leasedline Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σήμερα παρέλαβα το πακέτο ακριβώς όπως το παρήγγειλα, τι να πω για το geekbuying είναι όλα τα λεφτά δεδομένου ότι έφυγε και ταξίδευε μέσα στις γιορτές!!!!!!!!! απίστευτο αλλά τελικά φαίνεται να έφυγε το πακέτο από geekbuying!! Despatched to overseas (Country code: GR) 26/01/2017 εάν φτάσει και σύντομα και είναι όντως το redmi note 3 pro special edition θα ανακηρύξω το geekbuying στο καλύτερο κατάστημα!!:lol: Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ti ειναι η τριγωνικη αποστολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ti ειναι η τριγωνικη αποστολη; Φευγει το δεμα απο κινα, παει σε καποια αλλη χωρα της ευρωπης και εκει αλλαζει t.n. και φευγει απο εκει για τη χωρα μας. Στην ουσια εχουμε αποστολη δεματος μεσα απο την ευρωπη ;) Νομιζω το κανει το vickmall με περιπου 20 δολαρια παραπανω. Μου απαντησε το gearbest για την επιλογη Expedited Shipping DHL(EU)και μου ειπε οτι ερχετε απο κινα στη χωρα μου κατευθειαν. Παντος δεν ξερω αν καταλαβε σωστα την ερωτηση μου ο/η υπαλληλος σχετικα με αυτο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Φευγει το δεμα απο κινα, παει σε καποια αλλη χωρα της ευρωπης και εκει αλλαζει t.n. και φευγει απο εκει για τη χωρα μας. Στην ουσια εχουμε αποστολη δεματος μεσα απο την ευρωπη ;) Νομιζω το κανει το vickmall με περιπου 20 δολαρια παραπανω. Μου απαντησε το gearbest για την επιλογη Expedited Shipping DHL(EU)και μου ειπε οτι ερχετε απο κινα στη χωρα μου κατευθειαν. Παντος δεν ξερω αν καταλαβε σωστα την ερωτηση μου ο/η υπαλληλος σχετικα με αυτο. Eχω κάνει την ίδια ερώτηση και εγώ στο Gear και η απάντηση είναι η ίδια με αυτή που έλαβες εσύ. Κατά 99% δεν είναι τριγωνική αποστολή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Halfox Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Όχι, δεν είναι τριγωνική αποστολή. Είναι αποστολή με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης από Κίνα σε Ελλάδα με DHL και σίγουρο τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Νομίζω τριγωνικη αποστολή κάνει και το to2c.com/ Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone901 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα... Γνωρίζεi κανένας το efox?? είναι αξιοπιστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Ti ειναι η τριγωνικη αποστολη; Τριγωνική αποστολή έχουμε όταν εγώ παραγγέλνω κάτι από εσένα να μου το στείλεις στο εξοχικό μου..... Δηλαδή εγώ χρεωνομαι από εσένα αλλά αντί να το στείλεις στην έδρα μου το στέλνεις κάπου αλλού Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Τριγωνική αποστολή έχουμε όταν εγώ παραγγέλνω κάτι από εσένα να μου το στείλεις στο εξοχικό μου..... Δηλαδή εγώ χρεωνομαι από εσένα αλλά αντί να το στείλεις στην έδρα μου το στέλνεις κάπου αλλού Στάλθηκε από το Coolpad 8297W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Lol...ωραίο παράδειγμα έδωσες :cool: Δεν νομίζω να κατάλαβε κάνεις τίποτα. :p Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 τριγωνικη αποστολή εχουμε όταν στελνουμε δια της τεθλασμένης αντι της ευθειας οδου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone901 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Καλημέρα πάλι στην ομάδα... Κανένας για το site efox να μ πει απόψεις?? Και για το teknistore αν το γνωρίζει κανείς... Edited February 12, 2017 by cellphone901 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αρα απο Vickmall το SG post ειναι το απευθειας ενω το NL post ειναι τριγωνικη αποστολη; Το minideal εχει τριγωνικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 ενω το NL post ειναι τριγωνικη αποστολη; Λαθος. Το vickmail κανει τριγωνικη με 20 δολαρια επιπλεον περιπου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αρα απο Vickmall το SG post ειναι το απευθειας ενω το NL post ειναι τριγωνικη αποστολη; Το minideal εχει τριγωνικη; Τριγωνική : Κίνα-)Αγγλία ή Γαλλία-) παραλαβη από μεσάζοντα. Έπειτα ο μεσάζοντας το στέλνει Ελλάδα με άλλη εταιρία πιθανόν κούριερ χωρίς τελωνείο. Αυτή η μέθοδος έχει έξτρα κόστος Όχι τριγωνική: Κίνα-)Ελλάδα. Με μια μεταφορική οποιαδήποτε και αν είναι αυτή άσχετα από ποιες χώρες περνάει με πιθανό πέρασμα από τελωνείο. Μηδενικό κόστος αποστολής Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αρα απο Vickmall το SG post ειναι το απευθειας ενω το NL post ειναι τριγωνικη αποστολη; Το minideal εχει τριγωνικη; Και τα δυο ταχυδρομεια -Ολλανδικο, Σιγκαπουρης- ειναι κανονικα, οχι τριγωνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ε αρα ειναι σαν να σου λεει απο ευρωπαϊκή αποθηκη απλα δεν ειναι ετοιμοπαραδωτο... Παντως γενικως πως θα παιρνατε εσεις πλεον απεξω κινητο; Με SG ή NL post κι οτι γινει; Παντως το vickmall φαινεται νεκρο τον τελευταιο καιρο... Η συνομιλια παντα κλειστη και αναπάντητα emails ενω δε το συνηθιζαν αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ε αρα ειναι σαν να σου λεει απο ευρωπαϊκή αποθηκη απλα δεν ειναι ετοιμοπαραδωτο... Παντως γενικως πως θα παιρνατε εσεις πλεον απεξω κινητο; Με SG ή NL post κι οτι γινει; Παντως το vickmall φαινεται νεκρο τον τελευταιο καιρο... Η συνομιλια παντα κλειστη και αναπάντητα emails ενω δε το συνηθιζαν αυτο... Απο vickmall μπορεις να ζητησεις αποστολη με ups και χρεωση καπου 15-20 ευρω, θα παραλαβεις σε 10 μερες το πολυ και σε καμια περιπτωση δεν θα περασει τελ......... Τωρα το vickmall φαινεται οντως νεκρο, ειχαν κλεισει απο τις 15 του ιανουαριου και πιασαν δουλεια στις 5 φεβ, κοινως ξεχασαν που βαλαν τα κλειδια του μαγαζιου. Μια σελινα δεν προλαβαινει..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Το Vickmall από το οποίο είχα παραγγείλει mi5 μου έστειλε μήνυμα για την eu expedited και συν 20 ευρώ, το οποίο δέχθηκα. Δέκα μέρες αργότερα δεν είχαν στείλει τρακινγκ και όταν τους ρώτησα έλαβα για απάντηση ότι...σταμάτησε η παραγωγή του 4/128 και ξέχασαν να το πουν. Τουλάχιστον κάνανε άμεσο refund (2-3 Γενάρη η αρχική παραγγελία). Γενικά φαίνεται να ζορίζεται λίγο το Vickmall, και είναι κρίμα γιατί ήταν πραγματικά το κορυφαίο σαιτ. Ας ελπίσουμε να επανέλθει. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 θελω να αγορασω ενα κινητο απο tinydeal με κοστος 120 ευρω. θα περασει τελωνειο ? αν περασει , για τι κοστος μιλαμε ? γιατι εχω ακουσει για αλλη περιπτωση , να ζηταει 5 ευρω το τελωνειο και 40 ο εκτελωνιστης !!! ισχυει κατι τετοιο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 θελω να αγορασω ενα κινητο απο tinydeal με κοστος 120 ευρω. θα περασει τελωνειο ? αν περασει , για τι κοστος μιλαμε ? γιατι εχω ακουσει για αλλη περιπτωση , να ζηταει 5 ευρω το τελωνειο και 40 ο εκτελωνιστης !!! ισχυει κατι τετοιο ??? Επειδή μίλησα πρόσφατα μαζί τους για την επιλογή dpd Europe express μου είπαν ότι δεν περνάει τελωνείο. Το ίδιο μου είπαν και μέλη εδώ μέσα που την έχουν χρησιμοποιήσει και αυτοί. Τώρα όλα είναι θέμα ρίσκου αλλά αν ποτέ αγόραζα από κει σίγουρα θα τη χρησιμοποιούσα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Επειδή μίλησα πρόσφατα μαζί τους για την επιλογή dpd Europe express μου είπαν ότι δεν περνάει τελωνείο. Το ίδιο μου είπαν και μέλη εδώ μέσα που την έχουν χρησιμοποιήσει και αυτοί. Τώρα όλα είναι θέμα ρίσκου αλλά αν ποτέ αγόραζα από κει σίγουρα θα τη χρησιμοποιούσα Sent from my iPad using Tapatalk τι επιλογη ειναι αυτη ? ειναι απο τις λεγομενες τριγωνικες ή απο αποθηκη στην ευρωπη ? edit: τελικα το παραγγειλα και εβαλα και την επιλογη αυτη . ευχαριστω . Edited February 15, 2017 by jakjak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ρωτηστε στο καταλληνο νημα σχετικα παιδια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? Έχει το gearbest το Xiaomi Mi4s από αποθήκη HK προσφορά στα 173€, ενώ από αποθήκη China στα 253€. Τεράστια διαφορά! Γιατί τόση διαφορά μπορεί να μου πει κάποιος, υπάρχει καμία παγίδα, να το αγοράσω άφοβα???? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? Έχει το gearbest το Xiaomi Mi4s από αποθήκη HK προσφορά στα 173€, ενώ από αποθήκη China στα 253€. Τεράστια διαφορά! Γιατί τόση διαφορά μπορεί να μου πει κάποιος, υπάρχει καμία παγίδα, να το αγοράσω άφοβα???? Ευχαριστώ το εχει σε προσφορα στα 173, αν επιλεξεις τιποτα αλλο τοτε αλλαζει η τιμη, και μαλλον εχει να κανει και με την αποθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 το εχει σε προσφορα στα 173, αν επιλεξεις τιποτα αλλο τοτε αλλαζει η τιμη, και μαλλον εχει να κανει και με την αποθηκη Τι εννοείς αν επιλέξω κάτι άλλο? Σε μωβ και χρυσό υπάρχει και όσο προχωράω τη διαδικασία η τιμή δεν αλλάζει. Το θέμα είναι μήπως έχετε ακούσει κάτι για αυτή την αποθήκη τους, μην έχει β' διαλογής ας πούμε προϊόντα?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts