Jump to content

Sony Ericsson C510

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ το ίδιο.

Αλίθεια πώς μπορώ να γιρίσω στην αμέσως προηγούμενη κατάσταση πρήν την αναβάθμηση;

Δυστηχως δεν γινετε αυτο :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση:

Παρατήρησα ότι στα ακουστικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία δεν υπάρχει το γνωστό κουμπί απάντησης/τερματισμού κλήσης, το πολυπλήκτρο δηλαδή.

Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό;

Επίσης: στα περιεχόμενα της συσκευασίας είχε cd-rom ;

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όχι p_k δεν υπάρχει πλέον cd σε καμία συσκευασία της SΕ για λόγους περιβαλλοντικής προστασίας. Για τα ακουστικά πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Όχι p_k δεν υπάρχει πλέον cd σε καμία συσκευασία της SΕ για λόγους περιβαλλοντικής προστασίας. Για τα ακουστικά πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.

Σ' ευχαριστώ zxr :)

Βρήκα ένα βίντεο στο youtube, με θέμα se c510 unboxing και είδα ότι στη συσκευασία που ανοίχθηκε υπήρχαν τα ίδια ακριβώς ακουστικά με τα δικά μου, χωρίς δηλαδή το πλήκτρο, οπότε απαντήθηκε και αυτό το ερώτημα!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

ουτε εμενα ειχε κουμπακι...οποτε δεν μην αγχωνεσαι..οσο για το cd ειναι περιτο πλεον....το pc suite ειναι στο σιτε τις sony και οτι αλλο προγραμμα χρειαστεις...

Boys ο ηχος ειδοποιησης σε ημερολογιο,εργασιες αλλαζει? αυτος που εχει ειναι πολυ συντομος ποτε δεν το ακουω οταν εχω μια υπενθυμιση:wacko:
myphone_2.png

Boys ο ηχος ειδοποιησης σε ημερολογιο,εργασιες αλλαζει? αυτος που εχει ειναι πολυ συντομος ποτε δεν το ακουω οταν εχω μια υπενθυμιση:wacko:

δεν αλλαζουν οι ηχοι του ημερολογιου.! εως τωρα σε ολα τα sony ericsson που περασαν απο τα χερια μου σε κανενα δεν αλλαζε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά, το C510 έχει την δυνατότητα ηχογράφησης ομιλίας;

Είναι άξιος αντικαταστάτης του παλαιού αλλά άψογα λειτουργικού w810;

Thanksss

Thanksss

εχει ηχογραφηση νομιζω.κοιτα να δεις στο site της sony ericsson λεει οτι δεν εχει,αλλα εγω οταν το ειχα παιξει στα χερια μου..θυμαμαι οτι ειχα δει αυτη την λειτουργια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanksss

Εγω πριν το C510 ειχα το W810 . Η προηγουμενη εκδοση λογισμικου ειχε αργο μενου ενω στην τωρινη αναφερεται απο καποια παιδια στο forum ασθενες σημα. Αυτο το αναφερω σαν το μοναδικο μειονεκτημα (αν θεωρειται..) σε σχεση με το W810.

Κατα ταλλα οι απαντησεις και στα 2 ερωτηματα σου ειναι ναι

Ανεπιφυλακτα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Είναι το ίδιο ανοικτό στο modding όπως το w810;

Φαντάζομαι στο MyPhoneExplorer στα sent sms συνεχίζει να μην διαβάζει το timestamp...

ξέρεις κανείς με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω στον υπολογιστή τις geotagging πληροφορίες, που προσθέτει το κινητό στις φωτογραφίες;;;

:confused:

Q σου λεβέντη μου!!!

Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω?

Ρυθμίσεις>Υπηρ. αναβάθμισης>Έκδοση λογισμικ. :)

Ευχαριστω.

Γνωριζει κανεις ποιο κωδικο πρεπει να γραψω για να κανω debrand το c510 μου που ειναι cosmote my view.Υπαρχει καποιος που εχει κανει την διαδικασια?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μετά τη τελευταία αναβάθμιση λογισμικού έχω χάλια σήμα.

(Το ξέρω το έχω ξαναγράψει)

Αλλά παιδιά έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις ή να κόβονται στη μέση.

Μερικοί νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες...

Τι μπορώ να κάνω;;;;;

Μετά τη τελευταία αναβάθμιση λογισμικού έχω χάλια σήμα.

(Το ξέρω το έχω ξαναγράψει)

Αλλά παιδιά έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις ή να κόβονται στη μέση.

Μερικοί νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες...

Τι μπορώ να κάνω;;;;;

Αυτο δεν ειναι απαραιτιτο οτι επειδη εκανες αναβαθμηση θα εχει καλυτερο σημα, εγω πριν κανω αναβααθμηση ειχα καποια προβληματα οπως στο παλιο μου κινιτο που ηταν Nokia εκανα αναβαθμηση και μπορω να πω οτι ειναι λιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα, να ξερεις οτι παιζει ρολο και ο φορεας που εχει π.χ COSMOTE, VODAFON, WIND. Εγω εχω COSMOTE και ειναι απελπιστικη η COSMOTE!

Πως την εκανες την αναβαθμηση? απο το κινητο ή απο το PC με καλωδιο?

Αν το εκανες απο το κινητο απευθειας τοτε κανε το μεσω PC μπες στο site της SE και εκει θα δεις πολλες πληροφοριες, ελπιζω να βοηθεισα!!!:)

Φιλικα παντα Μηνάς!!!

Υ.Γ Βεβαια μπορει να λειπει καποιο αρχειο ξανα κανε την αναβαθμηση και ακολουθησε κανονικα τις οδηγειες! Οχι οτι δεν τις εκανες σωστα απλα μπορει να χαθηκε κανενα πακετο δεδομενων!

Παιδια μια ερωτηση, μπορει να εχει ξανα υποθει αλλα ειναι τοσες πολλεσ σελιδες που ειναι δυσκολο να τις κοιταξω ολες σας ζητω συγνωμη!

Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη

μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αυτο δεν ειναι απαραιτιτο οτι επειδη εκανες αναβαθμηση θα εχει καλυτερο σημα, εγω πριν κανω αναβααθμηση ειχα καποια προβληματα οπως στο παλιο μου κινιτο που ηταν Nokia εκανα αναβαθμηση και μπορω να πω οτι ειναι λιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα, να ξερεις οτι παιζει ρολο και ο φορεας που εχει π.χ COSMOTE, VODAFON, WIND. Εγω εχω COSMOTE και ειναι απελπιστικη η COSMOTE!

Πως την εκανες την αναβαθμηση? απο το κινητο ή απο το PC με καλωδιο?

Αν το εκανες απο το κινητο απευθειας τοτε κανε το μεσω PC μπες στο site της SE και εκει θα δεις πολλες πληροφοριες, ελπιζω να βοηθεισα!!!:)

Φιλικα παντα Μηνάς!!!

Υ.Γ Βεβαια μπορει να λειπει καποιο αρχειο ξανα κανε την αναβαθμηση και ακολουθησε κανονικα τις οδηγειες! Οχι οτι δεν τις εκανες σωστα απλα μπορει να χαθηκε κανενα πακετο δεδομενων!

Παιδια μια ερωτηση, μπορει να εχει ξανα υποθει αλλα ειναι τοσες πολλεσ σελιδες που ειναι δυσκολο να τις κοιταξω ολες σας ζητω συγνωμη!

Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη

μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο?

Το θέμα είναι ότι το σήμα είναι χειρότερο από πριν. Η αναβάθμιση έγινε με usb καλώδιο και υπολογιστή, και περάστηκε συνολικά 2 φορές (γιατί φοβήθηκα αυτό που ανέφερες με το πακέτο δεδομένων).

Δυστυχώς όμως το κινητάκι μου από ένα υπέροχο κινητό έγινε όργανο βασανιστικών κλήσεων....

Το θέμα είναι ότι το σήμα είναι χειρότερο από πριν. Η αναβάθμιση έγινε με usb καλώδιο και υπολογιστή, και περάστηκε συνολικά 2 φορές (γιατί φοβήθηκα αυτό που ανέφερες με το πακέτο δεδομένων).

Δυστυχώς όμως το κινητάκι μου από ένα υπέροχο κινητό έγινε όργανο βασανιστικών κλήσεων....

Μην ακούς βλακείες! Απλά το τελευταίο firmware που έβγαλε η sony ericsson γι'αυτο το κινητό έχει πρόβλημα με το σήμα. δεν έχει να κάνει με την εταιρία σου...ελπίζουμε στην επόμενη αναβάθμιση να το φτιάξουν|! κουράγιο...

Σε μενα γινεται το αλλο τρελο, σε σημεια που δεν ειχα σημα τωρα εχω μια χαρα, αλλα στα σημεια που πριν ειχα πεφτει 1-2 γραμμες! Γι αυτο ειπα εχθες οτι μπορει να φταιει καποιο πακετο δεδομενων ή ο παροχεας, οποτε bezoss μην χαρακτιρηζεις βλακειες κατι που λεει καποιος, καποιος μπορει να μην εχει κανενα προβλημα με τη τελευταια αναβαθμηση!!

το ειχα ξανα αναφερει στο πρωτο μου ποστ!

Αν κάνεις κλικ και επιλέξεις το πχ "Internet μεσω τηλεφώνου" θα σου βγάλει επεξηγηματικό κείμενο που ξεκαθαρίζει τί είναι αυτό. Μετά όλα τα άλλα είναι εύκολο να τα καταλάβεις. :)

Δε ξερω τι πρεπει να κανω, οταν προσπαθω να μπω μου βγαζει αυτο το μυνημα "Σφαλμα επικοινωνιας. Δοκιμασε ξανα ή επικοινωνηστε με το λειτουργο του δικτυου σας για υποστηριξη. Χρειαζεται καποιον broswer οπως mini Opera?

Από το μήνυμα που σου βγάζει φαίνεται ότι δεν έχεις περασμένες τις ρυθμίσεις για internet μεσω του κινητού. Οπότε όντως πρέπει να αποτανθείς στο πάροχό σου για να λάβεις τις ρυθμίσεις.

Τις εχω τις ρυθμησεις, οταν συνδεομαι χωρις το καλωδιο μπαινει κανονικα, αλλα οταν ειμαι με το κινητο συνδεδεμενο στο PC μου βγαζει αυτο το μυνημα!

Πως μπορω να περασω τις φωτο του κινητου μου στον η/υ;

συνδεω κανονικα το κινητο και το καλωδιο με το η/υ.Μετα παω: ο υπολογιστης μου/c510 αλλα ο φακελος ειναι κενος.

• The title was changed to Sony Ericsson C510