Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έλεος ποια με τα vickmall.com τι τρέχει με αυτό το κινεζομαγαζο μετοχές έχεις ;;;;

Δηλαδή οι περισσότεροι που λέμε καλά λόγια για το μαγαζί ή οποιοδήποτε μαγαζί έχουμε μερίδιο;

Απλά επειδή έχουμε πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί και μείναμε όλοι, σχεδόν, ικανοποιημένοι να μην το προτείνουμε;

Δεν είναι σοβαρό αυτό που λες.

οταν εισαι ευχαριστημενος απο καποιο καταστημα το λες για να βοηθησεις και αλλους απο το φορουμ ... αυτος ειναι ο σκοπος και του συγκεκριμενου θεματος :D και εγω θα παω με τα παληκαρια Vickmall ειμαι ευχαριστημενος...απλα δεν μου ετυχε κατι για να ξερω για το σερβις και ελπιζω να μην μου τυχει :D αλλα απο εξυπηρετηση για την παραγγελια και αποστολη ειμαι υπερευχαριστημενος και σιγουρα ισως υπαρξουν και καποιοι ατυχοι... ;)

Για να μην λέμε πολλά μπορεί όποιος θέλει να κάνει ένα πείραμα .

Να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με chat/email και καλά για πληροφορίες για ένα προϊόν με μερικά κινεζομαγαζα και να δει με ποιο θα έχει γρήγορη και σοβαρή επικοινωνία.

Εγω πρώτα κοιτάω vickmall και μετά στους άλλους.

Είναι δυνατόν ορισμένοι να προτείνουν σαν τρελοί το aliexpress όταν υπάρχουν εναλλακτικές και ειδικά όταν μπορείς να πληρώσεις σε κατάστημα με paypal????

Είναι δυνατόν να υπαρχει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή στο ebay και να το πάρω απο το aliexpress?

Είναι δυνατόν ορισμένοι.. να προτείνουν aliexpress σε νεοφώτιστους ανθρώπους με αγορές.. ?

Edited by drdedus

Είναι δυνατόν ορισμένοι να προτείνουν σαν τρελοί το aliexpress όταν υπάρχουν εναλλακτικές και ειδικά όταν μπορείς να πληρώσεις σε κατάστημα με ψ????

Είναι δυνατόν να υπαρχει το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή στο ebay και να το πάρω απο το aliexpress?

Είναι δυνατόν ορισμένοι.. να προτείνουν aliexpress σε νεοφώτιστους ανθρώπους με αγορές.. ?

Συμφωνώ για τους νεοφώτιστους οτι πρέπει να προσέξουν στο aliexpress αλλά στα υπόλοιπα είσαι λάθος.

Το aliexpress έχει καλύτερο σύστημα από το paypal. Διάβασε λίγο τα buyerprotection το Returns & Refund Guarantee του aliexpress και θα καταλάβεις ότι είσαι καλύτερα διασφαλισμένος. Μόνο και μόνο ότι δεν παίρνει τα λεφτά ο προμηθευτής εάν δεν δώσεις εσύ το ΟΚ, το ότι εάν δεν παραλάβεις σε 60 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, το οτι εάν το προϊόν δεν είναι όπως στην περιγραφή του προμηθευτή έχεις full refund, το ότι εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν το γυρνάς πίσω και πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά (όταν προσφέρει Returns Extra Faultless Goods);

Πρέπει πάντα να προσέχουμε στο aliexpress και να ψάχνουμε πάντα με το seller rating και πριν ψωνίσουμε να διαβάσουμε τα feedback.

Σήμερα αγόρασα και εγώ μετοχές από vickmall. Πόσες μέρες κάνουν να έρθουν? :)

Βρε άμα δεν ήταν το Myphone, και πολλά μέλη που ψωνιζουν από Κίνα, μαύρα μεσάνυχτα θα είχαμε οι περισσότεροι....

:)

Εγώ έχω πάρει ενα κινητό απο vickmall και μου κάηκε ο φορτιστής την πρωτη μέρα,

Μίλησα στο chat μαζί τους και με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να ζητάνε καν αποδείξεις μου στείλανε φορτιστή EU(και μάλιστα καλυτερο απο τον εργοστασιακό)!

Εντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι μια ένδειξη :D

Συμφωνώ για τους νεοφώτιστους οτι πρέπει να προσέξουν στο aliexpress αλλά στα υπόλοιπα είσαι λάθος.

Το aliexpress έχει καλύτερο σύστημα από το paypal. Διάβασε λίγο τα buyerprotection το Returns & Refund Guarantee του aliexpress και θα καταλάβεις ότι είσαι καλύτερα διασφαλισμένος. Μόνο και μόνο ότι δεν παίρνει τα λεφτά ο προμηθευτής εάν δεν δώσεις εσύ το ΟΚ, το ότι εάν δεν παραλάβεις σε 60 μέρες παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, το οτι εάν το προϊόν δεν είναι όπως στην περιγραφή του προμηθευτή έχεις full refund, το ότι εάν δεν είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν το γυρνάς πίσω και πληρώνεις μόνο τα μεταφορικά (όταν προσφέρει Returns Extra Faultless Goods);

Πρέπει πάντα να προσέχουμε στο aliexpress και να ψάχνουμε πάντα με το seller rating και πριν ψωνίσουμε να διαβάσουμε τα feedback.

Εγω εχω χασει αγορα, μια μπαταρία κινητου, που ηταν μουφα και δε μου ειχε επιλογη πουθενα για dispute

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Παιδιά αυτό είναι το επίσημο σαιτ της xiaomi; http://www.xiaomishop.com

Έχει αγοράσει ποτε κανείς;

Όχι δεν είναι. Όλα τα επίσημα site της Xiaomi είναι Mi.com. Αυτό είναι άλλο ένα κινεζομάγαζο :p

Το ένα αναιρεί το άλλο από αυτό που λες?

Πως συμφωνείς στους νεοφώτιστους και όχι στα άλλα?

Εξήγησε μου τότε αφού είναι τόσο διάφανο γιατί όχι και οι νεοφώτιστοι ?

Να μάθουν τότε απο εκεί και μετά αν χρειαστεί αγοράζουν απο το ebay?

Λες οτι εάν το προϊόν δεν είναι όπως στην περιγραφή του προμηθευτή έχεις full refund.

Είσαι σίγουρος για αυτό?

Είναι πάντα έτσι απλά χωρίς διαφοροποιήσεις απο πωλητή σε πωλητή?

Δεν υπάρχει περίπτωσή να ζητάει κάποιος πχ να πληρώσεις τα μεταφορικά για να εχεις refund?

Edited by drdedus

Το ένα αναιρεί το άλλο από αυτό που λες?

Πως συμφωνείς στους νεοφώτιστους και όχι στα άλλα?

Εξήγησε μου τότε αφού είναι τόσο διάφανο γιατί όχι και οι νεοφώτιστοι ?

Να μάθουν τότε απο εκεί και μετά αν χρειαστεί αγοράζουν απο το ebay?

Μάλλον δε διαβάζεις καλά!

Έγραψα να προσέχουν όχι να μην αγοράζουν.

Παιδια.........η ουσια ειναι να βοηθαμε οσο μπορουμε,και οχι να μπερδευουμαι τον κοσμο βρε σεις.....:)

Ολοι εχουμε της ατυχες στιγμες μας κατα καιρους.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

το σαιτ to2c.com το εμπιστευομαστε?ειναι το μονο που εχει πλεον το huawei honor 3c που θελω.για πειτε.

Ναι ειναι απο τα αξοιοπιστα καταστηματα και αυτο.Και ειναι αρκετα ενεργο και στο τοπικ του.

Καλησπερα πριν λιγο καιρο πηρα στα χερια μου ενα κινητο απο το fastcardtech. Ειναι το δευτερο που παιρνω και ειχα μεινει ευχαριστημενος για αυτο το ξανα προτιμησα.. Εν τελη, το κινητο μια μερα εκλεισε και απο τοτε δεν ξανα ανοιξε επικοινωνησα και μου ειπαν να το στειλω πισω... Και επειδη ειναι η πρωτη φορα που το κανω θα ηθελα να σας ρωτησω.. Μου λεει στο mail να το στειλω με normally Registered-Airmail service with track number. Πως το κανω αυτο? Που παω για να στειλω το δεμα?

Στο vickmall έχει το mi3 κάπου στα 200 αξίζει λέτε;

ναι αφού είναι από αυτό το κινεζομάγαζο , αξίζει ότι πάρεις από εκεί αξίζει δεν διαβάζεις και από τους άλλους;

ναι αφού είναι από αυτό το κινεζομάγαζο , αξίζει ότι πάρεις από εκεί αξίζει δεν διαβάζεις και από τους άλλους;

Έχω διαβάσει διάφορα reviews άλλα λένε ότι η ποιότητα είναι λίγο πλαστική και άλλα ότι είναι καλή.

Tωρα συζητας αν αξιζει να παρεις Mi3 και την ποιοτητα Xiaomi?

Μια πλήρης φόρτιση.

Tωρα συζητας αν αξιζει να παρεις Mi3 και την ποιοτητα Xiaomi?

Ποιότητα κατασκευής και το software φυσικά. Δεν έχω δει ποτέ από κοντά xiaomi.

EΛΤΑ ! Απλό 5€, συστημένο 7€

Σου δίνουν απόδειξη ταμειακής που γράφει το tracking number (στο συστημένο)

Edited by geco53
Προσθήκη στοιχείων

9,20 στοίχησε σε εμένα το απλό συστημένο δέμα σε συσκευή που έστειλα την προηγούμενη βδομάδα .

Αμα δεν εχεις πιασει.... Η Xiaomi ειναι η καλύτερη κινεζικη εταιρεία και το Μ3 best value for money

Μια πλήρης φόρτιση.

Ποιότητα κατασκευής και το software φυσικά. Δεν έχω δει ποτέ από κοντά xiaomi.

Ανωτερη ποιοτητα απο τα καλα samsung που ερχονται Ελλαδα,για να εχεις μια εικονα...το software το μαθαινεις......:)