Jump to content

Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια επειδη δεν γνωριζω απο λειτουργικο symbian..και δεν γνωριζω αγγλικα για τους οδηγους ποιο πανω ,μπορει να μου πει καποιος εστω με πμ πως μπορω να βαζω παιχνιδια η αλλες εφαμογες κ να μην ζηταει ''υπογραφη'' διοτι ορισμενα δεν παιζουν...

Εχω ενα Ν8...θερμη παρακληση αν μπορειτε να μου πειτε διοτι τα εχω βρει σκουρα...

Και παλι χρονια πολλα κ ευτυχισμενο το νεο ετος που θα μας ερθει....

android or ios or wm......who cares.....???

Υπάρχουν όλα στα ελληνικά στο 1 post του παρόντος.. Ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτησε μας και θα στο εξηγήσουμε :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπάρχουν όλα στα ελληνικά στο 1 post του παρόντος.. Ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτησε μας και θα στο εξηγήσουμε :)

βρε παιδια πως κανω μετονομασια αρχειων....?

δηλ τι καταληξη πρεπει να εχουν,και τα αρχεια που κατεβαζω τι καταληξη πρεπει να εχουν ?

βρε παιδια πως κανω μετονομασια αρχειων....?

δηλ τι καταληξη πρεπει να εχουν,και τα αρχεια που κατεβαζω τι καταληξη πρεπει να εχουν ?

Τις καταλήξεις δεν τις πειράζεις καθόλου. Δηλαδή τα δύο αρχεία που θα κατεβάσεις με την βοήθεια των οδηγών θα τα μετονομάσεις σε xyz.cer και xyz.key. Μετά το ίδιο κάνεις και με τα αρχεία των εφαρμογών ή των παιχνιδιών. Αυτά έχουν κατάληξη sis ή sisx οπότε τα αρχεία αυτά τα μετονομάζεις σε xyz.sis ή xyz.sisx. :)

Τις καταλήξεις δεν τις πειράζεις καθόλου. Δηλαδή τα δύο αρχεία που θα κατεβάσεις με την βοήθεια των οδηγών θα τα μετονομάσεις σε xyz.cer και xyz.key. Μετά το ίδιο κάνεις και με τα αρχεία των εφαρμογών ή των παιχνιδιών. Αυτά έχουν κατάληξη sis ή sisx οπότε τα αρχεία αυτά τα μετονομάζεις σε xyz.sis ή xyz.sisx. :)

οταν κατεβασα τα ερχεια cer και key μου εβγαλε 2 αρχεια το ενα εχει αριθμους και το αλλο αριθμους και καταληξη . key.... εκει τι κανω?

οπως κ τα αρχεια που κατεβαζω δεν εχουν καταληξη sis η sisx....πριν τα αποσυμπιεσω αλλαζω μετονομασια?

Μια βοηθεια ακομη λοιπον......

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

οταν κατεβασα τα ερχεια cer και key μου εβγαλε 2 αρχεια το ενα εχει αριθμους και το αλλο αριθμους και καταληξη . key.... εκει τι κανω?

οπως κ τα αρχεια που κατεβαζω δεν εχουν καταληξη sis η sisx....πριν τα αποσυμπιεσω αλλαζω μετονομασια?

Aποτι κατάλαβα δεν έχεις ανοιχτές τις καταλήξεις έτσι ώστε να τις βλέπεις. Άνοιξε τις καταλήξεις απο τις επιλογές φακέλων των windows. Αυτό γίνεται έτσι:

Σημείωση:

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά τη μετονομασία των .cer & .key ώστε να γίνει σωστά.

Γι' αυτό το σκοπό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε στον υπολογιστή σας την εμφάνιση των καταλήξεων των αρχείων. Για να γίνει αυτό πηγαίνετε στον "Πίνακα ελέγχου" και στις "Επιλογές φακέλων" στη καρτέλα "Προβολή" αποεπιλέγετε την επιλογή που λέει "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων".

Aποτι κατάλαβα δεν έχεις ανοιχτές τις καταλήξεις έτσι ώστε να τις βλέπεις. Άνοιξε τις καταλήξεις απο τις επιλογές φακέλων των windows. Αυτό γίνεται έτσι:

θα σας πρηξω κ θα με κραξετε..η μεθοδος που μου λες επειδη εχω windows 7 δεν την βλεπω απο το πινακα ελεγχου.....

sorry....:cry:

Ευχαριστω παααααααααααααααααρα πλυ και τουσ 2 παιδια..απλως τωρα αρχιζω να μαθαινω σιγα-σιγα τα symbian.....

Κατι ακομα τρεχοντας το auto.sissigns.bat...η αναλογα το αρχειο το αλλο...μου βγαζει στο dos....εκει παταω enter για να προχωρησει κατι αλλο?"

Δεν κάνεις τίποτα άλλο.Αυτόματα δημιουργείται το υπογεγραμμένο αρχείο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν κάνεις τίποτα άλλο.Αυτόματα δημιουργείται το υπογεγραμμένο αρχείο.

το κλεινεισ το παραθυρο αυτο? η οχι...?

Ευχαριστω παααααααααααααααααρα πλυ και τουσ 2 παιδια..απλως τωρα αρχιζω να μαθαινω σιγα-σιγα τα symbian.....

Κατι ακομα τρεχοντας το auto.sissigns.bat...η αναλογα το αρχειο το αλλο...μου βγαζει στο dos....εκει παταω enter για να προχωρησει κατι αλλο?"

Οχι όταν τρέξεις το autosignsis.bat ανοίγει το παράθυρο dos και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα σβήνει απο μόνο του και μετά απο λίγο εμφανίζεται η υπογεγραμμένη εφαρμογή με το ονομα xyz_signed.sis(x)

Οχι όταν τρέξεις το autosignsis.bat ανοίγει το παράθυρο dos και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα σβήνει απο μόνο του και μετά απο λίγο εμφανίζεται η υπογεγραμμένη εφαρμογή με το ονομα xyz_signed.sis(x)

παιδια εχω αλλο ενα προβλημα οταν βαζω το παραπανω αρχειο με την ονομασια xyz.signed.sis στην καρτα μνημης κ παω να κανω install οταν παει να ξεκινησει βγαζει αυτο το μυνημα...: ''Η εγκατασταση ειναι αδυνατη Περιορισμοι πιστοποιητικου....''

Τι ειναι τουτο παλι...:(

Ωπς λαθος παιδια ειχα γραψει λαθος σειριακο κ ξαναεστειλα...:O

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο http://images.myphone.gr/buttons3/edit.gif όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση http://images.myphone.gr/buttons3/multiquote_off.gif όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

παιδιά μια ερώτηση... sign χρειάζονται ακόμη και τα θέματα ?? επίσης κάτι άλλο.. αν κάνουμε sign με δικά μας πιστοποιητικά μια εφαρμογή που ουσιαστικά δε χρειαζόταν sign, πειράζει ? Για sign κατέβασα το siscontent, υπάρχει κάτι καλύτερο ? Ευχαριστώ

και κάτι άλλο.. έχει διαφορά αν μετά το sign που κάνω αποθήκευση, το αποθηκεύσω σε μορφή .sis ή .sisx ??

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
DiMkRoM

Για sign κατέβασα το siscontent, υπάρχει κάτι καλύτερο ?

Επειδή έχω δοκιμάσει πολλά και κατέληξα σε αυτό, πιστεύω ότι για sign είναι ότι καλύτερο.

και κάτι άλλο.. έχει διαφορά αν μετά το sign που κάνω αποθήκευση, το αποθηκεύσω σε μορφή .sis ή .sisx ??

Έχει διαφορά.

Καλή χρονιά σε όλους.:)

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Έχει διαφορά.

Νόμιζα ότι δεν έχει καμία διαφορά.. :O Μπορείς να το εξηγήσεις?

Thank you

Υγεία και ευτυχία σε όλους :)

Καλησπερα,επειδη τα πρωτα ποστς ειναι καπως παλια,ακομα χρειαζεται να κανω αυτη τη διαδικασια με τα σερτς και τα κευ?Εκανα αυτο με το opba αλλα μου ζηταει 3ευρω ή να περιμενω 3 μερες.Παιζει κατι καινουριο?

Επισης αυτη η διαδικασια γινεται μια φορα ή καθε φορα που θελω να κανω αλλο προγραμμα την ξανακανω?

Edited by thomka

Καλησπερα,επειδη τα πρωτα ποστς ειναι καπως παλια,ακομα χρειαζεται να κανω αυτη τη διαδικασια με τα σερτς και τα κευ?Εκανα αυτο με το opba αλλα μου ζηταει 3ευρω ή να περιμενω 3 μερες.Παιζει κατι καινουριο?

Επισης αυτη η διαδικασια γινεται μια φορα ή καθε φορα που θελω να κανω αλλο προγραμμα την ξανακανω?

Nαι η διαδικασία ακόμη χρειάζεται. Αν θες δοκίμασε http://www.s60certkey.com όπου θέλει περίπου ένα 12ώρο μέχρι να στα ετοιμάσουν.

Η διαδικασία αυτή της έκδοσης πιστοποιητικού γίνεται μόνο μία φορά. Η διαδικασία υπογραφής εφαρμογών γίνεται κάθε φορά που πας να εγκαταστήσεις unsigned εφαρμογής (εκτός και αν χακάρεις την συσκευή οπότε και δεν θα χρειάζεται να τις υπογράφεις).:)

ερώτηση, έχω κατεβάσει τον φάκελο sing sis και εχω περάσει από το opda το cer και key για το vivaz της γυναικας μου, τώρα που έβγαλα τα αντιστοιχα για το N8 θα τα περάσω στον ίδιο φάκελο και αν ναι πως ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρέπει να κάνεις την διαδικασία από την αρχή και να φτιάξεις ένα ίδιο φάκελο που θα έχεις μέσα τo .cer και .key για το N8. Εάν θέλεις να τα έχεις στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να βάλεις ακόμη ένα .bat μέσα στον ίδιο φάκελο και να αλλάξεις τις ονομασίες και από τα πιστοποιητικά και από αυτά που έχουμε γραμμένα στο .bat

Πρέπει να κάνεις την διαδικασία από την αρχή και να φτιάξεις ένα ίδιο φάκελο που θα έχεις μέσα τo .cer και .key για το N8. Εάν θέλεις να τα έχεις στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να βάλεις ακόμη ένα .bat μέσα στον ίδιο φάκελο και να αλλάξεις τις ονομασίες και από τα πιστοποιητικά και από αυτά που έχουμε γραμμένα στο .bat

αν όμως πάω να κατεβάζω το zip με τον φάκελλο με ρωτάει αν θέλω αντικατάσταση του υπάρχοντος φακέλλου, εγώ τι κάνω? Τον καινούργιο τον μετανομάζω ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετονομάζεις το .bat και τα .cer, .key για να μπορούν να είναι στον ίδιο φάκελο. Μετά αλλάζεις λίγο αυτά που γράφει μέσα στο .bat άνοιξε το με το notepad και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις..

• 2 weeks later...
Ρε παιδια θελω να περασω μια εφαρμογη αλλα πρεπει να την κανω sign...τι παλουκι που ειναι! Και πρεπει να βρω ενα private email domain για να φτιαξω λογαριασμο στο SymbianSigned.. Καμια βοηθεια ?
Sent from my iPhone 4S

Ρε παιδια θελω να περασω μια εφαρμογη αλλα πρεπει να την κανω sign...τι παλουκι που ειναι! Και πρεπει να βρω ενα private email domain για να φτιαξω λογαριασμο στο SymbianSigned.. Καμια βοηθεια ?

κανε το κολπο μετην opda. σε 12-24 ωρες θα εχεις καθαρισει

Edited by mirrorofsorrow