Jump to content

Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στον οδηγό cert_guide**** (ιΜοβιλε) στο 5ο βήμα δεν μπορώ να γράψω δεύτερη φορά το ΙΜΕΙ.

Είναι κάτι που πρέπει να κάνω ακόμα πριν;

Υ.Γ. δοκίμασα και το αλλο site και περιμένω τα αποτελέσματα!

Διόρθωση. Με τα πολλά δούλεψε και το πρώτο, Περιμένω να δω ποιος είναι πιο γρήγορος!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν χρειαζεσαι 2 πιστοποιητικα αλλα δεν πειραζει κανε την αιτηση και κατεβασε οποιο ειναι ετοιμο πρωτο!

Οταν γραψεις το imei σου (πρεπει να ειναι 15 ψηφια) ελεγξε μηπως ξεχασες ενα αριθμο ανοιγει αυτοματα το δευτερο πλαισιο κανεις κλικ και γραφεις..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Στον οδηγό cert_guide**** (ιΜοβιλε) στο 5ο βήμα δεν μπορώ να γράψω δεύτερη φορά το ΙΜΕΙ.

Είναι κάτι που πρέπει να κάνω ακόμα πριν;

Υ.Γ. δοκίμασα και το αλλο site και περιμένω τα αποτελέσματα!

Διόρθωση. Με τα πολλά δούλεψε και το πρώτο, Περιμένω να δω ποιος είναι πιο γρήγορος!

Από το Opta τα αρχεία δεν πρέπει να είναι σωστά. Δοκίμασα και υπέγραψα 3-4 εφαρμογές και σε όλες βγάζει το ίδιο σφάλμα (πιστοποιητικού)

Περιμένω να δω και απο το άλλο κινέζικο τι θα γίνει...

Υ.Γ. από το ΚΕΥ-Collection δεν ταιριάζει κανένα...(Beijing Wisdom-moral-Classic-Health μπλα μπλα μπλά)

Υ.Γ.2 τελικά το cer είναι λάθος. Δεν έχει το ΙΜΕΙ μου μέσα.

Αλέξανδρος,

Από το Opta τα αρχεία δεν πρέπει να είναι σωστά. Δοκίμασα και υπέγραψα 3-4 εφαρμογές και σε όλες βγάζει το ίδιο σφάλμα (πιστοποιητικού)

Περιμένω να δω και απο το άλλο κινέζικο τι θα γίνει...

Υ.Γ. από το ΚΕΥ-Collection δεν ταιριάζει κανένα...(Beijing Wisdom-moral-Classic-Health μπλα μπλα μπλά)

Tι μεγεθος εχουν τα αρχεια του OPDA?

Δοκιμασες το devcertlist απο το πρωτο ποστ να δεις αν ειναι και το δικο σου ΙΜΕΙ στο πιστοποιητικο?

Tι μεγεθος εχουν τα αρχεια του OPDA?

Δοκιμασες το devcertlist απο το πρωτο ποστ να δεις αν ειναι και το δικο σου ΙΜΕΙ στο πιστοποιητικο?

To cer είναι 25,2 KB και το key 887 byte.

Το δικό μου ΙΜΕΙ δεν είναι στο πιστοποιητικό. Και δεν είχα κάνει λάθος στην εισαγωγή του. Δοκίμασα να το ξαναβάλω και δεν το δέχεται γιατί το έχει ήδη στη βάση δεδομένων του. (ούπς)

Λάθος του ΟΠΤΑ. Και τώρα;

Αλέξανδρος,

Nα αυτα κανει το OPDA και ψαχνουμε νεους τροπους.

Το αλλο κινεζικο ακομη τιποτα?

Ναι το OPDA αν το εχεις ξαναζητησει το αναγνωριζει. Το αλλο κνεζικο δεν σου δημιουργει τετοιο προβλημα. Δοκιμασε να κανεις νεο λογαριασμο στο imοbile και να ξαναζητησεις πιστοποιητικο για το ΙΜΕΙ σου.

Nα αυτα κανει το OPDA και ψαχνουμε νεους τροπους.

Το αλλο κινεζικο ακομη τιποτα?

Ναι το OPDA αν το εχεις ξαναζητησει το αναγνωριζει. Το αλλο κνεζικο δεν σου δημιουργει τετοιο προβλημα. Δοκιμασε να κανεις νεο λογαριασμο στο imοbile και να ξαναζητησεις πιστοποιητικο για το ΙΜΕΙ σου.

Από το imobile περιμένω ακόμα. Στις 10/7 στις 9:30 θα είναι έτοιμο (λέει). Κρίμα γιατί αύριο και το ΣΚ θα είμαι συνέχεια έξω. Από δευτέρα μάλλον.....

Αλέξανδρος,

Mερικες φορες το εχουν ετοιμο πριν απο την ωρα που αναγραφουν.. Ισως μεχρι το βραδυ να φανεις τυχερος..

Είναι λίγο offtopic αλλά ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους σας που μάθατε....κινέζικα για να μπορείτε να βοηθήσετε εμάς τους υπόλοιπους!

Αλέξανδρος,

εγω τι να κανω που δοκιμασα το δευτερο τροπο,ειναι ετοιμο το πιστοποιητικο αλλα οταν παταω το λινκ για να το κατεβασω μου βγαζει το μυνημα ''ο internet explorer δεν ειναι δυνατον να ανοιξει τηνν συνδεση ειτε διοτι δεν υπαρχει ειτε ειναι απασχολημενο,παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα''

παλευω 2 μερες τωρα αλλα τιποτα

εφτασα στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο

Είναι λίγο offtopic αλλά ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους σας που μάθατε....κινέζικα για να μπορείτε να βοηθήσετε εμάς τους υπόλοιπους!

Να ναι καλα η google με τον transletor της.

εγω τι να κανω που δοκιμασα το δευτερο τροπο,ειναι ετοιμο το πιστοποιητικο αλλα οταν παταω το λινκ για να το κατεβασω μου βγαζει το μυνημα ''ο internet explorer δεν ειναι δυνατον να ανοιξει τηνν συνδεση ειτε διοτι δεν υπαρχει ειτε ειναι απασχολημενο,παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα''

παλευω 2 μερες τωρα αλλα τιποτα

εφτασα στη βρυση και δεν μπορω να πιω νερο

Εχεις δοκιμασει να το κατεβασεις απο καποιον αλλο browser?

Aν θυμαμαι καλα και ακομη ενας ειχε παρομοιο προβλημα με τον Internet explorer.

Δοκιμασε με Google Chrome η με Mozilla Firefox.

Από το imobile περιμένω ακόμα. Στις 10/7 στις 9:30 θα είναι έτοιμο (λέει). Κρίμα γιατί αύριο και το ΣΚ θα είμαι συνέχεια έξω. Από δευτέρα μάλλον.....

To 10/7 έγινε 12/7 !!!!!!!!!!!!!!

Διαβάσανε ότι θα λείπω μέχρι την δευτέρα; :lol: (τώρα κάνω ...διάλειμμα απο το ΠΣΚ)

Αλέξανδρος,

Toυλαχιστον ενημερωνουν οσους περιμενουν για το ποτε θα ειναι ετοιμα τα αρχεια.

Για την ενημερωση, τον κοπο και την διαδικασια που μπαινουν απλα μπραβο τους. Τωρα το οτι αργουν ειναι αλλη ιστορια.. :)

Toυλαχιστον ενημερωνουν οσους περιμενουν για το ποτε θα ειναι ετοιμα τα αρχεια.

Για την ενημερωση, τον κοπο και την διαδικασια που μπαινουν απλα μπραβο τους. Τωρα το οτι αργουν ειναι αλλη ιστορια.. :)

Γάιδαρο μας χαρίζουν και τον κοιτάμε στα δόντια!

Μπράβο τους και πάλι. Εχω την εντύπωση ότι με το cer το OPDΑ έχει πολλές αστοχίες. Λίγο διαβάζοντας (και γράφοντας για opt) είδα πολλούς με το ίδιο πρόβλημα. Και ένα ποστ απο Μοd. που το αναγνωρίζει και λέει ότι το "ψάχνουν".

Για να δούμε....

(τελικά καλά έκανα και ζήτησα και απο τα δύο τα cer/key):D

update:

τελικά απάντησε ο μοντ, και λέει κάπου 1000 cer βγήκαν λάθος και δεν έχουν βρεί ακόμα τρόπο να τα διορθώσουν.

Και ή να πάμε σε άλλο φορουμ, ή να "σβήσουμε" το ΙΜΕΙ μας απο εκεί και να το ξαναβάλουμε σε λίγες μέρες με άλλο user name. (Αντε κάντο....ουπς).

Αν δεν δώ φώς απο το isign με βλέπω να αλλάζω ΙΜΕΙ στο κινητό (αλήθεια αυτό γίνεται; μπα...αλλαγή κινητού θέλει)

Υ.Γ. σορρυ για την πολυλογία!

Αλέξανδρος,

Μετα απο ένα format που έκανα χαθηκε το cer και το key αρχειο.Ειπα να τα παρω τα αρχεια μεσω του λογαριασμου στο Οpda....Ανοιγω εκανα login τοσες φορες και τιποτα...δεν θυμομουν το pass.Σε ολα τα email μου που έψαξα τιποτα δεν βρηκα.Εκανα εναν νεο λογαριασμο για να βαλω το ΙΜΕΙ και να περιμενω να μου δωσουν τα αρχεια.Αλλα οταν βαζω το ΙΜΕΙ μου βγαζει το σφαλμα αυτο:

Λανθασμένη αριθμούς τηλεφώνου, επιστρέψτε να τροποποιήσετε.

Ξέρω ότι μπορεί να έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά διάβασα όσες μπόρεσα από τις 60 σελίδες και δε βρήκα κάτι... :O Έχω ένα Ν97 και τα OPDA cer και key που ισχύουν για 20 χρόνια.

Καμία εφαρμογή που έχω προσπαθήσει να υπογράψω δεν έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στο τηλέφωνο.

Χρειάζομαι άλλα πιστοποιητικά; Πού θα τα βρω;

το HelloOX μπορώ να το εγκαταστήσω στο κινητό μου ή δεν υποστηρίζεται ακόμα το N97;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Ξέρω ότι μπορεί να έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά διάβασα όσες μπόρεσα από τις 60 σελίδες και δε βρήκα κάτι... :O Έχω ένα Ν97 και τα OPDA cer και key που ισχύουν για 20 χρόνια.

Καμία εφαρμογή που έχω προσπαθήσει να υπογράψω δεν έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στο τηλέφωνο.

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651198#post2651198

Τσέκαρε όλα τα bullets!

το HelloOX μπορώ να το εγκαταστήσω στο κινητό μου ή δεν υποστηρίζεται ακόμα το N97;

Έχει δοθεί απάντηση στο αντίστοιχο θέμα των hacks.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651198#post2651198

Τσέκαρε όλα τα bullets!

Τα έχω διαβάσει αυτά, και ακολούθησα αυτή τη διαδικασία επακριβώς.

Αλλά το HelloOX δε μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή.

Έχει δοθεί απάντηση στο αντίστοιχο θέμα των hacks.

Πραγματικά sorry, αλλά δεν την βρήκα την απάντηση. Πιθανότατα φταίω εγώ, αλλά υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει τον κόπο να μου πει αν γίνεται ή όχι; :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εφαρμογών απευθείας στο κινητό

Η παρακάτω διαδικασία προορίζεται γι' αυτούς που επιθυμούν να υπογράφουν τις εφαρμογές τους χωρίς να χρειάζεται η μεσολάβηση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ακολουθήστε τα παρακάτω:

• Κατεβάζετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή "Free Signer" από εδώ.
  • Μεταφέρετε τα αρχεία .cer και .key που πήρατε από το OPDA στο κινητό σε οποιοδήποτε φάκελο εσείς θέλετε.
  • Τρέξτε το "Free Signer" και επιλέξτε Options > Settings. [εικόνα_1]
  • Επιλέξτε τη 4η επιλογή ονόματι "Sign Cert", βρείτε το αρχείο .cer και επιλέξτε το. [εικόνα_2] [εικόνα_3]
  • Επιλέξτε τη 5η επιλογή ονόματι "Sign Key" και κάντε το ίδιο για το αρχείο .key.
  • Πατήστε "Back" ώστε να βγείτε από τις ρυθμίσεις και να επιστρέψετε στη βασική οθόνη της εφαρμογής.

Μέχρι εδώ έχετε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ρυθμίσεις ώστε να καταστεί η εφαρμογή λειτουργική.

Από εδώ και πέρα αναλύεται το πως γίνεται η υπογραφή των εφαρμογών.

• Κάντε κλικ στο "Add Task" και βρείτε το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής (.sis(x)). Εφόσον το βρείτε πατήστε Options > Add. [εικόνα_4]
  • Αυτόματα θα εμφανιστεί μια λίστα με τρεις επιλογές. Εσείς επιλέγετε τη πρώτη, ονόματι "Sign Sis". [εικόνα_5]
  • Το επιλεγμένο αρχείο .sis(x) θα εμφανιστεί στη βασική οθόνη της εφαρμογής. Για να το υπογράψετε απλά πατήστε Options > Go!. [εικόνα_6]

Αυτό ήταν!:D

Η εφαρμογή είναι πλέον υπογεγραμμένη και βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με την ανυπόγραφη έκδοση. Το όνομά της είναι "arxiko.onoma_signed.sis" και είναι έτοιμη για εγκατάσταση.

Για την υπογραφή και άλλων εφαρμογών απλά επαναλαμβάνετε τα τρία τελευταία bullets για κάθε μια από αυτές.

Πηγή: The Symbian Blog

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

@ White_butter_fly

Στη τελευταία σελίδα το γράφει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2856998#post2856998

Χρειάζομαι άλλα πιστοποιητικά; Πού θα τα βρω;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :)

Στη δική μου περίπτωση μου δώσανε λάθος cer αρχείο, δηλαδή ένα που δεν περιλαμβάνει το ΙΜΕΙ μου. Δοκίμασε με το devcertlist (από πρώτη σελίδα) να δείς αν είναι σωστό το δικό σου.

Αυτό που έκανα εγώ ήταν να ζητήσω και απο το άλλο κινέζικο site, και μόλις πριν απο λίγα λεπτα που μπήκα το κατέβασα. Και ναι περιλαμβάνει το δικό μου.

Ψάχνω να το δοκιμάσω τώρα.

Δεν ξέρω αν είσαι "ίδια περίπτωση" με μένα αλλά τσεκάρισέ το.

Αλέξανδρος,

Στη δική μου περίπτωση μου δώσανε λάθος cer αρχείο, δηλαδή ένα που δεν περιλαμβάνει το ΙΜΕΙ μου. Δοκίμασε με το devcertlist (από πρώτη σελίδα) να δείς αν είναι σωστό το δικό σου.

Αυτό που έκανα εγώ ήταν να ζητήσω και απο το άλλο κινέζικο site, και μόλις πριν απο λίγα λεπτα που μπήκα το κατέβασα. Και ναι περιλαμβάνει το δικό μου.

Ψάχνω να το δοκιμάσω τώρα.

Δεν ξέρω αν είσαι "ίδια περίπτωση" με μένα αλλά τσεκάρισέ το.

Ζήτησα χθες και κατέβασα certficate με το IMEI μου από το OPDA (είχα ένα OPDA20years.cer) και τώρα μπορώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές που πριν δε μπορούσα. Βέβαια το HelloOX δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να hackάρει το Ν97. Οπότε απλά αναμένουμε... :worry:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]