captnemo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αρα τι πρέπει να πατήσω για να το αλλάξω αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493&page=212 post#3174:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 το έκανα αλλά τίποτα ειναι έτσι Subtotal €247.46 Shipping & Handling (Freeshipping - POST NL) €0.00 Grand Total €247.46 Your credit card will be charged for $291.98 δεν μπορώ να τα αγοράσω με τίποτα πφφφ τι θα κάνω Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) το έκανα αλλά τίποτα ειναι έτσι Subtotal €247.46 Shipping & Handling (Freeshipping - POST NL) €0.00 Grand Total €247.46 Your credit card will be charged for $291.98 δεν μπορώ να τα αγοράσω με τίποτα πφφφ τι θα κάνω H Ισοτιμια ειναι αυτη την στιγμη αυτη: 292.00 USD = 254.536 EUR Edited February 5, 2015 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 αφού κανουν 123.73 x 2 =247.46 Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) αφού κανουν 123.73 x 2 =247.46 αν βαλεις στο http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=292&From=USD&To=EUR σου βγαζει αυτο,μην κανεις παραγγελιαδυο κινητα μαζιαν δεν εχεις συννενοηθει να στα στειλουν σε 2 ξεχωριστα πακετα. Edited February 5, 2015 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Και πως να τα κανω ξεχωριστά; Μηπως παίρνει προμηθεια το paypal και με χρεώνει παραπάνω; Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Και πως να τα κανω ξεχωριστά; Μηπως παίρνει προμηθεια το paypal και με χρεώνει παραπάνω; Κανε 2 παραγγελιες,δεν νομιζω,εγω οταν παραγγελνω με χρεωνει σε δολλαρια την τιμη που εχει το καταστημα,αν σου στειλουν2 κινητα μαζι υπαρχει φοβος να ανοιχτουν στο αεροδρομιο για ελεγχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Όσο σου είπε ο φίλος από πάνω είναι, συν τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 υπαρχει μια ρυθμιση στο paypal να κανεις κυριο νομισμα των συναλλαγων σου το δολλαριο,το paypal εχει χειροτερη ισοτιμια οταν το αλλαζει σε ευρω,δεν θυμαμαι που ειναι καπου στο profile,ετσι την ισοτιμια την αλλαζει η τραπεζα σου με καλυτερο αποτελεσμα Δεν επιλέγεις νόμισμα στο PayPal. Επιλέγεις αν θες να γίνεται η μετατροπή από την Τράπεζα ή από το PayPal. Επιλέγεις από την Τράπεζα γιατί τι PayPal χρεώνει παραπάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianni71 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν επιλέγεις νόμισμα στο PayPal. Επιλέγεις αν θες να γίνεται η μετατροπή από την Τράπεζα ή από το PayPal. Επιλέγεις από την Τράπεζα γιατί τι PayPal χρεώνει παραπάνω. Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Οπως σωστα λεει ο πιο πανω φιλος επιλεγεις σεποιο νομισμα θα γινει η χρεωση σου,εφοσον ο πωλητης πουλαει σε δολλαρια κι εσυ εχεις ευρω φυσικα και επιλεγεις σε ποιο νομισμα θα σε χρεωσει το paypal,μετα κανει την μετατροπηη τραπεζα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Υπόψιν ότι τα παραπάνω ισχύουν μόνο με VISA/Mastercard, με άλλες κάρτες δεν βγάζει την επιλογή ! Σε Amex κλπ δεν βγαίνει ο επιλογή για ορίσεις ποιος θα κάνει την μετατροπή... Το έψαχνα 2 μέρες όταν έφτιαξε ο αδερφός μου λογαριασμό στο Paypal με Amex και δεν του έβγαζε την επιλογή αυτή :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cak Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) μην παραγκήλετε ποτε απο το mobile site της everbuying ι τιμές που αναγράφοντε δεν έχουνε καμεία σχέση με την πραγματικότητα.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΗΛΗ ΑΠΟ 31-1 ΑΠΟ ΤΟ MOBILE SITE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΙΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ME TO TRACK NUMBER ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ Κ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ MAIL ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΚΗΛΗ ΕΝΑ ΡΟΛΟ'Ι' ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΚΗΜΑΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΗΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE Κ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΕ 25 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΗΡΘΕ ΣΕ 18. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited February 7, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 μην παραγκήλετε ποτε απο το mobile site της everbuying ι τιμές που αναγράφοντε δεν έχουνε καμεία σχέση με την πραγματικότητα.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΗΛΗ ΑΠΟ 31-1 ΑΠΟ ΤΟ MOBILE SITE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΙΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ME TO TRACK NUMBER ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ Κ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ MAIL ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΚΗΛΗ ΕΝΑ ΡΟΛΟ'Ι' ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΚΗΜΑΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΗΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE Κ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΕ 25 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΗΡΘΕ ΣΕ 18. Κατ'αρχην,μην γραφεις κεφαλαια,δευτερον πολλες φορες το τρακινγκ κανει να εμφανιστει μετα απο 48 εως και 96 ωρες,το κυριοτερο...προσεξε λιγο την ορθογραφια σου,αν δεν ξερεις πως γραφεται κατι γκουγκλαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 μην παραγκήλετε ποτε απο το mobile site της everbuying ι τιμές που αναγράφοντε δεν έχουνε καμεία σχέση με την πραγματικότητα.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΚΗΛΗ ΑΠΟ 31-1 ΑΠΟ ΤΟ MOBILE SITE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΙΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ME TO TRACK NUMBER ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ Κ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ MAIL ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΚΗΛΗ ΕΝΑ ΡΟΛΟ'Ι' ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΚΗΜΑΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΗΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE Κ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΕ 25 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΗΡΘΕ ΣΕ 18. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι το κατάστημα αυτό χρεώνει ταχυδρομικά έξοδα, οπότε οι τιμές είναι διαφορετικές από τις αναγραφόμενες. Επίσης, ο αριθμός κανονικά εμφανίζεται μετά από 4-5 ημέρες. (Και μην γράφεις με κεφαλαία, δεν επιτρέπεται από τους κανόνες ... ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosmn8 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τελικά, όσο και αν παρακολουθούσα παλιότερα το forum, η συμμετοχή εδώ και η ανταλλαγή απόψεων είναι πραγματικά πολύ βοηθητικά στοιχεία. Για να μην μακρηγορώ, παραγγελία από minideal τον Νοέμβριο, παραλαβή αρχές Γενάρη, κινητό dead on arrival, επιστροφή και με τα πολλά πριν λίγο refund στο paypal. Τα λεφτά βέβαια δεν τα έχω δει ακόμη στην κάρτα, αλλά φαντάζομαι από εδώ και πέρα έχει δρομολογηθεί. Το χειρότερο ήταν ότι η παραγγελία έγινε για λογαριασμό φίλης, και έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη και για όλες τις ενέργειες επικοινωνίας με minideal και paypal, αλλά και να ενημερώνω κάθε φορά. Πολύ άγχος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Επειδή λοιπόν η φίλη μου το κινητό το θέλει, και επειδή με το refund επιβεβαίωσε ότι δεν της έλεγα αερολογίες, θέλει να ξαναπαραγγείλει. Από minideal δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδοκιμάσω, παρότι πριν έναν χρόνο είχαμε κάνει μια παραγγελία 4 άτομα και δεν είχε κανένας πρόβλημα. Λοιπόν, ποια μαγαζιά μου προτείνετε; Στο ψάξιμο που έκανα είδα διάφορα ονόματα, είδα και τις βαθμολογίες των καταστημάτων από τις ψήφους των μελών του forum και με εντυπωσίασε το ποσοστό του vickmall. Μπαίνω βέβαια στο vickmall, και μου θυμίζει πολύ το minideal στο interface, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι θυγατρική. Ακούω απόψεις, δεν έχω πρόβλημα να ψάξω να βρω το κατάλληλο κινητό, αλλά θέλω να έχω απέναντι μου έναν αξιόπιστο πωλητή, να μην μου "κάνει τον Κινέζο" ( :Ρ ) , να μου δίνει σωστά tracking number, να απαντάει γρήγορα στα email, να έχει ευνοικούς όρους για τις επιστροφές και γενικά να νιώθω ότι έχω καλή αντιμετώπιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τελικά, όσο και αν παρακολουθούσα παλιότερα το forum, η συμμετοχή εδώ και η ανταλλαγή απόψεων είναι πραγματικά πολύ βοηθητικά στοιχεία. Για να μην μακρηγορώ, παραγγελία από minideal τον Νοέμβριο, παραλαβή αρχές Γενάρη, κινητό dead on arrival, επιστροφή και με τα πολλά πριν λίγο refund στο paypal. Τα λεφτά βέβαια δεν τα έχω δει ακόμη στην κάρτα, αλλά φαντάζομαι από εδώ και πέρα έχει δρομολογηθεί. Το χειρότερο ήταν ότι η παραγγελία έγινε για λογαριασμό φίλης, και έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη και για όλες τις ενέργειες επικοινωνίας με minideal και paypal, αλλά και να ενημερώνω κάθε φορά. Πολύ άγχος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Επειδή λοιπόν η φίλη μου το κινητό το θέλει, και επειδή με το refund επιβεβαίωσε ότι δεν της έλεγα αερολογίες, θέλει να ξαναπαραγγείλει. Από minideal δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδοκιμάσω, παρότι πριν έναν χρόνο είχαμε κάνει μια παραγγελία 4 άτομα και δεν είχε κανένας πρόβλημα. Λοιπόν, ποια μαγαζιά μου προτείνετε; Στο ψάξιμο που έκανα είδα διάφορα ονόματα, είδα και τις βαθμολογίες των καταστημάτων από τις ψήφους των μελών του forum και με εντυπωσίασε το ποσοστό του vickmall. Μπαίνω βέβαια στο vickmall, και μου θυμίζει πολύ το minideal στο interface, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι θυγατρική. Ακούω απόψεις, δεν έχω πρόβλημα να ψάξω να βρω το κατάλληλο κινητό, αλλά θέλω να έχω απέναντι μου έναν αξιόπιστο πωλητή, να μην μου "κάνει τον Κινέζο" ( :Ρ ) , να μου δίνει σωστά tracking number, να απαντάει γρήγορα στα email, να έχει ευνοικούς όρους για τις επιστροφές και γενικά να νιώθω ότι έχω καλή αντιμετώπιση. Και όμως του vickmall θεωρείται το πιο αξιόπιστο αυτή τη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 θέλω να έχω απέναντι μου έναν αξιόπιστο πωλητή, να μην μου "κάνει τον Κινέζο" ( :Ρ ) , να μου δίνει σωστά tracking number, να απαντάει γρήγορα στα email, να έχει ευνοικούς όρους για τις επιστροφές και γενικά να νιώθω ότι έχω καλή αντιμετώπιση. Περιγράφεις το VickMall. Στην ίδια περιγραφή ταιριάζει και το B2Cbuying. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αυτα που λέει ο talos_2002 , συμφωνώ 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Περιγράφεις το VickMall. Στην ίδια περιγραφή ταιριάζει και το B2Cbuying. +1000 Νομίζω ότι αμφότερα είναι στην κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosmn8 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Και όμως του vickmall θεωρείται το πιο αξιόπιστο αυτή τη στιγμή Περιγράφεις το VickMall. Στην ίδια περιγραφή ταιριάζει και το B2Cbuying. Αυτα που λέει ο talos_2002 , συμφωνώ 100% +1000 Νομίζω ότι αμφότερα είναι στην κορυφή. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Δεν θεωρώ τυχαία την ταύτιση 4/4 απόψεων. Θα το κοιτάξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας. Δεν θεωρώ τυχαία την ταύτιση 4/4 απόψεων. Θα το κοιτάξω :) Και εγώ προτείνω vickmall.com δαγκωτό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Οπως σωστα λεει ο πιο πανω φιλος επιλεγεις σεποιο νομισμα θα γινει η χρεωση σου,εφοσον ο πωλητης πουλαει σε δολλαρια κι εσυ εχεις ευρω φυσικα και επιλεγεις σε ποιο νομισμα θα σε χρεωσει το paypal,μετα κανει την μετατροπηη τραπεζα σου Καλημέρα, κάποια άποψη για το webmoney? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Τελικά, όσο και αν παρακολουθούσα παλιότερα το forum, η συμμετοχή εδώ και η ανταλλαγή απόψεων είναι πραγματικά πολύ βοηθητικά στοιχεία. Για να μην μακρηγορώ, παραγγελία από minideal τον Νοέμβριο, παραλαβή αρχές Γενάρη, κινητό dead on arrival, επιστροφή και με τα πολλά πριν λίγο refund στο paypal. Τα λεφτά βέβαια δεν τα έχω δει ακόμη στην κάρτα, αλλά φαντάζομαι από εδώ και πέρα έχει δρομολογηθεί. Το χειρότερο ήταν ότι η παραγγελία έγινε για λογαριασμό φίλης, και έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη και για όλες τις ενέργειες επικοινωνίας με minideal και paypal, αλλά και να ενημερώνω κάθε φορά. Πολύ άγχος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Επειδή λοιπόν η φίλη μου το κινητό το θέλει, και επειδή με το refund επιβεβαίωσε ότι δεν της έλεγα αερολογίες, θέλει να ξαναπαραγγείλει. Από minideal δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδοκιμάσω, παρότι πριν έναν χρόνο είχαμε κάνει μια παραγγελία 4 άτομα και δεν είχε κανένας πρόβλημα. Λοιπόν, ποια μαγαζιά μου προτείνετε; Στο ψάξιμο που έκανα είδα διάφορα ονόματα, είδα και τις βαθμολογίες των καταστημάτων από τις ψήφους των μελών του forum και με εντυπωσίασε το ποσοστό του vickmall. Μπαίνω βέβαια στο vickmall, και μου θυμίζει πολύ το minideal στο interface, οπότε σκέφτομαι μήπως είναι θυγατρική. Ακούω απόψεις, δεν έχω πρόβλημα να ψάξω να βρω το κατάλληλο κινητό, αλλά θέλω να έχω απέναντι μου έναν αξιόπιστο πωλητή, να μην μου "κάνει τον Κινέζο" ( :Ρ ) , να μου δίνει σωστά tracking number, να απαντάει γρήγορα στα email, να έχει ευνοικούς όρους για τις επιστροφές και γενικά να νιώθω ότι έχω καλή αντιμετώπιση. Γιατί δεν αγοράζεις από ελλάδα να χεις το κεφάλι σου ήσυχο; Πλέον τα περισσότερα κινέζικα υπάρχουν σε ελληνικά καταστήματα, μια ματιά στο bestprice.gr αρκεί, κι έχεις εγγύηση Edited February 8, 2015 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Γιατί δεν αγοράζεις από ελλάδα να χεις το κεφάλι σου ήσυχο; Πλέον τα περισσότερα κινέζικα υπάρχουν σε ελληνικά καταστήματα, μια ματιά στο bestprice αρκεί, κι έχεις εγγύηση Ε ναι,καπως ετσι,πλεον κοντα στα 100 ευρω αγοραζεις απο Ελλαδα εξαιρετικες Κινεζικες(και με 2 ετη εγγυηση)συσκευες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts