελουμε να ξαναγυρισουμε στο Vofadone menu ποια αρχεια κανουμε drag and drop? Edit: Εδω δεν πολυ καταλαβα, τι εννοεις? (θα το επιλέξετε ανάλογα τον κωδικό που βάλατε στο .xml). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Φιλε μου proper_evolution να σε φιλησω! Ολα δουλευουνε μια χαρα! Εκανα οτι μου ειπες τελικα και ολα εινε ενταξει, το ανοιξα και εινε σαν να το πηρα απο την μαμα την Sony Ericsson, τωρα για το εξωτερικο Vodafone ουτε που με νοιαζει. Τωρα μολις εκανα και Update Service και δουλεψε μια χαρα, το ξανα ανοιξα και ολα εινε μια χαρα. Μονο που τωρα εχω το εξης ερωτημα, αν θελω να το ξανα κανω οπως ητανε να το ξανα κανω με Vodafone τι ακριβως πρεπει να κανω? Και ενα αλλο ερωτημα, τωρα εννοειτε λογικα πως αν παθει κατι εγκυηση λογικα δεν θα εχει, και δεν με νοιαζει για τωρα, αλλα αν παθει κατι, μπορω να το αλλαξω να βαλω οτι ειχε οπως το πηρα με Vodafone κανονικα και να το στειλω για εγκυση? Ετσι πιστευω θα το δεχτουνε ε? Πιστευω πως δεν θα φανει καποια αλλαγη ετσι δεν εινε? Το μονο που θελω απο σενα εινε να μου πεις σε τετοια περιπτωση τι πρεπει να κανω για να το ξανα κανω οπως ηταν πριν. Και αν χρειαζετε να κατεβασω για να εχω καποια αρχεια πες μου που να τα βρω η δωστα μου να τα εχω για καλο και για κακο. Σε ευχαριστω και παλι! Εισε φοβερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Εννοείται ότι αν χρειαστείτε service το ξαναγυρνάτε στην κατάσταση που ήταν με τον κωδικό που έχετε σημειώσει από την διαδικασία στο 1ο post και με το xml αρχείο. Λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Πάντως υπάρχει και περίπτωση να μην υπάρχει και να χρειαστεί να κάνετε αυτό που λέω 3 post παραπάνω, αλλά με vodafone firmware. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτούνε. Μόνο να είναι μετά από SEUS το κινητό με το είδος του λογισμικού που είχε όταν αγοράστηκε. Όταν λέω ανάλογα με το .xml εννοώ ότι σε περίπτωση που έχετε DB3210 (C905 πχ) θα κατεβάσετε το 2ο αρχείο, αλλιώς το πρώτο. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Εννοείται ότι αν χρειαστείτε service το ξαναγυρνάτε στην κατάσταση που ήταν με τον κωδικό που έχετε σημειώσει από την διαδικασία στο 1ο post και με το xml αρχείο. Λογικά θα υπάρχει αναβάθμιση. Πάντως υπάρχει και περίπτωση να μην υπάρχει και να χρειαστεί να κάνετε αυτό που λέω 3 post παραπάνω, αλλά με vodafone firmware. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτούνε. Μόνο να είναι μετά από SEUS το κινητό με το είδος του λογισμικού που είχε όταν αγοράστηκε. Για να ειμε καλλημενος θελω να μου πεις αν τα πω σωστα. Για να το ξανα γυρισω και να το ξανα κανω οπως ηταν παλια θα κανω αυτο που λες στο αρχικο σου ποστ ετσι δεν εινε? Δηλαδη αυτο εδω. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <info> <cda-number>1209-4776</cda-number> <language-variant-name>ADRIATIC</language-variant-name> </info> </customization> Απλα μεσα στο 1209-4776 θα βαλω τον κωδικο που κρατησα πριν κανω οτι κανω που βρηκα κανωντας αυτο εδω *>*<<*<* σωστα? Και θα αλλαξω και το ονομα απο ADRIATIC σε VFE-LIVE-B. Σωστα δεν τα λεω? Εμενα εκει που εγραφε τον κδωικο εγραδε τον 8φηφιο κωδικο και απο κατω εγραφε ακομη εναν, τον πανω απο οτι καταλαβα βαζουμε, και μετα τον κωδικο μου ειχε και αυτο εδω R15A οποτε θα βαλω μεσα στο xml και τον 8ψηφιο κωδικο αλλα και το R15A ετσι δεν εινε? Και αν δεν γινει οπως λες Vodafonie firmware που ακριβως μπορουμε να βρουμε? Μπορεις να μας δωσεις καποιο για να το εχουμε σε μια τετοια περιπτωση που θελουμε να το γυρισουμε παλι σε Vodafone? Όταν λέω ανάλογα με το .xml εννοώ ότι σε περίπτωση που έχετε DB3210 (C905 πχ) θα κατεβάσετε το 2ο αρχείο, αλλιώς το πρώτο. Εχ, απο οτι καταλαβα θελεις να πεις, εβαλες 2 αρχεια, και κατεβαζουμε για το C905 το δευτερο μονο, εγω κατεβασα και τα δυο και τα περασα και τα δυο λολ. Περασα πρωτα αυτο ISO-8859-7__1201-0083_R11A_GENERIC_ADRIATIC και μετα περαασα αυτο ISO-8859-7__1209-4776_R5A_GENERIC_ADRIATIC. Αρα εγω τι εκανα? Λογικα περασα το πρωτο με μια λεξη και μετα απο πανω περασα το δευτερο ε? Δεν ειχα καταλαβει καλα, νομιζα πρεπει να περασουμε και τα δυο, αρα ετσι οπως τα εκανα κρατησε μονο το δευτερο σωστα? Γιατι εινε σαν να περναω το πρωτο και απο πανω να περναω το δευτερο. Ετσι δεν εινε? Αρα αν ξανα γινει κατι και χρειαστει να ξανα περασω κατι τετοιο χρειαζομε μονο το δευτερο ετσι δεν εινε? Αυτο δεν εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Καλησπερα. Εχω το W595 απο Cosmote και εχει το σπαστικο μενου myview. Πως μπορω να το γυρισω σε generic version? Τωρα εχει R3EA031 prg12055129_GENERIC_LD R3EA01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punto2003 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Δεκαοκτώ ετών διδάσκων; Λίγο δύσκολο! :p Μαθητής είμαι! διδασκων δε λες τιποτα!!!Μια χαρα μας διαδασκεις!!!!και εγω το ιδιο προβλημα εχω με vflive...kaνω τη διαδικασια που περιγραφεις...θα πετυχει ελπιζω... εισαι τελειος....δουλεψε εξαιρετικα....μπραβο!!!:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Δεν διόρθωσε τίποτα, απλά τα λογισμικά που έχετε της Vodafone είναι πιο καινούριες εκδόσεις από αυτά τα Generic της μαμάς SE. ADRIATIC λέγεται το GENERIC λογισμικό της SE και η λέξη "ADRIATIC" αντιπροσωπεύει το πακέτο γλωσσών που έχει μέσα το εκάστοτε firmware. Για τα C905, W705 και γενικά όλα τα DB3210 θα φτιάξετε το .xml με τον κωδικό 1209-4776, ενώ για τα άλλα με το 1201-0083. Απλά το πρόβλημα βρίσκεται σε αυτό που λέω στην αρχή, έχετε πιο νέο λογισμικό από το αντίστοιχο Generic. Η λύση είναι το flashing μέσω A2Uploader (το πρόγραμμα δηλαδή που έχουμε κατεβάσει στο 1o post αυτού του topic). 1) Πηγαίνουμε στο site ςςς.4σηαρεδ.ψομ (όπου ελληνικοί χαρακτήρες βάζετε αγγλικούς) και ψάχνετε για "(μοντέλο συσκευής) adriatic" (σας λέω τί να γράψετε στο πεδίο search κάτω δεξιά). Πχ. "w595 adriatic". Τα αρχεία θα προσέξετε να είναι περί τα 55Μb κοντά και όταν κάνετε extract όπως λέω παρακάτω να βγαίνουν αρχεία με όνομα αυτής της μορφής και καμιάς άλλης. 2) Αφού κατεβάσουμε το αρχείο το κάνουμε extract και θα δούμε δύο αρχεία αυτής της μορφής: W595_R3DA026_MAIN_GENERIC_LD_RED52.mbn W595_R3DA026_FS_ADRIATIC_RED52.fbn και είναι αυτά που χρειαζόμαστε. ....... 5) Πατάμε τώρα FileSystem Tool στο A2Uploader. Συνδέουμε πάλι το κινητό με τον ίδιο τρόπο (κρατώντας πατημένο το "C" δηλαδή ή οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο). Μόλις φορτώσει το FileSystem πηγαίνουμε στο φάκελο "tpa\preset\custom" και κάνετε drag'n'drop τα αρχεία που βρίσκονται στο φάκελο "custom" του συνημμένου αυτού του post (θα το επιλέξετε ανάλογα τον κωδικό που βάλατε στο .xml). Μόλις γίνει αντιγραφή των αρχείων πατάμε Shutdown FS ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αποσυνδέουμε το κινητό, κλείνουμε το πρόγραμμα, βγάζουμε τη μπαταρία, την ξαναβάζουμε και ανοίγουμε το κινητό μας! Έχουμε έτοιμο το debranded κινητό μας! 6) Αν θέλουμε μετά από όλα αυτά περνάμε ένα update με το SEUS για να σιγουρευτούμε ότι το κινητό θα λειτουργεί στην εντέλεια. Να σημειωθεί πως ΔΕΝ χρειάζετε να κάνετε πάλι τη διαδικασία με τα .xml σε αυτή την περίπτωση. Το συστήνω, καθώς τα αρχεία που θα βρείτε στην παραπάνω διεύθυνση είναι λίγο παλιά, αλλά είναι η μόνη πηγή για να τα βρείτε τζάμπα. Και όπως λέω και στο πρώτο post: Η όλη διαδικασία γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη! Δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη αν πάθει κάτι η συσκευή σας ή βγει εκτός εγγύησης. Λοιπόν, πάω για ύπνο γιατί έχει σχολείο το πρωί! Ελπίζω να σας βοήθησα... εμένα στο C905 μου στο κρυφό μενού έβγαζε ADRIATIC. το μόνο που είχε το κινητό ήταν να έχει λινκς σε υπηρεσίες Wind και να μην δέχεται flash menus. έκανα τη διαδικασία του πρώτου ποστ και όλα πήγαν καλά και τώρα πριν 2 μέρες μου έβγαλε και την αναβάθμιση. πρέπει να κάνω τώρα και αυτή τη διαδικασία που παραθέτω? σόρυ αλλά ειλικρινά έχω μπερδευτεί πάαααρα πολύ!!! Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 εμένα στο C905 μου στο κρυφό μενού έβγαζε ADRIATIC. το μόνο που είχε το κινητό ήταν να έχει λινκς σε υπηρεσίες Wind και να μην δέχεται flash menus. έκανα τη διαδικασία του πρώτου ποστ και όλα πήγαν καλά και τώρα πριν 2 μέρες μου έβγαλε και την αναβάθμιση. πρέπει να κάνω τώρα και αυτή τη διαδικασία που παραθέτω? σόρυ αλλά ειλικρινά έχω μπερδευτεί πάαααρα πολύ!!! Όχι εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνεις κανονικά αναβάθμιση! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Όχι εσύ δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάνεις κανονικά αναβάθμιση! ναι έκανα αναβάθμιση κανονικά. Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Για να ειμε καλλημενος θελω να μου πεις αν τα πω σωστα. Για να το ξανα γυρισω και να το ξανα κανω οπως ηταν παλια θα κανω αυτο που λες στο αρχικο σου ποστ ετσι δεν εινε? Δηλαδη αυτο εδω. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <info> <cda-number>1209-4776</cda-number> <language-variant-name>ADRIATIC</language-variant-name> </info> </customization> Απλα μεσα στο 1209-4776 θα βαλω τον κωδικο που κρατησα πριν κανω οτι κανω που βρηκα κανωντας αυτο εδω *>*<<*<* σωστα? Και θα αλλαξω και το ονομα απο ADRIATIC σε VFE-LIVE-B. Σωστα δεν τα λεω? Εμενα εκει που εγραφε τον κδωικο εγραδε τον 8φηφιο κωδικο και απο κατω εγραφε ακομη εναν, τον πανω απο οτι καταλαβα βαζουμε, και μετα τον κωδικο μου ειχε και αυτο εδω R15A οποτε θα βαλω μεσα στο xml και τον 8ψηφιο κωδικο αλλα και το R15A ετσι δεν εινε? Και αν δεν γινει οπως λες Vodafonie firmware που ακριβως μπορουμε να βρουμε? Μπορεις να μας δωσεις καποιο για να το εχουμε σε μια τετοια περιπτωση που θελουμε να το γυρισουμε παλι σε Vodafone? Εχ, απο οτι καταλαβα θελεις να πεις, εβαλες 2 αρχεια, και κατεβαζουμε για το C905 το δευτερο μονο, εγω κατεβασα και τα δυο και τα περασα και τα δυο λολ. Περασα πρωτα αυτο ISO-8859-7__1201-0083_R11A_GENERIC_ADRIATIC και μετα περαασα αυτο ISO-8859-7__1209-4776_R5A_GENERIC_ADRIATIC. Αρα εγω τι εκανα? Λογικα περασα το πρωτο με μια λεξη και μετα απο πανω περασα το δευτερο ε? Δεν ειχα καταλαβει καλα, νομιζα πρεπει να περασουμε και τα δυο, αρα ετσι οπως τα εκανα κρατησε μονο το δευτερο σωστα? Γιατι εινε σαν να περναω το πρωτο και απο πανω να περναω το δευτερο. Ετσι δεν εινε? Αρα αν ξανα γινει κατι και χρειαστει να ξανα περασω κατι τετοιο χρειαζομε μονο το δευτερο ετσι δεν εινε? Αυτο δεν εννοεις? proper_evolution μπορεις να με βοηθησεις να βρω αυτα που ζηταω? Σιγουρα εσυ θα ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Για να το γυρίσεις σε Vodafone Live, σου ετοίμασα το .xml που πρέπει να βάλεις. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <info> <cda-number>1213-6376</cda-number> <cda-revision>R15A</cda-revision> </info> </customization> Η γραμμή που λέει ADRIATIC ή VFE-LIVE-B στην ουσία δεν χρειάζεται, ούτε αυτή με το R15A, αλλά εγώ στην έβαλα.. Vodafone firmware θα βρείτε λογικά στο site που βρήκατε τα άλλα, όμως αν δεν βρείτε εγώ είμαι εδώ just PM me. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Για να το γυρίσεις σε Vodafone Live, σου ετοίμασα το .xml που πρέπει να βάλεις. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <info> <cda-number>1213-6376</cda-number> <cda-revision>R15A</cda-revision> </info> </customization> Η γραμμή που λέει ADRIATIC ή VFE-LIVE-B στην ουσία δεν χρειάζεται, ούτε αυτή με το R15A, αλλά εγώ στην έβαλα.. Vodafone firmware θα βρείτε λογικά στο site που βρήκατε τα άλλα, όμως αν δεν βρείτε εγώ είμαι εδώ just PM me. Σε ευχαριστω για τις πολυτιμες βοηθειες σου. Μπορεις ομως επειδη δεν καταλα που να βρω το firmware για Vodafone να μου το δωσεις και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Στο ςςς.4σηαρεδ.ψομ ρε συ! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Στο ςςς.4σηαρεδ.ψομ ρε συ! Τι ακριβως βαζω στην αναζητηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. March 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 "C905 VFE-LIVE-B" αλλά απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι. Τέσπα αν το χρειαστείς στείλε PM. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 "C905 VFE-LIVE-B" αλλά απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι. Τέσπα αν το χρειαστείς στείλε PM. Το χρειαζομαι :) Απλα μην γινει καμια κουτσουκελα θελω να το εχω, θα μπορεσεις να μου το βρεις για να το εχω? :) proper_evolution μηπως το βρηκες? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 proper_evolution μηπως το βρηκες? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts