Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μονο που βλεπω ειναι οτι σε χρεωνουν τζαμπα και βερεσε για κατι που οι αλλες το κανουν δωρεαν (αναφερομαι στην αποστολη)

Αλλα μια φορα, θηκη δεν βλεπω

----- προσθήκη μηνύματος 5 αστρικα κλικ μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ομολογω οτι μου ηρθε πακετο απο το banggood ποιο γρηγορα σε σχεση με το βικ. Παρηγκηλα με μια μερα διαφορα, και το πρωτο ηρθε νωριτερα τρεις μερες απο οτι το δευτερο.

Αλλα η συσκευασια τους....ΟΙΚΤΡΗ.

Δεν ειπα τιποτα για νουμερο αποστολης, μου εβαλαν χωρις να το ρωτησω, ενω χρεωονοταν. Γενικος ειναι λιγακι ομιχλη το μαγαζι.

Επιβεβαιώνω για την οικτρη συσκευασία σε 8 παραγγελιες.Στην τελευταία μου ήρθαν όλα βρεγμένα,το κουτί του κινητού λίγο ευτυχώς. Μου δωσαν 50 ποντους,"ψυχική οδύνη".

Δεν ξέρω τι θα γινοταν βέβαια αν κάτι δε δουλευε.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επιτελους αλλαξε κατασταση το τρακινγκ , σιγουρα μετα τις γιορτες θα το παραλαβω .

Ανυπομονω να δω σε τι κατασταση θα ερθει και τι θα ερθει

Το banggood μονο για ψιλολογια απο εδω και περα , για μενα ειναι αναξιοπιστο

επιτελους αλλαξε κατασταση το τρακινγκ , σιγουρα μετα τις γιορτες θα το παραλαβω .

Ανυπομονω να δω σε τι κατασταση θα ερθει και τι θα ερθει

Το banggood μονο για ψιλολογια απο εδω και περα , για μενα ειναι αναξιοπιστο

Δεν καταλαβαίνω με πιο κριτήριο χαρακτηριζεις ένα μαγαζί αναξιόπιστο από τη στιγμή που όπως λες το δέμα τελικα έρχεται και είναι φανερό ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ταχυδρομειο. Δηλαδή αν σου γινόταν refund και ερχόταν και το δέμα θα ήταν αξιόπιστο?

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Όχι και αναξιοπιστο το banggood ρε παιδιά. Από τα πιο τίμια μαγαζιά είναι. Σήμερα παραλαμβανω δέμα που έφυγε 13/12 από κίνα. 10 μέρες μόνο. Edited by king2009

Ο καθε ενας φιλος εχει διαφορετικες εμπειριες,απο το εκαστοτε καταστημα,και για αυτο γραφει.

Απο εκει και περα,εαν τα παραπονα ειναι πολλα απο το εκαστοτε καταστημα........ υπαρχει θεμα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Όχι και αναξιοπιστο το banggood ρε παιδιά. Από τα πιο τίμια μαγαζιά είναι. Σήμερα παραλαμβανω δέμα που έφυγε 13/10 από κίνα. 10 μέρες μόνο.

13/10 ?? δυο μηνες μετα;;:p:lol:

Ειναι ενα πολυκαταστημα που εχει τα παντα. Λαθη θα γινονται, και πακετα θα τα στελνουν με σακουλες σουπερμαρκετ. Δεν το λες αναξιοπιστο. Μερικες φορες δεν δινουν την απαραιτητη προσοχη στα δεματα

----- προσθήκη μηνύματος 5 κουαρκ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι εννοείς μια φορά, θήκη δεν βλέπεις; Δεν σε κατάλαβα.

Δεν βλεπω σε αυτα που αναρτησες δωρο μια θηκη, μονο τροπους πληρωμης.

13/10 ?? δυο μηνες μετα;;:p:lol:

Ειναι ενα πολυκαταστημα που εχει τα παντα. Λαθη θα γινονται, και πακετα θα τα στελνουν με σακουλες σουπερμαρκετ. Δεν το λες αναξιοπιστο. Μερικες φορες δεν δινουν την απαραιτητη προσοχη στα δεματα

----- προσθήκη μηνύματος 5 κουαρκ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν βλεπω σε αυτα που αναρτησες δωρο μια θηκη, μονο τροπους πληρωμης.

13/12 εννοούσα 10 μέρες ακριβώς έκανε. Σήμερα παραλαμβανω.

Παρήγγειλα από aliexpress στις 20/11 ακουστικά και στις 9/12 μια οθόνη για τηλεφωνο.

Η οθόνη ήρθε σήμερα 23/12 και τα ακουστικά ουτε φωνη ουτε ακρόαση.

προσωπικά δεν εχω καλες εντυπωσεις απο το μαγαζι και αυτες εκφραζω

Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου για το banggood

5 παραγγελίες με ημερομηνίες

26/10

18/10

3/11

11/11

21/11

13/12

Παρελαβα τις 3 τελευταίες σε 10-27 μέρες ενώ ακόμα περιμένω την δεύτερη και τρίτη εδώ και 50 μέρες.

Επισης μόλις τους έστειλα ότι δεν παρελαβα τις 2 πρώτες τις ξανά έστειλαν χωρίς κανένα παράπονο.

Ρε παιδιά εφόσον το μαγαζί κάνει ship το πακέτο αμέσως ή μέσα στο χρόνο στο οποίο αναγράφει έχει κάνει την δουλειά του σωστά. Δεν μπορείς να το χαρακτηρίζεις αναξιόπιστο επειδή μετά καθυστερούν τα ταχυδρομεία, είναι πέρα από το χέρι μετά εκτός αν αλλάξει τρόπο αποστολής αλλά ούτως ή άλλως προσφέρονται 2-3 τρόποι που είναι ίδιοι στα περισσότερα καταστήματα.

Στην περίπτωση αυτή υπήρχε δώρο μια θήκη αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ίδια αποθήκη και ότι τελείωσε η προθεσμία 2 μέρες πριν...ενώ υπάρχει ακόμα στο site όπως βλέπετε...

Σε μένα δεν βγάζει κάτι για δωρεάν Priority Mail. Χθεσινά είναι τα screenshots που ανέβασες;

Σε μένα δεν βγάζει κάτι για δωρεάν Priority Mail. Χθεσινά είναι τα screenshots που ανέβασες;

Χτες το βράδυ που έκανα κάτι παραγγελίες είχε πάντως για αγορές πάνω από 100$. Σήμερα δεν ξέρω. Αν και δεν ξέρω αν όντως παραλαμβάνεις πιο γρήγορα με priority mail.

The day is my enemy, the night my friend

Χτες το βράδυ που έκανα κάτι παραγγελίες είχε πάντως για αγορές πάνω από 100$. Σήμερα δεν ξέρω. Αν και δεν ξέρω αν όντως παραλαμβάνεις πιο γρήγορα με priority mail.

Μάλλον το έβγαλαν τότε.

Καλό φαίνεται το priority (με PostNL έρχεται) αρκεί να μην έχει...παρενέργειες ;)

Μάλλον το έβγαλαν τότε.

Καλό φαίνεται το priority (με PostNL έρχεται) αρκεί να μην έχει...παρενέργειες ;)

Προσωπικά σε 3 εβδομάδες παρέλαβα με το priority αν και λένε 7-10( NL σαφώς ), δεν είδα καμία διαφορά με το απλό της NL στον χρόνο. ( Και ήταν τον Νοέμβριο, οπότε δεν υπήρχε αυτός ο φόρτος εργασίας που υπήρχε και υπάρχει αυτές τις ημέρες. )

καλημερα , γινεται να αγορασω απο το minideal με PayPal αλλα χωρις balance κτλ ?

Αν οχι , γίνεται κατευθειαν απο κάρτα ελληνικης τραπεζας ( PrePaid EuroBank ) ?

Απο το Banggood εκανα αγορά (20$) με την καρτα και το δεχτηκε (τα παρελαβα ηδη).

καλημερα , γινεται να αγορασω απο το minideal με PayPal αλλα χωρις balance κτλ ?

Αν οχι , γίνεται κατευθειαν απο κάρτα ελληνικης τραπεζας ( PrePaid EuroBank ) ?

Απο το Banggood εκανα αγορά (20$) με την καρτα και το δεχτηκε (τα παρελαβα ηδη).

Μόνο το banggood δέχεται χρεωστικη και το vickmall. Όλα τα υπόλοιπα θέλουν balance οπότε πληρώνουμε και την προμήθεια στο paypal εφόσον δεν έχουμε προσθέσει λογαριασμό τραπεζης.

οσον αφορα το Vickmall , να κανω αγορα κατευθειαν απο καρτα ;

μην φαμε καμια πατατα.. :wacko:

Το vickmall banggood είναι αρκετά αξιόπιστα δεν πρόκειται να χασεις χρήματα. Και το PayPal δεν είναι και ότι καλύτερο ακόμα περιμένω ένα dispute 10 ημερων και ούτε στα mails δεν απαντάνε. Πρώτο dispute που κάνω και το PayPal δείχνει πολύ κακη συμπεριφορά.

Ναι τα screenshots ήταν χθεσινα, πανομοιότυπα με εκείνα της παραγγελίας μου μερικές μέρες πριν .

Όπως βλέπετε είναι άνω των 100$

Τελικα μου απάντησαν ότι μου δίνουν 150 πόντους...αδιάφορο με αφήνουν και τους το είπα...εγώ προσπαθώ να βγάλουμε μια άκρη να έχουμε έναν μπουσουλα σαν αγοραστές...μια σχετική προτυποποίηση...να ξέρουν τι γράφουν και τι πληρώνουμε.

Δεν βλεπω σε αυτα που αναρτησες δωρο μια θηκη, μονο τροπους πληρωμης

Μα γιατί θα έπρεπε να φαίνεται το περιεχόμενο; Εξήγησε μου μήπως και κάνω κάποιο λάθος...

Το σύνολο μας ενδιαφέρει και είναι μεγαλυτερο των 100$

Edited by AccelDrag

Ρε παιδια παραγγελια φιλου απο σαββατο Xiaomi Redmi Note 3 32gb απο Vickmall ακομα unshipped!!

Λιγο παραξενο μου φαινεται στο συγκεκριμενο μαγαζι τοσες μερες......δεν μου εχει ξανατυχει εμενα προσωπικα σε προιον που ειναι in stock......συνηθως σε 1 αντε 2 εργασιμες στελνουν tracking!!

Η Selina την δευτερα του ειπε οτι η παραγγελια θα γινει shipped soon......αλλα εχουν περασει 2 μερες απο τοτε και τιποτα!!!

Δε πειραζει απλα εγω του ειπα να παραγειλει γιατι λεει ειναι γρηγοροι.....lol lol lol

Εχει τυχει σε κανενα κατι παρομοιο με το συγκεκριμενο μαγαζι??

Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια παραγγελια φιλου απο σαββατο Xiaomi Redmi Note 3 32gb απο Vickmall ακομα unshipped!!

Λιγο παραξενο μου φαινεται στο συγκεκριμενο μαγαζι τοσες μερες......δεν μου εχει ξανατυχει εμενα προσωπικα σε προιον που ειναι in stock......συνηθως σε 1 αντε 2 εργασιμες στελνουν tracking!!

Η Selina την δευτερα του ειπε οτι η παραγγελια θα γινει shipped soon......αλλα εχουν περασει 2 μερες απο τοτε και τιποτα!!!

Δε πειραζει απλα εγω του ειπα να παραγειλει γιατι λεει ειναι γρηγοροι.....lol lol lol

Εχει τυχει σε κανενα κατι παρομοιο με το συγκεκριμενο μαγαζι??

ναι σε μενα κανα 2-3 φορες