celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Tι μαγαζί είναι το 1949deal???? Δίνει εγγυήσεις;;;; Έχει κάποια εξαιρετικά προϊόντα σε τιμή καλή... Έχει κάποιος εμπειρία μαζί τους;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το 1949deal εχει αλλαξει τους ορους του εδω και μερικες εβδομαδες και πλεον δινει εγγυηση ...1 ημερας ,να το εχετε στο νου σας οσοι θελετε να παραγγειλετε απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το 1949deal εχει αλλαξει τους ορους του εδω και μερικες εβδομαδες και πλεον δινει εγγυηση ...1 ημερας ,να το εχετε στο νου σας οσοι θελετε να παραγγειλετε απο εκει. 1 ημέρας;;;; Α καλά.... Αλάργα Vickmall, Banggood Άντε και το To2c Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Το 1949deal εχει αλλαξει τους ορους του εδω και μερικες εβδομαδες και πλεον δινει εγγυηση ...1 ημερας ,να το εχετε στο νου σας οσοι θελετε να παραγγειλετε απο εκει. Υπερβολικό θα έλεγα, τόσο πολύ? Καλό θα ήταν να έδινε 1 λεπτό εγγύηση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Σβήσε cookies, και ιστορικό. Μην μπεις απο τα favorites,εαν την έχεις την σελίδα. Τσέκαρε και πες μας Αυτο εκανα, και τωρα πια οι τιμες ειναι κανονικες. Και μετα το λοτζιν, το ιδιο! Τι να πω! Οσι για την εγγυηση του 1949, αυτο ειναι σιγουρο? Εγω βλεπω 12 μηνες και λογικους ορους. Edited March 6, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Αυτο εκανα, και τωρα πια οι τιμες ειναι κανονικες. Και μετα το λοτζιν, το ιδιο! Τι να πω! Οσι για την εγγυηση του 1949, αυτο ειναι σιγουρο? Εγω βλεπω 12 μηνες και λογικους ορους. Που λέει για 12 μήνες;;;; Μια μέρα είδα κ εγώ... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Που λέει για 12 μήνες;;;; Μια μέρα είδα κ εγώ... http://www.1949deal.com/warranty-return.html Ας το κοιταξουμε γιατι ειναι κατι που αφορα πολλους. Εγω 12 βλεπω η ειναι της ηλικιας μου? :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 * After 2 working days since you received the item If the item becomes defective after 2 working days from shipment, customers will still be allowed to send the unit back to us. We will help forward the item to the manufacturer for repair. Customers should cover the shipping cost both two ways and any cost incurred during the process of repair. If the item is un-repairable after being checked by manufacturer, 1949deal will send it back to customer. Customers do not cover any handling fee, only the shipping fee and the cost of repair (some accessories should be replaced during repair). According to the long term friendly relationship with manufacturer, we will request for a lower maintenance fee for our customers. ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * After 2 working days since you received the item If the item becomes defective after 2 working days from shipment, customers will still be allowed to send the unit back to us. We will help forward the item to the manufacturer for repair. Customers should cover the shipping cost both two ways and any cost incurred during the process of repair. If the item is un-repairable after being checked by manufacturer, 1949deal will send it back to customer. Customers do not cover any handling fee, only the shipping fee and the cost of repair (some accessories should be replaced during repair). According to the long term friendly relationship with manufacturer, we will request for a lower maintenance fee for our customers. Εδώ λέει πως αναλαμβανουμε το κόστος της επισκευής.......και πως θα προσπαθήσουν να μα ς κάνουν έκπτωση στα ....έξοδα.... Αυτά μετά την πρώτη μέρα αγοράς του κινητού!!!!!!! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 http://www.1949deal.com/warranty-return.html Ας το κοιταξουμε γιατι ειναι κατι που αφορα πολλους. Εγω 12 βλεπω η ειναι της ηλικιας μου? :) Αυτό το επάνω δεξιά ισχύει ... τα "υπόλοιπα" είναι ζήτημα "χαμμένοι στην μετάφραση" :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Οποτε αυριο πρωι μτ δροσουλα τους στελνουμε μηνυμα και ρωταμε. Ξεκαθαρα πραγματα. Τα λεφτα μας τους δινουμε. :mad: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Ειχα ρωτησει εγω οταν το ειδα αλλα με συνεδεσαν με γνωστη πρωτεύουσά ιστορικης χωρας της βορειας αφρικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παρήγγειλα 2 τηλέφωνα 200€ από το Gearbest, και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω . Μέχρι πότε μπορώ να ζητήσω τα λεφτά (Paypal) και με ποιον τρόπο? We are deeply sorry to tell you that your item is not in stock. Because the item is so popular, and the supplier need some time to produce. And the exact supply time depend on the supplier. Could you please wait for around 10 business days? We have two options: 1.If you would like to wait, we will ship for you as soon as they are in stock. 2.We can help you to exchange the item, could you please tell me the SKU (item number), the full name or the URL link of the new item. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused and we look forward to hearing from you. Thanks for your understanding and support. Το πουλάνε ακόμη, έχω ανοίξει ticket και τους έστειλα ερώτηση με screenshot γιατί ενώ λένε ότι είναι Out of stock το πουλάνε ακόμη. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παρήγγειλα 2 τηλέφωνα 200€ από το Gearbest, και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω . Μέχρι πότε μπορώ να ζητήσω τα λεφτά (Paypal) και με ποιον τρόπο? We are deeply sorry to tell you that your item is not in stock. Because the item is so popular, and the supplier need some time to produce. And the exact supply time depend on the supplier. Could you please wait for around 10 business days? We have two options: 1.If you would like to wait, we will ship for you as soon as they are in stock. 2.We can help you to exchange the item, could you please tell me the SKU (item number), the full name or the URL link of the new item. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused and we look forward to hearing from you. Thanks for your understanding and support. Το πουλάνε ακόμη, έχω ανοίξει ticket και τους έστειλα ερώτηση με screenshot γιατί ενώ λένε ότι είναι Out of stock το πουλάνε ακόμη. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Φιλε μου,ζητα τα λεφτα σου πισω στην καρτουλα σου,και αγορασε απο αλλου..οτι και να λενε εσυ τα λεφτα σου να ζητας....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Φιλε μου,ζητα τα λεφτα σου πισω στην καρτουλα σου,και αγορασε απο αλλου..οτι και να λενε εσυ τα λεφτα σου να ζητας....:) Θα το κάνω και επανέρχομαι, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Παρήγγειλα 2 τηλέφωνα 200€ από το Gearbest, και μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω . Μέχρι πότε μπορώ να ζητήσω τα λεφτά (Paypal) και με ποιον τρόπο? We are deeply sorry to tell you that your item is not in stock. Because the item is so popular, and the supplier need some time to produce. And the exact supply time depend on the supplier. Could you please wait for around 10 business days? We have two options: 1.If you would like to wait, we will ship for you as soon as they are in stock. 2.We can help you to exchange the item, could you please tell me the SKU (item number), the full name or the URL link of the new item. We sincerely apologize for any inconvenience that may have been caused and we look forward to hearing from you. Thanks for your understanding and support. Το πουλάνε ακόμη, έχω ανοίξει ticket και τους έστειλα ερώτηση με screenshot γιατί ενώ λένε ότι είναι Out of stock το πουλάνε ακόμη. Τι άλλο πρέπει να κάνω? Δεν τους ακους, τα λεφτα σου πισω. Αντε απο εκει Edited March 7, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν τους ακους, τα λεφτα σου πισω. Αντε απο εκει Και επειδη θα σου πουνε να στα αφησουνε καβα για μελλοντικες αγορες απο αυτους, εσυ να επιμενεις να σου επιστραφουν στη καρτα. Το κανει συνεχεια αυτο το Γκιαρμπεστ και οποιο πιασουνε. Παντως να ξερεις οτι η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να στα στειλουν τελικα. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχα ρωτησει εγω οταν το ειδα αλλα με συνεδεσαν με γνωστη πρωτεύουσά ιστορικης χωρας της βορειας αφρικης. χαχαχα, μου αρεσε:lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εγω περιμενα σχεδον 3 βδομαδες να μου στειλουν τα λεφτα πισω απο το gearbest. Μου τα βαλαν με το ζορι στο Wallet ,στο site τους. Τα πηρα ομως μετα απο καταγγελια στο paypal,την επομενη αμεσως μερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 http://www.1949deal.com/warranty-return.html Ας το κοιταξουμε γιατι ειναι κατι που αφορα πολλους. Εγω 12 βλεπω η ειναι της ηλικιας μου? :) Γι' αυτό είναι το φθηνότερο απ' όλα, γιατί είναι απατεώνες απ' ό,τι φαίνεται... Θα στέλνουν χαλασμένα κινητά και μετά θα σου πουν: "Αααα, αφού πέρασε η 1 μέρα εγγύηση δεν το δεχόμαστε πίσω τσάμπα, θα πληρώσεις έξτρα!" Ακόμα και Dispute στο PayPal να κάνεις, παίζει να σου πουν: "Ας διάβαζες τους όρους αγοράς"... Οπότε όποιος ψάχνει το φθηνότερο, του στοιχίζει ακριβά στο τέλος. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Γι' αυτό είναι το φθηνότερο απ' όλα, γιατί είναι απατεώνες απ' ό,τι φαίνεται... Θα στέλνουν χαλασμένα κινητά και μετά θα σου πουν: "Αααα, αφού πέρασε η 1 μέρα εγγύηση δεν το δεχόμαστε πίσω τσάμπα, θα πληρώσεις έξτρα!" Ακόμα και Dispute στο PayPal να κάνεις, παίζει να σου πουν: "Ας διάβαζες τους όρους αγοράς"... Οπότε όποιος ψάχνει το φθηνότερο, του στοιχίζει ακριβά στο τέλος. :mad: Γράφει ΚΑΘΑΡΑ 12 μήνες εγγύηση ...... οι 2 ημέρες είναι γιά DOA, λίγο διάβασμα δεν κάνει κακό πριν κάνουμε τις Πυθίες. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Οποτε αυριο πρωι μτ δροσουλα τους στελνουμε μηνυμα και ρωταμε. Ξεκαθαρα πραγματα. Τα λεφτα μας τους δινουμε. :mad: Και η απαντηση τους ηρθε αμμεσως! Dear friend, We can help you repired,no limited time,but you have to pay the shipping fee(shipping and retturned shipping fee),if need change new accesorries,also need you pay repaired fee.Hope you can understand. Best regards, 1949deal, 2lenovo Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Με άλλα λόγια, εσύ τα πληρώνεις όλα, κι αυτοί σε βοηθάνε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Με άλλα λόγια, εσύ τα πληρώνεις όλα, κι αυτοί σε βοηθάνε! :p MAKPYA ....... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Σε βοηθανε να ξεχασεις τα οποια αγγλικα ξερεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Με άλλα λόγια, εσύ τα πληρώνεις όλα, κι αυτοί σε βοηθάνε! :p Ολα δικα σας τα θετε βρε αχαριστοι ανθρωποι! :lol: Τους ξαναρωτησα με νεο μαιλ, επισημαινοντας οτι στην ιστοσελιδα τους αναφερουν τους 12 μηνες οπως τα περισσοτερα αλλωστε τσαινομαγαζα. Οταν, αμα και εφοσον απαντησουν θα ποσταρω απαντηση! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ολα δικα σας τα θετε βρε αχαριστοι ανθρωποι! :lol: Τους ξαναρωτησα με νεο μαιλ, επισημαινοντας οτι στην ιστοσελιδα τους αναφερουν τους 12 μηνες οπως τα περισσοτερα αλλωστε τσαινομαγαζα. Οταν, αμα και εφοσον απαντησουν θα ποσταρω απαντηση! Ότι νάναι..... Μακρυά και εμπιστευτειτε αξιόπιστα μαγαζιά Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts