Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να παραγγείλω απο Aliexpress και στην επιλογή αποστολης μου βγάζει μονο DHL και EMS.

Δεν εχω πρόβλημα να πληρώσω μεταφορικα με DHL αλλα μήπως εχω πρόβλημα με το τελωνείο;

Τα φώτα σας αν γνωρίζετε. Ευχαριστώ.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα !

Μόλις παρέλαβα από τον αγαπητό ταχυδρόμο την 3η παραγγελία (2ο τηλ. Lenovo S650) από το κατάστημα Vickmall.

Έχω να πω τα εξής: Η παραγγελία έγινε στις 21/04/2014 πρωί και το απόγευμα τις ίδιας μέρας έστειλαν mail με το tracking Number.(Το ίδιο ακριβώς είχαν κάνει και με τις δυο προηγούμενες παραγγελίες)

Τα πάντα είναι όπως τα είχα ζητήσει (root-play-greek κ.λ.π.) και εκτός των δώρων με τη συσκευή έβαλαν επιπλέον 2 Mini Car Charger που ζήτησα εγώ.

Επειδή έκανα εγώ μια :X στο 1ο Lenovo S650 και έχασα το root, με 3 ανταλλαγές mail μου έλυσαν το πρόβλημα άμεσα και μου ζήτησαν και συγνώμη επειδή άργησαν να μου απαντήσουν λόγω των αργιών που είχαν και αυτοί.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, μόνο ότι με βάση τη δική μου εμπειρία συστήνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο κατάστημα.

(Μην διστάζετε γενικώς να έχετε επικοινωνία με τα καταστήματα και ιδίως με το συγκεκριμένο πρίν και μετά τις παραγγελίες )

Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF225041267SG

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-04-2014 13:52 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-05-2014 12:58 IPS

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 05-05-2014 09:00 Μ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 03-05-2014 20:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Edited by Maddie
TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

Με dhl εχεις περισσοτερες πιθανότητες για τελωνείο

Και τι κανουμε σ'αυτη την περίπτωση; Τον ρώτησα για άλλους τρόπους αποστολής και μου είπε δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Τι λέτε να το ρισκάρω;

Εχει παραγγείλει κάνεις άλλος απο Aliexpress με DHL?

Και τι κανουμε σ'αυτη την περίπτωση; Τον ρώτησα για άλλους τρόπους αποστολής και μου είπε δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Τι λέτε να το ρισκάρω;

Με EMS οι πιθανότητες να σε "πιάσουν" είναι αρκετά λιγότερες. Αυτό τουλάχιστον μου είπε ένα φίλος εδώ πριν λίγες μέρες.

Έγραψα ότι είχε γράψει κάποιο απο τα καταστήματα που υπάρχουν εδώ . Ότι θα έχουν κάποιες ημέρες αργία . Τώρα αν αυτό δεν ακολουθείτε σε ολόκληρη την κινέζικη επικράτεια ή από κάποιους ιδιώτες πωλητές στο aliexpress , δεν φταίω εγώ .

Αν κάποιος έχει ''καλή πίστη'' το αποδέχεται ότι τον καθυστερούν λόγω των αργιών και του ΣΚ . Αν δεν έχει , τότε θεωρεί ότι όλοι οι κινέζοι είναι ''λαμόγια'' . :)

Φιλικά Λευτέρης

Η αργία είναι 1-4 Μαίου σε όλη την Κίνα, και όπως γνωρίζουν όλοι δεν είναι Ελλαδιστάν γιά να κάνει ο οποιοσδήποτε ότι θέλει ...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι λέτε να το ρισκάρω;

Θα πληρώσεις τελωνείο 100%. Καλύτερα να βρείς άλλο κατάστημα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Έως πάρα πολλές !!! (Δες και τον οδηγό και θα καταλάβεις)

Σε αυτη την περιπτωση θα εψαχνα για άλλο μαγαζι και ας πληρωνα $10 παραπάνω

Με EMS οι πιθανότητες να σε "πιάσουν" είναι αρκετά λιγότερες. Αυτό τουλάχιστον μου είπε ένα φίλος εδώ πριν λίγες μέρες.

Βρηκα ενα άλλο μαγαζί που στέλνει με Sweden post, ξέρετε αν έχουμε θέμα τελωνείου και μ'αυτη;

Βρηκα ενα άλλο μαγαζί που στέλνει με Sweden post, ξέρετε αν έχουμε θέμα τελωνείου και μ'αυτη;

Όχι, απλό ταχυδρομείο είναι, εμένα μου έστειλαν πολλά με αυτο το ταχυδρομείο.

Όχι, απλό ταχυδρομείο είναι, εμένα μου έστειλαν πολλά με αυτο το ταχυδρομείο.

Α, πολύ ωραία, οπότε να παραγγείλω από εκεί άφοβα λες;

Α, πολύ ωραία, οπότε να παραγγείλω από εκεί άφοβα λες;

Ναι, απλώς να προσέξεις τις πολύ χαμηλές τιμές και το feedback του πωλητού.

Απλά νομίζω ότι θέλει λίγο περισσότερη υπομονή στο χρόνο παράδοσης, νομίζω δεν είναι 100%.

Εμένα μπορεί να μου στείλει με pm κάποιος μαγαζιά στην αθηνα που έχουν κινεζικά κινητά;ευχαριστω

Ναι, απλώς να προσέξεις τις πολύ χαμηλές τιμές και το feedback του πωλητού.

Εχει 100% feedback και δεν ηταν κι ο φθηνοτερος. Το παρήγγειλα απο εκει τελικα με Sweden post.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά νομίζω ότι θέλει λίγο περισσότερη υπομονή στο χρόνο παράδοσης, νομίζω δεν είναι 100%.

Τι εννοείς δεν είναι 100%? Για τον χρόνο παράδοσης?

Εχει 100% feedback και δεν ηταν κι ο φθηνοτερος. Το παρήγγειλα απο εκει τελικα με Sweden post.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι εννοείς δεν είναι 100%? Για τον χρόνο παράδοσης?

Ναι, εννοώ ότι ίσως καθυστερεί παραπάνω σε μέρες να παραδοθεί (σε σχέση π.χ. με SingPost) αλλά δεν είναι 100% ότι συμβαίνει πάντα αυτό. Αν έχεις αγορές και από αλλού όπως π.χ ebay και άλλα θα το διαπιστώσεις.

Ναι, εννοώ ότι ίσως καθυστερεί παραπάνω σε μέρες να παραδοθεί (σε σχέση π.χ. με SingPost) αλλά δεν είναι 100% ότι συμβαίνει πάντα αυτό. Αν έχεις αγορές και από αλλού όπως π.χ ebay και άλλα θα το διαπιστώσεις.

Οκ δεν με απασχολεί ο χρόνος παράδοσης, αρκεί να μην έχουμε πρόβλημα με τελωνείο.

Ευχαριστώ πάντως.

Εσύ το θυμάσαι αλλά κάποιοι μπορεί να μην το θυμούνται ή να μην το ξέρουν καν. Για αυτούς έγραψα το μήνυμα, επειδή κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο μαγαζί. Θα ήταν κρίμα να συμβεί για δεύτερη φορά.

Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά

Tι είχε συμβει με το hotinbuy?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχαν εκπληκτικές τιμές σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά και τελικά ήταν απατεώνες.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069&highlight=hotinbuy&page=18 για το "ζουμί" της υπόθεσης ποστ 260 και μετά

Tι είχε συμβει με το hotinbuy?

Ηταν ολοκαινουριο καταστημα χωρις κριτικες με απιστευτες τιμες.Πολλοι την πατησαμε και αγορασαμε.Εστειλε tracking number,εστειλε και κατι πακετα που δεν ξερουμε τι περιειχαν γιατι ηρθαν Ελλαδα αλλα ξαναφυγαν πισω γιατι γραφαν λαθος στοιχεια.Μετα απο την ταλαιπωρια της αναμονης το Paypal μας δικαιωσε.

Αλλα το hotinbuy,δεν ειχε εδω εκπροσωπο.Το ibuymi ελπιζω να κανει τετοιες προσφορες για να κερδισει πελατες και να αποδειχτει αξιοπιστο οπως το to2c και το vickmall που ηρθαν αγνωστα και βγηκαμε ολοι κερδισμενοι.Και μεταξυ μας,τα δωρα που δινουν ολα τα Κινεζικα σαιτ(θηκες,καρτες,φορτιστες) ειναι αξιας ελαχιστων $ για αυτους.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ηταν ολοκαινουριο καταστημα χωρις κριτικες με απιστευτες τιμες.Πολλοι την πατησαμε και αγορασαμε.Εστειλε tracking number,εστειλε και κατι πακετα που δεν ξερουμε τι περιειχαν γιατι ηρθαν Ελλαδα αλλα ξαναφυγαν πισω γιατι γραφαν λαθος στοιχεια.Μετα απο την ταλαιπωρια της αναμονης το Paypal μας δικαιωσε.

Αλλα το hotinbuy,δεν ειχε εδω εκπροσωπο.Το ibuymi ελπιζω να κανει τετοιες προσφορες για να κερδισει πελατες και να αποδειχτει αξιοπιστο οπως το to2c και το vickmall που ηρθαν αγνωστα και βγηκαμε ολοι κερδισμενοι.Και μεταξυ μας,τα δωρα που δινουν ολα τα Κινεζικα σαιτ(θηκες,καρτες,φορτιστες) ειναι αξιας ελαχιστων $ για αυτους.

Οταν λες σας δικαίωσε, έγινε πλήρης επιστροφή του ποσού αγοράς;

Οταν λες σας δικαίωσε, έγινε πλήρης επιστροφή του ποσού αγοράς;

Δεν γνωριζω για ολους.Εγω τα πηρα πισω τα λεφτα μου.Οι πιο πολλοι ειχαμε παραγγειλει εναν κλωνο S4 mini στα 70κατι $ με και καλα 1GB ram (τιμη απιστευτη για το συγκεκριμενο μεγεθος μνημης τοτε,που φυσικα δεν ισχυε) αν θυμαμαι καλα οταν αλλου εκανε 100$ με 512ΜΒ νομιζω.Στο ινσομνια γραφτηκε οτι καποιοι τα χασαν τα λεφτα τους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Όποιος είχε αγοράσει μέσω PayPal πήρε τα χρήματα πίσω στο ακέραιο

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν γνωριζω για ολους.Εγω τα πηρα πισω τα λεφτα μου.Οι πιο πολλοι ειχαμε παραγγειλει εναν κλωνο S4 mini στα 70κατι $ με και καλα 1GB ram (τιμη απιστευτη για το συγκεκριμενο μεγεθος μνημης τοτε,που φυσικα δεν ισχυε) αν θυμαμαι καλα οταν αλλου εκανε 100$ με 512ΜΒ νομιζω.Στο ινσομνια γραφτηκε οτι καποιοι τα χασαν τα λεφτα τους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Αν δεν πλήρωσαν με paypal αρκετά πιθανό...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παράθεση από valanths >

μια χαρα.μην ξεχασες coupon MYPHONE τιμη $$72.19 με δωρο θηκη και προστασια,4GB TF card.

δηλαδη πως θα κανω την αγορα?