Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα το chinavasion το εχει υποψη του κανεις ? θελω ενα ταμπλετ που εχει σε χαμηλη τιμη !

το βρηκα κα ιστο geekbuying απο ποιο να προτιμησω λετε να το παρω ?

ευχαριστω

Εγώ θα σου έλεγα απο geekbuying. Εκτός και αν μεγάλη διαφορά στην τιμή, αν και το πρώτο έχει και μεταφορικά νομίζω.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καποιοι μαλλον θελετε και τα παθαινετε! 750 σελιδες νημα! 5-6 μαγαζια προτεινονται συνεχεια και απο αυτα 1/2 ως ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!

σκοπευετε να δωσετε μερικοι σε κινεζομαγαζα 200-300-400 ευρο και καποιοι τζιγκουνευεστε τα 30-50 ευρο εξτρα ΑΛΛΑ να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ?!?! εγω πριν απο ενα μηνα πηρα το xiaomi mi note pro απο vickmall και ειμαι υπερηφανος απο την επιλογη καταστηματος! 350 ευρο εδωσα διαολε ! ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αξιοπιστο το καταστημα !

Σημειωτεων οτι το ειχα βρει φτηνοτερα ή ιδια τιμη σε spemall /minideal/yeso521 !! αλλα διαβασα εδω και στο xiaomi-miui.gr για την αψογη συμπεριφορα του vickmall !

προχτες εκανα πηρα απο εκει το blackview BV2000s για τον πατερα μου και ας το ειχα βρει 5ευρο φτηνοτερα αλλου!

ΥΓ1. το μηνυμα μου δεν ειναι επιθετικο προς τους συμφοριτες προς θεου αλλα περισσοτερο συμβουλευτικο!

ΥΓ2. περσι ειχα κανει και εγω το εξης! να παω σε φθηνοτερο σαιτ για την αγορα honor 7 απο merimobiles ! Την πατησα και εμαθα !

h idia τιμη ειναι 161 το ενα 157 το αλλο μονο που για το geekbuying ,χωρις να ειμαι σιγουρος εχω ακουσει πως εινα ιτο ιδιο σαιτ με gearbest που κανουν στραβοτιμονιες τελευταια

h idia τιμη ειναι 161 το ενα 157 το αλλο μονο που για το geekbuying ,χωρις να ειμαι σιγουρος εχω ακουσει πως εινα ιτο ιδιο σαιτ με gearbest που κανουν στραβοτιμονιες τελευταια

Καμιά σχέση αυτό που αναφέρεις, geekbuying και gearbest είναι διαφορετικά καταστήματα.

The day is my enemy, the night my friend

Παίδες το vifocal που ειναι και εδώ, τι λέει ?Στο νήμα του βλέπω κόσμο να γκρινιάζει αλλά και κόσμο να αγοράζει. Ψάχνομαι για Digitizer για το τηλέφωνο μου (coolpad f2) και στο ali το vifocal το δίνει κοντά στα 25 € στο vifocal.com το έχει κοντά 35 :/

καποιοι μαλλον θελετε και τα παθαινετε! 750 σελιδες νημα! 5-6 μαγαζια προτεινονται συνεχεια και απο αυτα 1/2 ως ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!

σκοπευετε να δωσετε μερικοι σε κινεζομαγαζα 200-300-400 ευρο και καποιοι τζιγκουνευεστε τα 30-50 ευρο εξτρα ΑΛΛΑ να εχετε το κεφαλι σας ησυχο ?!?! εγω πριν απο ενα μηνα πηρα το xiaomi mi note pro απο vickmall και ειμαι υπερηφανος απο την επιλογη καταστηματος! 350 ευρο εδωσα διαολε ! ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αξιοπιστο το καταστημα !

Σημειωτεων οτι το ειχα βρει φτηνοτερα ή ιδια τιμη σε spemall /minideal/yeso521 !! αλλα διαβασα εδω και στο xiaomi-miui.gr για την αψογη συμπεριφορα του vickmall !

προχτες εκανα πηρα απο εκει το blackview BV2000s για τον πατερα μου και ας το ειχα βρει 5ευρο φτηνοτερα αλλου!

ΥΓ1. το μηνυμα μου δεν ειναι επιθετικο προς τους συμφοριτες προς θεου αλλα περισσοτερο συμβουλευτικο!

ΥΓ2. περσι ειχα κανει και εγω το εξης! να παω σε φθηνοτερο σαιτ για την αγορα honor 7 απο merimobiles ! Την πατησα και εμαθα !

Το xiaomi-miui όμως, εκθειάζει και συνεργάζεται με το merimobiles ... :)

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αλήθεια είναι ότι συνεργάζεται! Αλλά σε παρόμοιο νήμα για αξιόπιστα κατάστημα, οι αναφορές τα τελευταία 2 χρόνια για το merimobiles είναι ελάχιστες! Από εκεί είχα πάρει προ διετίας το mi3! Άψογο αλλά είχα φάει τελωνείο στο κωλο! Και φέτος το καλοκαίρι έγινε αυτό που περιέγραψα στο προηγούμενο ποστ μου! Οπότε το ακύρωσα και το μαυρωσα!

Παλικάρια,επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πάρω κινητό για πρώτη φορά από Κίνα αυτήν την στιγμή το vickmall είναι το πιο αξιόπιστο;

Όλοι αυτό λένε,αλλά έχω δει ότι τα minideal & To2c έχουν λίγο καλύτερες τιμές.

Ευχαριστώ. :ninja:

Φίλε μου είναι λίγο πιο ακριβό αλλά ως τώρα δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα κανένα πρόβλημα τουλάχιστον από αυτά που θα με έκαναν να βγάλω κόκκινη κάρτα! Τώρα αν ρωτάς προσωπικά εγώ ψάχνω την καλύτερη τιμή και ως τώρα δεν είχα θέμα αλλά ίσως είμαι απλά τυχερός!

Παλικάρια,επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πάρω κινητό για πρώτη φορά από Κίνα αυτήν την στιγμή το vickmall είναι το πιο αξιόπιστο;

Δες και το fastech, έχει έως τις 29/3 15% έκπτωση και είναι σοβαρό μαγαζί

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δες και το fastech, έχει έως τις 29/3 15% έκπτωση και είναι σοβαρό μαγαζί

Σωστός .... :)

Το fasttech με τη μεταφορική στέλνει; με singapore post η με καμιά belgium? Θέλω να πάρω και εγω ενα ταμπλετ και είμαι ανάμεσα στο fasttech και το banggood

Το fasttech με τη μεταφορική στέλνει; με singapore post η με καμιά belgium? Θέλω να πάρω και εγω ενα ταμπλετ και είμαι ανάμεσα στο fasttech και το banggood

Έχει 4-5 επιλογές δωρεάν, μια ειναι και η sg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την τελευταία φορά που πήρα από το fasttech πριν από έναν μήνα περίπου, μου το έστειλαν με SG.

Την τελευταία φορά που πήρα από το fasttech πριν από έναν μήνα περίπου, μου το έστειλαν με SG.

Δεν επέλεξε Εσύ;

Παιδια καλησπέρα , εχει κάποιος εμπειρία απ τον συγκεκριμένο πωλητή του Aliexpress - http://www.aliexpress.com/store/342812?

Kαι γενικά εχει κάνει κάποιος αγορά απο Aliexpress να μου πει να πέρασε και ποιας τράπεζας καρτα ?

giphy.gif

Μην κοιτάς μόνο τις τιμές, γιατί στο τέλος θα το πληρώσεις ακριβά! :p Με βάση αυτά που διαβάζουμε, το Vickmall θεωρείται από τα κορυφαία. Εγώ θα πρόσθετα και το Geekbuying. Βέβαια παίζει ρόλο και το κινητό που θα πάρεις και για να έχεις καλή εντύπωση από την πρώτη σου αγορά από Κίνα, μείνε μακριά από μαϊμουδιες τύπου Elephone, UMi και πολλές άλλες τέτοιες... :)

Δεν επέλεξε Εσύ;

Όχι, το μόνο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι πρέπει εκ των προτέρων να τους δώσεις ακριβείς οδηγίες γιά την αποστολή, γιατί ότι αγοράσεις θα το στείλουν σε ένα δέμα. (ΠΧ εγώ παρήγγειλα δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα αξίας 130 ευρώ και τα έστειλαν μαζί, γιατί εγώ τθυμήθηκα μετά να τους πω να τα "σπάσουν", αλλά δεν το έκαναν επειδή έπρεπε να το πω κατά την παραγγελία, δεν φταίνε αυτοί όμως ... :) )

Όχι, το μόνο πρόβλημα με αυτούς είναι ότι πρέπει εκ των προτέρων να τους δώσεις ακριβείς οδηγίες γιά την αποστολή, γιατί ότι αγοράσεις θα το στείλουν σε ένα δέμα. (ΠΧ εγώ παρήγγειλα δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα αξίας 130 ευρώ και τα έστειλαν μαζί, γιατί εγώ τθυμήθηκα μετά να τους πω να τα "σπάσουν", αλλά δεν το έκαναν επειδή έπρεπε να το πω κατά την παραγγελία, δεν φταίνε αυτοί όμως ... :) )

Είναι το μόνο μαγαζί που έχει τόσες πολλές επιλογές αποστολής.εντελώς κουφό

Πέρα από τις όποιες επιλογές αποστολής με tracking εννοείται δωρεάν που σου εμφανίζει μετά την παραγγελία, μπορείς να επιλέξεις ακόμα και αν το δέμα σου θα είναι με έξτρα συσκευασία ασφαλείας χωρίς επί πλέον κόστος. Αυτό γίνεται μετά το checkout όπως στο πιο κάτω σχέδιο. Στα υπόλοιπα όπως τα είπαν οι προηγούμενοι.

http://i.imgur.com/rWKeHnj.jpg

Edited by Yannis_004
προσθήκη φωτο
http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Είναι το μόνο μαγαζί που έχει τόσες πολλές επιλογές αποστολής.εντελώς κουφό

Επίσης είναι πολύ εξυπηρετικοί και στέλνουν αμέσως χωρίς "μαϊμουδιές" με τους αριθμούς αποστολής.

Επίσης είναι πολύ εξυπηρετικοί και στέλνουν αμέσως χωρίς "μαϊμουδιές" με τους αριθμούς αποστολής.

Και κατά την παραγγελία σου έχουν εντεινόμενο χρόνο αποστολής

μπορείς να επιλέξεις ακόμα και αν το δέμα σου θα είναι με έξτρα συσκευασία ασφαλείας χωρίς επί πλέον κόστος.

Πώς είναι η συσκευασία αφαλείας που χρησιμοποιούνε;

Προσθήκη:

Προσπάθησα να αγοράσω ένα power bank της Xiaomi, αλλά δεν γινόταν. Στο «2. Shipping Information» όλες οι επιλογές αποστολής του Customize Shipping είναι ανενεργές, οπότε πατάς Continue αλλά δεν συνεχίζει.

Νομίζω θα έχουμε πρόβλημα με ανταλλακτικές μπαταρίες για τα κινητά. Kαι αναρωτιέμαι πώς στέλνει το GearWorst τα power bank...

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog