cyborg Δημοσιεύτηκε August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2003 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι ακριβώς "παίζει" με αυτά τα δύο προγράμματα :o ; Έχω ακούσει διάφορα αλλα μου φαίνονται λίγο υπερβολικά και too good (ή too bad..εξαρτάται :p :whistle: ) to be true.. :alien: Τα έχει κανένας σας; Που μπορώ να τα βρω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Τι ακριβώς έχεις ακούσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyborg Δημ. August 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Βασικά σε ένα παλιότερο thread sto unwired είχε αναφερθεί ότι γίνεται να βρεθεί σε ποιούς ανήκουν κάποιοι αριθμοί τηλεφώνων, πληροφορίες για αριθμούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοντέλα (!) και κάτι τέτοια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Κατάλαβα τι λές, φυσικά κυκλοφορούν, παράνομα εννοείται! Που κυκλοφορούν όλα τα παράνομα; Εκεί θα τα βρείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Οι αριθμοί κυκλοφορίας μαζί με άλλα στοιχεία π.χ. χρώμα, αριθμός πλαισίου (αν θυμάμαι καλά), όπως και τηλέφωνα υπήρχαν παλιότερα στο paninfo. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν στο Hellas navigator που είναι το προϊόν που κυκλοφορεί τώρα. Είχε γίνει φασαρία -και δικαίως- για το θέμα αυτό. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Το paninfo είναι το ίδιο με το Athens Navigator? Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Το ίδιο πράγμα είναι, απλά παλιότερα λεγόταν paninfo. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 H teleytaia ekdosh tou plhrous paninfo me tis pinakides kai ta thlefwna vghke to 1996...to apagorepsan, kai den ksanakykloforhse dysthxws. Ayto to programma htan h ptyxiakh ergasia enos foithth Hlektrologou Mhxanikou EMP. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Εγώ πάντως έχω την έκδοση 2001 που έχει τους δρόμους και τα τηλέφωνα όλης της Αττικής, όχι όμως και τις πινακίδες. Είναι demo με μερικούς περιορισμούς οι οποίοι ξεπερνιούνται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 exo akousi oti ayto me tis pinakides kikloforias einai kalo men alla oxi poli enimeromeno!!! http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Όντως η έκδοση ήταν του 96 και η βάση δεδομένων των πινακίδων ήταν μάλλον του 94 αν θυμάμαι καλά. Δηλαδή πλέον είναι άχρηστη. Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2003 Το Athens Navigator είχε τους αριθμούς κυκλοφορίας μέχρι και του 1997 αν δεν κάνω λάθος , το είχα δει σε μια έκθεση υπολογιστών εκείνα τα χρόνια , ύστερα το 1999-2000 το πήρανε χαμπάρι οι δημοσιογράφοι και έγινε πανικός στα Μ.Μ.Ε. , οι επόμενες εκδόσεις που ακολούθησαν (ως Hellas Navigator) έπαψαν να παρέχουν αυτή την δυνατότητα.. * Μάλιστα υποθέτω ότι κάποτε τμήμα της Β.Δ. του πρέπει να υπήρχε σε ένα ελληνικό σύστημα αυτόματης εύρεσης διαδρομών στον αυτοκίνητο (λεγότανε pandrive νομίζω) –είχα διαβάσει review του σε κάποιο παμπάλαιο C&S εκείνης της εποχής.. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. August 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Directx Το Athens Navigator είχε τους αριθμούς κυκλοφορίας μέχρι και του 1997 αν δεν κάνω λάθος , το είχα δει σε μια έκθεση υπολογιστών εκείνα τα χρόνια , ύστερα το 1999-2000 το πήρανε χαμπάρι οι δημοσιογράφοι και έγινε πανικός στα Μ.Μ.Ε. , οι επόμενες εκδόσεις που ακολούθησαν (ως Hellas Navigator) έπαψαν να παρέχουν αυτή την δυνατότητα.. * Μάλιστα υποθέτω ότι κάποτε τμήμα της Β.Δ. του πρέπει να υπήρχε σε ένα ελληνικό σύστημα αυτόματης εύρεσης διαδρομών στον αυτοκίνητο (λεγότανε pandrive νομίζω) –είχα διαβάσει review του σε κάποιο παμπάλαιο C&S εκείνης της εποχής.. Δεν κανεις λαθος γιατι το εχω. Μεχρι 97 ειναι. :!: Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazexa Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 yparxei se cd. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Steeve_Mary :Ημερομηνία: 24 Αύγ. 2003 14:27 bazexa Ημερομηνία: 19 Απρ. 2004 22:43 Lol.Eipame kalio arga para pote alla ohi kai etsi...! :p Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 απο οσο γνωριζω η τελευταια εκδοση εχει updated database(για οχηματα) μεχρι 2001 η ακριβως προηγουμενη ειναι του 1996 (ver 3.1.1) Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. April 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2004 Ποιό καλό παιδί μπορεί να μου το στείλει; :rolleyes: :o :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael30185 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Το paninfo είναι το ίδιο με το Athens Navigator? Γεια. τι γινεται? ειμαι καινουριος και δεν τα ξερω πολυ καλα.ενδιαφερομαι για το πανινφο το παλιο με τισ πινακιδες αυτοκινήτων. απο που μπορώ να το κατεβάσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εμπορικό προϊόν και επομένως τέτοιες συζητήσεις απαγορεύονται. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts