Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

iσπανικο ξεσπανικο εγω θα το παρω ειναι ενα ωραιο συνολο τωρα αμα εινια να μυγιαζουμε το καθε τι θα χασουμε την μπαλλα το καθε κινητο εχει τα καλα του και τα κακα του εγω το περιμενω πως και πως εδω και μηνες και θα το χτυπησω οπωσδηπωτε να δω ομως ποτε στο καλο θα το διαθεσει η vodafone η το πλαισιο για να το παρω.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

iσπανικο ξεσπανικο εγω θα το παρω ειναι ενα ωραιο συνολο τωρα αμα εινια να μυγιαζουμε το καθε τι θα χασουμε την μπαλλα το καθε κινητο εχει τα καλα του και τα κακα του εγω το περιμενω πως και πως εδω και μηνες και θα το χτυπησω οπωσδηπωτε να δω ομως ποτε στο καλο θα το διαθεσει η vodafone η το πλαισιο για να το παρω.

ετσι ειναι. και εγω με το 'σαρακι' που με τρωει, εχω 2 ενα μαυρο και ενα λευκο. θα κρατησω το ενα για να παιζω κι ας εχει καποια πραγματακια που με χαλανε. τα υπολοιπα με φτιαχνουνε...:lol:

εγω τα ελεγα παραπανω για την οθονη σε σχεση με 5800 και ομνια hd. δε νομιζω κι αυτο το ν97 να ειναι ισπανικο:p

παντως διπλα σε AMOLED οθονες, οπως του omnia HD ή N85 και Ν86 (παραπανω φωτογραφια), ειναι λογικο να υστερει στην απεικονιση των χρωματων.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

ego piga stin nokia edo agious anargiorous kai mou pe telos tou mina-arxes epomenou to poli me timi 500-550 kai pao ston allon edo stin nokia kai leei 650 kai tha rthei se 20 meres.ti blakes...ego tora poion na empisteyto?kai pou mporo na pao na to do apo konta ga**to mou

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των.

Το πολύ-πολύ να το βρεις κάπου σε dummy.

Κανονική συσκευή είναι νωρίς ακόμη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

σημερα ειδα οτι η WInd το δινει στην τιμη των 666 ευρω...το ποτε θα ειναι διαθεσιμο αγνωστο....

σατανικη τιμη...:lol::O

Poco X3 nfc 6/128

Αν το παραγγείλουμε από expansys (αγγλική έκδοση), θα έχει ελληνικά;

Πόσο γρήγπρα γίνεται η παράδοση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το παραγγείλουμε από expansys (αγγλική έκδοση), θα έχει ελληνικά;

Πόσο γρήγπρα γίνεται η παράδοση;

Δεν θα έχει Ελληνικά, θα πρέπει να τα περάσεις μετά εσύ μόνος σου ή σε κάποιο nokia shop. Νομίζω κάνει 1-2 μέρες αν έχει διαθέσιμα κομμάτια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

to xero re file oti eipe toso alla ti m lene oi alloi etsi.elpizo oti tha ginei kana thayma kai tha to doume 500-600 eyro

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Δεν θα έχει Ελληνικά, θα πρέπει να τα περάσεις μετά εσύ μόνος σου ή σε κάποιο nokia shop. Νομίζω κάνει 1-2 μέρες αν έχει διαθέσιμα κομμάτια.

Οπότε σε αυτήν την περίπτωση, θα προτείνατε την αγορά του από expansys ( π.χ.)

ή μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε την Alpha copy?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλυτερα απο ac :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλλημέρα,

μετα από 12 ωρες μαζι με το κινητό (thanks to panaros) οι εντυπώσεις ειναι οτι ειναι ενα ποιο καλο 5800, για μπαταρια δεν μπορω να πω ακόμα, αυτο που ειναι ενοχλητικό πραγματικά, ειναι οτι ο φορτιστης εχει το βυσμα που εχει και το usb καλοδιο, αρα δεν μπορεις πρακτικα να εχεις τον πλοιγο ενεργοποιημένο στο αυτοκινητο, αφου δεν υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου ακόμα....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

καλλημέρα,

μετα από 12 ωρες μαζι με το κινητό (thanks to panaros) οι εντυπώσεις ειναι οτι ειναι ενα ποιο καλο 5800, για μπαταρια δεν μπορω να πω ακόμα, αυτο που ειναι ενοχλητικό πραγματικά, ειναι οτι ο φορτιστης εχει το βυσμα που εχει και το usb καλοδιο, αρα δεν μπορεις πρακτικα να εχεις τον πλοιγο ενεργοποιημένο στο αυτοκινητο, αφου δεν υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου ακόμα....

Υπάρχει φορτηστής αυτοκινήτου με micro usb nokia, αλλά υπάρχει και αντάπτορας για τους κανονικούς φορτηστές: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/power/charger-adapters/nokia-charger-adapter-ca-146c . Μόνο που έχει όσο ο φορτηστής (περίπου 14 ευρώ)

Ο ανταρτοπας για κανονικούς φορτιστές περιέχεται στην συσκευασία. Μάλιστα, έχει βύσμα και για τους πολύ παλιούς φορτιστές.

ειχα το ν95 και σε μερικες σελιδες εμπαινε αλλα ιθελε αν θυμαμαι καλα ενα προγραμμα(flash νομιζω λεγοταν).. για να προχωρισει..και σε μερικες εμπαινα σε σελιδες για κινητα για να ειναι ποιο γρηγορο..μετα το ομνια που ειχα εμπαινε κανονικα σε ολες τισ σελιδες χωρις κανενα προβλημα....δεν ξερω αν καταλαβες..πιστευω να βοηθησα..δεν ξερω και πολλα..για αυτο και πουλησα και το ομνια..πιστευο το ν97 να εχει ποιο ευκολο μενου..

Σε ολες τις σελιδες δεν υπαρχει κινητο που να μπορει να μπει.Στο ν97 υπαρχει υποστηριξη flash αλλα μεχρι ενα σημειο.Για παραδειγμα θα μπορεις να βλεπεις βιντεακια στο youtube χωρις προβλημα.Αυτο που εβλεπες οτι χρειαζεται ειναι εκδοση για υπολογιστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν μπορώ να σου προτείνω από που θα το πάρεις, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να κλείσουν τα κεντρικά της Θεσσαλονίκης έως τον Σεπτέμβριο ή ακόμη αναφέρθηκε για πώληση της ΑC ακόμη και για πτώχευση. Όλα αυτά πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο για 'μας τους αγοραστές. Mακάρι να μην βγουν αληθινά όλα αυτά, αλλά το συμβόλαιο της ΑC με την ΝΟΚΙΑ λήγει το 2010.

Από την στιγμή που είναι γνωστό ότι λήγει το συμβόλαιο, θα έχουν παρθεί ήδη αποφάσεις για το τι θα γίνει. Δε νομίζω να μας αφήσουν ξεκρέμαστους.

Μα δεν είναι μόνο η Alpha copy που φέρνει Νοκια στην αγορά. Ο Γερμανός, το Πλαίσιο, Το moultirama, κι άλλοι πολλοί ακόμα ελληνικά δεν φέρνουν;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν είναι μόνο η Alpha copy που φέρνει Νοκια στην αγορά. Ο Γερμανός, το Πλαίσιο, Το moultirama, κι άλλοι πολλοί ακόμα ελληνικά δεν φέρνουν;

Η Alpha copy ειναι ο επισημος αντιπροσωπος.Οσοι δεν κανουν εισαγωγες δικες τους απο αυτην παιρνουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...