evansarmor Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Α, πολύ ωραία, οπότε να παραγγείλω από εκεί άφοβα λες; Ναι, απλώς να προσέξεις τις πολύ χαμηλές τιμές και το feedback του πωλητού. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Βρηκα ενα άλλο μαγαζί που στέλνει με Sweden post, ξέρετε αν έχουμε θέμα τελωνείου και μ'αυτη; Απλά νομίζω ότι θέλει λίγο περισσότερη υπομονή στο χρόνο παράδοσης, νομίζω δεν είναι 100%. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εμένα μπορεί να μου στείλει με pm κάποιος μαγαζιά στην αθηνα που έχουν κινεζικά κινητά;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ναι, απλώς να προσέξεις τις πολύ χαμηλές τιμές και το feedback του πωλητού. Εχει 100% feedback και δεν ηταν κι ο φθηνοτερος. Το παρήγγειλα απο εκει τελικα με Sweden post. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά νομίζω ότι θέλει λίγο περισσότερη υπομονή στο χρόνο παράδοσης, νομίζω δεν είναι 100%. Τι εννοείς δεν είναι 100%? Για τον χρόνο παράδοσης? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maddie Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εχει 100% feedback και δεν ηταν κι ο φθηνοτερος. Το παρήγγειλα απο εκει τελικα με Sweden post. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς δεν είναι 100%? Για τον χρόνο παράδοσης? Ναι, εννοώ ότι ίσως καθυστερεί παραπάνω σε μέρες να παραδοθεί (σε σχέση π.χ. με SingPost) αλλά δεν είναι 100% ότι συμβαίνει πάντα αυτό. Αν έχεις αγορές και από αλλού όπως π.χ ebay και άλλα θα το διαπιστώσεις. Παράθεση TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ναι, εννοώ ότι ίσως καθυστερεί παραπάνω σε μέρες να παραδοθεί (σε σχέση π.χ. με SingPost) αλλά δεν είναι 100% ότι συμβαίνει πάντα αυτό. Αν έχεις αγορές και από αλλού όπως π.χ ebay και άλλα θα το διαπιστώσεις. Οκ δεν με απασχολεί ο χρόνος παράδοσης, αρκεί να μην έχουμε πρόβλημα με τελωνείο. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εσύ το θυμάσαι αλλά κάποιοι μπορεί να μην το θυμούνται ή να μην το ξέρουν καν. Για αυτούς έγραψα το μήνυμα, επειδή κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση στο μαγαζί. Θα ήταν κρίμα να συμβεί για δεύτερη φορά. Μακάρι να κάνω λάθος φυσικά Tι είχε συμβει με το hotinbuy? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ειχαν εκπληκτικές τιμές σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά και τελικά ήταν απατεώνες.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069&highlight=hotinbuy&page=18 για το "ζουμί" της υπόθεσης ποστ 260 και μετά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Tι είχε συμβει με το hotinbuy? Ηταν ολοκαινουριο καταστημα χωρις κριτικες με απιστευτες τιμες.Πολλοι την πατησαμε και αγορασαμε.Εστειλε tracking number,εστειλε και κατι πακετα που δεν ξερουμε τι περιειχαν γιατι ηρθαν Ελλαδα αλλα ξαναφυγαν πισω γιατι γραφαν λαθος στοιχεια.Μετα απο την ταλαιπωρια της αναμονης το Paypal μας δικαιωσε. Αλλα το hotinbuy,δεν ειχε εδω εκπροσωπο.Το ibuymi ελπιζω να κανει τετοιες προσφορες για να κερδισει πελατες και να αποδειχτει αξιοπιστο οπως το to2c και το vickmall που ηρθαν αγνωστα και βγηκαμε ολοι κερδισμενοι.Και μεταξυ μας,τα δωρα που δινουν ολα τα Κινεζικα σαιτ(θηκες,καρτες,φορτιστες) ειναι αξιας ελαχιστων $ για αυτους. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ηταν ολοκαινουριο καταστημα χωρις κριτικες με απιστευτες τιμες.Πολλοι την πατησαμε και αγορασαμε.Εστειλε tracking number,εστειλε και κατι πακετα που δεν ξερουμε τι περιειχαν γιατι ηρθαν Ελλαδα αλλα ξαναφυγαν πισω γιατι γραφαν λαθος στοιχεια.Μετα απο την ταλαιπωρια της αναμονης το Paypal μας δικαιωσε. Αλλα το hotinbuy,δεν ειχε εδω εκπροσωπο.Το ibuymi ελπιζω να κανει τετοιες προσφορες για να κερδισει πελατες και να αποδειχτει αξιοπιστο οπως το to2c και το vickmall που ηρθαν αγνωστα και βγηκαμε ολοι κερδισμενοι.Και μεταξυ μας,τα δωρα που δινουν ολα τα Κινεζικα σαιτ(θηκες,καρτες,φορτιστες) ειναι αξιας ελαχιστων $ για αυτους. Οταν λες σας δικαίωσε, έγινε πλήρης επιστροφή του ποσού αγοράς; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Οταν λες σας δικαίωσε, έγινε πλήρης επιστροφή του ποσού αγοράς; Δεν γνωριζω για ολους.Εγω τα πηρα πισω τα λεφτα μου.Οι πιο πολλοι ειχαμε παραγγειλει εναν κλωνο S4 mini στα 70κατι $ με και καλα 1GB ram (τιμη απιστευτη για το συγκεκριμενο μεγεθος μνημης τοτε,που φυσικα δεν ισχυε) αν θυμαμαι καλα οταν αλλου εκανε 100$ με 512ΜΒ νομιζω.Στο ινσομνια γραφτηκε οτι καποιοι τα χασαν τα λεφτα τους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Όποιος είχε αγοράσει μέσω PayPal πήρε τα χρήματα πίσω στο ακέραιο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν γνωριζω για ολους.Εγω τα πηρα πισω τα λεφτα μου.Οι πιο πολλοι ειχαμε παραγγειλει εναν κλωνο S4 mini στα 70κατι $ με και καλα 1GB ram (τιμη απιστευτη για το συγκεκριμενο μεγεθος μνημης τοτε,που φυσικα δεν ισχυε) αν θυμαμαι καλα οταν αλλου εκανε 100$ με 512ΜΒ νομιζω.Στο ινσομνια γραφτηκε οτι καποιοι τα χασαν τα λεφτα τους αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αν δεν πλήρωσαν με paypal αρκετά πιθανό... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παράθεση από valanths > μια χαρα.μην ξεχασες coupon MYPHONE τιμη $$72.19 με δωρο θηκη και προστασια,4GB TF card. δηλαδη πως θα κανω την αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 sorry δεν ειδα.πηγαινε στο ibuymi.com και φτιαξε Join Free. δεν εχεις προπληρωμενη καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 sorry δεν ειδα.πηγαινε στο ibuymi.com και φτιαξε Join Free. δεν εχεις προπληρωμενη καρτα; εχω και paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά έχει παραλάβει κανείς από ibuymi.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripa Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παρέλαβα από το ibuymi.com το w200s.η μπαταρία του είναι 2000 mah και όχι 1800 mah.Το τηλ. ήρθε ρουταρισμένο όπως το είχα ζητήσει.Antutu test έπιασε 27364. Τα δώρα που μου έδωσαν είναι μια καρτα 4gb ένα καλωδιο otg ένα sim cutter μια βεβτούζα και ένα κορδονάκι για το τηλ. Τα δώρα δεν τα είχα ζητήσει.Η συσκευασία είχε μία hard case και screen potector film της thl Ο φορτιστης έχει ευρωπαικό φις.Δυστυχώς τα ακουστικα και ο φορτιστης είνα άσπρα ενώ το τηλ είναι μαύρο.Όλα αυτά τα αναφέρω ως ενημέρωση για το κατάστημα και όχι σαν προτροπή αγοράς.Στην δικιά μου περίπτωση ήταν ευγενέστατοι και γρήγοροι. Η παραγγελία έγινε ξημερώματα 21/4 και το έλαβα χθές το μεσημέρι.Ήταν στο αεροδρόμιο από τις 3/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παρέλαβα από το ibuymi.com το w200s.η μπαταρία του είναι 2000 mah και όχι 1800 mah.Το τηλ. ήρθε ρουταρισμένο όπως το είχα ζητήσει.Antutu test έπιασε 27364. Τα δώρα που μου έδωσαν είναι μια καρτα 4gb ένα καλωδιο otg ένα sim cutter μια βεβτούζα και ένα κορδονάκι για το τηλ. Τα δώρα δεν τα είχα ζητήσει.Η συσκευασία είχε μία hard case και screen potector film της thl Ο φορτιστης έχει ευρωπαικό φις.Δυστυχώς τα ακουστικα και ο φορτιστης είνα άσπρα ενώ το τηλ είναι μαύρο.Όλα αυτά τα αναφέρω ως ενημέρωση για το κατάστημα και όχι σαν προτροπή αγοράς.Στην δικιά μου περίπτωση ήταν ευγενέστατοι και γρήγοροι. Η παραγγελία έγινε ξημερώματα 21/4 και το έλαβα χθές το μεσημέρι.Ήταν στο αεροδρόμιο από τις 3/5. Έχουνε ρίξει υπερβολικά σήμερα την τιμή του THL t100s sta 208.99$ + ότι έχουμε κουπόνι το MYPHONE για επιπλέον έκπτωση και κάποια δώρα. Θέλω να το παραγγείλω, κανείς άλλος εμπειρία από ibuy.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παρέλαβα από το ibuymi.com το w200s.η μπαταρία του είναι 2000 mah και όχι 1800 mah.Το τηλ. ήρθε ρουταρισμένο όπως το είχα ζητήσει.Antutu test έπιασε 27364. Τα δώρα που μου έδωσαν είναι μια καρτα 4gb ένα καλωδιο otg ένα sim cutter μια βεβτούζα και ένα κορδονάκι για το τηλ. Τα δώρα δεν τα είχα ζητήσει.Η συσκευασία είχε μία hard case και screen potector film της thl Ο φορτιστης έχει ευρωπαικό φις.Δυστυχώς τα ακουστικα και ο φορτιστης είνα άσπρα ενώ το τηλ είναι μαύρο.Όλα αυτά τα αναφέρω ως ενημέρωση για το κατάστημα και όχι σαν προτροπή αγοράς.Στην δικιά μου περίπτωση ήταν ευγενέστατοι και γρήγοροι. Η παραγγελία έγινε ξημερώματα 21/4 και το έλαβα χθές το μεσημέρι.Ήταν στο αεροδρόμιο από τις 3/5. Και εγώ που παρήγγειλα από to2c πήρα λιγότερα δώρα (ούτε usb otg cable, ούτε SIM cutter)... Και επίσης τα hands-free & καλώδια είναι άσπρα και σε εμένα (Και επίσης unboxing & review αν δεις πάντα άσπρα είναι). Γνώμη μου ότι τι μαγαζί που πήρες είναι αξιόπιστο και από τη στιγμή που έχει PayPal μπορεί κάποιος να έχει προστασία. Όσο για το τηλέφωνο εύχομαι καλομιλητο. Συνέχεια στο αρμόδιο forum ! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά, δεν αρκεί να το στείλουν, πρέπει να δούμε και τι αντιμετώπιση έχουν στα προβλήματα. Δεν λέει να έρθει κάνα οχταπύρηνο των 200+ δολλαρίων με πχ προβληματική οθόνη και αυτοί να κάνουν την παλαβή, ή να φας κάνα τρίμηνο-τετράμηνο στο πήγαινε-έλα με τα εργοστάσια και τα ταχυδρομεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά, δεν αρκεί να το στείλουν, πρέπει να δούμε και τι αντιμετώπιση έχουν στα προβλήματα. Δεν λέει να έρθει κάνα οχταπύρηνο των 200+ δολλαρίων με πχ προβληματική οθόνη και αυτοί να κάνουν την παλαβή, ή να φας κάνα τρίμηνο-τετράμηνο στο πήγαινε-έλα με τα εργοστάσια και τα ταχυδρομεία... Ακριβώς.... Εκεί κολλάω και εγώ. Γιατί καλά είναι να γλυτώσουμε 20 ευρώ τώρα(π.χ. THL T11), αν όμως χρειαστούμε να γυρίσουμε το τηλ για επισκευή τι γίνετε?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 209$ το Τ100s, φυσικά όχι Πάντως μέχρι χθες το είχε κάπου στα 266$ απλά έδινε το κουπόνι και τα δώρα. Στο chat μου απαντήσανε αμέσως, κάπου στις 13:00, μιλούσανε πολύ καλά αγγλικά και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Στο θέμα με "Αξιόπιστα/φθηνά sites με κινέζικα κινητά" ένας χρήστη ανέφερε πως χθες παρέλαβε το κινητό του χωρίς προβλήματα. Το θέμα του αν θα έχουν καλή εξυπηρέτηση σε προβλήματα μάλλον θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός για να το μάθουμε. Κανείς άλλος που να παρήγγειλε από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 μια γνωμη για το ibuygou? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 μια γνωμη για το ibuygou? Σιγουρα οχι την καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts