mimo Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δηλαδή πλέον δε μπορούμε να παραγγείλουμε μια έξτρα μπαταρία απο ebay ή aliexpress; εγώ βρήκα αυτό και βέβαια όλα αυτά εδώ και singpost Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Με λίγα λόγια.... την κάτσαμε την βάρκα... μόνο με κομπινα θα έρχονται τα κινητά/tabs Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 απιστευτο σουπερ http://www.hotinbuy.com/advanced_search_result.html?sort=2a&inc_subcat=0&search_in_description=1&keyword=Haier%20W718 κανει τιμη 59ευρω! http://img.photobucket.com/albums/v728/pit5005/allegro/718nBFnKxDqjpgthumb_400x400.jpg http://img.photobucket.com/albums/v728/pit5005/allegro/718W718_2-500x500.jpg http://img.photobucket.com/albums/v728/pit5005/allegro/718W718-22.jpg Το έχει πάρει κάποιος;Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έχω προβληματιστεί αρκετά. Σαν να θέλουν να κλείσουν τους κινέζους μου φαίνεται! Από τους ίδιους έχει λαβει κανείς κάποιο feedback? οχι αλλά παιζονται τρελλά παιχνίδια για το λίθιο. Νταβατζιλικι είναι. Αν πληρώσουν παραπάνω ασφάλιστρα όλα οκ. Απλώς θα αυξηθεί η τιμή, Αλλιώς αν ηταν πραγματικοί λογοι ασφάλειας θα απαγορευόντουσαν παντού. Δε βαριέσαι...προσπαθούν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό ώστε να καθαρίσει το εμπόριο απ τους μικρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πάρτε και έναν τυφώνα στα παραλία της Κίνας : http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=243085&catid=7 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Κανένα νέο από Hotinbuy παίδες; Γι αυτούς που αγόρασαν, τί σας βγάζει τώρα το tracking number; Παρατήρησα το εξής: μετατρέποντας την τιμή των προϊόντων από δολάρια ΗΠΑ σε €υρώ στο κατάστημα, υπάρχει μια υπολογίσιμη διαφορά στο κόστος...το προϊόν που με ενδιαφέρει εμένα στοιχίζει 190,23$ και σύμφωνα με τις τρέχουσες ισοτιμίες αυτό αντιστοιχεί σε 140€ περίπου...το κατάστημα όμως με την αυτόματη μετατροπή ορίζει το κόστος στα 147€... Το καπέλο των 7€ ποιός το εισπράττει; Βέβαια, στην μετατροπή νομίσματος στο Paypal υπάρχει έξτρα καπέλο, αλλά κάπου διάβασα ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις κατά την αγορά... ...ξέρει κανείς πού υπάρχει αυτή η επιλογή για την μη χρήση των ισοτιμιών/σταθερών τιμών νομισματικής μετατροπής του Paypal? Λογικά έτσι συμφέρει περισσότερο (επιλογή της τιμολόγησης σε δολάρια και μη χρήση των ισοτιμιών του Paypal, αλλά του τραπεζικού σας ιδρύματος, αν αντλούνται τα κεφάλαια μέσω πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας). EDIT Κίνησα δοκιμαστικά την διαδικασία αγοράς σε δολάρια και μου εμφανίστηκαν οι επιλογές κατά την μεταφορά στο Paypal...οπότε βρέθηκε πώς γίνεται η παράκαμψη των ισοτιμιών Paypal Edited October 6, 2013 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 My account Profile My money My preapproved payments Set Available Funding Sources Conversion Options Εχει δυο επιλογές: 1-Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. 2-Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Επιλογή το 2ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 My account Profile My money My preapproved payments Set Available Funding Sources Conversion Options Εχει δυο επιλογές: 1-Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. 2-Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Επιλογή το 2ο. :thanks: Να'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλημερα εχω βαλει τρεις φορες λαθος ενα κωδικο στο paypal και τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα. τι πρεπει να κανω; copy-paste: This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μιας και περιμένω να μεταφερθούν τα χρήματα στο Paypal και προσμένοντας μία προσφορά τελευταίας στιγμής για καλύτερη τιμή, άρχισα να σκανάρω πάλι τα σχετικά ηλεκτρονικά μαγαζιά και έπεσα πάλι στο Hotinbuy... ...παρατήρησα λοιπόν ότι οι αναφερόμενες τιμές σε δολάρια δεν αντιστοιχούσαν - σύμφωνα με τις τρέχουσε ισοτιμίες - στην ορθή τιμή σε €υρώ, αλλά η τελευταία επιβαρυνόταν με ένα υπολογίσιμο "καπέλο", ανάλογα και με την αρχική τιμή... Έτσι ενώ η ταμπλέτα για την οποία ενδιαφερόμουν εγώ έκανε $190, με την αυτόματη νομισματική μετατροπη της ιστοσελίδας, η τιμή της προσαρμοζόταν στα 147€, ενώ θα έπρεπε να ήταν 140€ περίπου... Επικοινώνησα λοιπόν με την υποστήριξη, τους επεσήμανα το πρόβλημα και εντός 1 λεπτού η μετατροπή σε ευρώ γινόταν βάσει των τρεχουσών ισοτιμιών... Οπότε όσοι κοίταζαν τις τιμές σε ευρώ σε προϊόντα που τους ενδιέφεραν, θα βρουν τώρα ακόμη πιο χαμηλές τιμές... Επίσης, επειδή δεν βρήκα τους όρους εγγύησης ιδιαίτερα κατανοητούς και δεν υπήρχε κάποια εξειδίκευση για τις ταμπλέτες ρώτησα πάλι στο chat και ο υπάλληλος μου είπε ότι - η εγγύηση είναι για ένα χρόνο - σε περίπτωση βλάβης που δεν οφείλεται σε χειρισμό του χρήστη η συσκευή αντικαθίσταται καθ' όλο το διάστημα της ισχύος της εγγύησης - σε περίπτωση βλάβης λόγω χειρισμού του χρήστη, πχ αν του πέσει και χαλάσει (αυτό το παράδειγμα επικαλέστηκε ο υπάλληλος), τότε το κατάστημα θα επισκευάσει το προϊόν, δλδ δεν θα αρνηθεί την εγγύηση! Ιδού η συνομιλία http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36395&stc=1&d=1381051238 Τέλος παρατήρησα ότι εκτός από τις ήδη χαμηλότατες τιμές, διέθεσαν και εκπτωτικό κουπόνι 10% "10forDE" για μέχρι τις 10 του μηνός θαρρώ Εγώ υπολόγιζα να αγοράσω την ταμπλέτα Vido/Window/Yuandao N90 FHDRK από το Banggood στα 152,20€ και δεν θεωρούσα πως άξιζε το ρίσκο έναντι των 147€ του hotinbuy...τώρα όμως η τιμή σε ευρώ διορθώθηκε στα 140€ και έπειτα μειώνεται στα 127€ με την έκπτωση... Οπότε μπήκα πάλι στον πειρασμό... Άμα μετράς κάθε ευρώ, γίνεσαι λίγο ριψοκίνδυνος...από την άλλη ίσως αυτή είναι η λάθος αντίδραση και δεν αξίζει για 25€ να ριψοκινδυνεύσεις 127€... Βέβαια, οφείλω να πω ότι αρχικά είχα κάνει μια παραγγελία σ' αυτούς την οπόια και ακύρωσα μετά από μερικές μέρες και μου επέστρεψαν τα χρήματα αμέσως. Πάντως ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό... ...οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς χαλαρά, με εγγύηση που καλύοπτει ζημιες λόγω αμέλειας του χρήστη... Ή κινούνται πολύ επιθετικά προς τα άλλα ηλεκτρονικά μαγαζιά, προσδοκώντας να μαζέψουν πελατεία και ροή επισκεπτών στην ιστοσελίδα τους, αρκούμενοι σε πολύ μικρό κέρδος αρχικά ή πρόκειται περί απάτης και αρπαχτής... Το γεγονός ότι όταν κάνεις μια παραγγελία φροντίζουν να μην αναφέρεται το αντικείμενο αγοράς στις πληροφορίες του Paypal και δεν υπάρχει σελίδα με ιστορικό παραγγελιών, προβληματίζει τα μάλα...αλλά δεν ξέρω αν ο στόχος της εξαπάτησης είναι οι πελάτες ή οι τοπικές αρχές... Από τη πλευρά του χρήστη, δεν ξέρω αν μεταξύ αυτών των εναλλακτικών μειώνεται ή αυξάνεται το ρίσκο...αν πχ κλείσει το κατάστημα σε 4 μήνες και σου χαλάσει η ταμπλέτα, σε ποιόν θα τη στείλεις προς επισκευή/αντικατάσταση, στον κατασκευαστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ο πειρασμος ειναι μεγαλος...Δυσκολο να αντισταθεις ΑΛΛΑ πρεπει!!!Περιμενε να δουμε τι θα γινει με τα αλλα μελη.Αλλωστε η διαφορα δεν ειναι τπτ τρελο οποτε πηγαινε απο τα αλλο μαγαζι και ΑΝ μαθουμε ποτε τι παιζει με το hotinbuy θα κανουμε απο κει τις μελλοντικες αγορες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Το γεγονός ότι όταν κάνεις μια παραγγελία φροντίζουν να μην αναφέρεται το αντικείμενο αγοράς στις πληροφορίες του Paypal και δεν υπάρχει σελίδα με ιστορικό παραγγελιών, προβληματίζει τα μάλα...αλλά δεν ξέρω αν ο στόχος της εξαπάτησης είναι οι πελάτες ή οι τοπικές αρχές... Από τη πλευρά του χρήστη, δεν ξέρω αν μεταξύ αυτών των εναλλακτικών μειώνεται ή αυξάνεται το ρίσκο...αν πχ κλείσει το κατάστημα σε 4 μήνες και σου χαλάσει η ταμπλέτα, σε ποιόν θα τη στείλεις προς επισκευή/αντικατάσταση, στον κατασκευαστή; Οπωσδήποτε στο θέμα της εγγύησης αν κάτι χαλάσει...αστα να πάνε. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ τπτ πίσω αλλά και ποτέ δεν αγόρασα κάτι πάνω απ τα 100€. κινητό αν πάρω θα είναι γύρω στα 50€. Οταν στην εδώ το γκάλαξι ποκετ κάνει 70€ και μεταχειρισμένο στα 40... Τώρα δεν γράφουν στο pay pal τι στέλνουν....δεν μου ερέσει και πολύ. Στις δικές μας αρχές ουδέτερο...σ αυτούς δεν νομίζω να ωφελούνται αφού το ποσον φαίνεται. Δεν αποκλείεται να δίνουν στο κόστος τις συσκευές μαζί με μεταφορικά...και μια μέρα αφού έχουν κάνει πολλές παραγγελίες....απλά εξαφανίζονται. Εχει γίνει πολλές φορές....και η νομοθεσία μας αφήνει ακαλυπτους..γαιτί αγοράζουμε χωρίς δασμούς από τρίτη χώρα. Οι πρώτοι θα λάβουν κανονικά τα παραγγελθέντα...αλλά αν πέσουν μετά όλοι μαζικά........είδωμεν. Ισχύει για όλους αυτό....να μην παρεξηγιόμαστε. Αν όμως δεν είναι έτσι όπως τα λέω σημαίνει ότι σύντομα και οι άλλοι θα πάνε κάτω. Στην dx που ψωνίζω χρόνια λέει ότι αν βρεθεί οπουδήποτε φτηνότερο προιόν, αμέσως το δίνουν στην ιδια τιμή. Για δοκιμάστε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Οπωσδήποτε στο θέμα της εγγύησης αν κάτι χαλάσει...αστα να πάνε. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ τπτ πίσω αλλά και ποτέ δεν αγόρασα κάτι πάνω απ τα 100€. κινητό αν πάρω θα είναι γύρω στα 50€. Οταν στην εδώ το γκάλαξι ποκετ κάνει 70€ και μεταχειρισμένο στα 40... Τώρα δεν γράφουν στο pay pal τι στέλνουν....δεν μου ερέσει και πολύ. Στις δικές μας αρχές ουδέτερο...σ αυτούς δεν νομίζω να ωφελούνται αφού το ποσον φαίνεται. Δεν αποκλείεται να δίνουν στο κόστος τις συσκευές μαζί με μεταφορικά...και μια μέρα αφού έχουν κάνει πολλές παραγγελίες....απλά εξαφανίζονται. Εχει γίνει πολλές φορές....και η νομοθεσία μας αφήνει ακαλυπτους..γαιτί αγοράζουμε χωρίς δασμούς από τρίτη χώρα. Οι πρώτοι θα λάβουν κανονικά τα παραγγελθέντα...αλλά αν πέσουν μετά όλοι μαζικά........είδωμεν. Ισχύει για όλους αυτό....να μην παρεξηγιόμαστε. Αν όμως δεν είναι έτσι όπως τα λέω σημαίνει ότι σύντομα και οι άλλοι θα πάνε κάτω. Στην dx που ψωνίζω χρόνια λέει ότι αν βρεθεί οπουδήποτε φτηνότερο προιόν, αμέσως το δίνουν στην ιδια τιμή. Για δοκιμάστε το Το έχω δοκιμάσει και δεν έχουν απαντήσει καν...κανείς από όσους προσφέρουν "εγγύηση κατώτερης τιμής" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Οπωσδήποτε στο θέμα της εγγύησης αν κάτι χαλάσει...αστα να πάνε. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ τπτ πίσω αλλά και ποτέ δεν αγόρασα κάτι πάνω απ τα 100€. κινητό αν πάρω θα είναι γύρω στα 50€. Οταν στην εδώ το γκάλαξι ποκετ κάνει 70€ και μεταχειρισμένο στα 40... Τώρα δεν γράφουν στο pay pal τι στέλνουν....δεν μου ερέσει και πολύ. Στις δικές μας αρχές ουδέτερο...σ αυτούς δεν νομίζω να ωφελούνται αφού το ποσον φαίνεται. Δεν αποκλείεται να δίνουν στο κόστος τις συσκευές μαζί με μεταφορικά...και μια μέρα αφού έχουν κάνει πολλές παραγγελίες....απλά εξαφανίζονται. Εχει γίνει πολλές φορές....και η νομοθεσία μας αφήνει ακαλυπτους..γαιτί αγοράζουμε χωρίς δασμούς από τρίτη χώρα. Οι πρώτοι θα λάβουν κανονικά τα παραγγελθέντα...αλλά αν πέσουν μετά όλοι μαζικά........είδωμεν. Ισχύει για όλους αυτό....να μην παρεξηγιόμαστε. Αν όμως δεν είναι έτσι όπως τα λέω σημαίνει ότι σύντομα και οι άλλοι θα πάνε κάτω. Στην dx που ψωνίζω χρόνια λέει ότι αν βρεθεί οπουδήποτε φτηνότερο προιόν, αμέσως το δίνουν στην ιδια τιμή. Για δοκιμάστε το Φιλε για το hotinbuy σιγουρα παιζει κατι υποπτο,πρωτον γιατι η τιμη που δινει το ZTE V967S ειναι πολυ-υποπτα φθηνη(με εκπτωτικα κουπονια,καρτα μνημης,θηκη,ζελατινα κ.τ.λ) και λεω υποπτα γιατι και στο aliexpres που εψαξα ουτε για παραγγελια χονδρικης 100+ κοματιων δεν βρσικεις τετοια τιμη,δευτερον οι οροι της εγγυησης που ειναι too good to be true,και τριτων οτι δεν βρισκεται κανεις σε ολοκληρο το ιντερνετ που να εχει παρει απο εκει,παρολου αυτα παρασυρθηκα και εγω απο τους συμφορουμιτες για την ασφαλεια που μου προσφερει το paypal(που τελικα εμαθα οτι υπαρχει και περιπτωση να μην παρω τα λεφτα μου πισω αν προκειτε για απατη το hotinbuy)σε περιπτωση στραβης και εκανα την παραγγελια μου! Eτσι οπως τα βλεπω τα πραγματα εγω πια κραταω μικρο(πολυ μικρο)καλαθη και η ελπιδες μου να μου ερθει το τηλ. ελαχιστες(μακαρι να βγω ψευτης!)για την ωρα μου εχουν μεινει 2 ελπιδες,η μια ειναι να ισχυει αυτο που αναφερεις και το σκεφτηκα και εγω,δηλ. επειδη ειμαι απο τους πρωτους που εβαλε παραγγελια να μου ερθει τελικα το τηλ. για να τσμπισουν και να πεσουν με τα μουτρα πολλοι περισσοτεροι απο το φορουμ για να γινει η μεγαλη αρπαχτη,και η δευτερη ελπιδα ειναι αν μου στειλει τελικα ο hotinbuy αδειο κουτι η π.χ μια σκετη θηκη μεσα συο κουτι να με αποζημιωση το paypal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 αυτοι που παρήγγειλαν πρώτοι δεν 'έχουν λάβει κάποια ειδοποίηση, δεν έχει αλλάξει η κατάσταση στην παρακολούθηση του πακέτου; Δεν έχουν ανταλλάξει κάποια μηνύματα με το κατάστημα; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για αναφορές για το hotinbuy έπεσα σε ένα ουγγρικό φόρουμ όπου λέγανε τα ίδια που λέμε κι εδώ και μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι διάβασαν ελληνικά και ισπανικά φόρα και λένε τα ίδια...κάποιοι έχουν παραγγείλει αλλά κανείς δεν έχει ακόμη παραλάβει, εντός των ορίων πάντα του προβλεπόμενου χρόνου αποστολής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ποσες μερες εχουν περασει ρε παιδια?/Εχω υπολογιζω τουλαχιστον 10-12 μερες απο τοτε που εγραψαν τα παιδια τα οποια αγορασαν απο εκει.Ακομα κανενα σημειο ζωης???:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Η κατάσταση των πρώτων παραγγελιών όπως έχει αναφερθεί από χτες είναι despatched to overseas. Αναφορές στο διαδίκτυο για Αγορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ελάχιστες, μια μόνο έχω βρει προσωπικά σε κροατικο φόρουμ.Το μόνο που έχει βρει είναι ένα στατιστικό το όποιο αναφέρει 16 Αγορές/ημέρα (σε προηγούμενο ποστ μου είχα αναφέρει λανθασμένα 16 επισκέψεις την ημέρα) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλημερα εχω βαλει τρεις φορες λαθος ενα κωδικο στο paypal και τωρα μου λεει οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα. τι πρεπει να κανω; copy-paste: This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using. Καλύτερα να απευθυνθείς εδώ: Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Έχω αγοράσει από Ebay, ταμπλέτα σε καταφανώς κάτω του κόστους τιμή (45€ για 10.1" διπύρηνη), σκεφτόμενος ότι ή κλεμμένες θα τις έχει ο κινέζος, ή απατεωνιά θα παίζει και μαζεύει πληρωμές από το Paypal. Είπα να το ρισκάρω και την αγόρασα. Τελικά αποδείχτηκε απάτη, 4 μέρες μετά το Ebay έκλεισε τον λογαριασμό του κινέζου και το Paypal μου έστειλε μήνυμα να κάνω dispute την συναλλαγή, αν δεν λάβω το πακέτο στο ελάχιστο απαιτούμενο διάστημα (11 μέρες από την αγορά). Την 12η μέρα όντως έκανα dispute και μετά από 2-3 μέρες claim, το οποίο την επόμενη μέρα απόδέχτηκε το Paypal και μου έδωσε όλα τα χρήματα πίσω. Κοινώς, δεν θα είχα φόβο, αν πλήρωνα με το Paypal. Ο φόβος που έχω και περιμένω να δω τι θα παραλάβουν οι πρώτοι συνφορουμίτες, είναι μήπως πρόκειται για τίποτα refurbished των εργοστασίων και φτάσουν χωρίς ζελατίνες στα καλώδια/φορτιστές, χρησιμοποιημένες θήκες, ξετυλιγμένα/στραβοξανατυλιγμένα καλώδια (φαίνονται πχ τα καλώδια που έχουν λυθεί από το συρματάκι τους και ξαναδιπλώνωνται για να ξαναδεθούν) και άλλα τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Ποσες μερες εχουν περασει ρε παιδια?/Εχω υπολογιζω τουλαχιστον 10-12 μερες απο τοτε που εγραψαν τα παιδια τα οποια αγορασαν απο εκει.Ακομα κανενα σημειο ζωης???:wacko: Η αληθεια ειναι οτι με τετοιες τιμες και λογο οτι το minideal δεν εχει ετοιμοπαραδοτο το s750 με τρωει το χερι μου αλλα θα κανω υπομονη να παραλαβει καποιος. Παντος οι τιμες ειναι χωμα δεν εχω βρει καλυτερες πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Η αληθεια ειναι οτι με τετοιες τιμες και λογο οτι το minideal δεν εχει ετοιμοπαραδοτο το s750 με τρωει το χερι μου αλλα θα κανω υπομονη να παραλαβει καποιος. Παντος οι τιμες ειναι χωμα δεν εχω βρει καλυτερες πουθενα. ακομα τιποτα,περιμενουν ολοι,τελις βδομαδας αν ερθουν τα πρωτα καλα θα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 η αποστολη με china post air parcel ξερει κανεις τι ειναι και αν εχουμε φοβο για τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Λοιπόν, τον βασάνισα λίγο ακόμη τον υπάλληλο εξυπηρέτησης σήμερα στο hotinbuy... - τον ρώτησα γιατί δεν φαίνεται το ιστορικό παραγγελιών στην ιστοσελίδα και μου απάντησε πως μόνο σε μένα δεν φαίνεται/φαινόταν, γιατί είχε γίνει εκεινο το σφάλμα κατά την παραγγελία... - τον ρώτησα γιατί δεν αναγράφεται το προϊόν της πώλησης στο paypal, απέφυγε να απαντήσει... - επιβεβαίωσε τους όρους εγγύησης για τις ταμπλέτες που ανέφερα παραπάνω - είπε πως αν οι πελάτες είναι ανήσυχοι, να περιμένουν να υποβάλουν τη παραγγελία τους τις επόμενες μέρες. Εντος 3 ημερών θα αναβαθμιστεί η ιστοσελίδα, λέει. - όσον αφορά τις χαμηλές τιμές, λέει πως το σκεπτικό τους είναι να κρατήσουν χαμηλά τα κέρδη στην αρχή, ώστε να φτιάξουν πελατεία και μετά θα "προσαρμοστούν" οι τιμές...είπε μάλιστα πως ήδη έχουν αρχίσει να τις αυξάνουν κατά περίπτωση...επιβεβαιώνω την αύξηση τιμών - θα κάνουν τους όρους εγγύησης πιο σαφείς, λέει, και θα προσθέσουν τις πληροφορίες που μου μετέφεραν σ' εμένα ατομικά, λέει...με ευχαριστεί για τις προτάσεις, λέει :p (κοινώς τους τα ζάλισα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Οποτε εχουν βαλει τιμες κραχτες μεχρι να πεσουμε με τα μουτρα στις αγορες και μολις γινουν μεγαλοι και τρανοι θα αυξησουν τις τιμες...Μαλιστα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Βασικά έχουν αρχίσει ήδη να τις αυξανουν... Αυτό που χθες έκανε 140€ σήμερα κάνει 148€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts