Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν παλαιός αγοραστής από το νετ (δεν θυμαμαι πλέον από πότε) όποτε θέλω χρήματα το ζητώ και αυτα παιρνω. Μάθετε να ζητατε εν γενει.

To vickmall για παραδειγμα οταν ηταν να μου δωσει αποζημιωση την εδωσε μεσα σε 5 λεπτα στο πορτοφολι του Παυπαλ. Οχι στο δικο τους, γιατι με την ιδια ευκολια μπορουν να βαλουν, αλλα και να βγαλουν. Γιαννης κερναει, γιαννης πινει. Ενω το ζεστο χρημα στο παυπαλ ( αυτο που εσταξες εσυ οταν αγορασες το τηλεφωνο ) εχει ποιο μεγαλη αξια.

Αυτα τα κολπακια του gearbest και κατι αλλα, αποδεικνειουν ποσο για τον κλωτσο ειναι.

Είναι κόλπο για να σε κρατήσουν πελάτη... Εσύ τους δίνεις χρήματα πραγματικά και αυτοί virtual.

Μεγαλη αληθεια

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To vickmall για παραδειγμα οταν ηταν να μου δωσει αποζημιωση την εδωσε μεσα σε 5 λεπτα στο πορτοφολι του Παυπαλ. Οχι στο δικο τους, γιατι με την ιδια ευκολια μπορουν να βαλουν, αλλα και να βγαλουν. Γιαννης κερναει, γιαννης πινει. Ενω το ζεστο χρημα στο παυπαλ ( αυτο που εσταξες εσυ οταν αγορασες το τηλεφωνο ) εχει ποιο μεγαλη αξια.

Αυτα τα κολπακια του gearbest και κατι αλλα, αποδεικνειουν ποσο για τον κλωτσο ειναι.

Εισαι σιγουρος οτι συμφερει να σου επιστρεψουν μερικα δολλαρια ? και μετα να τα ξαναξοδεψεις ? Μηπως ειναι καλυτερα μερικα δολλαρια να μεινουν εκει. Δεν ξερω ρωταω ?

Σαν παλαιός αγοραστής από το νετ (δεν θυμαμαι πλέον από πότε) όποτε θέλω χρήματα το ζητώ και αυτα παιρνω. Μάθετε να ζητατε εν γενει.

Με 900+(κινητων-tablet-tvbox) αγορες απο την Κινα εχω μαθει πλεον τι να ζητω αγαπητε φιλε,αλλα και ξερω τι να περιμενω απο το εκαστοτε καταστημα.Και για μερικους ποντους δεν θα με πιασουν αδιαβαστο.......

Για αυτο και προσπαθουμε,οσο ειναι δυνατον να προστατεψουμε τους νεους αγοραστες εδω μεσα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εισαι σιγουρος οτι συμφερει να σου επιστρεψουν μερικα δολλαρια ? και μετα να τα ξαναξοδεψεις ? Μηπως ειναι καλυτερα μερικα δολλαρια να μεινουν εκει. Δεν ξερω ρωταω ?

Οι τιμιες συναλαγες ετσι γινονται. Βλεπω το προιον, το ψωνιζω, το καταστημα μετα απο λαθος δεν το εχει, σου επιστρεφει ακεραιο το ποσο πισω.

Το τι θα κανω τα λεφτα μετα ειναι δικη μου υποθεση.

Θα κοιταξω κατι αλλο ή θα τα κανω αναληψη γιατι το μετανιωσα. Στο εκαστοτε πορτοφολι δεν μπορεις να το κανεις αυτο

Με 900+(κινητων-tablet-tvbox) αγορες απο την Κινα εχω μαθει πλεον τι να ζητω αγαπητε φιλε,αλλα και ξερω τι να περιμενω απο το εκαστοτε καταστημα.Και για μερικους ποντους δεν θα με πιασουν αδιαβαστο.......

Για αυτο και προσπαθουμε,οσο ειναι δυνατον να προστατεψουμε τους νεους αγοραστες εδω μεσα.

Αυτα ειναι αποψεις του καθενος πως επιθυμει να αποφασιζει να πράξει. Εγώ πρἀττω διαφορετικά από εσένα τι σημαινει αυτο ότι αίμαι λάθος ? αποψη μου ειναι ότι ετσι θέλω να πραττω. Αλλα θα επαναλαβω την ερωτηση μου. Όταν σας δινουν πόντους είναι καλά ή ασχημα ?

Αυτα ειναι αποψεις του καθενος πως επιθυμει να αποφασιζει να πράξει. Εγώ πρἀττω διαφορετικά από εσένα τι σημαινει αυτο ότι αίμαι λάθος ? αποψη μου ειναι ότι ετσι θέλω να πραττω. Αλλα θα επαναλαβω την ερωτηση μου. Όταν σας δινουν πόντους είναι καλά ή ασχημα ?

Νομιζω οτι για τους ποντους εγραψα και πιο πισω,σχεδον ολα τα καταστηματα δινουν,δεν ειναι κατι που κανει μονο το gear......

Τα παραπονα για το καταστημα αυτο ειναι πολλα,τι να γραψω τωρα οτι ειναι καλο γιατι μου εδωσε 5 ποντους παραπανω.

Και εννοειται οτι μεγαλα παιδια ειμαστε,και αποφασιζουμε τα δεοντα,αλλα δεν παμε να πισουμε τους αλλους οτι ειναι ελεφαντες.

Και ο φιλος Barlost απαντησε νομιζω σχετικα.

Νομιζω οτι για τους ποντους εγραψα και πιο πισω,σχεδον ολα τα καταστηματα δινουν,δεν ειναι κατι που κανει μονο το gear......

Τα παραπονα για το καταστημα αυτο ειναι πολλα,τι να γραψω τωρα οτι ειναι καλο γιατι μου εδωσε 5 ποντους παραπανω.

Και εννοειται οτι μεγαλα παιδια ειμαστε,και αποφασιζουμε τα δεοντα,αλλα δεν παμε να πισουμε τους αλλους οτι ειναι ελεφαντες.

Και ο φιλος Barlost απαντησε νομιζω σχετικα.

Ο καθενας αποφασιζει οτι νομιζει και περνει τα δεοντα ρισκα του. Αν δεν δεν θελει κανενα (τροπος του λεγειν) αγοραζει απο Ελλαδα. Δεν εχω να προσθεσω κατι όπως μπορει να μην ξαναγορασει απο αυτα που νομιζει οτι κανουν κολπακια ...

Αγορά κινητού από το 1949deal στις 5/12 κ αποστολή του με tn με την sg post στις 11/12.

Από τις 28/12 μέχρι κ σήμερα είναι κολλημένο στη Ρωσία (όπου βγάζει στο tracking ότι είναι η χώρα παραλαβής, με ευθύνη για το λάθος της sg post, όπως μου είπαν από το μαγαζί)

Πότε με συμβουλεύετε να ανοίξω dispute για full refund στο paypal;

Από το μαγαζί μου λένε συνεχώς υπομονή,περίμενε κ θα σου δώσουμε refund, έτσι αόριστα :(

Παντος με το Gearbest τωρα τελευταια κατι δεν παει καλα.

Εχω κανει δυο παραγγελιες χρησιμοποιοντας τους ποντους το τελευταιο τριμηνο, στις οποιες το ποσο ξεπερνουσε τα 40 ευρω, οποτε ειχα και tracking number. Kαι οι δυο παραγγελιες εχουν χαθει και φυσικα σε καμια απο τις δυο δεν εχουν βαλει tracking. Τωρα λεει πρεπει να περιμενω τρεις μηνες για να δουνε τι θα κανουν.

Τριτη παραγγελια χωρις ποντους με πληρωμενο το tracking, μου στελνουν το δεμα χωρις στοιχεια παραληπτη επανω. Το δεμα εχει παρει τον δρομο της επιστροφης και βρισκεται στην Σουηδια. Τους το λεω και η απαντηση τους ειναι να κανω υπομονη 2-3 μερες και θα ερθει. Ξανανοιγω ticket και τους λεω ξανα οτι δεν καταλαβαν και οτι το δεμα επιστρεφει σε αυτους, λογω οτι δεν εχει στοιχεια επανω και να δουν την φωτογραφια που μου εχουν επισυναψει. Η απαντηση ιδια, να περιμενω και θα ερθει.:mad:

Τι προτεινεται να κανω πλεον??? Κατευθειαν claim στο paypal η ξανα ticket?:cry:

To bangood είναι όντως ακόμα κλειστό ? Γνωρίζει κάποιος ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερα παιδια εμενα αλλη μια χαμενη παραγγελια απο gearbest εχω ανοιξει case και περιμενω τα χρηματα μου πισω μεσω Paypal!

Eπισης μεγαλη προσοχη!!!στο ΑLIEXPRESS το καταστημα ETSTAR πλεον μπορω να το πω με σιγουρια οτι προκειται για MΟΥΦΑ.Παλαιοτερα ειχα αγορασει και ηταν ολα καλα!

Τωρα λοιπον μια παραγγελια δικια μου

και μια φιλου https://mega.nz/#!08snxKYQ!g3i6PmJbFqDTHh6dwIyc44engDW9wtGahU1DnW87sVI ειχε μεσα ακριβως το ιδιο!Μια αδεια σακουλα.Η παραγγελια ηταν meizu mx5.

Δειτε το δικο μου βιντεο αλλα και το βιντεο του φιλου και προσεξτε καλα το συγκεκριμενο μαγαζι!παντα video.Τα χρηματα τα πηραμε πισω και οι δυο αλλα αν δεν ειχαμε βιντεο τωρα θα τα κλαιγαμε.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Να κάνω το βήμα του gearbest? Απο τι βλέπω, πολλά προβλήματα, και αγχώνομαι. Να κοιτάξω κάπου αλλού για x5 doogee?

Nα κοιταξεις αλλου για το Χ5 αν και δεν νομιζω να το βρεις πουθενα

Edited by Barlost

Καλησπερα παιδια εμενα αλλη μια χαμενη παραγγελια απο gearbest εχω ανοιξει case και περιμενω τα χρηματα μου πισω μεσω Paypal!

Πότε έκανες την παραγγελία κ τώρα άνοιξες dispute στο paypal ;

Με ενδιαφέρει γιατί έχω τη δικιά μου περίπτωση , παραγγελία κινητό από 1949deal στις 5/12 κ ακόμα αναζητείται κάπου στη Ρωσία .

28/11 και άγνωστο πού αναζητείται... **μω τις προσφορές μου!

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Όσον αφορά το Information Received,όντως μετά από πέντε μέρες έγινε dispatched to overseas.

Οπότε όλα βαινουν καλώς...

Eπισης μεγαλη προσοχη!!!στο ΑLIEXPRESS το καταστημα ETSTAR πλεον μπορω να το πω με σιγουρια οτι προκειται για MΟΥΦΑ.Παλαιοτερα ειχα αγορασει και ηταν ολα καλα!

Τωρα λοιπον μια παραγγελια δικια μου

και μια φιλου https://mega.nz/#!08snxKYQ!g3i6PmJbFqDTHh6dwIyc44engDW9wtGahU1DnW87sVI ειχε μεσα ακριβως το ιδιο!Μια αδεια σακουλα.Η παραγγελια ηταν meizu mx5.

Δειτε το δικο μου βιντεο αλλα και το βιντεο του φιλου και προσεξτε καλα το συγκεκριμενο μαγαζι!παντα video.Τα χρηματα τα πηραμε πισω και οι δυο αλλα αν δεν ειχαμε βιντεο τωρα θα τα κλαιγαμε.

Δεν νομιζω να τους ενδιαφερει και τοσο το θεμα μετα λενε οτι δεν ξερουν :p

Παιδιά οι αγορές σας προχωράνε κανονικά στο BANGGOOD;

Έχω να πληρώσω 2 παραγγελίες και στην σελίδα του PayPal βγάζει ο,τι να'ναι.

Ενώ επιλέγω κάρτα στην πρώτη οθόνη, στην δεύτερη μου βγάζει φόρμα να βάλω τα στοιχεία νέας κάρτας!

Και η κάρτα είναι μια χαρά, αγοράζω συνέχεια online το τελευταίο διάστημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Να καταθεσω και την δικη μου εμπειρια οσον αφορα δυο κατστηματα, παραγγελια απο Everbuying εγινε αποστολη 21/12 και παραλαβη 8/01. Χρονος ρεκορ θεωρω για τετοια περιοδο και με απλο - βελγκο - ταχυδρομειο.Ηταν η πρωτη μου παραγγελια απο Everbuying.

Και απο το Gerabest ειχα αγορασει το bluetooth earphone της xiaomi το οποιο μετα απο ενα διμηνο ειχε προβλημα με το μικροφωνο στα ξαφνικα, ετσι επικοινωνησα μαζι τους και μετα απο ανταλλαγη μερικων μημυματων μου προτειναν και μου το ξαναστειλουν. Αναμενω να μου το στειλουν.

Αρα απο εμενα ενα συν σε καθενα απο αυτα τα μαγαζια.

Καλημέρα σε όλους,

Γνωρίζει κάποιος το κατάστημα Spemall αν είναι αξιόπιστο? Έχει σε αρκετά μειωμένη τιμή το Xiaomi Redmi 3 στα 136$.

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Μου ήρθε σήμερα το No.1 A9 από geekbuing. Το κινητό είναι ταγαρι ωραία μεγάλη οθόνη τούμπανο μπαταρία τεράστιο φακό καλό ραδιόφωνο. Μόνο αρνητικό το ότι δεν έχει ελληνικά. Στα 35 ευρώ που το πήρα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Ενδείκνυται για σκληρή δουλειά.

Μου ήρθε σήμερα το No.1 A9 από geekbuing. Το κινητό είναι ταγαρι ωραία μεγάλη οθόνη τούμπανο μπαταρία τεράστιο φακό καλό ραδιόφωνο. Μόνο αρνητικό το ότι δεν έχει ελληνικά. Στα 35 ευρώ που το πήρα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. Ενδείκνυται για σκληρή δουλειά.

Μαλλον λαθος στο τοπικ εκανες βρε.....:)

Έλα βρε συ γιατί? Το ποστ έχει μέσα ένα φθηνό κινέζικο κινητό και ένα αξιόπιστο κινέζικο κατάστημα. Πόσο πιο ON topic

Έλα βρε συ γιατί? Το ποστ έχει μέσα ένα φθηνό κινέζικο κινητό και ένα αξιόπιστο κινέζικο κατάστημα. Πόσο πιο ON topic

Εγω διαβαζω καλα σχολια μονο για το κντ σε αυτα που γραφεις.....οχι για το καταστημα.

Δεν ειπα οτι το καταστημα δεν ειναι καλο φιλε μου......

Εγω διαβαζω καλα σχολια μονο για το κντ σε αυτα που γραφεις.....οχι για το καταστημα.

Δεν ειπα οτι το καταστημα δεν ειναι καλο φιλε μου......

Ναι έχεις δίκιο. Το κατάστημα όντως φερθηκε άψογα σε όλα του. Επειδή είναι από tapatalk δεν βρίσκει στο search το θέμα για το a9 να γράψω εκεί τα σχόλια μου.