Jump to content

thomka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thomka

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά κινητού με μαξ 750-800 ευρώ τα οποία με αποφορολόγηση κατεβαίνουν στα 600. (Δηλαδή ουσιαστικά το budget είναι βαριά 600.) Με ψήνει αρκετά το s21 αλλά δεν είμαι σίγουρος καθώς βλέπω και το Xiaomi Mi11 ή και το Mi Mix 4 το οποίο έρχεται. Γενικά επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε ναυαρχίδα-ακριβό κινητό θέλω να κάνω τη βέλτιστη επιλογή και τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τις εξελίξεις στα κινητά. Μόνο Android και όχι Huawei (λόγω του γνωστού θέματος). Ευχαριστώ! 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 750-800 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Ν/Α 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) 5g 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? N/A 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ν/Α 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, καθόλου gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Android 200 ευρώ πριν 3 χρόνια
  2. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος να το γράψω αυτό, αλλά με δόσεις απο γνωστή αλυσίδα βγαίνει στα 430 ευρώ...Αξίζει να γίνει η αγορά? Ευχαριστώ.
  3. Σχετικα με το sygic...Εβαλα ολα τα αρχεια σε ενα φακελο και μου εβγαλε Disk Error...Υπαρχει καμια λυση ωστε να τα εχουμε σε ενα φακελο και να μην βγαζει σφαλμα? Επισης: Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο music player?Που να φαινεται και στο sbp στην επιφανεια εργασιας,ποιο τραγουδι παιζει,αν θελω να αλλαξω κτλπ.
  4. Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καλο music player?Που να φαινεται και στο sbp στην επιφανεια εργασιας,ποιο τραγουδι παιζει,αν θελω να αλλαξω κτλπ. :)
  5. Ολα καλα ολα τελεια με το spb shell mobile αλλα δν εχει το πληκτρολογιο ρε παιδια...(ή εγω δν το βρισκω)...Πρεπει να κανεις μια διαδικασια για να πας σε αυτο μεσω του αρχικου θεματος...Δεν μπορουσαν να το βαλουν καπου,εστω ως widget! Eπισης κανενας καλος music player? Δοκιμασα το i-melo αλλα δεν μου βγαζει την εφαρμογη οταν παιζει στην επιφανεια της κεντρικης οθονης του spb
  6. Γεια σας,εγκατεστησα κ εγω στο vivaz την εκδοση 8.22,θελω να ρωτησω χρειαζομαι κατι παραπανω να βαλω?(Γιατι μεσα ειχε και POI και χαρτη κτλπ (μονο της Ελλαδας χαρτη,αλλα νταξ οταν παω εξωτερικο θα ξαναψαχτω...)Ρωταω γιατι λετε για διαφορα εδω μεσα για χαρτες κτλπ αλλα τα posts ειναι πριν 2(2009-2011 ποτε περασε ο καιρος)χρονια.
  7. Καλημερα,παιζει καμια εφαρμογη ραδιοφωνου χωρις να χρειαζεσαι ακουστικα και χωρις να χρειαζεται να συνδεθεις στο ιντερνετ για να ακουσεις?
  8. Γιατι καποιες εφαρμογες πριν τις κανεις εγκατασταση ειναι σε μορφη .jar και .jad.π.χ waterlevel.jar και απο κατω waterlevel.jad Oχι οτι υπαρχει θεμα απλα λογοι περιεργειας-εξικοιωσης.
  9. Καλησπερα,επειδη τα πρωτα ποστς ειναι καπως παλια,ακομα χρειαζεται να κανω αυτη τη διαδικασια με τα σερτς και τα κευ?Εκανα αυτο με το opba αλλα μου ζηταει 3ευρω ή να περιμενω 3 μερες.Παιζει κατι καινουριο? Επισης αυτη η διαδικασια γινεται μια φορα ή καθε φορα που θελω να κανω αλλο προγραμμα την ξανακανω?
  10. Tελικα δεν ειμαι για να σκαλιζω κινητα! Εγκατεστησα ενα θεμα και μου εβγαλε ενα φακελο στο μενου κατω απο τις ρυθμισεις με ονομα: OwnSkin Θελω να τον διαγραψω γιατι εμποδιζει!Αλλα δεν μπορω...Εχω δοκιμασει τα παντααα... Καποιος που να γνωριζει? ΛΥΣΗ ---> Μετα απο απειρο ψαξιμο στο google και download προγραμματων βρηκα τη λυση,καθως οταν googlara υπηρχαν παρα πολλοι με την ιδια απορια-και χωρις απαντηση-,παμε μενου-οργανωση-επιλογη-διαγραφη.
  11. Γιατι ποια η διαφορα? Αφου και το google maps σου επιτρεπει να δημιουργησεις μια κατευθυνση και σου δειχνει-σχεδιαζει τον δρομο (π.χ να πας απο το Ψ μερος στο Χ)
  12. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας! Εχω αλλη μια ερωτηση (ελπιζω να ειναι κ η τελευταια :p ) Διαβαζα σε προηγουμενες σελιδες για χαρτες κτλπ Εγω ανοιξα το google map και ολα ηταν οκ.... Γιατι τοσος "ντορος" σχετικα με χαρτες?!?!
  13. Εννοω οταν πηγαινω Organiser->Διαχειριση αρχ.->E:Phone Card->Εικονες-Camera Αν πατησω και δω την πρωτη φωτο ας πουμε μετα πρεπει να παω πισω να επιλεξω την δευτερη μετα παλι πισω να επιλεξω την τριτη κτλπ.
  14. Γεια σας και παλι,εψαξα λιγο τις σελιδες αλλα ειναι πααααρα πολλες για να ανταποκριθω. Εχω μια ερωτηση η οποια ξαναυποθηκε αλλα δεν απαντηθηκε. Οταν επιλεγω να δω τις φωτο μου τις βγαζει μια-μια...γινεται να αλλαξει αυτο? Δηλαδη να μην κανω: φωτο-πισω-φωτο-πισω Ευχαριστω Υ.Γ το ιδιο συμβαινει και με ηχους,βιντεο κτλπ.
  15. Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους! Εχω μια απορια σχετικα με το κινητο,οταν πας Organizer->Διαχειριση Εφαρμογων->C:Μνημη Τηλεφωνου ολα οκ αλλα μου βγαζει διαφορους φακελους και αρχεια.Αυτα τι να τα κανω?Ειμαι πολυ συμμαζεμενος κια δν μπορω να τα εχω ετσι,θελω ταξινομημενους φακελους κτλπ (ναι εχω κολημα με κατι τετοια :P) Κατι φακελους,λοιπον,με ονοματα system,messaging κατι αρχεια οπως mdfpluginarchive.txt κτλπ να τα κανω delete? Επισης στην καρτα μνημης συμβαινει το ιδιο,κατι userguide kai pccompanion Μου σπανε τα νευρα! Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω πολυ,και παλι χρονια πολλα!
×
×
  • Create New...