RAVER Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Και εγώ το ίδιο. Αλίθεια πώς μπορώ να γιρίσω στην αμέσως προηγούμενη κατάσταση πρήν την αναβάθμηση; Δυστηχως δεν γινετε αυτο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Μια ερώτηση: Παρατήρησα ότι στα ακουστικά που περιλαμβάνονται στη συσκευασία δεν υπάρχει το γνωστό κουμπί απάντησης/τερματισμού κλήσης, το πολυπλήκτρο δηλαδή. Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό; Επίσης: στα περιεχόμενα της συσκευασίας είχε cd-rom ; Edited February 7, 2010 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Όχι p_k δεν υπάρχει πλέον cd σε καμία συσκευασία της SΕ για λόγους περιβαλλοντικής προστασίας. Για τα ακουστικά πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Όχι p_k δεν υπάρχει πλέον cd σε καμία συσκευασία της SΕ για λόγους περιβαλλοντικής προστασίας. Για τα ακουστικά πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει. Σ' ευχαριστώ zxr :) Βρήκα ένα βίντεο στο youtube, με θέμα se c510 unboxing και είδα ότι στη συσκευασία που ανοίχθηκε υπήρχαν τα ίδια ακριβώς ακουστικά με τα δικά μου, χωρίς δηλαδή το πλήκτρο, οπότε απαντήθηκε και αυτό το ερώτημα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 ουτε εμενα ειχε κουμπακι...οποτε δεν μην αγχωνεσαι..οσο για το cd ειναι περιτο πλεον....το pc suite ειναι στο σιτε τις sony και οτι αλλο προγραμμα χρειαστεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Boys ο ηχος ειδοποιησης σε ημερολογιο,εργασιες αλλαζει? αυτος που εχει ειναι πολυ συντομος ποτε δεν το ακουω οταν εχω μια υπενθυμιση:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Boys ο ηχος ειδοποιησης σε ημερολογιο,εργασιες αλλαζει? αυτος που εχει ειναι πολυ συντομος ποτε δεν το ακουω οταν εχω μια υπενθυμιση:wacko: δεν αλλαζουν οι ηχοι του ημερολογιου.! εως τωρα σε ολα τα sony ericsson που περασαν απο τα χερια μου σε κανενα δεν αλλαζε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά, το C510 έχει την δυνατότητα ηχογράφησης ομιλίας; Είναι άξιος αντικαταστάτης του παλαιού αλλά άψογα λειτουργικού w810; Thanksss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά, το C510 έχει την δυνατότητα ηχογράφησης ομιλίας; Είναι άξιος αντικαταστάτης του παλαιού αλλά άψογα λειτουργικού w810; Thanksss εχει ηχογραφηση νομιζω.κοιτα να δεις στο site της sony ericsson λεει οτι δεν εχει,αλλα εγω οταν το ειχα παιξει στα χερια μου..θυμαμαι οτι ειχα δει αυτη την λειτουργια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά, το C510 έχει την δυνατότητα ηχογράφησης ομιλίας; Είναι άξιος αντικαταστάτης του παλαιού αλλά άψογα λειτουργικού w810; Thanksss Εγω πριν το C510 ειχα το W810 . Η προηγουμενη εκδοση λογισμικου ειχε αργο μενου ενω στην τωρινη αναφερεται απο καποια παιδια στο forum ασθενες σημα. Αυτο το αναφερω σαν το μοναδικο μειονεκτημα (αν θεωρειται..) σε σχεση με το W810. Κατα ταλλα οι απαντησεις και στα 2 ερωτηματα σου ειναι ναι Ανεπιφυλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireFoxGr Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είναι το ίδιο ανοικτό στο modding όπως το w810; Φαντάζομαι στο MyPhoneExplorer στα sent sms συνεχίζει να μην διαβάζει το timestamp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 ξέρεις κανείς με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω στον υπολογιστή τις geotagging πληροφορίες, που προσθέτει το κινητό στις φωτογραφίες;;; :confused: Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasto16v Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πως μπορω να δω ποια εκδοση λογισμικου εχω? Ρυθμίσεις>Υπηρ. αναβάθμισης>Έκδοση λογισμικ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasto16v Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Ευχαριστω. Γνωριζει κανεις ποιο κωδικο πρεπει να γραψω για να κανω debrand το c510 μου που ειναι cosmote my view.Υπαρχει καποιος που εχει κανει την διαδικασια? Edited February 28, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Μετά τη τελευταία αναβάθμιση λογισμικού έχω χάλια σήμα. (Το ξέρω το έχω ξαναγράψει) Αλλά παιδιά έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις ή να κόβονται στη μέση. Μερικοί νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες... Τι μπορώ να κάνω;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blood_donor Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Μετά τη τελευταία αναβάθμιση λογισμικού έχω χάλια σήμα. (Το ξέρω το έχω ξαναγράψει) Αλλά παιδιά έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις ή να κόβονται στη μέση. Μερικοί νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες... Τι μπορώ να κάνω;;;;; Αυτο δεν ειναι απαραιτιτο οτι επειδη εκανες αναβαθμηση θα εχει καλυτερο σημα, εγω πριν κανω αναβααθμηση ειχα καποια προβληματα οπως στο παλιο μου κινιτο που ηταν Nokia εκανα αναβαθμηση και μπορω να πω οτι ειναι λιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα, να ξερεις οτι παιζει ρολο και ο φορεας που εχει π.χ COSMOTE, VODAFON, WIND. Εγω εχω COSMOTE και ειναι απελπιστικη η COSMOTE! Πως την εκανες την αναβαθμηση? απο το κινητο ή απο το PC με καλωδιο? Αν το εκανες απο το κινητο απευθειας τοτε κανε το μεσω PC μπες στο site της SE και εκει θα δεις πολλες πληροφοριες, ελπιζω να βοηθεισα!!!:) Φιλικα παντα Μηνάς!!! Υ.Γ Βεβαια μπορει να λειπει καποιο αρχειο ξανα κανε την αναβαθμηση και ακολουθησε κανονικα τις οδηγειες! Οχι οτι δεν τις εκανες σωστα απλα μπορει να χαθηκε κανενα πακετο δεδομενων! Παιδια μια ερωτηση, μπορει να εχει ξανα υποθει αλλα ειναι τοσες πολλεσ σελιδες που ειναι δυσκολο να τις κοιταξω ολες σας ζητω συγνωμη! Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο? Edited March 4, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nurse Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Αυτο δεν ειναι απαραιτιτο οτι επειδη εκανες αναβαθμηση θα εχει καλυτερο σημα, εγω πριν κανω αναβααθμηση ειχα καποια προβληματα οπως στο παλιο μου κινιτο που ηταν Nokia εκανα αναβαθμηση και μπορω να πω οτι ειναι λιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα, να ξερεις οτι παιζει ρολο και ο φορεας που εχει π.χ COSMOTE, VODAFON, WIND. Εγω εχω COSMOTE και ειναι απελπιστικη η COSMOTE! Πως την εκανες την αναβαθμηση? απο το κινητο ή απο το PC με καλωδιο? Αν το εκανες απο το κινητο απευθειας τοτε κανε το μεσω PC μπες στο site της SE και εκει θα δεις πολλες πληροφοριες, ελπιζω να βοηθεισα!!!:) Φιλικα παντα Μηνάς!!! Υ.Γ Βεβαια μπορει να λειπει καποιο αρχειο ξανα κανε την αναβαθμηση και ακολουθησε κανονικα τις οδηγειες! Οχι οτι δεν τις εκανες σωστα απλα μπορει να χαθηκε κανενα πακετο δεδομενων! Παιδια μια ερωτηση, μπορει να εχει ξανα υποθει αλλα ειναι τοσες πολλεσ σελιδες που ειναι δυσκολο να τις κοιταξω ολες σας ζητω συγνωμη! Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο? Το θέμα είναι ότι το σήμα είναι χειρότερο από πριν. Η αναβάθμιση έγινε με usb καλώδιο και υπολογιστή, και περάστηκε συνολικά 2 φορές (γιατί φοβήθηκα αυτό που ανέφερες με το πακέτο δεδομένων). Δυστυχώς όμως το κινητάκι μου από ένα υπέροχο κινητό έγινε όργανο βασανιστικών κλήσεων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Το θέμα είναι ότι το σήμα είναι χειρότερο από πριν. Η αναβάθμιση έγινε με usb καλώδιο και υπολογιστή, και περάστηκε συνολικά 2 φορές (γιατί φοβήθηκα αυτό που ανέφερες με το πακέτο δεδομένων). Δυστυχώς όμως το κινητάκι μου από ένα υπέροχο κινητό έγινε όργανο βασανιστικών κλήσεων.... Μην ακούς βλακείες! Απλά το τελευταίο firmware που έβγαλε η sony ericsson γι'αυτο το κινητό έχει πρόβλημα με το σήμα. δεν έχει να κάνει με την εταιρία σου...ελπίζουμε στην επόμενη αναβάθμιση να το φτιάξουν|! κουράγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blood_donor Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Σε μενα γινεται το αλλο τρελο, σε σημεια που δεν ειχα σημα τωρα εχω μια χαρα, αλλα στα σημεια που πριν ειχα πεφτει 1-2 γραμμες! Γι αυτο ειπα εχθες οτι μπορει να φταιει καποιο πακετο δεδομενων ή ο παροχεας, οποτε bezoss μην χαρακτιρηζεις βλακειες κατι που λεει καποιος, καποιος μπορει να μην εχει κανενα προβλημα με τη τελευταια αναβαθμηση!! το ειχα ξανα αναφερει στο πρωτο μου ποστ! Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Αν κάνεις κλικ και επιλέξεις το πχ "Internet μεσω τηλεφώνου" θα σου βγάλει επεξηγηματικό κείμενο που ξεκαθαρίζει τί είναι αυτό. Μετά όλα τα άλλα είναι εύκολο να τα καταλάβεις. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blood_donor Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Δε ξερω τι πρεπει να κανω, οταν προσπαθω να μπω μου βγαζει αυτο το μυνημα "Σφαλμα επικοινωνιας. Δοκιμασε ξανα ή επικοινωνηστε με το λειτουργο του δικτυου σας για υποστηριξη. Χρειαζεται καποιον broswer οπως mini Opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Από το μήνυμα που σου βγάζει φαίνεται ότι δεν έχεις περασμένες τις ρυθμίσεις για internet μεσω του κινητού. Οπότε όντως πρέπει να αποτανθείς στο πάροχό σου για να λάβεις τις ρυθμίσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blood_donor Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Τις εχω τις ρυθμησεις, οταν συνδεομαι χωρις το καλωδιο μπαινει κανονικα, αλλα οταν ειμαι με το κινητο συνδεδεμενο στο PC μου βγαζει αυτο το μυνημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να περασω τις φωτο του κινητου μου στον η/υ; συνδεω κανονικα το κινητο και το καλωδιο με το η/υ.Μετα παω: ο υπολογιστης μου/c510 αλλα ο φακελος ειναι κενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts