nurse Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Παιδιά η τελευταια αναβάθμηση εξακολουθεί να είναι αυτή πρήν από 6 μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Ναι! Τραγικό έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παιδιά, ξέρει κανένας τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να βλέπω youtube μέσω wind; Έκανα ενα προφιλ με το b-online που λέει, δουλέυει κανονικά στον browser και στο mini opera αλλά στα υπόλοιπα γιοκ.. Ξέρει κανένας τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzilas Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ρε μαγκες κανα παιχνιδι για το τηλεφωνο που μπορουμε να βρουμε??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ρε μαγκες κανα παιχνιδι για το τηλεφωνο που μπορουμε να βρουμε??????????? πατα πανω στην υπογραφη μου ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loggi Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω κάτι και όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Έχω ένα C510 και δεν ξέρω που είναι αποθυκευμένα και με ποιον τρόπο μπορώ να στείλω ενσωματομένα σε ένα sms κινούμενα σχέδια. Σε άλλα SE Που είχα, έκανα εισαγωγή αντικειμένου και είχα επιλογή σε ένα sms να εισάγω κινούμενα σχέδια, (δηλ επιλογές-->εισαγωγή αντικειμένου-->κινούμενα σχέδια)που έδειχναν για παράδειγμα κάποια ανθρωπάκια να κλαίνε, να γελάνε κτλ. Δεν λέω προσθήκη συμβόλων που ουσσιαστικά είναι όπως τα προσωπάκια αυτά :lol::rolleyes::mad:. Αλλά προσθήκη κινούμενων σχεδιών. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, γιατί ανησυχώ αν συμβαίνει μόνο στο δικό μου τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Όπως είσαι στη σύνταξη μηνύματος, πατάς το κάτω βέλος και πηγαίνοντας αριστερά - δεξιά επιλέγεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loggi Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ναι, αυτό το κάνω το γνωρίζω, απλά δεν έχει πουθενά για κινούμενα σχέδια, όπως τα άλλα μοντέλα. Έχει μόνο για εικόνες και γίνεται μετά mms αντί sms. Εσείς έχετε κινούμενα σχέδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 κατά αρχιν καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το τιλεφονο δεν φορτιζι και λεει οτι δεν είναι γνισια η μπαταρία στο μινιμα τιϛ αρχικιϛ οθονισ.αν μποριται να βοιθεισεται καλόϛ ευχαριστο εκ τον προτερον συνεχιστε τι καλή δουλειά που κανεται!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 κατά αρχιν καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το τιλεφονο δεν φορτιζι και λεει οτι δεν είναι γνισια η μπαταρία στο μινιμα τιϛ αρχικιϛ οθονισ.αν μποριται να βοιθεισεται καλόϛ ευχαριστο εκ τον προτερον συνεχιστε τι καλή δουλειά που κανεται!!!!!! το τηλεφωνο το χεις παρει καινουριο ή μεταχειρισμενο?αν ειναι μεταχειρισμενο πιθανον ο προηγουμενος κατοχος να χει βαλει μια μαιμου μπαταρια..να πας ν αγορασεις μια γνησια.αν το πηρες καινουριο και σου βγαζει τετοιο μηνυμα τοτε ειναι ελαττωματικο και να το πας πισω για σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 παιδια μια γρηγορη ερωτηση. το ακουστικο σας ακουγεται καλα? οταν με παιρνουν δεν ακουω τον αλλο πολυ δυνατα ενω ειναι στο τερμα η ενταση. ειναι ετσι το κινητο ή εχει προβλημα το δικο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 παιδια μια γρηγορη ερωτηση. το ακουστικο σας ακουγεται καλα? οταν με παιρνουν δεν ακουω τον αλλο πολυ δυνατα ενω ειναι στο τερμα η ενταση. ειναι ετσι το κινητο ή εχει προβλημα το δικο μου? ολα τα sony ericsson μετα απο καιρο βγαζουν αυτο το προβλημα.αμα σου χει πεσει και καμια φορα..τοτε ειναι εντονοτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 αχα... βασικα το ειχε η αδερφη μου καποτε και λογικα θα της ειχε πεσει... οκ ευχαριστω.καποια στιγμη μπορει να το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 ξερει κανεις αν ειναι το ακουστικο μονο του σαν ανταλλακτικο ή ειναι flex καλωδιο με αλλα εξαρτηματα απανω? επισης εχει δοκιμασει κανεις να κανει unlock το κινητο και να βαλει κανα patchακι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asimina70 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ξέρετε κανένα κινητό αντίστοιχο του c510 ;Γιατί έχω παιδευτεί πολύ. Με είχε βολέψει πάρα πολύ αυτό το κινητό (οθόνη,google maps,internet κτλ) ΔΕν υπάρχει κάτι σαν διαδοχός του;(όχι πολύ ακριβό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ξέρετε κανένα κινητό αντίστοιχο του c510 ;Γιατί έχω παιδευτεί πολύ. Με είχε βολέψει πάρα πολύ αυτό το κινητό (οθόνη,google maps,internet κτλ) ΔΕν υπάρχει κάτι σαν διαδοχός του;(όχι πολύ ακριβό) sony ericsson elm & 901 ειναι τα κινητα που ψαχνεις.αλλιως μετα πας σε αλλη εταιρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 το elm δεν έχει κάμερα βιντεοκλήσεων όμως,έχω ακούσει πολλούς άσχετους πωλητές να το πλασάρουν πως έχει ,ενω η μπροστινη του οπή είναι φωτόμετρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Φιλε και μενα αυτοι οι ασχετοι πωλητες μου εχουν σπασει τα νευρα. Ακομα και οι πακιστανοι πωλητες στην ομονοια ξερουν περισσοτερα περι τεχνολογιας!.. Μερικες φορες βλεπω τον ευατο μου να "λυπαται" τους πωλητες και περισσοτερο τις πωλητριες-οταν μπαινω σε καταστηματα (πολυεθνικες) κινητης τηλεφωνιας να μου λενε το τι κανει το καθε μοντελο ενω εγω εγω την ιδια στιγμη ξερω περισσοτερα..! Διαδοχος του c510 πιστευω ειναι το elm και ας μην εχει δευτερη καμερα (ποσοι κανουμε βιντεοκλησεις??) αλλα εχει το φωτομετρο που εξοικονομει ενεργεια.! Και τελευταιο και καλυτερο το φλασ του μπορει να γινει και φακος!!!! Edited December 3, 2010 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Εχτες φλασαρα το κινητακι!! οριστε και μια φωτογραφια!!! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17767&stc=1&d=1291495408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aLLoUgr Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ρε παίδες, έχω ένα C510 και θέλω να κάνω backup τα μηνύματα, πήγα να τα κάνω move και μου λέει ότι άμα κάνω update, που θέλω να κάνω, δεν θα μπορώ να τα διαβάσω, ούτε με άλλο κινητό θα μπορώ... για αυτό λοιπόν ξέρει κανένας κανένα τρόπο για να τα κάνω backup και να τα ξαναπεράσω μετά το update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ρε παίδες, έχω ένα C510 και θέλω να κάνω backup τα μηνύματα, πήγα να τα κάνω move και μου λέει ότι άμα κάνω update, που θέλω να κάνω, δεν θα μπορώ να τα διαβάσω, ούτε με άλλο κινητό θα μπορώ... για αυτό λοιπόν ξέρει κανένας κανένα τρόπο για να τα κάνω backup και να τα ξαναπεράσω μετά το update??? με το myphonexplorer δοκιμασες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Πως μπορώ να κάνω ρεσταρτ στη κάρτα μνήμης 2gb για το c510? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Όταν λες restart της κάρτας μνήμης τι εννοείς; Μήπως format; Θέλεις να διαγράψεις το περιεχόμενό της; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Μάλλον format εννοεί. Αν έχεις card reader τότε τοποθέτησε την και κάνε της format από τον υπολογιστή σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Έχω προβλημα με τα μηνυμματα. 1.Δεν μου εχει την ρυθμιση για την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση αναφορας παραδοσης μηνυματος. 2.Στη συνομιλια οταν στελνω ενα μηνυμα, το μηνυμα στελνετε κενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts