WitchKing Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Που το λεει οτι εχει ευρωπαικη αποθηκη; στο shipping and payment Εγώ δεν βλέπω ευρωπαϊκή αποθήκη στο Checkout. Μόνο ChinaPost και courier απο την κινεζική αποθήκη. Αυτό που βλέπεις στην καρτέλα "Shipping & Payment" είναι γενικές πληροφορίες για όλα τα κινητά, ανεξάρτητα απο το αν είναι διαθέσιμα σε ευρωπαϊκή αποθήκη ή όχι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aγαπητοι φιλοι θεωρω υποχρεωση μου να δημοσιευσω την εμπειρια μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6403578#post6403578 ωστε να προστατευτουν οσο περισσοτεροι γινεται απο τετοιου ειδους "ευκαιριες". Κι εγώ τα ίδια έπαθα με το Everbuying. 20 μέρες καθυστέρηση, τελικά ακύρωσα παραγγελία όταν δεν απάντησαν σε δύο μηνύματα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εχει ψωνισει κανεις απο DealsMαchine? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOMPLA Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΟ EVERBYUING ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΩ ΜΕ 2 ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ POST ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ MODERIA ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited November 19, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΟ EVERBYUING ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΩ ΜΕ 2 ΠΡΟΙΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΑΝ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ POST ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ MODERIA ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Καταρχην γραφε με μικρα,δεν υπαρχει λογος να φωναζουμε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπερα.θελω να κανω μια παραγγελεια απο αυτο το σαιτ αλλα στην μεθοδο αποστολης εχει standard shiping και super fast shiping. τι να διαλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Δεν ξέρω το συγκεκριμένο site. Αν είναι από Κίνα κατα πάσα πιθανότητα όμως το "super fast shipping" θα είναι κάποια courier, δηλαδή θα χρειαστεί εκτελωνισμός του δέματος με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπερα.θελω να κανω μια παραγγελεια απο αυτο το σαιτ αλλα στην μεθοδο αποστολης εχει standard shiping και super fast shiping. τι να διαλεξω? Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις το ίδιο το site μιας και λίγο χλωμό να ξέρει κάποιος 100% εδώ πέρα για το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Παντα διαλεγουμε το απλο shipping ακομα και αν ειναι ακριβοτερο ,που κατα 99.99% δεν ειναι.Αυτο ειναι κανονας. Το γιατι δεν επιτρεπεται να το εξηγησουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μπορεί κάποιος με εμπειρία από banggood και όχι μόνο, να βρει λογική εξήγηση στα παρακάτω; Πριν κάποιες μέρες τους είχα στείλει ένα email ζητώντας κάποιες αλλαγές στα στοιχεία του δέματος. Λίγες ώρες αργότερα μου στείλανε αυτοματοποιημένο μήνυμα από το σύστημα τους ότι η παραγγελία εστάλη και μάλιστα μου δώσανε και tranu για εντοπισμό του πακέτου. Φυσικά σκέφτηκα ότι δεν τους πρόλαβα. Σήμερα 2-3 μέρες μετά από την ενημέρωσή τους για την αποστολή του δέματος μου, λαμβάνω απάντηση στο email που είχα στείλει πριν την αποστολή όπου με βεβαιώνουν ότι η αλλαγή πραγματοποιήθηκε! Ταυτόχρονα ελέγχω στο site τους και όντως η αποστολή του δέματος έχει ημερομηνία πριν το email με τις αλλαγές. Φυσικά γεννήθηκαν απορίες. Είναι δυνατόν να αλλαχτεί κάτι στα στοιχεία της παραγγελίας (αλλαγή διεύθυνσης) on the road? Ή το αγαπημένο banggood, μου έδωσε ένα tranu και με ενημέρωσε ψευδώς ότι έγινε η αποστολή ενώ ακόμα βρισκόταν στην αποθήκη τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Φυσικά γεννήθηκαν απορίες. Είναι δυνατόν να αλλαχτεί κάτι στα στοιχεία της παραγγελίας (αλλαγή διεύθυνσης) on the road? Ή το αγαπημένο banggood, μου έδωσε ένα tranu και με ενημέρωσε ψευδώς ότι έγινε η αποστολή ενώ ακόμα βρισκόταν στην αποθήκη τους; Αν κάνεις ένα track (ακόμα και μέσα απο το site τους), θα δεις οτι ο αριθμός αποστολής καταχωρείται σχεδόν ταυτόχρονα με την παραγγελία αλλα η ταχυδρομική παίρνει το πακέτο λίγες μέρες αργότερα. Στις 5 παραγγελίες του τελευταίου μήνα βέβαια, την επιβεβαίωση αποστολής την έπαιρνα όταν έφευγε πραγματικά το πακέτο. Στις πληροφορίες της παραγγελίας, πότε γράφει οτι το παρέλαβε η Flyt; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Άρα ενημερώνουν ότι στάλθηκε , ενώ δεν έχει σταλεί και απλά το έχουν δηλώσει στην courier για παραλαβή! http://s18.postimg.org/gjj8tqstl/Screen_shot_2015_11_21_at_10_31_39.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?" Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Άρα ενημερώνουν ότι στάλθηκε , ενώ δεν έχει σταλεί και απλά το έχουν δηλώσει στην courier για παραλαβή! 15\11 πήρε το πακέτο η Flyt και 18\11 έφυγε. Πότε σου είπαν οτι έγιναν οι αλλαγές που ζήτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?" Τη χειροτερη... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 15\11 πήρε το πακέτο η Flyt και 18\11 έφυγε. Πότε σου είπαν οτι έγιναν οι αλλαγές που ζήτησες; Σήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα το email τους, όπου με ενημέρωσαν ότι οι αλλαγές που ζήτησα (μέρες πριν, όταν ακόμα δεν είχε φύγει το δέμα) γίνανε. Από το email: Date: 21 Νοεμβρίου 2015 3:22:16 π.μ. GMT+0200 Το μόνο ακραίο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είχανε γίνει οι αλλαγές μέρες πριν και απλά να με ενημέρωσαν τώρα ότι γίνανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το μόνο ακραίο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είχανε γίνει οι αλλαγές μέρες πριν και απλά να με ενημέρωσαν τώρα ότι γίνανε. Δεν είναι απίθανο. Το ακραίο σενάριο για μένα θα ήταν να έχουν online σύνδεση με την Flyt και να αλλάζουν τη διεύθυνση όταν το πακέτο είναι στην αποθήκη της Flyt. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν υπαρχουν ακραια σεναρια για τα Κινεζοπουλα.........μου εχουν γραψει mail με τα πιο απιθανα πραματα.......:lol: Ελαχιστα καταστηματα (μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου) ειναι σωστα,σε ολα σχεδον τα τμηματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν είναι απίθανο. Το ακραίο σενάριο για μένα θα ήταν να έχουν online σύνδεση με την Flyt και να αλλάζουν τη διεύθυνση όταν το πακέτο είναι στην αποθήκη της Flyt. :) Λογικά πρέπει να έχουν :D έχω άλλαξει διευθυνσή ενώ είχε παραδοθεί στην Flyt Αλλά είναι αναλόγως και το άτομο που το ζήτησες, πότε θυμήθηκε να σου στείλει το email, κάποιοι στο στέλνουν με το που τελειώνεις την συζήτηση στο chat κι άλλοι 3-4 ημέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το συγκεκριμενο καταστημα λογω ογκου αποστολων πιθανοτατα εχει και ανθρωπους του στην μεταφορικη αν δεν τους ανηκει και η ιδια η μεταφορικη.Μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες δεματα ,δεματακια ,φακελακια σε καθημερινη βαση ,μονο αυτοκινητα δεν πουλανε στο σαιτ τους και αυτο μαλλον λογω ... ογκου δεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το να άλλαξε online απευθείας σε σύνδεση με την flytexpress είναι θεμιτό και πολύ καλό για μας, σε περιπτώσεις λάθους που θα χρειαστεί! Το να έχουν αγοράσει a priori με το κιλό tracking numbers και να σου τα δείνουν πριν καν στείλουν το δέμα είναι το κατακριτέο! Υποθέτω είναι πολύ δύσκολο να το μάθουμε. Όπως και να έχει στην περίπτωση μου η 18/11 είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι στις 15 που μου στείλανε ειδοποίηση ότι στάλθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Το να άλλαξε online απευθείας σε σύνδεση με την flytexpress είναι θεμιτό και πολύ καλό για μας, σε περιπτώσεις λάθους που θα χρειαστεί! Το να έχουν αγοράσει a priori με το κιλό tracking numbers και να σου τα δείνουν πριν καν στείλουν το δέμα είναι το κατακριτέο! Υποθέτω είναι πολύ δύσκολο να το μάθουμε. Όπως και να έχει στην περίπτωση μου η 18/11 είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι στις 15 που μου στείλανε ειδοποίηση ότι στάλθηκε.Έχω κάνει αρκετές αγορές απο το Banggood τις τελευταίες μέρες και η ειδοποίηση αποστολής έρχεται την ίδια μέρα με το "Acceptance" της Flyt. Τον αριθμό αποστολής τον καταχωρούν με την παραγγελία (Shipping information recieved). Απο το κατάστημα το πακέτο σου έφυγε στις 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolat Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Το να έχουν αγοράσει a priori με το κιλό tracking numbers και να σου τα δείνουν πριν καν στείλουν το δέμα είναι το κατακριτέο! Φυσικα και ΔΕΝ ειναι κατακριτεο οπως επισης ΠΡΟΦΑΝΩΣ προαγοραζουν "υποχρεωτικα" ταχυδρομικες υπηρεσιες. Αν νομιζεις οτι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο ειναι να παιρνουν το tracking number την ωρα καταθεσης του δεματος απλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Φαντασου μονο ΕΝΑΝ πελατη ταχυδρομειου με 500 δεματα να πρεπει να παρει ΤΝ τη στιγμη που θα καταθεσει τα δεματα. Αλλα ειναι τα κατακριτεα.Οπως να σου πουλανε πραγμτα που δεν εχουν, να ειναι εντελως χυμα και ανοργανωτοι, να εχουν συσκευασιες του κ@λου, να μην εχουν after sales service της προκοπης κλπ κλπ. Edited November 21, 2015 by geolat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Φίλε geolat νομίζω πως πρέπει να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ! Το κατακριτέο πήγαινε στο να σου λένε ότι έφυγε το δέμα και να σου δίνουν tranu , πριν φύγει απο αυτούς, για να φαίνεται ότι στέλνουν νωρίς. Δεν εννοούσα ότι είναι κατακριτέο να αγοράζουν μαζικά από πριν. Αν είναι δυνατόν. Ελπίζω να έγινα πιο σαφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?" Ούτε να το σκεφτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτην την στιγμη για το merimobiles τι γνωμη εχεται"?" Εγω πηρα τελευταια(πριν 1,5 μηνα) ενα Htc ,τα ιδια με το Geek μου εκανε...δηλαδη ελεγε οτι το εχει σε στοκ και μου το εστειλε μετα απο 11 μερες....κατα τα αλλα κανενα θεμα....δεν βλεπω δηλαδη να εχει διαφορα με το Geek μια και αυτο μου το εχει κανει πολλες φορες.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts