bomber21 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Στο θέμα τώρα.Και εγώ πιστεύω ότι ήταν της αστυνομίας ο τύπος.Μην τους υποστηρίζετε άλλο.Φτάνει.:( Και εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν τα Βριλ.Το θέμα δεν είναι όμως τι πιστεύω εγώ και συ,το θέμα είναι τι έγινε. Αφήστε να το μάθουμε,λοιπόν,και αφήστε τις εικασίες.Υπομονή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Εντωμεταξύ βγήκε το πόρισμα της βαλλιστικής... [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Είναι αυτό που λέμε τόση ώρα... τα πορίσματα βγαίνουν πάντα υπερ του κράτους και για να αποσιωπηθεί το θέμα σταματάνε τις έρευνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Είναι αυτό που λέμε τόση ώρα... τα πορίσματα βγαίνουν πάντα υπερ του κράτους και για να αποσιωπηθεί το θέμα σταματάνε τις έρευνες. Να σου πω απλως οτι μεσα στην επιτροπη που εκανε την βαλλιστικη ερευνα υπαρχει και τεχνικος της οικογενειας του μαθητη οποτε να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ρε παιδια για σκεφτειτε λιγο τι λετε..Το γεγονος οτι δεν τον πετυχε η σφαιρα απευθειας σημαινει οτι ο τυπος δεν σημαδεψε;Πιο πιθανο μου φαινεται να σημαδεψε η σφαιρα να χτυπησε καπου κοντα και να χτυπησε καποιο απο το πληθος .Παρα να πυροβολησε στον αερα και η σφαιρα να χτυπησε ανθρωπο..Πως πυροβολησε πανω και η σφαιρα βρεθηκε προς το πληθος και κατω;Σε ουφο χτυπησε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Να σου πω απλως οτι μεσα στην επιτροπη που εκανε την βαλλιστικη ερευνα υπαρχει και τεχνικος της οικογενειας του μαθητη οποτε να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Ήταν "τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος" ήταν πολλοί δεν ήταν ένας και κανένας από αυτούς δεν έκανε ένσταση στο πόρισμα της εξέτασης! Και εγώ αυτό λέω πάμε να θάψουμε κόσμο χωρίς να ξέρουμε τπτ! Ρε παιδια για σκεφτειτε λιγο τι λετε..Το γεγονος οτι δεν τον πετυχε η σφαιρα απευθειας σημαινει οτι ο τυπος δεν σημαδεψε;Πιο πιθανο μου φαινεται να σημαδεψε η σφαιρα να χτυπησε καπου κοντα και να χτυπησε καποιο απο το πληθος .Παρα να πυροβολησε στον αερα και η σφαιρα να χτυπησε ανθρωπο..Πως πυροβολησε πανω και η σφαιρα βρεθηκε προς το πληθος και κατω; Γι αυτό και έγινε "Δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής για αυτοψία στο χώρο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης" από in.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Εξοστρακισμό σε ευθεία βολή δείχνει το πόρισμα της βαλλιστικής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Εξοστρακισμό σε ευθεία βολή δείχνει το πόρισμα της βαλλιστικής.. Θα μου επιτρέψεις να έχω μια αμφιβολία για το περιεχόμενο του κειμένου όταν σε 2 άλλες ιστοσελίδες λένε κάτι το διαφορετικό. Εκτός αυτού το άρθρο δεν το υπογράφει κανένας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Σοβάς ή τσιμέντο ανιχνεύτηκαν στη σφαίρα του όπλου του ειδικού φρουρού, η οποία έκοψε το νήμα της ζωής του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου. Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης η οποίας παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στον ανακριτή επιβεβαιώνει τα όσα είχε αποκαλύψει εδώ και ημέρες η zougla.gr. Ότι δηλαδή η μία πλευρά της βολίδας είναι χτυπημένη, πράγμα που σημαίνει ότι προσέκρουσε σε σκληρό αντικείμενο, πριν χτυπήσει το θύμα. Τα στοιχεία αυτά συμπίπτουν μάλιστα με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Λευκίδη, ο οποίος ανέφερε ότι η πορεία της βολίδας ήταν από πάνω προς τα κάτω, άρα υπήρξε γωνία πρόσκρουσης. Κατά την εξέταση ήταν παρόντες τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος, αλλά και από την πλευρά των κατηγορουμένων ειδικών φρουρών. Στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος», η βολίδα υπεβλήθη και σε χημική εξέταση, κατά την οποία εντοπίστηκαν «επίκτητα» υλικά, πιθανότατα από σοβά ή τσιμέντο. Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογενείας του Αλέξη Γρηγορόπουλου πιστεύουν πως η βολίδα εισήλθε στο σώμα του 15χρονου μάλλον από τα πλάγια και όχι από πάνω προς τα κάτω και ότι τα «επίκτητα» υλικά που βρέθηκαν πάνω της δεν είναι άσφαλτος, μάρμαρο ή μέταλλο. Ακόμη όμως και αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε, το γεγονός αυτό ενδεχομένως να μην αποκλείει δόλο και πρόθεση εκ μέρους του δράστη, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο ο σκοπευτής να αστοχήσει. Το επόμενο βήμα είναι η βλητική εξέταση και αυτοψία στην οδό Τζαβέλλα, για να αποδειχθεί πού ακριβώς χτύπησε η σφαίρα, από ποια απόσταση βλήθηκε και πού στόχευε ο δράστης. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συλλογή υλικών από το σημείο του περιστατικού, ώστε να καταστεί δυνατή η σύγκριση με τα υλικά που βρέθηκαν πάνω στη βολίδα. πηγη ζουγκλα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Θα μου επιτρέψεις να έχω μια αμφιβολία για το περιεχόμενο του κειμένου όταν σε 2 άλλες ιστοσελίδες λένε κάτι το διαφορετικό. Εκτός αυτού το άρθρο δεν το υπογράφει κανένας! Σου επιτρέπω (:p) αλλά ούτε στο κείμενο απο zougla έχει υπογραφή.. Επίσης το έχουν κουράσει πολύ το θέμα, 15 μέρες σχεδόν και μια ξεκάθαρη απάντηση ακόμα να πάρουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Σου επιτρέπω (:p) αλλά ούτε στο κείμενο απο zougla έχει υπογραφή.. Επίσης το έχουν κουράσει πολύ το θέμα, 15 μέρες σχεδόν και μια ξεκάθαρη απάντηση ακόμα να πάρουμε. Το zougla έχει την υπογραφή του Μάκη... :ninja: Ότι το κουράσανε το κουράσανε. Δεν πάει άλλο! Το παιδί θα σηκωθεί και θα αρχίσει να μας βρίζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Τι ξεκαθαρη απαντηση να παρουμε ;Στη πορεια της σφαιρας;Η βαλλιστικη δειχνει οτι παιζει και ειναι και πιο λογικο να σημαδεψε..Οι αυτοπτες λενε σημαδεψε..Ο αστυνομικος λεει οτι γυρισε πλατη και το οπλο εκπυσοκροτησε στον αερα αλλα χτυπησε ανθρωπο..και ο κουγιας λεει οτι ηταν θελημα θεου:mad::ninja:..Βγαλε ακρη τωρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Το zougla έχει την υπογραφή του Μάκη... :ninja: Ότι το κουράσανε το κουράσανε. Δεν πάει άλλο! Το παιδί θα σηκωθεί και θα αρχίσει να μας βρίζει. Ά, έλεγες για το site γενικά, νόμιζα το συγκεκριμένο κείμενο. Τότε και το tvxs.gr είναι του Κούλογλου.. Δεκτές από τον ανακριτή βλητική εξέταση και αυτοψία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ά, έλεγες για το site γενικά, νόμιζα το συγκεκριμένο κείμενο. Τότε και το tvxs.gr είναι του Κούλογλου.. Δεκτές από τον ανακριτή βλητική εξέταση και αυτοψία. Δεν τον ξέρω τον κύριο. Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την αντικειμενικότητά του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Δεν τον ξέρω τον κύριο. Οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την αντικειμενικότητά του. Στέλιος Κούλογλου Πίστεψέ με 1000 φορές πιο αντικειμενικός απο το Μάκη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Στέλιος Κούλογλου Πίστεψέ με 1000 φορές πιο αντικειμενικός απο το Μάκη.. Άκυρο παράδειγμα... αντικειμενικότητα και Μάκης ΚΑΜΙΑ σχέση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Επισης δειτε και αυτο...: http://www.zougla.gr/news.php?id=17116 Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Βρε ποιος λείπει απο δω μέσα? Μάλλον δεν το εχει δει το θέμα ακόμα, γιατί η υπόλοιπη παρέα εδω είναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts