MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδια θελω να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου. Καταρχας προσπαθησα να μπω στο OPDA και δεν εβγαλα ακρη, και ετσι μπηκα στο http://s60certkey.com και εκανα εγγραφη. Απο εκει και περα εβαλα το IMEI μου και περιμενω CER και KEY. Μετα αυτα τα δυο οταν τα παρω οταν τα κατεβασω θα κανω αυτο που λεει στο αρχικο μηνυμα του thread. Μετα τι ακριβως γινεται με αυτο το πραγμα βρε παιδια? Γιατι ψιλο μπερδευτηκα. Εγω θελω να περασω ενα προγραμα το SPB το οποιο δεν μπορω, αυτο το πραγμα πρεπει να κανω για να το περασω? Πιστοποιητικο που ακριβως βρισκω? Τι ακριβως κανω για να το βρω? Το IMEI μου εινε 012251000889845 μπορει καποιος να μου βρει η να μου πει που βρισκω πιστοιποιητικο? Μετα αυτο το πιστοποιητικο τι ακριβως το κανω γιατι δεν εχο πολυ καταλαβει? Και στην τελικη πως θα κανω το προγραμα να περασει στο κινητο μου γιατι τωρα δεν γινετε? Και κατι ακομα, οταν λεμε hacked και unhacked κινητο τι ακριβως εννοουμε? Εγω λογικα για να μην μπορω να περασω καποια προγραματα, λογικα τοτε το κινητο μου δεν εχει γινει hacked. Πως ακριβως το κανω hacked? Ευχαριστω πολυ για αρχη, οποιος μπορει ασ μου λυσει τις αποριες γιατι εχω χασει την μπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Το πιστοποιητικό είναι τα αρχεία cer και key που θα πάρεις.Υπάρχουν τρεις τρόποι για την υπογραφή των εφαρμογών,αναφέρονται στην πρώτη σελίδα και μπορείς να ακολουθήσεις όποιον σε βολεύει. Η όλη διαδικασία γίνεται για κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν την "ψηφιακή υπογραφή" από την nokia.Τις εφαρμογές αυτές θα τις βρεις συνήθως να αναφέρονται και ως unsined.Στην συγκεκριμένη περίπτωση,όταν θέλεις να περάσεις μία τέτοια εφαρμογή,εμφανίζεται συνήθως ένα μήνυμα που λέει:σφάλμα πιστοποιητικού,επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που προσπαθείς να περάσεις εμφανίζεται κάποιο μήνυμα; Όσο για το τι σημαίνει ότι ένα κινητό είναι hacked ή όχι,με λίγα λόγια:μπορείς από το να περάσεις κάποιες unsined εφαρμογές χωρίς την ανάγκη έκδοσης πιστοποιητικού έως να επέμβεις σε κάποιους φακέλους συστήματος στο κινητό,για τους οποίους δεν δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς εδώ S60 5th - Hacks & Patches Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Ναι αυτο εδω το μηνυμα μου βγαζει, αυτο που ειπες. σφάλμα πιστοποιητικού,επικοινωνήστε με τον προμηθευτή της εφαρμογής. Α δηλαδη εγω τωρα που ζητησα CER και KEY απο hττp://www.s60certkey.com εινε το πιστοποιητικο? Μολις μου τα στειλουνε αυτα εδω και μπορω να τα κατεβασω μετα μπορω να σπασω το προγραμα που θελω? Εινε το SPB. Αν τυχον ζητησει καποιος δυο φορες αυτο το πραγμα τι γινετε? Θελω να πω το ζηταω εγο με το δικο μου IMEI και μπει μετα καποιος αλλος και ζητησει παλι με το δικο μου IMEI να του δωσουνε, γιατι μπορει να του το ειχα ζητησει λεμε και μετα να το εκανα και εγω, η να το εκανε επιτηδες, τι γινετε μετα? Επιτρεπετε να παρουνε δυο ατομα δυο φορες πιστοποιητικο για το ιδιο IMEI? Η μετα δουλευει μονο το ενα? Η δεν υπαρχει προβλημα? Μολις παρω τους κωδικους θα ξανα διαβασω το αρχικο θεμα γιατι οσες φορες και να το διαβασα δεν πολυ εβγαλα ακρη, πιστευω μολις παρω τα αρχεια να το διαβασω και να βγαλω καποια ακρη, αλλιως θα ξανα ρωτησω. Να ρωτησω και κατι ακομα. Καλυτερα εινε να το κανεις hacked η να μην το κανεις? Να το κανω η οχι? Μετα χανω καμια εγκυηση τιποτα τετοιο? Η αυτο δεν φαινετε αν το στειλω για Service? Η πρεπει να το ξανα αλλαξω? Ξανα αλλαζει η οχι? Edit: Κατι ακομα, το thread που μου εδωσες εινε μονο για κατι Nokia απο οτι βλεπω στην λιστα συμβατοτητας. Πιανει και σε SE Satio η οχι? Edited October 12, 2010 by MaZzzZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Ακόμη και να ζητήσει κάποιος πιστοποιητικό για το ίδιο imei οι εφαρμογές που θα υπογράφει θα μπορούν να κάνουν εγκατάσταση μόνο στην συσκευή σου. Δε γνωρίζω εάν το συγκεκριμένο site εκδίδει περισσότερα από ένα πιστοποιητικά για το ίδιο imei, ακόμη και να το κάνει είναι καθαρά για λόγους ευκολίας π.χ. στην περίπτωση που θα αγοράσει κάποιος μια μεταχειρισμένη συσκευή κ.τ.λ. Διάβασε εκεί που λέει Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.. Με μια ανάγνωση του πρώτου post του θέματος που σου υπέδειξε ο impreza_sti θα δεις τι κερδίζεις με το hack. Αν και τυπικά την χάνεις κανένας δεν έχει αναφέρει ότι είχε πρόβλημα με την εγγύηση. Όποτε κάνεις hard format η συσκευή επανέρχεται στην κανονική της κατάσταση. Για το Satio κάνε μια αναζήτηση στο σχετικό θέμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaZzzZ Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Okay πηρα CER και KEY και εκανα Sign τα προγραμματα και ειμε μια χαρα. Το εκανα με τον τροπο που αναφερετε στο πρωτο ποστ. "Οδηγίες υπογραφής των εφαρμογών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 για μια ακομη φορα σας ευχαριστω για τις πληρες οδηγιες ,προτιμησα το s60cert και μεσα σε 15 ωρες ειχα τα κλειδια μου :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnao Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 καλήμερα σε όλους.επειδή δεν ξερω αγγλικά θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να περάσω το windows live στο νοκια ν97 γιατί μου λέει οτι το πιστοποιητικό έχει λήξη και επειδή ειμαι ασκετος δεν ΞΕΡΩ. ευχαριστώ παιδεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Διάβασε το Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω αρχεία sis/sisx εκεί που λέει: Το πιστοποιητικό έχει λήξει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ναι αλλα αν δε τη χακαρουμε, δε θα παιρνει unsigned εφαρμογες. Εσεις τι εχετε κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ναι αλλα αν δε τη χακαρουμε, δε θα παιρνει unsigned εφαρμογες. Εσεις τι εχετε κανει; δεν ειναι απαραιτητο να χακαρεις τη συσκευη για να περνας unsigned εφαρμογες, μπορεις να τις κανεις signed στον υπολογιστη σου ακολουθωντας τη διαδικασια και απλως να την περνας στη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Ναι αλλα αν δε τη χακαρουμε, δε θα παιρνει unsigned εφαρμογες. Εσεις τι εχετε κανει; Δε χάλασε ο κόσμος να υπογράψεις 2-3 εφαρμογές όταν θα είσαι στο σπίτι σου. Ο μόνος περιορισμός είναι όταν είσαι στο δρόμο και κατεβάζεις από κάποιο μαγαζάκι μία ανυπόγραφη εφαρμογή. Έτσι κι αλλιώς όμως υπάρχουν πια και αρκετές υπογεγραμμένες εφαρμογές ακόμα κι εκεί. Αν και δεν είναι θέμα τιμής αγοράς (εξάλλου το Ν82 μου το οποίο το έχω στην πραγματικότητα διαλύσει στα hacks κόστισε 70€ περισσότερο απ' ό,τι το Ν8), πιστεύω ότι αν τελικά βρεθεί τρόπος hacking του S^3, έστω και μόνο για να μην υπογράφεις εφαρμογές, δε νομίζω να το σκεφτώ ιδιαίτερα. ;) Edited December 23, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δε χάλασε ο κόσμος να υπογράψεις 2-3 εφαρμογές όταν θα είσαι στο σπίτι σου. Ο μόνος περιορισμός είναι όταν είσαι στο δρόμο και κατεβάζεις από κάποιο μαγαζάκι μία ανυπόγραφη εφαρμογή. Έτσι κι αλλιώς όμως υπάρχουν πια και αρκετές υπογεγραμμένες εφαρμογές ακόμα κι εκεί. Αν και δεν είναι θέμα τιμής αγοράς (εξάλλου το Ν82 μου το οποίο το έχω στην πραγματικότητα διαλύσει στα hacks κόστισε 70€ περισσότερο απ' ό,τι το Ν8), πιστεύω ότι αν τελικά βρεθεί τρόπος hacking του S^3, έστω και μόνο για να μην υπογράφεις εφαρμογές, δε νομίζω να το σκεφτώ ιδιαίτερα. ;)Μα υπαρχει ηδη hack, ωστε να μη χρειαζεται να υπογραφεις τις εφαρμογες, αλλα θελει καποια διαδικασια και δε ξερω εαν ειναι 100% ασφαλες για το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Μα υπαρχει ηδη hack, ωστε να μη χρειαζεται να υπογραφεις τις εφαρμογες, αλλα θελει καποια διαδικασια και δε ξερω εαν ειναι 100% ασφαλες για το κινητο. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα. Το μόνο που υπάρχει είναι το mod της κάμερας που βελτιώνει την ποιότητα της φωτογραφίας και του βίντεο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Λογικα θα ισχυει με το επομενο firmware update. Υπαρχει hack για να εγκαταστεις unsigned εφαρμογες. Ψαξτε λιγο στο ****** και θα το δειτε! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Αιτιολογία: Απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που περιέχουν παράνομο υλικό. Edited December 24, 2010 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δε χάλασε ο κόσμος να υπογράψεις 2-3 εφαρμογές όταν θα είσαι στο σπίτι σου. Ο μόνος περιορισμός είναι όταν είσαι στο δρόμο και κατεβάζεις από κάποιο μαγαζάκι μία ανυπόγραφη εφαρμογή. Yπάρχει το Freesigner για να τις υπογράφεις και στο κινητό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Έκανα την διαδικασία μέσω s60certkey.com. Σε λιγότερο από μέρα γράφει complete, αλλά μου δίνει να κατεβάσω μόνο το αρχείο ser και όχι το key. Θα μου το δώσει αργότερα; Τι πρακτική υπάρχει σ' αυτό το θέμα; Επίσης να αναφέρω πως όλα τα λινκ οδηγιών της πρώτης σελίδας είναι νεκρά και όσα είναι μέσω rapidshare είναι ληγμένα... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Έκανα την διαδικασία μέσω s60certkey.com. Σε λιγότερο από μέρα γράφει complete, αλλά μου δίνει να κατεβάσω μόνο το αρχείο ser και όχι το key. Θα μου το δώσει αργότερα; Τι πρακτική υπάρχει σ' αυτό το θέμα; Επίσης να αναφέρω πως όλα τα λινκ οδηγιών της πρώτης σελίδας είναι νεκρά και όσα είναι μέσω rapidshare είναι ληγμένα... Eγώ πριν καμιά εβδομάδα που ζήτησα απο το συγκεκριμένο σάιτ μου τα έβγαλε κανονικά και τα δύο αρχεία όταν ήταν έτοιμα. Τώρα γιατί δεν σου έβγαλε και τα δύο δεν ξέρω. Άνοιξε λίγο το αρχείο cer και δες εκεί που λέει Κάτοχος τι ακριβώς γράφει μήπως μπορέσουμε και το βρούμε απο αλλού το key. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Eγώ πριν καμιά εβδομάδα που ζήτησα απο το συγκεκριμένο σάιτ μου τα έβγαλε κανονικά και τα δύο αρχεία όταν ήταν έτοιμα. Τώρα γιατί δεν σου έβγαλε και τα δύο δεν ξέρω. Άνοιξε λίγο το αρχείο cer και δες εκεί που λέει Κάτοχος τι ακριβώς γράφει μήπως μπορέσουμε και το βρούμε απο αλλού το key. "Dalian Shengli Square Hengxing Zhineng Tongxundian" :confused: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 "Dalian Shengli Square Hengxing Zhineng Tongxundian" :confused: Για δοκίμασε αυτό και πες μας αν δουλεύει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για δοκίμασε αυτό και πες μας αν δουλεύει.:) Μάλλον όχι....:( Επειδή δεν θυμάμαι καλά...Έχω κατεβάσει το singtool 2.2, και στο φάκελο έχω το cer αρχείο, το key, το sis. Χρειάζεται να μετονομάσω το sis αρχείο σε xyz (το ίδιο με το key); Πάντως σε κάθε περίπτωση μου βγάζει false.:( Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Μάλλον όχι....:( Επειδή δεν θυμάμαι καλά...Έχω κατεβάσει το singtool 2.2, και στο φάκελο έχω το cer αρχείο, το key, το sis. Χρειάζεται να μετονομάσω το sis αρχείο σε xyz (το ίδιο με το key); Πάντως σε κάθε περίπτωση μου βγάζει false.:( Ποιο είναι το singtool 2.2? Δοκίμασε να υπογράφεις εφαρμογές με τον 1ο τρόπο αυτού του ποστ όπου υπάρχουν οδηγίες. Πάντως λογικά αυτό το key θα έπρεπε να δουλεύει καθώς σε μένα λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ποιο είναι το singtool 2.2? Δοκίμασε να υπογράφεις εφαρμογές με τον 1ο τρόπο αυτού του ποστ όπου υπάρχουν οδηγίες. Πάντως λογικά αυτό το key θα έπρεπε να δουλεύει καθώς σε μένα λειτουργεί άψογα. Μήπως μπορείς να μου στείλεις το zip αρχειάκι γιατί το αρχικό λινκ είναι νεκρό; Σε ευχαριστώ πολύ...:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Μήπως μπορείς να μου στείλεις το zip αρχειάκι γιατί το αρχικό λινκ είναι νεκρό; Σε ευχαριστώ πολύ...:) Εμένα το λινκ λειτουργεί αλλά θα το ανεβάσω και δω.:) Εdit: Δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο για να το κάνω εδώ upload.:( Edited December 24, 2010 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 καλημέρα πάω να υπογράψω μια εφαρμογή μέσο υπολογιστή και όταν την κάνω εγκατάσταση στο κινητό μου γραφει Δεν δόθηκε η ζητηθείσα πρόσβαση ξέρει κάποιος τι φταίει? για να την υπογράψω από το pc το κάνω με τα αρχεία που κατέβασα από εδώ λέγεται signsis και το πιστοποιητικό το πήρα από το s60certkey.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Στο έχει κάνει σε παραπάνω από μία εφαρμογές; Δοκίμασε να δεις αν το αρχείο cer που κατέβασες είναι το σωστό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3376901#post3376901 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts