RAVER Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 και εγώ ανάμεσα σε αυτά ήμουν και κατέληξα στο c 510, έχει κάπως καλύτερο flash , μεγαλύτερη οθόνη , και κανά δυο καινούργια χαρακτηριστικά:rolleyes: αν και θα περιμένω λίγο μεχρι να έρθει εδω΄πιστευω οτι θα αξιζει το πηρες το κινητο??? γραψε τις εντυπωσεις σου?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 ρε παιδια ηρθε??? το πηρε κανενας? http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=284 Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 μπαα... είμαστε ακόμα σε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Γυρω στις 13 Μαρτη αναμενεται να κυκλοφορησει στην Ελλαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 παιδια καλημερα σας... περιμενω το c 510...πολυ καλα χαρακτηριστικα...και αρκετα ομορφο--ολα τα εχει πανω... θα ηθελα σας παρακαλω να μου πει καποιος αν γνωριζει ποτε θα τοποθετηθει στις προθηκες των καταστηματων και ποσο θα κοστιζει περιπου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 παιδια καλημερα σας... περιμενω το c 510...πολυ καλα χαρακτηριστικα...και αρκετα ομορφο--ολα τα εχει πανω... θα ηθελα σας παρακαλω να μου πει καποιος αν γνωριζει ποτε θα τοποθετηθει στις προθηκες των καταστηματων και ποσο θα κοστιζει περιπου.. :) ειναι ηδη σε επιλεγμενα καταστηματα και η τιμη ειναι στα 200 ευρο(ισως και λιγοτερο) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 παιδια καλημερα σας... περιμενω το c 510...πολυ καλα χαρακτηριστικα...και αρκετα ομορφο--ολα τα εχει πανω... θα ηθελα σας παρακαλω να μου πει καποιος αν γνωριζει ποτε θα τοποθετηθει στις προθηκες των καταστηματων και ποσο θα κοστιζει περιπου.. :) Here you arε: http://www.skroutz.gr/s/71420/Sony-Ericsson-C510.html?keyphrase=c510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 παιδια αξιζει ε?ολα τα εχει βλεπω..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 παιδια αξιζει ε?ολα τα εχει βλεπω..!! Για τα χρήματά του, νομίζω ότι είναι καλή πρόταση. Βεβαίως, μένει να δούμε πως τα πάει στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 φαινεται πολυ πολυ καλο... 3,2 καμερα---και πολυ καλη εσωτερικη μνημη-- σε παρακαλω μπορεις να με βοηθησεις σε κατι? σε ενα μαγαζι στην πατρα εχει ερθει---η sony ericsson λεει οτι τελη μαρτη ειναι σε διαθεσιμοτητα,παιζει να ειναι παραεισαγωγης στο μαγαζι που το βρηκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 φαινεται πολυ πολυ καλο... 3,2 καμερα---και πολυ καλη εσωτερικη μνημη-- Καλά, ας μην υπερβάλουμε, ε; :p σε παρακαλω μπορεις να με βοηθησεις σε κατι? σε ενα μαγαζι στην πατρα εχει ερθει---η sony ericsson λεει οτι τελη μαρτη ειναι σε διαθεσιμοτητα,παιζει να ειναι παραεισαγωγης στο μαγαζι που το βρηκα? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 μπορεις να μου πεις πως το ξεχωριζω αν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 μπορεις να μου πεις πως το ξεχωριζω αν ειναι? Ένας καλός τρόπος, είναι να τσεκάρεις το πακέτο γλωσσών, απ'όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 τωρα το εχει καποιο καταστημα για αμεση αγορα? θα παω να το χτυπησω σε ασημι με το που θα το βρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 παιδιά το κινητό το έχει εδώ http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33819 αλλά σε περιορισμένη ποσότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 να εισαι παραεισαγωγης?φοβαμαι,η sony ericsson ελλας λεει θα υπαρχει τελος μηνα--παιζει να εχει ερθει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Υπάρχει στο νέο κατάλογο του Multirama στα 189 Ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά δεν το είχανε διαθέσιμο ακόμα. Πάντως φαίνεται οτι είναι θέμα ημερών μάλλον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 είδα και στην ιστοσελίδα του κοτσόβολου ότι είναι διαθέσιμο , και σε ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 κανείς δεν το έχει ακόμα ?? εγώ σε 10 μέρες θα το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 παιδια θα το εχω το απογευμα,σε ασημι,απο πλαισιο πατρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HELLRAISER Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Καλοριζικο...περιμενουμε τις εντυπωσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimap Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Το παρέλαβα το πρωί από Play247 σε ασημί και είναι καταπληκτικό !!!!! Άξιος αντικαταστάτης του K770i (που είχα πριν). Μεγάλη οθόνη με καταπληκτική ευκρίνεια, Υπέροχος σχεδιασμός , ελαφρύ και αξιοπιστία SE !!! Πολύ καλό για τα λεφτά του. Παράθεση Sony-Ericsson K750i - Sony-Ericsson K770i - Sony-Ericsson C510 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 review??? πρωτεσ εντυπωσεις? καμερα?ηχος? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 παιδια απλα κορυφαιο. το πηρα απο πλαισιο πατρας,αψογη οθονη,μεγαλη,ευκρινεστατη,στιβαρο,χωρις κενα μεταξυ των πλαστικων,το πορτακι της καμερας εργονομικο κ αξιοπιστο,πολυ καλη καμερα,ευχρηστα κουμπια και στο χερι ειναι πολυ καλο. τα εχει ολα,καρτα μνημης μεσα η συσκευη δεν εχει αλλα δεν χαλιεμαι,θα παραγγειλω απο e-shop μια 8 gb. παιδια το προτεινω ανεπιφυλακτα,καμοια σχεση με νοκια..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ανεβασε καμια φωτο οποτε μπορεσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts