Jump to content

[Οδηγός] Πώς να κάνετε debrand Α2 συσκευές

proper_evolution
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανακάνε αναβάθμιση!
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• Απαντήσεις 670
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις του την ξανα περασα αλα κανει παλι το τα ειδια πραγματα δεν ξερω τι αλο να κανω? μην πως να βαλω το A2 πρωτα, να ξανα κανω αναβαθμιση και μετα να περασω το cosmote.

Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς και όσο καλύτερα μπορείς ποιο είναι το πρόβλημα;

σε αυτο εδω το σημειο οταν πας να μπεις στο μενου μαυριζουν για κατι δευτερολεπτα αυτο εδω μου κανει

http://img200.imageshack.us/img200/3213/menub.th.jpg

σε αυτο εδω το σημειο οταν πας να μπεις στο μενου μαυριζουν για κατι δευτερολεπτα αυτο εδω μου κανει

http://img200.imageshack.us/img200/3213/menub.th.jpg

μήπως είναι του θέματος?

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

μήπως είναι του θέματος?

δεν ειναι απο το θεμα αυτο το εκανε μετα την αναβαθμιση που εγινε.

(((((Μας ενδιαφέρει να σημειώσετε κάπου αυτό τον αριθμό, όπως και τη λέξη που βρίσκεται στην τρίτη γραμή μετά το "Προσαρμογή" (πχ. VFE_LIVE_B ή COSMOTE), για λόγο που θα εξηγήσουμε αργότερα.)))))

Εγω που εκανα τη βλακεια κ δεν σημειωσα καπου τον αριθμο κ τωρα θελω να το γυρισω σε Vodafone παλι..υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βρω το αριθμο κ τη λεξη που ειχα??:worry:

να σε καλα φιλε μου γιατι ειχα αγχωθει λιγο επειδη μου εβγαλε προβλημα το ακουστικο του (c905) κ λεω θα το παω για επισκευη αλλα ετσι οπως ηταν δεν με καλυβε η εγγηυση...αλλα τωρα ολα οκ !

Ευχαριστω!

Ρε παιδιά το tpa/preset/custom που είναι γιατί δεν το εμφανίζει στο uploader για να περάσω το xml που έχω φτιάξει!:confused:

Ποιό μοντέλο;

Ποιό μοντέλο;

Είναι το W508, νέο μοντέλο με western-europe (δεν έχει Ελληνικά) γλώσσα και Wind μενού παρόλο που το αγόρασα online από Γερμανία!:wacko:

Δοκίμασε να τον φτιάξεις μόνος σου...

Μπες στο tpa και φτιάξε όποιον από τους δύο φακέλους δεν υπάρχει ή και τους δύο και βάλε μέσα το αρχείο xml που έφτιαξες.

UPDATE: Για τα μοντέλα DB3210 (C905, W705) αντί για 1201-0083 βάζουμε τον κωδικό 1209-4776

μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ρολο παιζει ο κωδικος αυτος?θελω να πω οτι καθε φορα που κυκλοφορει μια νεοτερη εκδοση λογισμικου απο τη SE αλλαζει κ αυτο??

κ αν ναι εφοσον εγω εχω 1209-4776 οπως λεει κ ο φιλος στο update γιατι εμενα μου λεει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση απο αυτη οταν συνδεομαι με SEUS ??μηπως πρεπει να ανανεωσεις παλι των κωδικο??για να εχουμε τη νεοτερη εκδοση σε αυτους που κανουν τωρα debranded?

Ελπιζω να μην παρεξηγηθω..δεν ξερω γιαυτο ρωταω κ για update του ποστ φυσικα!παντα φιλικα κ ξανα ευχαριστω τον proper evolution για τη καλη δουλεια κ υποστυριξη!

Ο κωδικός αυτός χαρακτηρίζει τον ΤΥΠΟ του λογισμού και όχι την έκδοση. Ως αποτέλεσμα αυτού δεν αλλάζει σε κάθε update, αλλά παραμένει πάντα ίδιος.

Για παράδειγμα το λογισμικό τύπου ADRIATIC έχει κωδικό για μερικά μοντέλα 1201-0083 (W595, W760, K850i, W910i κτλ.) και 1209-4776 για άλλα (C902, W705 κτλ.), ενώ το λογισμικό τύπου VFE-LIVE έχει κωδικό 1215-1534 για το W595 και διάφορους άλλους για τα άλλα μοντέλα.

Ελπίζω να κατάλαβες τί θέλω να πω! :)

proper πρέπει να σε ευχαριστήσω (μετά απο αρκετό καιρό) επιτέλους ξεφορτώθηκα το VF menu και έχω ενα φυσιολογικό Sony ericsson κινητό.

ανακεφαλαίωση: είχα αντικαταστήσει τον κωδικό του λογισμικού αλλα πιο πρίν είχα κάνει ήδη update (δυστυχώς) με αποτέλεσμα να έπρεπε να περιμένω μια καινούργια αναβάθμιση ή να κάνω flash απο μόνος μου.

αποφάσισα να περιμένω και προ μερικών μερών βγήκε η αναβάθμιση οπότε και έγινε η αντικατάσταση το λογισμικού απο μόνο του.

thx Proper.

Μόλις πήρα το C510 με αναβάθμιση από τη Wind.

1) Το δεξί πλήκτρο συντόμευσεων κάτω από την οθόνη σε οδηγεί στο WIND+.

2) Όταν κλείνει το κινητό εμφανίζεται το λογότυπο της Wind.

Αν κάνω τη διαδικασία του debrand που περιγράφεται εδώ, θα διορθωθούν αυτά και θα έχω το κινητό όπως το δίνει η SE?

Ναι, όπως ακριβώς το είπες! Νομίζω εσύ πρέπει να βάλεις το 1209-4776.

• 2 weeks later...
Μόλις πέρασα στο νέο μου W508 το generic λογισμικό.:D Επειδή το αγόρασα online δεν είχε Ελληνικά αλλά είχε λογισμικό Wind!:wacko: Πλέον έχει και Ελληνικά και έφυγε και το μενού της Wind! Ακόμα άλλαξα επιτυχώς και το λογισμικό ενός C902 ενός φίλου μου από VF Live σε generic!:)

Εάν όσοι έχετε το W595 θέλετε να βάλετε το λογισμικό που έχει η Flower έκδοση του μοντέλου, η οποία είναι στην ουσία ολόιδια με του κανονικού και το μόνο περισσότερο που έχει είναι ένα θεματάκι flash, τότε βάζετε για κωδικό 1225-6787.

• The title was changed to [Οδηγός] Πώς να κάνετε debrand Α2 συσκευές