adversus Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Ακριβώς το αντίθετο έγινε με μένα. Αν και μου έσπασαν την παραγγελία στα δύο (χωρίς έξτρα χρέωση) επειδή δεν υπήρχε ένα απο τα 4 αντικείμενα που αγόρασα, ήρθαν σε δύο εβδομάδες. Για να καταλάβεις, πακέτο που έφυγε απο άλλο κατάστημα μια εβδομάδα πριν, έφτασε μαζί με τα πακέτα του Fasttech. Όλα με SG Post. Διακρίσεις οι άτιμοι :p Εγώ ακόμα και τώρα είμαι στην τέταρτη παραγγελία απο αυτούς και περιμένω 12 ημέρες κι ακόμα το στέλνουν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Κλασικά διίστανται οι απόψεις! Δύσκολα βρίσκεις σταθερότητα στα κινεζομάγαζα! Λίγο που κοιτάω το site τους πάντως μου αρέσει. Είμαι στο xiaomi powerbank και από το μενού στην ίδια σελίδα μπορώ να δω διάφορα μοντέλα χωρητικότητας και χρώματα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω σελίδα. Πολύ βολικό και time saving! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αν θέλεις δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία για την παραγγελία σου από Fasttech. Πόσο γρήγοροι ήταν δηλαδή; Σε πόσες μέρες παρέλαβες από την αποστολή; Πακετάρισμα κλπ ευχαριστημένος; Δεν το γνωρίζω καθόλου το κατάστημα, τώρα θα το "ψάξω" λίγο. To κατάστημα το ήξερα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Γενικά δεν έχει μεγάλη ποικιλία. Ήρθαν σε απλό φάκελο με φυσαλίδες (το μόνο μου παράπονο). 7-8 μέρες μετά την ειδοποίηση αποστολής ήταν στο Ελ. Βενιζέλος. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διακρίσεις οι άτιμοι :p Επιτέλους, κάποιος έκανε διάκριση υπέρ μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημερα!! σκοπευω να παραγγειλω 3 κινητα (2 lenovo a806 και ενα doogee x5 pro). απο που με συμβουλευετε να παραγγειλω για καμια εκπτωση και δωρακια?? εχω παρει ηδη 2 κινητα απο το vickmall αλλα δε νομιζω οτι θα μου κανουν καποια εκπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα.. Έχω βρει σε παρόμοια τιμή το meizu mx5 σε to2c και minideal.. Ποιο θα προτεινατε; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πουθενά αλλού δεν το βρήκες;; Εάν όχι, διαλέγεις μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης και πηγαίνεις στο δεύτερο ...:p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα.. Έχω βρει σε παρόμοια τιμή το meizu mx5 σε to2c και minideal.. Ποιο θα προτεινατε; vickmall :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πουθενά αλλού δεν το βρήκες;; Εάν όχι, διαλέγεις μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης και πηγαίνεις στο δεύτερο ...:p Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα... 1-1,5 χρόνο πριν, αυτά τα δύο ήταν η προσωποποίηση της αξιοπιστίας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παιδια απο που λετε να παω το bluboo xtouch?απο geekbuying γυρω στα 188 μαζι με θηκη και προστατευτικο οθονης ή απο everbuying μονο του στα 100??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παιδια απο που λετε να παω το bluboo xtouch?απο geekbuying γυρω στα 188 μαζι με θηκη και προστατευτικο οθονης ή απο everbuying μονο του στα 100??? Εάν κοστίζουν 88$ η θήκη και το προστατευτικό προτίμησε το πρώτο ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εάν κοστίζουν 88$ η θήκη και το προστατευτικό προτίμησε το πρώτο ... :p μωρε καμια 20αρια κανουν αλλα μονο και μονο που ειναι το everbuying δεν ειναι λιγο ρισκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 μωρε καμια 20αρια κανουν αλλα μονο και μονο που ειναι το everbuying δεν ειναι λιγο ρισκο? Το μόνο ρίσκο είναι οτι μέχρι να το παραλάβεις θα έχουν βγει 2-3 νεότερα μοντέλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 μωρε καμια 20αρια κανουν αλλα μονο και μονο που ειναι το everbuying δεν ειναι λιγο ρισκο? Ρώτησε πρώτα εάν το έχουν σε στόκ και μετά παρήγγειλέ το, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Πουθενά αλλού δεν το βρήκες;; Εάν όχι, διαλέγεις μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης και πηγαίνεις στο δεύτερο ...:p Δεν μπορώ να καταλάβω ..και οκ το to2c ήταν και καινούργιο.. Το minideal όμως επί χρόνια δεν ήταν αξιόπιστο; Είχαμε τίποτα περίεργα συμπτώματα..στο vickmall και geek πάει 30 ευρώ πανω Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 παιδια απο που λετε να παω το bluboo xtouch?απο geekbuying γυρω στα 188 μαζι με θηκη και προστατευτικο οθονης ή απο everbuying μονο του στα 100??? Το Bluboo Xtouch στα 99$ ειναι μονο για reviewers με καναλια με πολλους συνδρομητες.Το παιρνεις 149 και αφου κανεις παρουσιαση σου επιστρεφουν 50$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το Bluboo Xtouch στα 99$ ειναι μονο για reviewers με καναλια με πολλους συνδρομητες.Το παιρνεις 149 και αφου κανεις παρουσιαση σου επιστρεφουν 50$. Θα τα παρεις τα 50 πισω μονο αν τους αρεσει η παρουσιαση που θα κανεις !:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Οντως το δινουν πισω το 50ρικο...........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Το Bluboo Xtouch στα 99$ ειναι μονο για reviewers με καναλια με πολλους συνδρομητες.Το παιρνεις 149 και αφου κανεις παρουσιαση σου επιστρεφουν 50$. οχι φιλε εχω εναν κωδικο που ειναι -55,κατι ευρω ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρώτησε πρώτα εάν το έχουν σε στόκ και μετά παρήγγειλέ το, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. ποσες μερες εκανε να σου ερθει εσενα πανω απο μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Διάβαζα ενα άλλο ποστ απο ενα φίλο που βρήκε ενα g4. Κοίταξα το κατάστημα και εχει όντως καλές τιμές και βεβαιώνει τους πελάτες οτι τα κινητά δεν ειναι fake. Σε γνωστές μάρκες εννοώ. Ειναι αξιόπιστο;το γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 μωρε καμια 20αρια κανουν αλλα μονο και μονο που ειναι το everbuying δεν ειναι λιγο ρισκο? Aπο everlying τιποτα ακομα κι αν ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Aπο everlying τιποτα ακομα κι αν ειναι δωρεαν. Μην είσαι υπερβολικός. Είπαμε καθυστερούν, αλλά δεν λένε ψέματα για το απόθεμα αν ρωτήσεις. Θέλουν κυνήγι, αλλά έχω πάρει αρκετά πραγματάκια και όλα οκ Στο τέλος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μην είσαι υπερβολικός. Είπαμε καθυστερούν, αλλά δεν λένε ψέματα για το απόθεμα αν ρωτήσεις. Ρωτησα η απαντηση ηταν Dear George , Thank you for your email. I checked for you and the item is in stock. Welcome to buy the items on our website. If any problem, please feel free to contact us. Have a nice day. Η συνεχεια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6411125#post6411125 Ευτυχως που δε λενε ψεμματα.Φαντασου και να ελεγαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Διάβαζα ενα άλλο ποστ απο ενα φίλο που βρήκε ενα g4. Κοίταξα το κατάστημα και εχει όντως καλές τιμές και βεβαιώνει τους πελάτες οτι τα κινητά δεν ειναι fake. Σε γνωστές μάρκες εννοώ. Ειναι αξιόπιστο;το γνωρίζει κανείς; Το συγκεκριμένο το γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το συγκεκριμένο το γνωρίζει κανείς; απο οτι εχω ακουσει καλο ειναι.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ψάχνω για αγορα το xiaomi Redmi note 2 prime. Στο vickmall δεν εχει απόθεμα eu. Δείχνει να εχει το gear best στα 183 με παράδοση 1-2 ημέρες. Παραδίδουν ή ειναι μούφα;διαβάζω πολύ αρνητικά σχόλια για αυτούς τελευταία. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts