zananiro Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδες μακρια απο το fastcardtech! Παρηγγειλα σ αυτους ενα htc one m7 δικαρτο και με δερματινη θηκη και μου εστειλαν μετα απο 40 μερες...ενα μονοκαρτο htc one m7 του οποιου το ραδιοφωνο δεν λειτουργουσε και χωρις δερματινη θηκη! Αφου ανταλλαξαμε καμια 20αρια emails και φωτο του κινητου και της συσκευασιας που μου απεστειλαν, προκειμενου να τους πεισω, τελικως μου υποσχεθηκαν οτι θα μου επιστρεψουν περιπου 37 δολλαρια και το αποδεχτηκα. Χαχα..τέτοια πες μου να με φτιαξεις..περιμένω κινητό από αυτούς :eek: Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Χαχα..τέτοια πες μου να με φτιαξεις..περιμένω κινητό από αυτούς :eek: Μια χαρά έχω παραλάβει 3, αν εξαιρέσεις την καθυστέρηση για να τα στείλουν, ήρθαν όλα όπως τα περίμενα με επιπλέον δωράκια ενώ κανονικά πρέπει να τα επιλέξεις με επιπλέον χρήματα. Τέτοιες περιπτώσεις όπως του παιδιού τυχαίνουν και στα καλύτερα μαγαζιά, το banggood π.χ που ακόμα και τώρα το θεωρώ πολύ καλό, με έβαλε σε blacklist και δεν μπορώ να ξανα παραγγείλω απ'το account μου γιατί ''τόλμησα'' να ανοίξω dispute στις 30 ημέρες γιατί το δέμα μου ήταν ακόμα στην Κίνα και δεν περίμενα 45 όπως μου ζήτησαν. Τι θα έπρεπε να πω, μακριά απο αυτούς; σαφώς κι όχι, αφού στις υπόλοιπες με έχει εξυπηρετήσει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το Banggood βάζει σε μαύρη λίστα του πελάτες που χρησιμοποιούν το δικαίωμά τους για dispute στο Paypal; :shock: Δεν φτάνει που δεν επέστρεφαν τα χρήματά σου, που σε ταλαιπώρησαν 30 ημέρες, σε μαύρισαν κι από πάνω; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το Banggood βάζει σε μαύρη λίστα του πελάτες που χρησιμοποιούν το δικαίωμά τους για dispute στο Paypal; :shock: Δεν φτάνει που δεν επέστρεφαν τα χρήματά σου, που σε ταλαιπώρησαν 30 ημέρες, σε μαύρισαν κι από πάνω; Εμένα μου έτυχε δεν σημαίνει ότι το συνηθίζουν, αλλά το πιο ''χαζό'' είναι ότι όταν τους είπα γιατί έγινε αυτό μου πρότειναν απλά να ανοίξω άλλο για τις καινούργιες αγορές και να κρατήσω το παλιό μόνο για τις υπόλοιπες που έχω και δεν έχω παραλάβει. Δηλαδή ποιός ο σκοπός να μου κλείσουν το ένα αφου μπορώ να ανοίξω άλλο, anyway. Τα λεφτά τα πήρα πίσω απ'το paypal, στο οποίο dispute και claim δεν απάντησαν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κανένα πρόβλημα με το Banggood κι εδώ. Σήμερα παρέλαβα πακέτο που έφυγε απο αυτούς στις 12 Νοεμβρίου. Τελευταία ένδειξη της China Post ήταν στις 17 Νοεμβρίου. Φταίει το κατάστημα; Δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Εγώ είμαι στην διαδικασία να εξηγήσω στο banggood, οτι ενώ έγραφαν πως το register mail ειναι δωρεάν για αγορές άνω των 100$ και αφού τους εξηγώ οτι είχα συγκεκριμένη μεγαλύτερη σε ποσό παραγγελία, μου έδειχνε χρέωση. Απάντησαν ότι είναι συγκεκριμένη περίοδος που είναι δωρεάν το register mail (είχε λήξει 2 ημέρες νωρίτερα) και μου ζήτησαν screenshot που δυστυχώς δεν έβγαλα... Edited December 22, 2015 by AccelDrag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Banggood παραγγελία 2015-12-22 12:46 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-22 10:46 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2015-12-22 07:46 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2015-12-14 11:06 CHINA, ITEMS IN PACKING Απιστευτα γρήγορα τη στιγμή που τα προηγούμενα ήρθαν σε 50 μέρες. Φαίνεται έχουν πάρει φωτιά εκεί στα ΕΛΤΑ. Πιστεύω πριν είχαν πάρει οι περισσότερο άδεια για αυτό υπήρχαν τέτοιες καθυστερήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Εγώ είμαι στην διαδικασία να εξηγήσω στο banggood, οτι ενώ έγραφαν πως το register mail ειναι δωρεάν για αγορές άνω των 100$ και αφού τους εξηγώ οτι είχα συγκεκριμένη μεγαλύτερη σε ποσό παραγγελία, μου έδειχνε χρέωση. Απάντησαν ότι είναι συγκεκριμένη περίοδος που είναι δωρεάν το register mail (είχε λήξει 2 ημέρες νωρίτερα) και μου ζήτησαν screenshot που δυστυχώς δεν έβγαλα... Πιο κάτω είναι το όριο τους. Νομίζω πάνω απο για παραγγελίες πάνω απο $25 παίρνεις δωρεάν αριθμό αποστολής. Το μόνο "ατόπημα" είναι οτι μπορεί να έχεις συνολική αξια παραγγελίας $100 (π.χ. 10 είδη των $10) αλλα τα είδη αυτά να φεύγουν απο διαφορετικές αποθήκες με αποτέλεσμα να πληρώσεις 5-6 φορές για αριθμό αποστολής! Το όριο ισχύει για κάθε πακέτο που φεύγει απο μια αποθήκη, όχι για το σύνολο της παραγγελίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στην περίπτωση αυτή υπήρχε δώρο μια θήκη αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ίδια αποθήκη και ότι τελείωσε η προθεσμία 2 μέρες πριν...ενώ υπάρχει ακόμα στο site όπως βλέπετε... Ορίστε και οι αποδείξεις... http://i68.tinypic.com/2jdicf5.jpg http://i66.tinypic.com/21m9jq1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Στην περίπτωση αυτή υπήρχε δώρο μια θήκη αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ίδια αποθήκη και ότι τελείωσε η προθεσμία 2 μέρες πριν...ενώ υπάρχει ακόμα στο site όπως βλέπετε... Ορίστε και οι αποδείξεις... http://i68.tinypic.com/2jdicf5.jpg http://i66.tinypic.com/21m9jq1.jpg το μονο που βλεπω ειναι οτι σε χρεωνουν τζαμπα και βερεσε για κατι που οι αλλες το κανουν δωρεαν (αναφερομαι στην αποστολη) Αλλα μια φορα, θηκη δεν βλεπω ----- προσθήκη μηνύματος 5 αστρικα κλικ μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ομολογω οτι μου ηρθε πακετο απο το banggood ποιο γρηγορα σε σχεση με το βικ. Παρηγκηλα με μια μερα διαφορα, και το πρωτο ηρθε νωριτερα τρεις μερες απο οτι το δευτερο. Αλλα η συσκευασια τους....ΟΙΚΤΡΗ. Δεν ειπα τιποτα για νουμερο αποστολης, μου εβαλαν χωρις να το ρωτησω, ενω χρεωονοταν. Γενικος ειναι λιγακι ομιχλη το μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τι εννοείς μια φορά, θήκη δεν βλέπεις; Δεν σε κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 το μονο που βλεπω ειναι οτι σε χρεωνουν τζαμπα και βερεσε για κατι που οι αλλες το κανουν δωρεαν (αναφερομαι στην αποστολη) Αλλα μια φορα, θηκη δεν βλεπω ----- προσθήκη μηνύματος 5 αστρικα κλικ μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ομολογω οτι μου ηρθε πακετο απο το banggood ποιο γρηγορα σε σχεση με το βικ. Παρηγκηλα με μια μερα διαφορα, και το πρωτο ηρθε νωριτερα τρεις μερες απο οτι το δευτερο. Αλλα η συσκευασια τους....ΟΙΚΤΡΗ. Δεν ειπα τιποτα για νουμερο αποστολης, μου εβαλαν χωρις να το ρωτησω, ενω χρεωονοταν. Γενικος ειναι λιγακι ομιχλη το μαγαζι. Επιβεβαιώνω για την οικτρη συσκευασία σε 8 παραγγελιες.Στην τελευταία μου ήρθαν όλα βρεγμένα,το κουτί του κινητού λίγο ευτυχώς. Μου δωσαν 50 ποντους,"ψυχική οδύνη". Δεν ξέρω τι θα γινοταν βέβαια αν κάτι δε δουλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 επιτελους αλλαξε κατασταση το τρακινγκ , σιγουρα μετα τις γιορτες θα το παραλαβω . Ανυπομονω να δω σε τι κατασταση θα ερθει και τι θα ερθει Το banggood μονο για ψιλολογια απο εδω και περα , για μενα ειναι αναξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) επιτελους αλλαξε κατασταση το τρακινγκ , σιγουρα μετα τις γιορτες θα το παραλαβω . Ανυπομονω να δω σε τι κατασταση θα ερθει και τι θα ερθει Το banggood μονο για ψιλολογια απο εδω και περα , για μενα ειναι αναξιοπιστο Δεν καταλαβαίνω με πιο κριτήριο χαρακτηριζεις ένα μαγαζί αναξιόπιστο από τη στιγμή που όπως λες το δέμα τελικα έρχεται και είναι φανερό ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ταχυδρομειο. Δηλαδή αν σου γινόταν refund και ερχόταν και το δέμα θα ήταν αξιόπιστο? Edited December 23, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Όχι και αναξιοπιστο το banggood ρε παιδιά. Από τα πιο τίμια μαγαζιά είναι. Σήμερα παραλαμβανω δέμα που έφυγε 13/12 από κίνα. 10 μέρες μόνο. Edited December 23, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ο καθε ενας φιλος εχει διαφορετικες εμπειριες,απο το εκαστοτε καταστημα,και για αυτο γραφει. Απο εκει και περα,εαν τα παραπονα ειναι πολλα απο το εκαστοτε καταστημα........ υπαρχει θεμα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Όχι και αναξιοπιστο το banggood ρε παιδιά. Από τα πιο τίμια μαγαζιά είναι. Σήμερα παραλαμβανω δέμα που έφυγε 13/10 από κίνα. 10 μέρες μόνο. 13/10 ?? δυο μηνες μετα;;:p:lol: Ειναι ενα πολυκαταστημα που εχει τα παντα. Λαθη θα γινονται, και πακετα θα τα στελνουν με σακουλες σουπερμαρκετ. Δεν το λες αναξιοπιστο. Μερικες φορες δεν δινουν την απαραιτητη προσοχη στα δεματα ----- προσθήκη μηνύματος 5 κουαρκ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς μια φορά, θήκη δεν βλέπεις; Δεν σε κατάλαβα. Δεν βλεπω σε αυτα που αναρτησες δωρο μια θηκη, μονο τροπους πληρωμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 13/10 ?? δυο μηνες μετα;;:p:lol: Ειναι ενα πολυκαταστημα που εχει τα παντα. Λαθη θα γινονται, και πακετα θα τα στελνουν με σακουλες σουπερμαρκετ. Δεν το λες αναξιοπιστο. Μερικες φορες δεν δινουν την απαραιτητη προσοχη στα δεματα ----- προσθήκη μηνύματος 5 κουαρκ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλεπω σε αυτα που αναρτησες δωρο μια θηκη, μονο τροπους πληρωμης. 13/12 εννοούσα 10 μέρες ακριβώς έκανε. Σήμερα παραλαμβανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 προσωπικά δεν εχω καλες εντυπωσεις απο το μαγαζι και αυτες εκφραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παρήγγειλα από aliexpress στις 20/11 ακουστικά και στις 9/12 μια οθόνη για τηλεφωνο. Η οθόνη ήρθε σήμερα 23/12 και τα ακουστικά ουτε φωνη ουτε ακρόαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 προσωπικά δεν εχω καλες εντυπωσεις απο το μαγαζι και αυτες εκφραζω Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου για το banggood 5 παραγγελίες με ημερομηνίες 26/10 18/10 3/11 11/11 21/11 13/12 Παρελαβα τις 3 τελευταίες σε 10-27 μέρες ενώ ακόμα περιμένω την δεύτερη και τρίτη εδώ και 50 μέρες. Επισης μόλις τους έστειλα ότι δεν παρελαβα τις 2 πρώτες τις ξανά έστειλαν χωρίς κανένα παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ρε παιδιά εφόσον το μαγαζί κάνει ship το πακέτο αμέσως ή μέσα στο χρόνο στο οποίο αναγράφει έχει κάνει την δουλειά του σωστά. Δεν μπορείς να το χαρακτηρίζεις αναξιόπιστο επειδή μετά καθυστερούν τα ταχυδρομεία, είναι πέρα από το χέρι μετά εκτός αν αλλάξει τρόπο αποστολής αλλά ούτως ή άλλως προσφέρονται 2-3 τρόποι που είναι ίδιοι στα περισσότερα καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στην περίπτωση αυτή υπήρχε δώρο μια θήκη αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ίδια αποθήκη και ότι τελείωσε η προθεσμία 2 μέρες πριν...ενώ υπάρχει ακόμα στο site όπως βλέπετε... Σε μένα δεν βγάζει κάτι για δωρεάν Priority Mail. Χθεσινά είναι τα screenshots που ανέβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σε μένα δεν βγάζει κάτι για δωρεάν Priority Mail. Χθεσινά είναι τα screenshots που ανέβασες; Χτες το βράδυ που έκανα κάτι παραγγελίες είχε πάντως για αγορές πάνω από 100$. Σήμερα δεν ξέρω. Αν και δεν ξέρω αν όντως παραλαμβάνεις πιο γρήγορα με priority mail. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Χτες το βράδυ που έκανα κάτι παραγγελίες είχε πάντως για αγορές πάνω από 100$. Σήμερα δεν ξέρω. Αν και δεν ξέρω αν όντως παραλαμβάνεις πιο γρήγορα με priority mail. Μάλλον το έβγαλαν τότε. Καλό φαίνεται το priority (με PostNL έρχεται) αρκεί να μην έχει...παρενέργειες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts