grinder Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Το fastcardtech τί καπνό φουμάρει? Βλέπω κάτι κινητά σε απίστευτες τιμές και με κάνει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά... Μοιρασμένες είναι οι γνώμες... Δώσε link απο τις απίστευτες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Μοιρασμένες είναι οι γνώμες... Δώσε link απο τις απίστευτες τιμές. https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html αυτό ας πούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html αυτό ας πούμε... Νόμιζα αναφερόσουν σε chinese brands. Όντως μεγάλη απόκλιση. Παίζει νά ναι κάνα Refurbished ή used. Καλύτερα πάρτο απο ελλάδα γιατί θά χεις θέματα και με την αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 @terrah και μόνο το για να έχεις Playstore, πρέπει να το ζητήσεις και να το πληρώσεις εξτρα 3 δολάρια, είναι ύποπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει; Γενικοτερα τα πιο αξιοπιστα ειναι to2c και vickmall; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει; Γενικοτερα τα πιο αξιοπιστα ειναι to2c και vickmall; Ναι και περισσότερο το vickmall. Εγώ πλέων μέρα από κάτι νερά που μου έκαναν στο to2c μετά από τόσες παραγγελίες δεν θα με ξαναδουν. Πλέων μόνο vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εγώ ακόμα σκουπίζω από τα νερά που μου 'κανε το to2c. Απορώ τι έκανε και είχε καλό όνομα. Μόνο προβλήματα είχα. Να μην ξανάρθει! :mad: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει; Γενικοτερα τα πιο αξιοπιστα ειναι to2c και vickmall; Βικμαλλ...to2c μην το κοιτας καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Απλα το vickmall δεν εχω καθολου αποθεμα σε Ευρωπαϊκες αποθηκες.. Ποσες ημερες κανει για να ερθει Ελλαδα απο Κινα; Εχει υπαρχει περιστατικο που να εχει κρατηθει συσκευη στο τελωνειο; Σημερα εκανα παραγγελια απο gearbest Ευρωπης, επειδη βιαζομουν.. Με αυτα που διαβαζω βλεπω να αργει πιο πολυ και απο την Κινα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σημερα εκανα παραγγελια απο gearbest Ευρωπης, επειδη βιαζομουν.. Με αυτα που διαβαζω βλεπω να αργει πιο πολυ και απο την Κινα! Αν μπορείς γράψε εδώ όταν σου έρθει πόσες μέρες σου έκανε τελικά από την παραγγελία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Απλα το vickmall δεν εχω καθολου αποθεμα σε Ευρωπαϊκες αποθηκες.. Ποσες ημερες κανει για να ερθει Ελλαδα απο Κινα; Εχει υπαρχει περιστατικο που να εχει κρατηθει συσκευη στο τελωνειο; Σημερα εκανα παραγγελια απο gearbest Ευρωπης, επειδη βιαζομουν.. Με αυτα που διαβαζω βλεπω να αργει πιο πολυ και απο την Κινα! Με το βικμαλλ σε 10 μερες ηταν σπιτι μου Με το gearbest που απορω γιατι το λενε Best εκανε σε 25 μερες. Και καλα το ειχαν ετοιμοπαραδοτο, εκαναν μια βδομαδα να το στειλουν...μην μπλεξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Ρε παιδιά...έχω ψάξει παντού και search google έκανα......δεν βρίσκω κάτι......το http://www.minideal.net/gr/ ......είναι άλλο κατάστημα από το http://www.minideal.net ????........άλλο λογότυπο βλέπω-στα ελληνικά το βλέπω....τι γίνετε ?....ψάχνω το cubot s 200 και ενώ νόμιζα ότι το βρήκα στο minideal μπαίνω μετά από μέρες και βλέπω out of stock......επειδή είχα αποθηκεύσει την σελίδα.....την φορτώνω και βλέπω ότι υπάρχει κανονικά......εκεί διαπίστωσα ότι το λογότυπο είναι διαφορετικό και δεν καταλαβαίνω ΤΙ γίνετε.....ούτε τόσο καιρό διάβασα κάποιον να λέει ότι είναι διαφορετικά μαγαζιά.....ούτε κάποια συζήτηση διάβασα για γνώμες-απόψεις του http://www.minideal.net/gr...... το MINIDEAL γενικά το έχουν για αξιόπιστο μαγαζί.......μήπως κάποιοι που είχαν προβλήματα και δεν ήταν ευχαριστημένοι αγόραζαν από το http://www.minideal.net/gr .........και απλά....ΝΟΜΙΖΑΝ ότι αγόραζαν από το γνωστό-μεγάλο κινεζομάγαζο minideal???? Υ.Γ.....παρεπιπτώντος να αναφέρω ότι για μένα το πιο αξιόπιστο από όλα είναι το vickmall μακράν με διαφορά......έχω αγοράσει από εκεί 18 συσκευές....και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πρόβλημα πουθενά.....απλά τώρα το cubot s 200 δεν το έχουν.....ο φίλος θέλει ντε και καλά αυτό.....εγώ του είπα ότι δεν αγοράζω από αλλού.....και αυτός μου λέει αναλαμβάνω την ευθύνη-φέρτο από όπου το βρεις...... Edited September 11, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υ.Γ.....παρεπιπτώντος να αναφέρω ότι για μένα το πιο αξιόπιστο από όλα είναι το vickmall μακράν με διαφορά......έχω αγοράσει από εκεί 18 συσκευές....και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πρόβλημα πουθενά.....απλά τώρα το cubot s 200 δεν το έχουν.....ο φίλος θέλει ντε και καλά αυτό.....εγώ του είπα ότι δεν αγοράζω από αλλού.....και αυτός μου λέει αναλαμβάνω την ευθύνη-φέρτο από όπου το βρεις...... Δεν ξέρω για το minideal.gr αλλά γιατί δεν προτείνεις στον φίλο σου μια καλύτερη συσκευή και όχι τόσο παλιά. Το meizu m2 είναι μονόδρομος σε αυτή την κατηγορία. Το χει και στο vickmall.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 minideal.net ειναι και οχι .gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To minideal είναι πάρα πολύ δημοφιλές στους εκτός φόρουμ Έλληνες. Όσοι μου ζητούνε να τους αγοράσω κινέζικο, όλοι μου λένε «το είδα στο minideal», «το πήρε φίλος από το minideal» κ.α. Είναι πιασάρικο το όνομά του και το μαθαίνουν... (ή δεν κάνουμε καλή δουλειά οι θαμόνες να τους ενημερώσουμε για το VickMall και την εγγύησή του :p) Καιρός ήταν να κάνουν και μια μετάφραση για τους μεγάλους τους πελάτες. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To minideal είναι πάρα πολύ δημοφιλές στους εκτός φόρουμ Έλληνες. Όσοι μου ζητούνε να τους αγοράσω κινέζικο, όλοι μου λένε «το είδα στο minideal», «το πήρε φίλος από το minideal» κ.α. Είναι πιασάρικο το όνομά του και το μαθαίνουν... (ή δεν κάνουμε καλή δουλειά οι θαμόνες να τους ενημερώσουμε για το VickMall και την εγγύησή του :p) Καιρός ήταν να κάνουν και μια μετάφραση για τους μεγάλους τους πελάτες. Minideal kai Vickmall παιζει να το εχει ο ιδιος κινεζος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Επειδή χρησιμοποιούσαν ίδιο template; Πέραν αυτού, καμία σχέση. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Στο Minideal.net οταν πηγαινω στο EU Warehouse λεει για stock in greece.. Τι στο καλο εννοει; http://www.minideal.net/eu-warehouse.html Εντυπωσιακο ειναι το παρακατω site : http://www.similarweb.com/website/vickmall.com Οπου δειχνει οτι εδω στο myphone τους εχουμε κανει πλουσιους!! Επισης εντυπωση μου κανει οτι το gearbest ειναι στην θεση 1,600 παγκοσμιως.. Τελος επειδη μιλησα και με ενα παιδι οντως υπηρχαν θεματα απο minideal, merimobiles και ακομα ενα που δε θυμαμαι στο myphone, αλλα διαγραφηκαν πλεον. Τον λογο δε τον ξερω. Edited September 11, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει; Γενικοτερα τα πιο αξιοπιστα ειναι to2c και vickmall; έλα ντε. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις αυτα που συμβαίνουν εκεί έξω να συμβαίνει και σε ένα παλιό αγαπητό φόρουμ. Το χειρότερο είναι οτι εδώ και μόνο εδώ γίνονται σιωπηρά. Μακριά απο το meri.. Το to2c είναι μέχρι να τους χρειαστείς εκεί αποδεικνύουν οτι είναι κινέζοι όνομα και πράγμα. Μόνο vickmall, μόνο εκεί έχεις και υποστήριξη αργότερα αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Στο Minideal.net οταν πηγαινω στο EU Warehouse λεει για stock in greece.. Τι στο καλο εννοει; http://www.minideal.net/eu-warehouse.html Εντυπωσιακο ειναι το παρακατω site : http://www.similarweb.com/website/vickmall.com Οπου δειχνει οτι εδω στο myphone τους εχουμε κανει πλουσιους!! Επισης εντυπωση μου κανει οτι το gearbest ειναι στην θεση 1,600 παγκοσμιως.. Τελος επειδη μιλησα και με ενα παιδι οντως υπηρχαν θεματα απο minideal, merimobiles και ακομα ενα που δε θυμαμαι στο myphone, αλλα διαγραφηκαν πλεον. Τον λογο δε τον ξερω. Μήπως ότι έχει την αποθήκη του στην ελλάδα;:) Κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι είχε και τμήμα service στην ελλάδα και δεν χρειαζόταν να το στείλεις πάλι πίσω κίνα. Και πού είναι το κακό στο "τους έχουμε κάνει πλούσιους"; Άμα ένα κατάστημα ξέρει να συμπεριφέρεται στους πελάτες του και δεν σταματάει στο "ας τρέξω ένα promo να μαζέψω χ παραγγελίες και μετά αντε γειά" ε τότε δικαιούται να "πλουτίσει". Πάντως πιστεύω πως αν το vickmall κάνει ανοίγματα και ξεφύγει απο το "μικρή οικογενειακή επιχείρηση" τότε και αυτό θα χαλάσει. Btw δεν διαγράφονται τα θέματα των καταστημάτων απλά μπορεί να ζητήσουν να φύγουν απο το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ναι αλλα απο ολο τον κοσμο, να κανει η ελλαδα 50% πωλησεις; Ετσι δε λεει το site; Πολυ περιεργο.. Μονο εμεις αγοραζουμε κινεζικα; Παιζει... Και το gearbest εχει αρκετες πωλησεις απο Αμερικη. Περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) καλησπερα σας , ψαχνω να αγορασω το oneplus two (4gb ram) κατα προτιμηση απο καπου με europe warehouse , και πληρωμη με πιστωτικη :!: . Δοκιμασα απο το honorbuy.com , και στο τελος που λεει πληρωμη με paypal , ενω εβαλα πληρωμη με πιστωτικη (μεσω του συστηματος paypal που εχει το καταστημα) δεν ολοκληρωθηκε η αγορα. η καρτα ειναι της εθνικης. Απο που μπορω να το παρω ??? ευχαριστω! Edited September 12, 2015 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα σας , ψαχνω να αγορασω το oneplus two (4gb ram) κατα προτιμηση απο καπου με europe warehouse , και πληρωμη με πιστωτικη :!: . Δοκιμασα απο το honorbuy.com , και στο τελος που λεει πληρωμη με paypal , ενω εβαλα πληρωμη με πιστωτικη (μεσω του συστηματος paypal που εχει το καταστημα) δεν ολοκληρωθηκε η αγορα. η καρτα ειναι της εθνικης. Απο που μπορω να το παρω ??? ευχαριστω! Θα σε συμβουλευα να αγορασεις με paypal, υπαρχει τροπος να μεταφερεις χρηματα στο balance του paypal, διαβασε στο νημα του πως θα το κανεις. Ρωτα επισης και στο νημα του κινητου τον τροπο με τον οποιο κανουν τις αγορες τα αλλα παιδια και απο που. Απο εκει και περα, αν εχεις τους λογους σου και θες να αγορασεις με πιστωτικη, τα μονα καταστηματα απο κινα απο τα οποια ειναι εφικτο να αγορασεις απευθειας με πιστωτικη ειναι το banggood και το dealextreme. Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στα 2, προσωπικα θα σου προτεινα το πρωτο. Μπορεις επισης να δοκιμασεις και απο καποιο amazon, πολλοι καταφεραν να κανουν αγορες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το fastcardtech τί καπνό φουμάρει? Βλέπω κάτι κινητά σε απίστευτες τιμές και με κάνει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά... εχω αγορασει 2 τηλεφωνα απο το fastcardtech το πρωτο οκ στο δευτερο πληρωσα για root και να περασουν την samsung touch wizard ρομ σε ενα hdc galagy g9000 s5 δεν το εκαναν εγινα ρεζιλι στον φιλο μου που το αγορασε ,εκανα παραπονα τελικα μου εβαλαν στο balance 5 $ το ειπα σε αυτον που με συστησε και μου απαντησε οτι εχει χαλασει ο κινεζος στις αγορες του εστελε 2 προβληματικα κινητα πριν κανα 2 μηνες ,οποτε αστο ........αν καταφερω να βαλω λεφτα στο balance του pay pall μου θα δοκιμασω το vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Θα σε συμβουλευα να αγορασεις με paypal, υπαρχει τροπος να μεταφερεις χρηματα στο balance του paypal, διαβασε στο νημα του πως θα το κανεις. Ρωτα επισης και στο νημα του κινητου τον τροπο με τον οποιο κανουν τις αγορες τα αλλα παιδια και απο που. Απο εκει και περα, αν εχεις τους λογους σου και θες να αγορασεις με πιστωτικη, τα μονα καταστηματα απο κινα απο τα οποια ειναι εφικτο να αγορασεις απευθειας με πιστωτικη ειναι το banggood και το dealextreme. Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στα 2, προσωπικα θα σου προτεινα το πρωτο. Μπορεις επισης να δοκιμασεις και απο καποιο amazon, πολλοι καταφεραν να κανουν αγορες. Ξερω τον τροπο για να βαλω λευτα στο paypal. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts